Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 zmena servru... nebude :)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 11/11/2004 :  09:59:11  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
zaprve se omlouvam ze vytvarim dalsi dred ale osobne si myslim ze situace je dost vazna a je nutne jednat rychle a pro snadnejsi dohadovani tak zakladam dalsi topic.

Takze jedna se o prestup z jiz dohodnuteho servru Runnyeye na
servr: (nahodte nekdo nejakej nejmin vytizenej UK)

Hraci pro:

Raady(Solon)
Khandar
Marwyn
Attronach(Casea) (jeste sem se neptal ale urco bude pro)
Khaot

Hraci zatim proti:

Spajdr
Tibor
Kuzmik
Pertha
Rashaverak

Jinak povetsinou hraci kteri jeste nezacali hrat jsou pro ale co hraci co jiz hraji prosim o vyjadreni hlavne jejich!!!

Pokud 90-95% hracu bude PRO zmenu... tak bych ji uskutecnil pokud ne zustanem vsici na Runnyeye

so...

Edited by - Khandar on 11/11/2004 10:53:39

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 11/11/2004 :  10:04:05  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem pro zmenu na v podstate jakykoli v EU/vychodnim pobrezi (nekde tady na foru byl seznam serveru vychodniho pobrezi).

A ano, jeste hru a kod nemam
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 11/11/2004 :  10:16:16  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khandar

1. Jinak povetsinou hraci kteri jeste nezacali hrat jsou pro ale co hraci co jiz hraji prosim o vyjadreni hlavne jejich!!!
2. Pokud 90-95% hracu bude PRO zmenu... tak bych ji uskutecnil pokud ne zustanem vsici na Runnyeye

1. Ja jsem uz zacal hrat a prave proto jsem pro (predtim mi to bylo docela jedno).
2. Souhlas

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 11/11/2004 :  10:16:22  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
A až bude ten novej server taky plnej postěuhjeme se dál?
Obyčejně po startu hry jsou lagy. Nedělal bych z toho větší problém než je.
Rozhodně já se nikam stěhovat nebudu, hraju tam kde jsme to odhlasovali!
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 11/11/2004 :  10:18:45  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Fatalisti...:)

Věci se mění, za 14 dní bude vše jinak, za měsíc opět jinak a za půl roku už si nikdo ani nevzpomene.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/11/2004 :  10:19:46  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Jestli o tom jednají angláni někde na svých fórech, o začátku na jiném serveru než runnyeye, tak se budou cpát taky jinam a je možné že zrovna na ten váš. To jste to jako odklepli bez toho abyste chvíli na runnyeye hráli?
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 11/11/2004 :  10:19:59  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Jasne, presne jak rika Tibor.... to by sme se taky mohli stehovat pokazdy kdyz zacne server lagovat.... btw vcera sme hrali pres 6 hodin v kuse a krom jednoho lagu (asi 5 sec) sem nezaznamenal jinej. Nemam duvod se nekam stehovat

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/11/2004 :  10:21:33  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

Jasne, presne jak rika Tibor.... to by sme se taky mohli stehovat pokazdy kdyz zacne server lagovat.... btw vcera sme hrali pres 6 hodin v kuse a krom jednoho lagu (asi 5 sec) sem nezaznamenal jinej. Nemam duvod se nekam stehovat

Přesně tak .. jednou lag 5 sec a více nic a to bylo v té chvíli v Antonice 400 lidí.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 11/11/2004 :  10:26:00  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokud 90-95% hracu bude PRO zmenu... tak bych ji uskutecnil pokud ne zustanem vsici na Runnyeye

quote:

ja sem taky pro ale jen pod podminkou se se dohodnem vsichni.. nechci se ani nahodou rozdelit do dvou komunit...

Co z toho platí?
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 11/11/2004 :  10:30:19  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

quote:

quote:

ja sem taky pro ale jen pod podminkou se se dohodnem vsichni.. nechci se ani nahodou rozdelit do dvou komunit...

Co z toho platí?

Oboje :)
To prvni je podminka kdy by melo smysl nejakou zmenu uskutecnovat...
To druhy jsou moje slova a muj nazor...

so...

