Author |
Topic  |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 09:59:11
|
zaprve se omlouvam ze vytvarim dalsi dred ale osobne si myslim ze situace je dost vazna a je nutne jednat rychle a pro snadnejsi dohadovani tak zakladam dalsi topic.
Takze jedna se o prestup z jiz dohodnuteho servru Runnyeye na servr: (nahodte nekdo nejakej nejmin vytizenej UK)
Hraci pro:
Raady(Solon) Khandar Marwyn Attronach(Casea) (jeste sem se neptal ale urco bude pro) Khaot
Hraci zatim proti:
Spajdr Tibor Kuzmik Pertha Rashaverak
Jinak povetsinou hraci kteri jeste nezacali hrat jsou pro ale co hraci co jiz hraji prosim o vyjadreni hlavne jejich!!!
Pokud 90-95% hracu bude PRO zmenu... tak bych ji uskutecnil pokud ne zustanem vsici na Runnyeye
|
so... |
Edited by - Khandar on 11/11/2004 10:53:39
|
|
| |
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 10:04:05
|
Ja jsem pro zmenu na v podstate jakykoli v EU/vychodnim pobrezi (nekde tady na foru byl seznam serveru vychodniho pobrezi).
A ano, jeste hru a kod nemam  |
 |
|
Raady
New Member

396 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 10:16:16
|
quote: Originally posted by Khandar
1. Jinak povetsinou hraci kteri jeste nezacali hrat jsou pro ale co hraci co jiz hraji prosim o vyjadreni hlavne jejich!!! 2. Pokud 90-95% hracu bude PRO zmenu... tak bych ji uskutecnil pokud ne zustanem vsici na Runnyeye
1. Ja jsem uz zacal hrat a prave proto jsem pro (predtim mi to bylo docela jedno). 2. Souhlas |
Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen) Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury) Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 10:16:22
|
A až bude ten novej server taky plnej postěuhjeme se dál? Obyčejně po startu hry jsou lagy. Nedělal bych z toho větší problém než je. Rozhodně já se nikam stěhovat nebudu, hraju tam kde jsme to odhlasovali! |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 10:18:45
|
Fatalisti...:)
Věci se mění, za 14 dní bude vše jinak, za měsíc opět jinak a za půl roku už si nikdo ani nevzpomene. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 10:19:46
|
Jestli o tom jednají angláni někde na svých fórech, o začátku na jiném serveru než runnyeye, tak se budou cpát taky jinam a je možné že zrovna na ten váš. To jste to jako odklepli bez toho abyste chvíli na runnyeye hráli? |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 10:19:59
|
Jasne, presne jak rika Tibor.... to by sme se taky mohli stehovat pokazdy kdyz zacne server lagovat.... btw vcera sme hrali pres 6 hodin v kuse a krom jednoho lagu (asi 5 sec) sem nezaznamenal jinej. Nemam duvod se nekam stehovat |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 10:21:33
|
quote: Originally posted by Kuzmik
Jasne, presne jak rika Tibor.... to by sme se taky mohli stehovat pokazdy kdyz zacne server lagovat.... btw vcera sme hrali pres 6 hodin v kuse a krom jednoho lagu (asi 5 sec) sem nezaznamenal jinej. Nemam duvod se nekam stehovat
Přesně tak .. jednou lag 5 sec a více nic a to bylo v té chvíli v Antonice 400 lidí. |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 10:26:00
|
Pokud 90-95% hracu bude PRO zmenu... tak bych ji uskutecnil pokud ne zustanem vsici na Runnyeye
ja sem taky pro ale jen pod podminkou se se dohodnem vsichni.. nechci se ani nahodou rozdelit do dvou komunit...
Co z toho platí? |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 10:30:19
|
quote: Originally posted by Tibor
ja sem taky pro ale jen pod podminkou se se dohodnem vsichni.. nechci se ani nahodou rozdelit do dvou komunit...
Co z toho platí?
Oboje :) To prvni je podminka kdy by melo smysl nejakou zmenu uskutecnovat... To druhy jsou moje slova a muj nazor... |
so... |
Edited by - Khandar on 11/11/2004 10:32:12 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 10:34:06
|
dneska bude SOE dělat upgrade server kódu, takže možná že fakt na runnyeye problém nebude. |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 10:38:52
|
osobne se mi to uz moc nelibi kdyz jsou uz 3 lidi proti.. jak sem rikal a zatim si stojim komunitu trhat nechci takze jestli se najde jeste 1-2 lidi co budou zarputile proti tak dnes zakladam char na Runnyeye a budu se modlit ze nenastanou zadny problemy... |
so... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 10:42:23
|
vzhledem k tomu, ze ti s kteryma chci hrat jsou kategoricky proti, tak nehrozi abych presel :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 10:45:57
|
ja jsem lvl 9 warrior a nebudu tu postavu mazat, nejsem zavislej na cesky komunite kdyz bude uvitam kdyz nebude obejdu se. |
lastfm |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 10:51:58
|
no nic dekuji za vyjadreni jiz hrajicich hracu a je scela evidentni ze to rozhodli...
