Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 problém po posledním patchi (28.10.)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 28/10/2004 :  21:27:20  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Funguje Vám chat? já prostě když klikám na chat okno right click, tak to okno se akorát zesvětluje a nic, když dám enter a napíšu něco a dám zase enter, tak se mi nad hlavou objeví prázdná bublina. A nejhorší je že mi to co chvíli spadne na plochu s chybou abnormal program termination nebo ani to né, jenom to zhučí na plochu, jak to vypadá u Vás?

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 28/10/2004 :  21:30:53  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Hmm, tak nejsem sám
http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=betagameplay&message.id=83899

Přitom o chatování jsem tam žádné změny v patchi neviděl
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 28/10/2004 :  21:54:32  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Tak na chat pomůže restart počítače, zbytek netuším
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 28/10/2004 :  22:35:47  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
no nejede chat, neupdatuji se questy, jsou rozhazene recepty, kazdych 5 min to spadne.

Jdu spat ...

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

James
New Member

205 Posts

Posted - 29/10/2004 :  01:16:01  Show Profile  Visit James's Homepage  Send James an ICQ Message Send James a Private Message  Reply with Quote
Kler odloglej v TS. Nejspise nefunkcni zona. Takze ted nelognu. Logl jsem wara. Pokusil jsem se sundat obyc skela ktery me driv nedelal problem. Behem 10 sec jsem byl tuhej ... jdu spat taky. Rekl bych, ze ani vyvojari nevedi co chteji.

EQ2x - Volsak, testovací Inkvizitor
UO, AC, EQ, AO ... bejvávalo
EQ - Elder Volsakova Volsanda - Beastlady 360+AA's The Exodus
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 29/10/2004 :  06:33:56  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
ja bych hlavne rekl, ze vydani bude jeste vetsi fiasko nez swg ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/10/2004 :  07:09:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer

ja bych hlavne rekl, ze vydani bude jeste vetsi fiasko nez swg ;)

vidis to moc pesimisticky, navic swg v datu vydani nebylo zadny fiasko

questy funguji, neupdatuje se pouze quest helper
se zabijenim potvor jsem fakt nemel problem, zabil jsem to samy co pred patchem , jen sem se musel naucit vyuzivat novy kouzla , ability
padani prestalo kdyz jsem si vyeditoval konfiguraci chatu a zrusil si uplne vsechno , to predpokladam udelaj malej hotfix

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 29/10/2004 :  08:15:35  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Protoze se opet nemuzu zalogvat (server not responding in time bleble a podobne hlasky), procital jsem beta fora.

Osobne tenhle patch oznacuji jako nejhorsi ktery udelali - vratilo to hru na uroven alfa testu.

Spolu s tim jak skutecne omezuji hratelnost - hlavne pro solo hrace, zacinam mit pocit ze se z eq2 stava neco uplne jineho, nez to co to bylo na zacatku bety.

Ja vim, ze to sem nemusim psat a proste to nemam hrat dyz se mi to nelibi. Pockam si na uplny konec bety zda se jeste neco zmeni a podle toho se rozhodnu.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/10/2004 :  08:45:15  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
prave nahazuji patch
cekal jsem problemy s tema abilitama a kouzlama, ale ty zrovna maj velmi dobre odladeny a funkcni :) ze si rozesrali chat je divny :) snad to ten patch co ted davaj spravi

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 29/10/2004 :  08:48:45  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Protoze se opet nemuzu zalogvat (server not responding in time bleble a podobne hlasky), procital jsem beta fora.

Osobne tenhle patch oznacuji jako nejhorsi ktery udelali - vratilo to hru na uroven alfa testu.

Spolu s tim jak skutecne omezuji hratelnost - hlavne pro solo hrace, zacinam mit pocit ze se z eq2 stava neco uplne jineho, nez to co to bylo na zacatku bety.

Ja vim, ze to sem nemusim psat a proste to nemam hrat dyz se mi to nelibi. Pockam si na uplny konec bety zda se jeste neco zmeni a podle toho se rozhodnu.

