Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Fake moon landing ?
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 27/10/2004 :  01:46:04  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
neco co bylo x hodin zmuchlany kdesi ve skladisti lunarniho modulu nemuze bejt nezmuchlany kdyz to vytahnes a rozbalis.

a pro tvou informaci, bavime se o blbostech :))

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 27/10/2004 :  14:51:50  Show Profile Send Kolik a Private Message
Teda dík žes mi to řek, skoro by mě to samotnýho nenapadlo

K tomu skladišti - samozřejmě fabuluješ. Vlajka byla pochopitelně uložená a pečlivě složená. Takový nacionalisti jako Američani by ji jen tak nenechali válet po zemi

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 27/10/2004 :  17:24:33  Show Profile Send Speh a Private Message
Nekde dokonce snad psali, ze ji tam upravovali, aby vypadalo jako ze vlaje.Nahore snad byla dokonce vystuzena nejakym kusem zeleza. Mam ten pocit.
Jinak clovek tomu verit nemusi.Ale cemu potom verit?Podle miho todle rikaj lidi, co jse za kazdou cenu snazi odlisit.By jsme pak nemuseli verit nicemu.Ja jenom doufam, ze jednou jse tam znova vidaj a privezou fotky a snimky starych stop, jenze to pak lidi budou tvrdit, ze tam stejne nebyli.Zkratka je to solidni, dobre prodavajici se trend.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 28/10/2004 :  10:36:51  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message
Vono to vlaje doopravdy proto, protoze jak ji tam zapichl tak ji roztrepotal. V podminkach nuloveho odporu vzduchu se to muze trepotat fakt dlouho.

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Kuki
Starting Member

22 Posts

Posted - 28/10/2004 :  11:53:40  Show Profile Send Kuki a Private Message
Ja som to videl na spektrume, a nasa ma svojich ludi
aby hovorili ze tam boli a odporcovia nase maju
svojich ludi ktory hovoria ze tam neboli. Maju na
to nejake dokazy a ludia z nase zas vsetky dokazi odvodili
ze to je blbost. Haluz program
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 29/10/2004 :  00:19:58  Show Profile Send Kolik a Private Message
hele Kuki to má bejt nějaká futuristická poezie?
Z úpravy postu mi to tak nějak připadlo
(a taky se to nerýmovalo - stejně jako ta poezie)

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 03/11/2004 :  18:10:00  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message
Co do vas postej z Telky cou naprosty shity a 99% lzi...jenze ste z toho tak zblblí zeuz ani nevite...
napr. Skinheads-podle medií RASISTI FASISTI atd. atd. PROBUH JAKEHO KRIPLA TO NAPADLO! hnuti skinheads ma koreny na jamaic...tak probuh jakej rasismus...takoví shity tam na vas furt valí a kdyz vam to rikaj po 100 tak uz tomu verite...o samí je s trávou se vsim...

Do a SKA!
Go to Top of Page

Nathalie
New Member

108 Posts

Posted - 03/11/2004 :  18:39:31  Show Profile  Send Nathalie an ICQ Message Send Nathalie a Private Message
quote:
Originally posted by _WirusH_

Co do vas postej z Telky cou naprosty shity a 99% lzi...jenze ste z toho tak zblblí zeuz ani nevite...
napr. Skinheads-podle medií RASISTI FASISTI atd. atd. PROBUH JAKEHO KRIPLA TO NAPADLO! hnuti skinheads ma koreny na jamaic...tak probuh jakej rasismus...takoví shity tam na vas furt valí a kdyz vam to rikaj po 100 tak uz tomu verite...o samí je s trávou se vsim...

No jenze problem je ze oni to nevedi ani samotny ty kluci co vypadaj jak po chemoterapii. S tou Jamaikou si nejsem jistej, ale vim ze to puvodne nebylo rasisticky uskupeni, spis proste deti z delnickejch rodin. Imho puvod maj v Anglii.

Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet
Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 03/11/2004 :  19:29:31  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message
quote:
Originally posted by Nathalie

quote:

No jenze problem je ze oni to nevedi ani samotny ty kluci co vypadaj jak po chemoterapii. S tou Jamaikou si nejsem jistej, ale vim ze to puvodne nebylo rasisticky uskupeni, spis proste deti z delnickejch rodin. Imho puvod maj v Anglii.