Edited by - Khandar on 11/11/2004 10:32:12
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/11/2004 :  10:34:06  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
dneska bude SOE dělat upgrade server kódu, takže možná že fakt na runnyeye problém nebude.
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 11/11/2004 :  10:38:52  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
osobne se mi to uz moc nelibi kdyz jsou uz 3 lidi proti.. jak sem rikal a zatim si stojim komunitu trhat nechci takze jestli se najde jeste 1-2 lidi co budou zarputile proti tak dnes zakladam char na Runnyeye a budu se modlit ze nenastanou zadny problemy...

so...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/11/2004 :  10:42:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
vzhledem k tomu, ze ti s kteryma chci hrat jsou kategoricky proti, tak nehrozi abych presel :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 11/11/2004 :  10:45:57  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ja jsem lvl 9 warrior a nebudu tu postavu mazat, nejsem zavislej na cesky komunite kdyz bude uvitam kdyz nebude obejdu se.

lastfm
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 11/11/2004 :  10:51:58  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
no nic dekuji za vyjadreni jiz hrajicich hracu a je scela evidentni ze to rozhodli...

nikam se neprestupuje
Officialne tedy zustava to nacem sme se dohodli, hrani na Runnyeye

nevim jestli ma cenu aby tenhle topic tu nadale zustaval aby ostatni nepletl... takze pokud Tibor uzna za vhodny ho smazat at ho smaze.

so...
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 11/11/2004 :  11:42:23  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Já jsem nezačal, al ejsem taky pro Runeeye. Problémy bych řešil, až nastanou. Vytíženost serverů bude docela kolísat, takže to, co platí dneska nemusí platit za měsíc.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 11/11/2004 :  12:04:12  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
marwyn si piska a trosku se usmiva...
ach holandani sveeedi hmm... mno, a to dneska me odesla gejma z UK, to znamena ??? ze pribude dalsich par stovek hracu z UK...
takze chci jen rict ze bohuzel na "vasem" serveru hrat nebudu :(((
kurna taky ste mohly zvolit lip...

jeste dodatek ze nevim proc by ti lidi co se jim nelibi hrat na preplnenym serveru v prime time EU jsou povazovani za ty spatny...
ja to otocim, vy co chcete hrat na takovim serveru jste ti spatni, protoze nas nutite lagovat a campovat :) ne, nic ve zlim, je to kazdyho vec, ja jen rikam ze toto nehodlam akceptovat, protoze chci hrat a uz v bete (kera nebyla tak precpana) to byl dost vopruz...

nevim jeste, ale predpokladam ze Brtnikovic by taky sly na jinej server, prohlasovali ze chtej US :)

Khane, ja du na 99% jinam, akorat nevim co vybrat, protoze neznam status serveru, predpokladam ze az dorazi gamesa, tak bych vybral ten nejdebilnejsi server, kam nikdo nebude chtit jit hrat :))

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>

Edited by - Marwyn on 11/11/2004 12:05:15
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 11/11/2004 :  12:11:12  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Nejvic tu kecaj a ztezujou si ti, co zatim nehrajou To vazne nechapu.
My co hrajeme sme na zadny problemy nenarazily.... zadny lagy, zadnej nedostatek surovin, populace idealni.

Vlezte si kam chcete, muzete treba i do pr...
Stejne zjistite, ze US servery budou od 23:00 - 2:00 v US primetimu precpany a budete brecet vy

Btw dneska kolem 11:00 dopoledne byli Heavy population prave jen 4 US servery.

Proste MdK hraje na Runneye - strane Evil. A o stehovani nemuze byt ani rec, vsichni sme spokojeni.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 11/11/2004 :  12:13:42  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

Nejvic tu kecaj a ztezujou si ti, co zatim nehrajou To vazne nechapu.
My co hrajeme sme na zadny problemy nenarazily.... zadny lagy, zadnej nedostatek surovin, populace idealni.

Vlezte si kam chcete, muzete treba i do pr...
Stejne zjistite, ze US servery budou od 23:00 - 2:00 v US primetimu precpany a budete brecet vy

Btw dneska kolem 11:00 dopoledne byli Heavy population prave jen 4 US servery.

Proste MdK hraje na Runneye - strane Evil. A o stehovani nemuze byt ani rec, vsichni sme spokojeni.