Konec bety je asi za tyden, pokud se neco nezmeni.

EQ2 vydim jako kvalitne marketingove zvladnutou prumernou mmorpg, ve ktere jak tu nekdo psal development vubec nevi co vlastne chce.

Vzhledem k tomu, ze bezi na spatnem a pomalem enginu tak je to spise multiplayer hra (ala Baldurs Gate), pac proste vic hracu na jednom fleku hra nezvladne (je otazkou casu, kdy vyjde nejaky zakaz srocovani jako v swg ..).

To, ale neznamena, ze si ji treba jednou nekoupim, jsem totiz blazen.

Edited by - VT on 29/10/2004 08:53:23
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 29/10/2004 :  08:52:38  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
informace o abilitach (ta specializace postav na urcitych levelech) nefunguje. Nevidel jsem ani ja zadny rozdil a lidi na forrech o tom pisou taky. Specnu se v INT ale zadny viditelny bonus.

Nejvetsi postih ma le vyroba - tuny nepopsanych efektu, jedina sance jak se neco dozvedet je spustit vyrobu a sledouvat efekty a hledat coutery

Hromada App III svitku je zarazena jako lvl1 !

Nektere recepty vyzaduji komponenty ktere nejsou zakladni (nedaji se najit) nejsou ke koupeni a ani nejsou v knihach

nastaveni chatu uz nejde delat z plochy okna ale pouze z titulku (ktery jsem mohl predtim mit vypnuty)

nepamatuje si to nastavani chatu - po zalogvani je ve vsech oknech vsechen chat a nepripojuje se to do drive pripojenych kanlu

aniz bych jakkoliv menil graficke nastaveni, pri sesilani kouzel to cuka jako prase

nefunguje numericka klavesnice pro zadavani hodnot (penize, nakupy atp)

edit:
ale co me vazne nasr... je ze omezili pocet questu na 50 vc. zberatelskych
prvni co jsem udelal ze jsem je vsechny zrusil - stale mam pres 50. Zrusil jsem jeste nejake co bych delal pouze pokud by byl cas a jsem na 50. Jak nekdo psal z Everquestu se stava Nomorequest.
Tohle FAKT posrali.

Edited by - Atronach on 29/10/2004 08:58:17
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/10/2004 :  09:02:13  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
hehe ja mam rozdelanych nejakych 30 questu , kdyz jsem zjistil omezeni tak jsem jich 10 rychle dodelal , na co ma nekdo rozdelanych 50 questu nevim , bud mam quest protoze ho chci udelat nebo ne :)

ale uznavam, ze je to kazdyho vec kolik jich ma :) me osobne omezeni 50 nevadi , nekomu muze

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 29/10/2004 09:02:52
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 29/10/2004 :  09:07:24  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
edit:
ale co me vazne nasr... je ze omezili pocet questu na 50 vc. zberatelskych
prvni co jsem udelal ze jsem je vsechny zrusil - stale mam pres 50. Zrusil jsem jeste nejake co bych delal pouze pokud by byl cas a jsem na 50. Jak nekdo psal z Everquestu se stava Nomorequest.
Tohle FAKT posrali.

WoW ma limit current questu pouze 20, 50 je tzv. PvE blaho :)

Na to bych si nestezoval.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 29/10/2004 :  09:15:53  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Mel jsem 35 questu na kolekce. Ja osobne povazuji kolekce za dlouhodoby quest u nich zadne 'bud ho chci udelat nebo nechci' neprichazi v uvahu. takze mi na dalsi Q zustalo 15 pozic, coz je CRAZY.

Samozrejme ze se s 50 da zit, tak jsem jim psal na forum at questy na kolekce zrusi, protoze pri tomhle omezeni je nikdo nebude delat.
Jn je opravdu komicke ze u EVERquestu, mas limit na qesty.

Ted jsem se jeste docetl, ze zvedli cenu vsech komponent na vyrobu na 200%. Dopad ponecham na vas...