Mno vidno nejakej ted zaklad vis...na Jamaice ma pocatek SKA jako takove Jamaika dostala samostatnost...vyvyji se nové styli mimo jiné SKA ... SKA poslouchaji rudeboys cca. po 10 letech se SKA dostava do Anglie kde jej posloucha delnicka trida...nazyvani MODS,Skinheads,rudeboys...to co vidite v TV jsou Boneheads...cili rasisti...nema to se skins opravdu co delat...Je to o tom ze clovek vidi holou hlavu jak mlati cernocha a hned ha Skinhead...Proste neni to o tom co mas na hlave ale co mas v hlave...

Do a SKA!
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 03/11/2004 :  23:40:58  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message
quote:

Co si tim jako chtel rict? To ze multimedia zkresluji je pravda a kazdej soudnej clovek to pozna.

ps. co to je SKA?

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]

Edited by - hoghar on 03/11/2004 23:42:48
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 03/11/2004 :  23:55:28  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message
no a neni to sloviskareni,kdyz nekdo bytostne nenavidi jinou rasu tak to rasista je a proste si sami rikaj skinheadi tak co,to ze to ma koreny nekde na jamajce je imho dneska uz jedno,vyznamy slov se v prubehu staleti menej,nevidim v tom nic divnyho...

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 04/11/2004 :  02:55:22  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message
http://www.dc8p.com/html/moonhoax.html

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 04/11/2004 :  07:21:26  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message
Když ti budu v hospodě tvrdit že jsem knez taky mi budeš věrit?...
To ze se ti lidi vydavaji za neco o cem ani nevi co to znamena znaci jejich nezměrnou blbost a omezenost.
V padesátých letech a začátkem šedesátých byli jamajští hudebníci ovlivněni zvukem amerického jazzu, soulu a britského popu. Toto mělo rozhodující vliv na vývoj jamajské hudby, která lákala stále více a více posluchačů skrze rychle se rodící nový jamajský hudební průmysl. Producenti a organizátoři hudebních parties (např. Coxon Dodd, který dovezl na spousty amerických tanečních nahrávek) začali zakládat vlastní hudební studia a produkovat novou naprosto originální jamajskou hudbu. Tato hudba kombinovala americké moderní styly s jamajskou folkovou tradicí (např. mento). Sváteční duch vzniklého stylu vychází z dobré nálady Jamaičanů tehdejší doby, kdy Jamajka získala nezávislost nad Británií. Tyto tři faktory vytvořily originální zvuk ska. Podle Jah Jerryho (Skatalites) nový styl pojmenoval typický veselý offbeat zvuk kytary připomínající právě slovo ska.

Do a SKA!
Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 04/11/2004 :  07:25:12  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message
quote:
Originally posted by hoghar

quote:

Co si tim jako chtel rict? To ze multimedia zkresluji je pravda a kazdej soudnej clovek to pozna.

ps. co to je SKA?

No prave ze cim dal vic lidi to nepozna.Cim dal vic lidi my argumentuje - To musi bejt pravda rikali to v televizi...Ja zpravam z TV verim asi tak jako Jedna pani povídala...Ohledne SKA viz. prispevek nad timhle

Do a SKA!
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 04/11/2004 :  09:39:18  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
quote:
Originally posted by Stilgar

http://www.dc8p.com/html/moonhoax.html

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 04/11/2004 :  12:06:16  Show Profile Send Speh a Private Message
A cemu teda verit?Me je jedno kde ma nejaky koreny skinheads, ale de mi oto jak se prezentuje todle jmeno dneska a kym.To kde vzniklo a jak se vyvijelo je prece dneska naprosto jedno.Dneska uz ma zkratka jinej vyznam pro vecinu lidi.Teda aspon pro me ano.Zmrdi z plesatou hlavou.

Hehe a ted jsi rejpnu.Kde jsi se dozevdel o vyznamech ska atd.. z medii ne, nebo jsi byl na jamajce a patral potom, jak vis ze to taky neni podvrh?Nevis proste tomu veris.To co jsi se nedke docet nebo videl, ale nemuzes tvrdit ze je to pravda.

Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 04/11/2004 :  13:54:25  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message
quote:
Originally posted by Speh

A cemu teda verit?Me je jedno kde ma nejaky koreny skinheads, ale de mi oto jak se prezentuje todle jmeno dneska a kym.To kde vzniklo a jak se vyvijelo je prece dneska naprosto jedno.Dneska uz ma zkratka jinej vyznam pro vecinu lidi.Teda aspon pro me ano.Zmrdi z plesatou hlavou.