Jasne, nikdo vas nenuti :)
jinak nepredpokladam ze budu hrat dopoledne... a pocitam ze odpoledne bude pod loadem Runnyeye ;p a to heavy

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 11/11/2004 :  12:15:14  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
je sranda jak lidi ktery tu hru nemaj a nevi jak to vypada to hodnoti. ja zadny lagy nemam a ze je hodne lidi jsem maximalne spokojenej aspon nebudu cekat na grupu, kez by to byl nejzaplnenejsi server ve hre, vroucne v to doufam. jo a jsem ten zlej, priznavam se.

lastfm
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 11/11/2004 :  12:16:52  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Ja taky nikam nejdu, je mi tam fajn. A moje zena taky ne

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 11/11/2004 :  12:19:19  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

je sranda jak lidi ktery tu hru nemaj a nevi jak to vypada to hodnoti. ja zadny lagy nemam a ze je hodne lidi jsem maximalne spokojenej aspon nebudu cekat na grupu, kez by to byl nejzaplnenejsi server ve hre, vroucne v to doufam. jo a jsem ten zlej, priznavam se.

hmm, ja myslel ze proto ma clovek guildu, aby nemusel cekat na grupu, ale to se asi u Evil nehodi :) ne nechci rejpat, to byl ftip... nekomu to vyhovuje, nekomu ne a ja sem ten kerymu proste vadi moc lidi... nepride me spravny potkavat vsude sami lidi a nic nez lidi :) chtel sem se prochazet prazdnejma planema a obcas na nekoho narazit a ne kam vlezu tam grupa silencu co neco mlati... :)
ale uz toho nechame, nikam se nestehujete, v poradku, holt s vama hrat nebudu (nadruhou stranu stejne vas 60% neznam ani z bety ani odnikud jinud)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 11/11/2004 :  12:27:36  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Dobře nebudeme do toho šťourat. Jen mi řekni jedno - odkud jsi vzal info, že Runeeye je nehratelný a ostatní servery jsou proti němu "prázdné pláně"? Navíc pokud když uvažuješ dopředu, tak počítáš s tím, že všichni, kdo si objednali collectors edici, tak se připojí tak příští týden?
Doteď jsi to nikam nenapsal.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/11/2004 :  12:30:19  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn

quote:
Originally posted by Rashaverak

hmm, ja myslel ze proto ma clovek guildu, aby nemusel cekat na grupu, ale to se asi u Evil nehodi :) ne nechci rejpat, to byl ftip... nekomu to vyhovuje, nekomu ne a ja sem ten kerymu proste vadi moc lidi... nepride me spravny potkavat vsude sami lidi a nic nez lidi :) chtel sem se prochazet prazdnejma planema a obcas na nekoho narazit a ne kam vlezu tam grupa silencu co neco mlati... :)
ale uz toho nechame, nikam se nestehujete, v poradku, holt s vama hrat nebudu (nadruhou stranu stejne vas 60% neznam ani z bety ani odnikud jinud)

Už vidím jak utíkáš před mobama, píšeš /yell a nikde nikdo kdo by ti pomohl, tomu říkám fakt zábava.
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 11/11/2004 :  12:45:49  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
to si delas srandu ne, ja bych vubec rvani o pomoc zakazal :p Pokud si to myslel vazne, tak si u me hluboce klesnul

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/11/2004 :  12:49:03  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

to si delas srandu ne, ja bych vubec rvani o pomoc zakazal :p Pokud si to myslel vazne, tak si u me hluboce klesnul

Ano myslel, takže radši tiše umřeš?
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 11/11/2004 :  12:55:56  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Ja bych jen rad podotknul, ze lidi kteri chteji zmenu puvodne NIC nerikali o lagach. Pro zmenu serveru uvadi/me uplne jiny argument. Ale ve sve podstate je to stejne jedno. Jiz je nadobro rozhodnuto.
Alty pak rozjedem jinde a jine, aspon si kazdy zkusi neco jineho.

Edit: Neco o tech lagach....pise se v jinem topicu. Ale puvodne lagy nebyly na poradu dne. Jen status FULL.

Edited by - Khaot on 11/11/2004 13:06:15
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 11/11/2004 :  13:06:57  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

tyve vo tom ta hra je, ne aby ti stalo za prdely stado blbecku co jenom cekaj az zarves vo pomoc... z kazdyho boje uteces vcas, pokud si davas pozor, pokud ne, zaslouzis si zdechnout :) to je moje teorie a nemyslim ze by sis zaslouzil, machrovat na potvoru na kerou nemas a pak bezet brecet ke strazim, nebo k jiny grupe...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/11/2004 :  13:09:41  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

tyve vo tom ta hra je, ne aby ti stalo za prdely stado blbecku co jenom cekaj az zarves vo pomoc... z kazdyho boje uteces vcas, pokud si davas pozor, pokud ne, zaslouzis si zdechnout :) to je moje teorie a nemyslim ze by sis zaslouzil, machrovat na potvoru na kerou nemas a pak bezet brecet ke strazim, nebo k jiny grupe...