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/10/2004 :  09:16:40  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
nastaveni chatu a jeho ukladani me blbne uz hodne dlouho, poradne si to zapamatuje jen obcas a nahodne to neni novinka :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/10/2004 :  09:17:53  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ceny obecne se zvedly
jidlo a piti v obchode misto 1medaku 10

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 29/10/2004 :  09:30:17  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

nastaveni chatu a jeho ukladani me blbne uz hodne dlouho, poradne si to zapamatuje jen obcas a nahodne to neni novinka :)

No je to zvlastni, ja s tim nidky nemel problem. No ale uvidime po hotfixu

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 29/10/2004 :  09:31:14  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

ceny obecne se zvedly
jidlo a piti v obchode misto 1medaku 10

Pokud vim, cena a typ jidla je ted rozdelena podle lvl postavy - vyssi lvl potrebuje drazsi jidlo pro stejny refresh rate.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/10/2004 :  09:34:32  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokud vim, cena a typ jidla je ted rozdelena podle lvl postavy - vyssi lvl potrebuje drazsi jidlo pro stejny refresh rate.

nevim to jsem necetl asi poradne patchnotes, ale v obchode vic druhu neni, proste voda a ten chleba ci co to je

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 29/10/2004 :  09:45:18  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Mno, tak jsem udelal prvi vypocet nakladu na craft. Pokud se nic nepodela, stoji skok z L23 na L24 crafta 19goldu! Tolik penez jsem nevidel pohromade, takze i craft (po solovani) se stava nepouzitelnym

Tazkze co me jete vlastne drzi v tom ze chci eq2 hrat?

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 29/10/2004 :  09:47:39  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nevim to jsem necetl asi poradne patchnotes, ale v obchode vic druhu neni, proste voda a ten chleba ci co to je

Obchodnici maji rozdilne jidlo, jak cenove tak nazvy, ale nikde se nedoctes od jakeho lvl by jsi ho mel zacit pouzivat....

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 29/10/2004 :  09:49:51  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno, tak jsem udelal prvi vypocet nakladu na craft. Pokud se nic nepodela, stoji skok z L23 na L24 crafta 19goldu! Tolik penez jsem nevidel pohromade, takze i craft (po solovani) se stava nepouzitelnym

Tazkze co me jete vlastne drzi v tom ze chci eq2 hrat?

Mno udelali z EQ2 "obtiznejsi" hru. Proste tak rychle lidi nebudou levelit.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 29/10/2004 :  09:51:56  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Tenhle patch měl přijít před měsícem, "pár" dní před releasem je to dost nešťastný. Vzhledem k tom, jakým tempem doposud dělají si myslím, že mají čanci největší průšvihy odstranit.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 29/10/2004 :  09:56:54  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
jj o to jde, aby meli cas dodelat highlvl obsah.

Ono jim sakra hodne pomuze, kdyz misto 3h na lvl udelas lvl za mesic ...

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 29/10/2004 :  10:23:32  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
1) ceny subkomponent bylo nutno zvednout, nebot uz od levlu 10 slo craftem vydelavat - eolith temper se vyrabel z vody (6cp) + svicka (6cp) + mineral (0cp) = 12cp, ale prodaval se za 33 cp primo obchodnikovi!!! S prichodem craftu ruznych vodicek primo po seriich (coz bylo anoncovano) by crafti vydelavali silene penize a nicili by sytem ekonomiky

2) novy styl craftu jsem jeste nezkousel, ale jsem pro, navic stale jsme v bete

3) solo craft neni problem, ale samozrejme craft je soucasti socialnich struktur - bud je soucasti guildy, ktera ho sponzotuje a on jim dela zadarmo/levne nebo zije v symbioze s celou komunitou (prodava jiz ze). Takze kolobeh penez je prirozenou soucasti zivota crafta

4) nastaveni chatu mi obcas dela problemy od zacatku (pokud teda pouzivate vice oken jako ja )