nikam se neprestupuje Officialne tedy zustava to nacem sme se dohodli, hrani na Runnyeye
nevim jestli ma cenu aby tenhle topic tu nadale zustaval aby ostatni nepletl... takze pokud Tibor uzna za vhodny ho smazat at ho smaze.
|
so... |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 11:42:23
|
Já jsem nezačal, al ejsem taky pro Runeeye. Problémy bych řešil, až nastanou. Vytíženost serverů bude docela kolísat, takže to, co platí dneska nemusí platit za měsíc. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 12:04:12
|
marwyn si piska a trosku se usmiva... ach holandani sveeedi hmm... mno, a to dneska me odesla gejma z UK, to znamena ??? ze pribude dalsich par stovek hracu z UK... takze chci jen rict ze bohuzel na "vasem" serveru hrat nebudu :((( kurna taky ste mohly zvolit lip...
jeste dodatek ze nevim proc by ti lidi co se jim nelibi hrat na preplnenym serveru v prime time EU jsou povazovani za ty spatny... ja to otocim, vy co chcete hrat na takovim serveru jste ti spatni, protoze nas nutite lagovat a campovat :) ne, nic ve zlim, je to kazdyho vec, ja jen rikam ze toto nehodlam akceptovat, protoze chci hrat a uz v bete (kera nebyla tak precpana) to byl dost vopruz...
nevim jeste, ale predpokladam ze Brtnikovic by taky sly na jinej server, prohlasovali ze chtej US :)
Khane, ja du na 99% jinam, akorat nevim co vybrat, protoze neznam status serveru, predpokladam ze az dorazi gamesa, tak bych vybral ten nejdebilnejsi server, kam nikdo nebude chtit jit hrat :)) |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
Edited by - Marwyn on 11/11/2004 12:05:15 |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 12:11:12
|
Nejvic tu kecaj a ztezujou si ti, co zatim nehrajou  To vazne nechapu. My co hrajeme sme na zadny problemy nenarazily.... zadny lagy, zadnej nedostatek surovin, populace idealni.
Vlezte si kam chcete, muzete treba i do pr...  Stejne zjistite, ze US servery budou od 23:00 - 2:00 v US primetimu precpany a budete brecet vy 
Btw dneska kolem 11:00 dopoledne byli Heavy population prave jen 4 US servery.
Proste MdK hraje na Runneye - strane Evil. A o stehovani nemuze byt ani rec, vsichni sme spokojeni. |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 12:13:42
|
quote: Originally posted by Kuzmik
Nejvic tu kecaj a ztezujou si ti, co zatim nehrajou  To vazne nechapu. My co hrajeme sme na zadny problemy nenarazily.... zadny lagy, zadnej nedostatek surovin, populace idealni.
Vlezte si kam chcete, muzete treba i do pr...  Stejne zjistite, ze US servery budou od 23:00 - 2:00 v US primetimu precpany a budete brecet vy 
Btw dneska kolem 11:00 dopoledne byli Heavy population prave jen 4 US servery.
Proste MdK hraje na Runneye - strane Evil. A o stehovani nemuze byt ani rec, vsichni sme spokojeni.
Jasne, nikdo vas nenuti :) jinak nepredpokladam ze budu hrat dopoledne... a pocitam ze odpoledne bude pod loadem Runnyeye ;p a to heavy |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 12:15:14
|
je sranda jak lidi ktery tu hru nemaj a nevi jak to vypada to hodnoti. ja zadny lagy nemam a ze je hodne lidi jsem maximalne spokojenej aspon nebudu cekat na grupu, kez by to byl nejzaplnenejsi server ve hre, vroucne v to doufam. jo a jsem ten zlej, priznavam se. |
lastfm |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 12:16:52
|
Ja taky nikam nejdu, je mi tam fajn. A moje zena taky ne  |
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 12:19:19
|
quote: Originally posted by Rashaverak
je sranda jak lidi ktery tu hru nemaj a nevi jak to vypada to hodnoti. ja zadny lagy nemam a ze je hodne lidi jsem maximalne spokojenej aspon nebudu cekat na grupu, kez by to byl nejzaplnenejsi server ve hre, vroucne v to doufam. jo a jsem ten zlej, priznavam se.