Hehe a ted jsi rejpnu.Kde jsi se dozevdel o vyznamech ska atd.. z medii ne, nebo jsi byl na jamajce a patral potom, jak vis ze to taky neni podvrh?Nevis proste tomu veris.To co jsi se nedke docet nebo videl, ale nemuzes tvrdit ze je to pravda.

SKA uz posloucham nekolik let.Pohybuju se v okruhu lidi kteri o tom hodne vi ano znam lidi co na Jamaice byli a zili a dost mi toho o ni rekli a nmam duvod jim neverit.Mno v tom pripade kazdej kdo ma dlouhy vlasy je hipik? podle tveho tvrzeni ano.Potom kazdej kdo nosi maskace jen vojak...atd atd.O tom jak SKA a hnuti Skinheads vzniklo mam docela jasno.Muzes mi teda vysvetlit jak je mozny aby cernoch moh hrat ve SKKAckovi nebo Oi! kapela to ho tam maj aby ho mohli mlatit?Videl bych to tak ze jedinyho ''SKINHEADA'' kteryho znas je Landa...pokud v tom chces mit jasno : http://www.chancers.cz/

Do a SKA!
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/11/2004 :  15:31:20  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
WirusH... ty mas asi nejakej virus v hlavne ne?
Nechapu proc si zacal mluvit v tomhle topiku o Skinheads. Pres neduveryhodnost mediim si se dopatlal az k necemu, jako ze Skinheads vznikli na Jamajce.
O skinheads vis kulovy a nikdy si ani zadnyho skinheada nevidel ty pakoune.... zvatlej tu neco o nejaky hudbe, ale netahej do toho neco, cemu nerozumis.

btw nechapu co se navazis do pana Landy, kterymu nesahas tim co si dokazal ani po kotniky. Je videt, ze ty sis pred 10ti lety tak maximalne hral ve skolce na pisecku a ted tu budes chytracit

Zaloz si svuj topic o hudbe a skinheads a ty tvoje plky si postuj tam, ale pochybuju ze to nekdo bude cist

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 04/11/2004 :  15:41:42  Show Profile Send Speh a Private Message
Hmm Landu nepovazuju za skinheadu a on ani neni.Mezi skinheadama novodobima jsem vyrustal chodil snima do skoly, dostaval od nich na drzku.Takze v tomdle vim krapet vic nez ty rozhodne.Nevim co s tvim pocinanim ma spolecneho ska, na kterem jsem chtel jen ukazat tvuj puvodni blabol o duveryhodnosti medii, ocivihodne jsi to nepochopil jen ty.

Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 04/11/2004 :  20:07:55  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message
quote:
Originally posted by Kuzmik

Nechapu proc si zacal mluvit v tomhle topiku o Skinheads. Pres neduveryhodnost mediim si se dopatlal az k necemu, jako ze Skinheads vznikli na Jamajce.
O skinheads vis kulovy a nikdy si ani zadnyho skinheada nevidel ty pakoune.... zvatlej tu neco o nejaky hudbe, ale netahej do toho neco, cemu nerozumis.

btw nechapu co se navazis do pana Landy, kterymu nesahas tim co si dokazal ani po kotniky. Je videt, ze ty sis pred 10ti lety tak maximalne hral ve skolce na pisecku a ted tu budes chytracit

Zaloz si svuj topic o hudbe a skinheads a ty tvoje plky si postuj tam, ale pochybuju ze to nekdo bude cist

Ó pozor mame tu debila co si hraje na skinheada pan velkolepí býlí muž ses trapnej Fasku zalez do hrobu.Hrajes si na necom co NEJSI zajimalo by me odkud jsi vesnickej buran co nosi bombra s nasivkou vlajky Cr a cejti se drsne a nejradsi by zabil vsechny cigany a rika o sobe ze je skin ty imbecile ja v tyhle kulture vyrustal kazdorocne jezdim na anti-fest tak me tu nepoucuj ty chudaku.

Do a SKA!
Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 04/11/2004 :  20:09:24  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message
quote:
Originally posted by Speh

Hmm Landu nepovazuju za skinheadu a on ani neni.Mezi skinheadama novodobima jsem vyrustal chodil snima do skoly, dostaval od nich na drzku.Takze v tomdle vim krapet vic nez ty rozhodne.Nevim co s tvim pocinanim ma spolecneho ska, na kterem jsem chtel jen ukazat tvuj puvodni blabol o duveryhodnosti medii, ocivihodne jsi to nepochopil jen ty.

Co jsem jako nepochopil si seres tak trochu do vlastniho hnizda ne?