5) souhlasim s omezenim questu - collection jsou prave tak jen pro harvestory crafty, jinak sux . A ano, clovek dostane quest a ma ho dodelat - ja ma prubezne (bez collection) tak 15 aktivnich questu a snazim se je rychle dodelavat

6) stizeni hry hre jen pomuze - nejhorsi je, pokud je clovek za 1 mesic na max a pak nema co delat - pri pomalejsim levlovani (ono se to samozrejme zpomaluje postupne) si clovek alespon prohlidne zony a udela vsechny odpovidajici questy. Osobne doufam, ze normalni dost hrajici hrac (ted neberu uplne top hardcore zoufalce) se dostane na max level (50) za pul roku az 9 mesicu - pak je ta hra opravdu k necemu

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 29/10/2004 :  10:46:45  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Mně osobně přijdou všechny potvory po patchi slabší.

Omezení questu na nevím kolik je mi šumák, protože víc jak 10 jich stejně nikdy nemám. Protože questy nesbírám, ale plním :)

Občas mi to škube na místech, kde to před tím neškubalo, nejdou buffy na peta.

Líbí se mi animace při dosažení levelu.

Jinak zásadní problémy nemám, protože v patch day a pár dní po něm se nikdy nesnažím moc hrát, bo vždy je to průser o jakékoliv hry.
Go to Top of Page

James
New Member

205 Posts

Posted - 29/10/2004 :  11:24:25  Show Profile  Visit James's Homepage  Send James an ICQ Message Send James a Private Message  Reply with Quote
Mno tak ani pres noc nemuzu lognout sveho inquisitora. Pokud tento problem nevyresi nasledujici hotfix tak v bete koncim. Dnes mame 29. a vedeni prekope celou hru tejden pred releasem .... bez komentare

EQ2x - Volsak, testovací Inkvizitor
UO, AC, EQ, AO ... bejvávalo
EQ - Elder Volsakova Volsanda - Beastlady 360+AA's The Exodus
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 29/10/2004 :  11:38:23  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
1) ceny subkomponent bylo nutno zvednout, nebot uz od levlu 10 slo craftem vydelavat - eolith temper se vyrabel z vody (6cp) + svicka (6cp) + mineral (0cp) = 12cp, ale prodaval se za 33 cp primo obchodnikovi!!! S prichodem craftu ruznych vodicek primo po seriich (coz bylo anoncovano) by crafti vydelavali silene penize a nicili by sytem ekonomiky
ehm, takze zbirani komponent nezabira cas? Takze craft ktery mel jedinou moznost neco ziskat touto cestom se musel utnout? Me to prijde jako totalni chujovina. Vyrobou zakladnich vodicek ze zakladnich surovin videlas par grosu, urcite s tim nevidelas za tyden na kone (coz je spravne)

quote:
3) solo craft neni problem, ale samozrejme craft je soucasti socialnich struktur - bud je soucasti guildy, ktera ho sponzotuje a on jim dela zadarmo/levne nebo zije v symbioze s celou komunitou (prodava jiz ze). Takze kolobeh penez je prirozenou soucasti zivota crafta
mno solo craft JE problem, protoze pokud jak ty rikas spolehas na gildu (komunitu) tak bys musel byt v gilde jediny craft. Vetsinou ale krafti kazdy a tim padem kazdy potrebuje sponzoring.

quote:
4) nastaveni chatu mi obcas dela problemy od zacatku (pokud teda pouzivate vice oken jako ja )

jasne ze vic oken, nejdriv to neslo, pak to opravili (uz nejakou dobu) a ted se to zase nejak mrvi.

quote:
5) souhlasim s omezenim questu - collection jsou prave tak jen pro harvestory crafty, jinak sux . A ano, clovek dostane quest a ma ho dodelat - ja ma prubezne (bez collection) tak 15 aktivnich questu a snazim se je rychle dodelavat
Ja se snazim usetrit cas, tj. plnit questy tak jak se dostavam na ruzna mista. Kouknu co mam delat a jdu treba do BB a plnim Q. Nejsem zberatel questu ale zaroven nejsem fanatik co veme 1 quest a i kdyz cestou muze vzit/plnit dalsich 10 jinych tak je nebere/neplni. Optimum je nekde uprostred na coz staci prave tech 50Q ale bez zberatelskych - coz je skoda.

