-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Ten flashspeeder je stejne shit. Jedina vyhoda je, ze kdyz vam ho znicej, tak napisete command /flashspeeder, odecte se vam 20k creditu a vygeneruje se novej.
Pic: http:/czaf.boule.cz/flashspeeder.jpg (chybi jedno lomitko, nechci z toho udelat aktivni link. Preci jen NDA je NDA).
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Tak ten flashspeeder neni designom nic extra(pre mna), ake je to asi rychle ?
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Ten flashspeeder je stejne shit. Jedina vyhoda je, ze kdyz vam ho znicej, tak napisete command /flashspeeder, odecte se vam 20k creditu a vygeneruje se novej.
tak to je teda fakt "nářez"..
janek: no jestli beres jen jednu tak jo..
BTW: nemela stat ta obycejna verze (bez speedru) jen 24.99 ? na cdromshop stoji 29.99 BTW2: co znamena: 10 "Jewel Case" CD-ROMs or 3 "Boxed" CD-ROMs ?
edit: no radeji to zkopiruju cele.. Registered Air Mail (For International Orders) US$7.20 for up to 3 Jewel Case CD-ROMs, or US$15.03 for any number of CD-ROMs (up to 1kg in weight) (This is about 10 Jewel Case CD-ROMs or 3 Boxed CD-ROMs) jorssk: takze spise obracene nez jsi to rekl.. anebo to znamena uplne neco jineho..
Jorssk, na of. stranke ked das "pre-order" tak si mas vybrat, ci to ches kupit z Gamestopu alebo z EB Games.
quote:Originally posted by JerzeeG janek: no jestli beres jen jednu tak jo..
Beru. Tudíž si klidně těch pár dnů/týdnů počkám a přidám bratrovi k jeho účtu na XZ pár kreditů.
quote:Originally posted by JerzeeG BTW2: co znamena: 10 "Jewel Case" CD-ROMs or 3 "Boxed" CD-ROMs ?
edit: no radeji to zkopiruju cele.. Registered Air Mail (For International Orders) US$7.20 for up to 3 Jewel Case CD-ROMs, or US$15.03 for any number of CD-ROMs (up to 1kg in weight) (This is about 10 Jewel Case CD-ROMs or 3 Boxed CD-ROMs) jorssk: takze spise obracene nez jsi to rekl.. anebo to znamena uplne neco jineho..
Jewel case je klasický obal CDčka. Buď normální nebo slim. To je třeba to, v čem jsou hudební CD.
Boxed CD - ROM... mno tady bych jen tipoval. Dle mého názoru obal typu DVD. Ale to je fakt jen tip.
quote:Originally posted by Hosty
Jorssk, na of. stranke ked das "pre-order" tak si mas vybrat, ci to ches kupit z Gamestopu alebo z EB Games.
To je sice pěkné, ale EB Games neposílá do ČR a GS už nemá speedery... Takže halt jen platit za možnost hrát to dřív.
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Tak jsem vlezl na ten CDrom shop. Chtel jsem se zeptat jaky zpusob dodani je s tohodle nejlepsi? Nebo spise nejlevnejsi .
UPS (Within the US and Canada:US$7.20 for up to 2 pounds. 2 pounds is the weight of about 7 jewel case CD-ROMs.)
Registered Air Mail (For International Orders) US$7.20 for up to 3 Jewel Case CD-ROMs, or US$15.03 for any number of CD-ROMs (up to 1kg in weight) (This is about 10 Jewel Case CD-ROMs or 3 Boxed CD-ROMs)
DHL Express $14.40 to USA, and US$14.40 to Canada) (For orders outside US and Canada see our shipping rates) Delivery usually in 1-2 business days after your order is processed.
Ted jsem zjistil, ze EB games, kde jeste maji ten landspeedr, dodava i do zapadni Evropy. Nema nekdo nekoho napr. v Nemecku? Nemel by byt problem to pak nejak poslat k nam.
Jestli je embossovana tak jo. Jmeno na karte musi byt vyrazeny, nikoliv natisteny. A hlavne musis mit povoleny platby pres internet. Jestli s ni platis mesicni poplatky za hrani, tak by mela byt v pohode.
Jo platim je to karta pro internetove transakce, ale neni to karta jako karta ale ucet. Jmeno vlastnika karty, pin atd mam na papire co jsem dostal. Nekolik obchodu s tim uz melo problemi protoze se snazili vybrat pomoci tehle karty penize z bankovniho uctu a ne s toho konta.
No ja budem radsej objednavat z GameStop, ja som si nieco objednal cez CD-rom shop a nedoslo to + niekto pisal, ze mu dosla krabica znicena a obal CD puknuty
No do tyzdna mi to dojde aj z GameStopu a nemusim sa bat, ze mi to dojde rozplieskane
No ja, neviem... nevyznam sa, ale aj tak to objednam cez GameStop - maju krajsu stranku
No vsade je moznost vybrat si dorucenie do 5 dni, cim menej dni, tym drahsie a tieto ceny by mohli byt rovnake vo vsetkych e-shopoch.
hej, objednaval to niekto z vas cez GameStop ? ak hej, tak fungoval Ti "track your order" ? lebo mne to nejde, a to mi potom neposlu nic ani confirm. mail
<edit> tak uz je to objednane, objednal som to druhy raz a uz je to ok.
No puvodni SWG bylo taky jen pro ameriku ale lidi s CR si to objednavali tak to nakonec hodili i pro evropu a udelali 3 evropske servery. Proto to vydani SWG u nas tak dlouho trvalo.
aa uz je to vo vlacku ci kde :)))) sakra a zitra je volno :( to posta nechodi ja joysticka mam sice nektori hraci nemaju radi bezdraty ale je moj a hotovo :)
quote:Originally posted by Golgoleth jj je to posunuty na 20 :( jsou to paka, ale zase na druhou starnu dneska jsem nainstalil betu WoW a ta ma byt nekdy do 22 tak mi to akorat vyjde
Viz signature.
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
No puvodni SWG bylo taky jen pro ameriku ale lidi s CR si to objednavali tak to nakonec hodili i pro evropu a udelali 3 evropske servery. Proto to vydani SWG u nas tak dlouho trvalo.
ty jo.. my cesi jsme to zapricinili ? to by nam mela byt cela swg hrajici evropa vdecna.. zkusim to vyrvavat v coronetu.. cesky..
No nevim jestli kvuli nam ale, proste to sem hodili
no já vím jistě, že to bylo kvuli jedné nejmenované ještěrce
rofl to bolo dobre...