Do a SKA!
Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 04/11/2004 :  20:14:53  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message
quote:

Proc sem zacal mluvit o Skins je naprosto zrejme jen ses asi blbej jak poleno treba si to znovu precti...mluvilo se tu o zkreslování informací vis...tak sem napsal muj priklad
K Landovi a co prosimte dokazal? Aha ty myslis urcite ty uzasne texty Bílá liga ta je bílá bíla....ano opravdu je me z nej na bliti...

Do a SKA!
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 04/11/2004 :  23:43:02  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message
2 Wirush:
Hele a komu teda mame verit kdyz vsechny media zkresljou informace ?

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 05/11/2004 :  07:20:44  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message
quote:
Originally posted by Thor

2 Wirush:

Ver vlastnim zkusenostem a duveryhodnym lidem...ze zpráv na nove muzes verit tak akorat ty posledni o tech zviratkach:)

Do a SKA!
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/11/2004 :  07:23:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

quote:

Ó pozor mame tu debila co si hraje na skinheada pan velkolepí býlí muž ses trapnej Fasku zalez do hrobu.Hrajes si na necom co NEJSI zajimalo by me odkud jsi vesnickej buran co nosi bombra s nasivkou vlajky Cr a cejti se drsne a nejradsi by zabil vsechny cigany a rika o sobe ze je skin ty imbecile ja v tyhle kulture vyrustal kazdorocne jezdim na anti-fest tak me tu nepoucuj ty chudaku.

chlapce prestan zrat drogy a nauc se cesky

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 05/11/2004 :  09:37:21  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
Wirushi chapes ze kuzmik neni zadnej skin ?

btw, ber to jak chces, ja te vsechni debile davam do stejnyho pytle ... ne kvuli presvedceni ale kvuli spusobu jak se prezentuju. Period.

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 05/11/2004 :  10:55:03  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message
quote:

Pokud by to šlo bez urážek, byl bych radši.
A na tom projevu bys asi opravdu mohl trošku zapracovat.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 05/11/2004 :  13:19:46  Show Profile Send Speh a Private Message
quote:

quote:

Chudak ses ty wirusi kdyz muzes napsat todle, hodne velkej chudak a je mi te uprimne lito.

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 05/11/2004 :  21:30:49  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
jediny rozumny co wirus rek bylo to co kdesi okopiroval (o ska), ostatni sou necitelny nepochopitelny blaboly... zeby novej rodier?

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 06/11/2004 :  00:22:57  Show Profile Send Kolik a Private Message
Spíš rádobypokus napodobit Demosténa s tím posíláním kohokoliv doprdele za cokoliv.

Ale nedaří se mu hochovi. Zatím vyznívá spíš směšně. Demosténes byl nemocnej kdežto tenhle je zatím jenom trapnej

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 07/11/2004 :  11:08:29  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message
Nevim kdo tu mluvi blaboly...ani jeden z vas tu zatim nerek nic prinosneho diskuzi co trebas takovej Speh napsal si snad neco o necem nazor...ne chudak ses u me akorat tak ty.Clovek bez nazoru co jde za tupou masou OMG probud se

Do a SKA!
Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 07/11/2004 :  11:10:56  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message
quote:
Originally posted by Kolik

Spíš rádobypokus napodobit Demosténa s tím posíláním kohokoliv doprdele za cokoliv.

Ale nedaří se mu hochovi. Zatím vyznívá spíš směšně. Demosténes byl nemocnej kdežto tenhle je zatím jenom trapnej

Ty me ani u ty prdele nelezis a nemas pro me zadnej prinos takze si te s radosti do prdele poslu a nikterak toho litovat nebudu.

Do a SKA!
Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 07/11/2004 :  11:13:54  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message
quote:
Originally posted by Colldor

Wirushi chapes ze kuzmik neni zadnej skin ?

btw, ber to jak chces, ja te vsechni debile davam do stejnyho pytle ... ne kvuli presvedceni ale kvuli spusobu jak se prezentuju. Period.

Ja proti nemu nic nemam, ale nemam rad kdyz me nekdo pise ze sem debil bez jakekoli argumentace tak ho v tom samem duchu pošlu doprdele...