quote:
6) stizeni hry hre jen pomuze - nejhorsi je, pokud je clovek za 1 mesic na max a pak nema co delat - pri pomalejsim levlovani (ono se to samozrejme zpomaluje postupne) si clovek alespon prohlidne zony a udela vsechny odpovidajici questy. Osobne doufam, ze normalni dost hrajici hrac (ted neberu uplne top hardcore zoufalce) se dostane na max level (50) za pul roku az 9 mesicu - pak je ta hra opravdu k necemu
Souhlas a to naprosty.

doplneni - prochazim detailne vyrobu po patchi a ono to nebude zase tak horke. Je sice pravda ze treba l11-16 svitky delam a prodam s 90% ztratou ale neco jineho treba mirne ziskove je. Pripadne je to se ztratou 10% ale alespon je z toho nejakej ten XP zisk

uvdime...

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/10/2004 :  12:37:44  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
pokud bych ale ten patch mel hodnotit jako takovej, tedy kdyz si odmyslim chyby, co fixujou tak jsem naramne spokojenej, ze prisel
a nedopadlo to treba jako ve zminovane swg kde se na combat revamp ceka uz dva roky

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 29/10/2004 :  14:51:25  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
WoW ma limit current questu pouze 20, 50 je tzv. PvE blaho :)
Na to bych si nestezoval.

VT:Pokud vim tak ve WOW jde sharovat questy s ostatnimi ve skupine.
Tady si pro nej musi kazdej kokot dobehnout osobne treba pres 5 zon.

Jaris:Fakt nechapu, jak nekoho muze bavit stravit na jednom fleku 8-9 hodin jen kvuli tomu aby udelal lvl. Kdyz lvl roste rychleji, cloveka to nuti se presouvat na nova "loviste", ale takhle budes stat na jednom miste az do zblbnuti.
To zas bude v Bohnicich narvano.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 29/10/2004 :  15:20:48  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

Jaris:Fakt nechapu, jak nekoho muze bavit stravit na jednom fleku 8-9 hodin jen kvuli tomu aby udelal lvl. Kdyz lvl roste rychleji, cloveka to nuti se presouvat na nova "loviste", ale takhle budes stat na jednom miste az do zblbnuti.
Já jsem docela odpůrce levelování. Kupodivu mi zatím (moje zkušenost sahá k levelu 21) řijde levelování taky rychlé. Jsou prostě zony, které jsem si nestačil užít nebo se do nich i jenom kouknout. Prostě jsem utek z jejich rozsahu a teď je tam pro mě všechno šedé a nemá cenu tam chodit.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 29/10/2004 :  15:28:35  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

Jj. A je to skvela vec, prave proto jak ty rikas: nemusi se cekat na vsechny lidi az si ho u nejakeho NPC 'vezmou'.

quote:

To zas bude v Bohnicich narvano.

Po tom co jsem ochutnal levelovani ve wow, uz bych nikdy nemenil. Muj zivot je moc kratky, abych jako magor mastil desitky hodin ty samy moby kvuli levelu (uz bych to nechtel znovu zazit, jsem moc soutezivej typ a podobny HC veci me zabijeji, viz jak jsem dingal jako prvni cech v daocu na 50 lvl v kuse asi 40 hodin).

Ve wow se pohybuji na 30 levelu a pokud budu placat moby meho levelu tak na dalsi level solo dingnu asi za 3 hodiny (cosmosui ingame statistika).

p.s: WoW hraji 3 - 4 hodiny denne. A prave tato denni davka staci na pvp, na objevovani novych zon, na novy level, na ksefty v aukci, na fun s mounts, na nove ability, na dva tri splnene questy, na vylepseni primarnich a sekundarnich tradeskillu a na pripadny pokec, pvp ci pve s Gabrielem a Tsawem :).