hmm, ja myslel ze proto ma clovek guildu, aby nemusel cekat na grupu, ale to se asi u Evil nehodi :) ne nechci rejpat, to byl ftip... nekomu to vyhovuje, nekomu ne a ja sem ten kerymu proste vadi moc lidi... nepride me spravny potkavat vsude sami lidi a nic nez lidi :) chtel sem se prochazet prazdnejma planema a obcas na nekoho narazit a ne kam vlezu tam grupa silencu co neco mlati... :) ale uz toho nechame, nikam se nestehujete, v poradku, holt s vama hrat nebudu (nadruhou stranu stejne vas 60% neznam ani z bety ani odnikud jinud) |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 12:27:36
|
Dobře nebudeme do toho šťourat. Jen mi řekni jedno - odkud jsi vzal info, že Runeeye je nehratelný a ostatní servery jsou proti němu "prázdné pláně"? Navíc pokud když uvažuješ dopředu, tak počítáš s tím, že všichni, kdo si objednali collectors edici, tak se připojí tak příští týden? Doteď jsi to nikam nenapsal. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 12:30:19
|
quote: Originally posted by Marwyn
quote: Originally posted by Rashaverak
je sranda jak lidi ktery tu hru nemaj a nevi jak to vypada to hodnoti. ja zadny lagy nemam a ze je hodne lidi jsem maximalne spokojenej aspon nebudu cekat na grupu, kez by to byl nejzaplnenejsi server ve hre, vroucne v to doufam. jo a jsem ten zlej, priznavam se.
hmm, ja myslel ze proto ma clovek guildu, aby nemusel cekat na grupu, ale to se asi u Evil nehodi :) ne nechci rejpat, to byl ftip... nekomu to vyhovuje, nekomu ne a ja sem ten kerymu proste vadi moc lidi... nepride me spravny potkavat vsude sami lidi a nic nez lidi :) chtel sem se prochazet prazdnejma planema a obcas na nekoho narazit a ne kam vlezu tam grupa silencu co neco mlati... :) ale uz toho nechame, nikam se nestehujete, v poradku, holt s vama hrat nebudu (nadruhou stranu stejne vas 60% neznam ani z bety ani odnikud jinud)
Už vidím jak utíkáš před mobama, píšeš /yell a nikde nikdo kdo by ti pomohl, tomu říkám fakt zábava. |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 12:45:49
|
to si delas srandu ne, ja bych vubec rvani o pomoc zakazal :p Pokud si to myslel vazne, tak si u me hluboce klesnul  |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 12:49:03
|
to si delas srandu ne, ja bych vubec rvani o pomoc zakazal :p Pokud si to myslel vazne, tak si u me hluboce klesnul 
Ano myslel, takže radši tiše umřeš? |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 12:55:56
|
Ja bych jen rad podotknul, ze lidi kteri chteji zmenu puvodne NIC nerikali o lagach. Pro zmenu serveru uvadi/me uplne jiny argument. Ale ve sve podstate je to stejne jedno. Jiz je nadobro rozhodnuto. Alty pak rozjedem jinde a jine, aspon si kazdy zkusi neco jineho.
Edit: Neco o tech lagach....pise se v jinem topicu. Ale puvodne lagy nebyly na poradu dne. Jen status FULL. |
Edited by - Khaot on 11/11/2004 13:06:15 |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 13:06:57
|
quote: Originally posted by spajdr
to si delas srandu ne, ja bych vubec rvani o pomoc zakazal :p Pokud si to myslel vazne, tak si u me hluboce klesnul 
Ano myslel, takže radši tiše umřeš?
tyve vo tom ta hra je, ne aby ti stalo za prdely stado blbecku co jenom cekaj az zarves vo pomoc... z kazdyho boje uteces vcas, pokud si davas pozor, pokud ne, zaslouzis si zdechnout :) to je moje teorie a nemyslim ze by sis zaslouzil, machrovat na potvoru na kerou nemas a pak bezet brecet ke strazim, nebo k jiny grupe... |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 13:09:41
|
tyve vo tom ta hra je, ne aby ti stalo za prdely stado blbecku co jenom cekaj az zarves vo pomoc... z kazdyho boje uteces vcas, pokud si davas pozor, pokud ne, zaslouzis si zdechnout :) to je moje teorie a nemyslim ze by sis zaslouzil, machrovat na potvoru na kerou nemas a pak bezet brecet ke strazim, nebo k jiny grupe...