Machrovat nemusíš, ale když se za tebou hodí pop a je jich více, tak nemusíš stihnout utéct, jestli to bereš takhle, tak se divím že nehraješ na nějakém RP serveru.
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 11/11/2004 :  13:10:58  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Je videt ze neznas Marwyna To je warrior telem i dusi. Nez by se vzdal nebo utekl, radsi umre

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/11/2004 :  13:12:55  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raady

quote:

quote:

Je videt ze neznas Marwyna To je warrior telem i dusi. Nez by se vzdal nebo utekl, radsi umre

Hotový jehovista
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 11/11/2004 :  13:17:20  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Hotový jehovista

no tohle uz si trosku prehnal Spajdr... v realu bys dostal asi facku, protoze todle je hodne husta urazka
ale ze te znam, tak ti to odpoustim...
btw. komunista, pedofil, jehovista a fasista, to sou privlastky, ktery se lidem nedavaj, protoze to sou opravdu hodne drsny urazky :p

Marwyn Zevl
Aion - Mytower

Edited by - Marwyn on 11/11/2004 13:19:27
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/11/2004 :  13:18:33  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
klid bojovníku nebudeš povoláním berserker?

Edited by - spajdr on 11/11/2004 13:18:48
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 11/11/2004 :  13:20:19  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne e, Guardian

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/11/2004 :  13:20:44  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne e, Guardian

Aha, zatím vypadáš na toho berserkera
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 11/11/2004 :  13:40:27  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ne e, Guardian

he he, ty si ovad
btw. takovi jako ty me kazej grupu :p healer co rve vo pomoc kdyz ho kousne uzovka a znici me tim reward LOL (joke)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/11/2004 :  13:49:33  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
já o pomoc neřvu, to dělají ostatní a když je zle, tak utíkám, většinou umřu
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 11/11/2004 :  13:52:03  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ne e, Guardian

he he, ty si ovad
btw. takovi jako ty me kazej grupu :p healer co rve vo pomoc kdyz ho kousne uzovka a znici me tim reward LOL (joke)

To musel byt nejakej cizy, nezkusenej clerda, co?

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 11/11/2004 :  13:59:19  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
presne tak Solone (pajzliku spinava, koukej si koupit poradnej armor)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower

Edited by - Marwyn on 11/11/2004 14:00:58
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 11/11/2004 :  14:13:13  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:

nahodou nejdrsnejsi vec co sem za celou betu videl byl 80ti centimetrovej solon s vanguard kyblem na hlave

so...

Edited by - Khandar on 11/11/2004 14:13:39
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 11/11/2004 :  14:18:59  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
nahodou nejdrsnejsi vec co sem za celou betu videl byl 80ti centimetrovej solon s vanguard kyblem na hlave

Tak to jsi nevidel Khaota (Kamlin) jako dark elfku defilera... Fialova kuze, fialove vlasy a jeste k tomu z nej vychazi fialovy kour... no proste fialovy hnus.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 11/11/2004 :  14:22:59  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

Tak to jsi nevidel Khaota (Kamlin) jako dark elfku defilera... Fialova kuze, fialove vlasy a jeste k tomu z nej vychazi fialovy kour... no proste fialovy hnus.

No, ten kour neni moc povedeny, to je fakt. Spirit byl lepsi...
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 11/11/2004 :  14:26:02  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Cha! Ste me nevideli ke konci bety. To ze me sla hruza. Muzete se kouknout na http://www.home.karneval.cz/10701505/

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 11/11/2004 :  14:46:00  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Cha! Ste me nevideli ke konci bety. To ze me sla hruza. Muzete se kouknout na http://www.home.karneval.cz/10701505/

ROFL, takova malilinkata plechovcicka
ale vypadals bozsky, to se musi nechat...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 11/11/2004 :  15:01:03  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ROFL, takova malilinkata plechovcicka
ale vypadals bozsky, to se musi nechat...

Zatim jen polobozsky. Ale treba se na 50lvl stanu bohem

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,48 seconds. on eygor Snitz Forums 2000