Edited by - VT on 29/10/2004 15:39:53
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 29/10/2004 :  16:09:18  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

p.s: WoW hraji 3 - 4 hodiny denne. A prave tato denni davka staci na pvp, na objevovani novych zon, na novy level, na ksefty v aukci, na fun s mounts, na nove ability, na dva tri splnene questy, na vylepseni primarnich a sekundarnich tradeskillu a na pripadny pokec, pvp ci pve s Gabrielem a Tsawem :).

Tak nějak.
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 30/10/2004 :  01:59:55  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
Souhalsim s JArisem. A to asi ve vsem

ALELUJA ...

sharovani questu zni zajimave. ale ja si tam klidne dobehnu . Limit 50 questu me mrzi, ale pokud to neslo udelat jinak, tak at. Je to stejne dost ... i kdyz jich mam tedka 47.

Jaris:Fakt nechapu, jak nekoho muze bavit stravit na jednom fleku 8-9 hodin jen kvuli tomu aby udelal lvl. Kdyz lvl roste rychleji, cloveka to nuti se presouvat na nova "loviste", ale takhle budes stat na jednom miste az do zblbnuti.To zas bude v Bohnicich narvano
Nebude tak horky. Lepsi stravit o 3 tydny vic v jedny zone, nez prestat hrat hru po 2 mesicich co sem byl vsude. A to pro me jako hrace i pro Sony jako prodejce. Mimochodem do lvl 16 sem nevidel WC nebo FG. A to vubec ne-exp na miste, jenom sem delal questy ... NAvic ty outdoor zony jako Comm nebo Nektulos jsou vetsi nez SouthRo+Oaza+NorthRo+EastComm+WestComm z EQ 1. Pokud nechces nemusis expeckovat na jednom miste. A zony i campy budou urcite pribyvat. Proboha pamatuje si nekdo jak vypadal treba EQ1 po vydani? hehe. Jak rekl Tibor .. proste bylo to moc rychly.

K WOW
nesporne bude dobra hra. Ale jak dlouho Vas bude bavit? Ja osobne radsi stravim treba znova 4 roky v EQ2 pokud bude stat zato. Hral sem FFXI, COH, AC2, HORIZON. Ve vsech hrach se komunita rozpadla do nekolika mesicu, protoze hra byla bud moc blba, nebo moc rychla. WoW je mozna jeste rychlejsi. Ja se uz tesim az bude v nejaky guilde, ktera spolu bude treba i roky a bude mit ve hre co delat. Moznost solovat z lvl 1 na max lvl ve WoW me trochu desi

K tem questum mam dotaz. Kdyz se sharne quest v grupe, reward dostane jenom ten kdo ho mel, nebo vsichni, a kdyz opustim grupu pred splnenim zustane mi quest, nebo ne e?

Tohle zni sympaticky

Edited by - Brum on 30/10/2004 02:01:11
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 30/10/2004 :  02:17:17  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
Dnes mame 29. a vedeni prekope celou hru tejden pred releasem .... bez komentare
Hmm no nevim co je tak prekopano. Proste vyhodnotili data z Bety (jsme stale bete ze jo?) a zjistili co je spatne a tak to zmenili ... Napr jak popisoval Jaris craft system. Kouzla alespo pro druida zmenili snad jenom nazvy. Jediny co se jim nepovedlo byla implementaci patche. Proste si rozvorali spoustu jinych veci (jo, chat taky }. Kdyz zmenili co bylo podle nich spatne, pridali novy veci. Jinak pocitejte s tim ze za svoje 2k kupujete betu :) Ja sem za ten patch rad, ale podobnych patchu budou jeste desitky i po vydani

Jeste nekdo psal ze ho orc vyklep za 10 sec. Ja sem to nijak netestoval ale v ramci zvyseni obtiznosti mi pripada, ze zmensili dmg potvor ale o dost pridali na jejich zivotech. Po patchi sem hral jenom 2 hodky, takze tezko rict ale modry skeleton se dvema sipkama nahoru mi dal dost zahul. skoncil sem bez power a s 20% zivotu. Pred patchem to bylo trochu lehci.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 30/10/2004 :  07:59:04  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brum
K WOW
K tem questum mam dotaz. Kdyz se sharne quest v grupe, reward dostane jenom ten kdo ho mel, nebo vsichni, a kdyz opustim grupu pred splnenim zustane mi quest, nebo ne e?