Machrovat nemusíš, ale když se za tebou hodí pop a je jich více, tak nemusíš stihnout utéct, jestli to bereš takhle, tak se divím že nehraješ na nějakém RP serveru. |
 |
|
Raady
New Member

396 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 13:10:58
|
Je videt ze neznas Marwyna To je warrior telem i dusi. Nez by se vzdal nebo utekl, radsi umre  |
Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen) Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury) Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 13:12:55
|
quote: Originally posted by Raady
Je videt ze neznas Marwyna To je warrior telem i dusi. Nez by se vzdal nebo utekl, radsi umre 
Hotový jehovista |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 13:17:20
|
Je videt ze neznas Marwyna To je warrior telem i dusi. Nez by se vzdal nebo utekl, radsi umre 
Hotový jehovista
no tohle uz si trosku prehnal Spajdr... v realu bys dostal asi facku, protoze todle je hodne husta urazka  ale ze te znam, tak ti to odpoustim... btw. komunista, pedofil, jehovista a fasista, to sou privlastky, ktery se lidem nedavaj, protoze to sou opravdu hodne drsny urazky :p |
Edited by - Marwyn on 11/11/2004 13:19:27 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 13:18:33
|
klid bojovníku nebudeš povoláním berserker?  |
Edited by - spajdr on 11/11/2004 13:18:48 |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 13:20:19
|
klid bojovníku nebudeš povoláním berserker? 
ne e, Guardian |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 13:20:44
|
ne e, Guardian
Aha, zatím vypadáš na toho berserkera   |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 13:40:27
|
ne e, Guardian
Aha, zatím vypadáš na toho berserkera  
he he, ty si ovad  btw. takovi jako ty me kazej grupu :p healer co rve vo pomoc kdyz ho kousne uzovka a znici me tim reward LOL (joke) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 13:49:33
|
já o pomoc neřvu, to dělají ostatní a když je zle, tak utíkám, většinou umřu  |
 |
|
Raady
New Member

396 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 13:52:03
|
ne e, Guardian
Aha, zatím vypadáš na toho berserkera  
he he, ty si ovad  btw. takovi jako ty me kazej grupu :p healer co rve vo pomoc kdyz ho kousne uzovka a znici me tim reward LOL (joke)
To musel byt nejakej cizy, nezkusenej clerda, co?  |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 13:59:19
|
presne tak Solone (pajzliku spinava, koukej si koupit poradnej armor)  |
Edited by - Marwyn on 11/11/2004 14:00:58 |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 14:13:13
|
presne tak Solone (pajzliku spinava, koukej si koupit poradnej armor) 
nahodou nejdrsnejsi vec co sem za celou betu videl byl 80ti centimetrovej solon s vanguard kyblem na hlave  |
so... |
Edited by - Khandar on 11/11/2004 14:13:39 |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 14:18:59
|
quote: Originally posted by Khandar nahodou nejdrsnejsi vec co sem za celou betu videl byl 80ti centimetrovej solon s vanguard kyblem na hlave 
Tak to jsi nevidel Khaota (Kamlin) jako dark elfku defilera... Fialova kuze, fialove vlasy a jeste k tomu z nej vychazi fialovy kour... no proste fialovy hnus.  |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 14:22:59
|
quote: Originally posted by Pedro
Tak to jsi nevidel Khaota (Kamlin) jako dark elfku defilera... Fialova kuze, fialove vlasy a jeste k tomu z nej vychazi fialovy kour... no proste fialovy hnus. 
No, ten kour neni moc povedeny, to je fakt. Spirit byl lepsi... |
 |
|
Raady
New Member

396 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 14:26:02
|
nahodou nejdrsnejsi vec co sem za celou betu videl byl 80ti centimetrovej solon s vanguard kyblem na hlave 
Cha! Ste me nevideli ke konci bety. To ze me sla hruza. Muzete se kouknout na http://www.home.karneval.cz/10701505/ |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 14:46:00
|
nahodou nejdrsnejsi vec co sem za celou betu videl byl 80ti centimetrovej solon s vanguard kyblem na hlave 
Cha! Ste me nevideli ke konci bety. To ze me sla hruza. Muzete se kouknout na http://www.home.karneval.cz/10701505/
ROFL, takova malilinkata plechovcicka    ale vypadals bozsky, to se musi nechat... |
 |
|
Raady
New Member

396 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 15:01:03
|
Cha! Ste me nevideli ke konci bety. To ze me sla hruza. Muzete se kouknout na http://www.home.karneval.cz/10701505/
ROFL, takova malilinkata plechovcicka    ale vypadals bozsky, to se musi nechat...
Zatim jen polobozsky. Ale treba se na 50lvl stanu bohem  |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|