Reward dostanou vsichni, samozrejme na zaklade objective questu. Pokud je to sejmout nameda, tak jsou success vsichni okamzite (po jeho zabiti). Pokud je to napr. posbirani 10 vajec nejakyho ptaka ohnivaka, tak to trva dele, pac kazdej tech 10 vajec fakt musi zvednout (tedy 50 vajec pro grupu).

Po opusteni grupy ti quest zustava.

Sharovani vlastne supluje prvotni kontakt s NPC. Nelze sharovat "follow" quest, tedy quest, ktery dostanes po splneni jineho questu.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/10/2004 :  08:07:48  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jo share questu kdyby do eq2 dodelali je fajn, a rekl bych ze dodelaj :)
prece jen prvni krok uz maj :D leader se muze divat na questy clenu grupy

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 30/10/2004 :  09:50:44  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
prece jen prvni krok uz maj :D leader se muze divat na questy clenu grupy

Jo tohle mam wow k dispozici taky (a ne jenom pro leadera). Sice v defaultnim UI ta moznost neni, ale Blizzardi XML api to umoznuje, takze modifikovane UI uz to zvladaji.

Edited by - VT on 30/10/2004 09:51:00
Go to Top of Page

Eskymak
Starting Member

73 Posts

Posted - 30/10/2004 :  23:39:44  Show Profile  Send Eskymak an ICQ Message Send Eskymak a Private Message  Reply with Quote
Jak 50 questu?
Pouze 50questu a dost nebo 50 zadanejch nedokoncenejch?
Eskymak
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 30/10/2004 :  23:47:34  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eskymak

Jak 50 questu?
Pouze 50questu a dost nebo 50 zadanejch nedokoncenejch?
Eskymak

50 a dost, takze si pekne vyber at se ti nestane ze na 45 uz si nebudes moct udelat ten quest na uber brneni jak o tom us pisou na forech!

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/10/2004 :  23:59:07  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
50 rozdelanych samozrejme
a muzes rozdelany questy mazat a tak uvolnovat pozice

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 31/10/2004 :  22:03:06  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Takže hra mě chytla, když to porovnám v jakém stavu to je teď oproti tomu jak to třeba vypadalo u vydání Horizons, kde byl engine nepoužitelný a šílené combat lagy (jsou tam i teď, ale né tolik) tak je vše vesměs v pohodě, je fakt že jako cleric jsem na levelu 12 měl snad těch kouzel více, no jediné co mě trápí je padání zón, třeba dnes co 5-10 minut, bohužel nejsem sám, ale záleží na zóně kde člověk je, naštěstí když se znova přihlásím, tak jsem kousek zpátky a bitku s nějakým mobem jsem ještě nezačal. Doufám že to je nějaký test a né chyba posledního patche.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 01/11/2004 :  07:08:56  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Takže hra mě chytla, když to porovnám v jakém stavu to je teď oproti tomu jak to třeba vypadalo u vydání Horizons, kde byl engine nepoužitelný a šílené combat lagy (jsou tam i teď, ale né tolik) tak je vše vesměs v pohodě, je fakt že jako cleric jsem na levelu 12 měl snad těch kouzel více, no jediné co mě trápí je padání zón, třeba dnes co 5-10 minut, bohužel nejsem sám, ale záleží na zóně kde člověk je, naštěstí když se znova přihlásím, tak jsem kousek zpátky a bitku s nějakým mobem jsem ještě nezačal. Doufám že to je nějaký test a né chyba posledního patche.

Tomu se u SOE obecne rika "posilovani stability serveru". A cim vice posiluji stabilitu, tim vice to pada. Nektere veci se u SOE nemeni... (SWG )
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 01/11/2004 :  08:43:57  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot
Tomu se u SOE obecne rika "posilovani stability serveru". A cim vice posiluji stabilitu, tim vice to pada. Nektere veci se u SOE nemeni... (SWG )

No ja nevim, ale treba na uvod tak zminovany problem lagu (o kterem mnozi hovorili jako o temer neresitelnem) je dle mych zkusenosti v podstate vyresen.

Cili ja celkem verim, ze i to padani zon bude vyreseno celkem brzo (navic mam pocit, ze v bete se moc nenamahaji anoncovat server patche a delaji ruzne pokusy).

Stability bych se moc nebal

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 01/11/2004 :  08:55:39  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Zkoušel jsem hrát solo warra a myslím si, že EQ2 je dost Solo friendly.
Nesouhlaslím s tím, že solo nejde hrát.Naopak. Vzhledem k tomu, že smrtí se expa nesnižuje, tak i když bude nějaký nešika umírat neustále, tak mu expa prostě poleze nahoru. Nikdy ne dolu.
Za včerejšek jsem díky padání zon a lagům (a mého přístupu Hrrr na ně :)) umřel tuším 30x. A udělal jsem za 3 hoďky level. Takže bych to jako problém neviděl.

Jinak ohledně padání zon - dle MOTD, co jsem v soobtu večer četl mi připadá, že část padání je způsobena patchem a část je přesouvání zón mezi různými clustery na základě nějakých statistik vytíženosti.
Alespoň mi to připadalo, jelikož někdy zona spadla, po nahození to jelo s lagama, spadla, a pak bez lagů.

Ohledně Wow - o víkendu jsem ho zkusil (i když ne moc z nedostatku času).
Můj názor v porovnání s EQ2:
WoW je velmi pěkně udělaná hra. Běhá na pomalejších strojích, grafika je taková komiksová. Hraní je svižné, questy taky. Nikde nic zbytečně nezdržuje. Boj je také dobrý (hrál jsem jen solo).
Spojení mi padalo častěji než u EQ2 (i když nepočítám pády, kdy jsme se s majitelem účtu vzájemě sestřelovali :))
Osboně budu hrát EQ2, ale pokud má někdo peníze a čas, tak podle mého je nejlepší kombinace obojího:
WoW si hrát chvilku každý den, prolézt, nalevelovat a dělat si PvP kdykoliv mě to bude bavit. EQ2 hrát delší čas denně a levelovat si postavu, vybavení, questy, atp.
Je pravdou, že i když u EQ2 já osobně beru zonování s obrázkem jako takovoý dějový předěl, tak přeci jen bez zon svět ve WoW je takový plynulejší.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 01/11/2004 :  09:53:06  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris
Cili ja celkem verim, ze i to padani zon bude vyreseno celkem brzo (navic mam pocit, ze v bete se moc nenamahaji anoncovat server patche a delaji ruzne pokusy).

Ale jo, celkem se snazi vic nez u SWG, to zase jo. Jen to DOST znechutni hru, kdyz porad clovek umira na pady zony/serveru. Kdyby aspon pak logovani bylo na zacatek zony a ne mezi agro...
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 01/11/2004 :  09:56:01  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Dneska jsem na foru několikrát čet, že z toho padání nemusíme mít strach. Vědí čím to je a do release to prej opraví.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 01/11/2004 :  09:56:08  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:
Originally posted by Jaris

Ale jo, celkem se snazi vic nez u SWG, to zase jo. Jen to DOST znechutni hru, kdyz porad clovek umira na pady zony/serveru. Kdyby aspon pak logovani bylo na zacatek zony a ne mezi agro...

To mě to tak právě házelo, nebo prostě sto metrů od posledního místa, nikdy né do aggro :-) asi náhoda.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 01/11/2004 :  20:11:16  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
dneska SOE jede .. 15 krachů během 5 minut v Antonice
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000