Do a SKA!
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 07/11/2004 :  14:44:37  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message
quote:

quote:

2 Wirush:

Ver vlastnim zkusenostem a duveryhodnym lidem...ze zpráv na nove muzes verit tak akorat ty posledni o tech zviratkach:)

Fajn jelikoz sem na mesici nebyl, tak budu verit NASA ze tam opravdu byli protoze sou pro me duveryhodnejsi nez nakej Wirush

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou

Edited by - Thor on 07/11/2004 14:49:32
Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 07/11/2004 :  15:13:14  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message
quote:

quote:

quote:

2 Wirush:

Fajn jelikoz sem na mesici nebyl, tak budu verit NASA ze tam opravdu byli protoze sou pro me duveryhodnejsi nez nakej Wirush

Fajn aspon v tom mas jasno...me je to uprime u prdele jetli tam byli nebo ne...

Do a SKA!
Go to Top of Page

Johann
Starting Member

60 Posts

Posted - 07/11/2004 :  15:36:40  Show Profile Send Johann a Private Message
Tak proc sem vubec lezes

Edited by - Johann on 07/11/2004 15:37:08
Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 07/11/2004 :  15:59:44  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message
quote:
Originally posted by Johann

Tak proc sem vubec lezes

Abych videl co tu zas vymejslite za trotloviny

Do a SKA!
Go to Top of Page

Johann
Starting Member

60 Posts

Posted - 07/11/2004 :  16:18:08  Show Profile Send Johann a Private Message
quote:

quote:

Tak proc sem vubec lezes

Jen kdyz me teda neco nezajima , tak se o to nestaram u tebe v tomto pripade pravidlo neplati.
Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 07/11/2004 :  16:38:02  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message
quote:

quote:

quote:

Tak proc sem vubec lezes

Jen kdyz me teda neco nezajima , tak se o to nestaram u tebe v tomto pripade pravidlo neplati.

Ale diskuze se rozjela trochu jinym smerem tak sem se do ni pridal tot vse...

Do a SKA!
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 08/11/2004 :  11:56:04  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:

Proc sem zacal mluvit o Skins je naprosto zrejme jen ses asi blbej jak poleno treba si to znovu precti...mluvilo se tu o zkreslování informací vis...tak sem napsal muj priklad
K Landovi a co prosimte dokazal? Aha ty myslis urcite ty uzasne texty Bílá liga ta je bílá bíla....ano opravdu je me z nej na bliti...

hehe... presne jak sem si myslel... nejen ze by ses mel lecit, ale chtelo by to se nejdriv naucit aspon vlastni materstinu, nemel by si tolik jezdit na ty Anticesky-festy

tak a dale:
1) Na skinheada si nehraju (nehraju si ani na nic jineho, jsem ve veku kdy uz nemam za potrebi si na neco hrat, narozdil od tebe)

2) ano jsem bílý a sem na to pysnej. Jestli ty mas jinou barvu pleti je to tvůj boj, rozhodně by si kvůli tomu nemusel bejt tak zamindrákovanej negře

3) nejsem fašista. Spíš bych se názorově přirovnal k národnímu socialistovi, ale takhle přesně bych se taky nedefinoval. Nemám rád lidi jako si ty, co si pletou pojmy s dojmy a o fašismu, nacionalismu a potažmo o 2. světové válce a o samotném Hitlerovi neví zhola nic.

4) bombra nosim leda jako kvalitní a teplou zimní bundu. Rozhodně to neni často a nemám ho ozdobenej žádnou nášivkou či vlajkou, jako ostatní pošuci, kteří ti jsou nejspíš hodně podobní.

5) žádného cikána jsem nikdy nezabil, nikdy sem na to nepomyslel a ani se k tomu nechystám. Spíš by si potreboval minimálně přizabít ty.

6) nevím v jaké kultuře si vyrůstal, ale minimálně ti asi hodně chybělo do spokojené, normálně fungující rodinky. Nejspíš si z rozvedeného manželství, kde je otec alkoholik a matka stará prodejná smažka.

7) Skinheads není kultura a nevznikly na Jamaice.
Hnutí skinheads vzniklo v Anglii a rozhodně to nebyl spolek združující černochy, co hráli úžasnou hudbu.
Skinheads od svého počátku byli rasisti a není tomu jinak. Ty žvásty co si dal "copy paste" z těch stránek, kde se mluví o SHARP skins, red skins, Kubrikově Mechanickém pomerančí a podobných píčovinách jsou mystifikující, přesně jak to dělají naše média. Žádnej skinhead nemůže bejt ani levičák ani nerasista a rozhodně nikde nepobíhal v bílém suspenzoru s buřinkou na hlavě.

8) o SKA máš nejspíš pravdu, že to vzniklo na Jamaice a byla to banda negerských trosek a smažek.

9) texty skupině Orlík nepsal jen Landa, ale i Matásek. To jestli skupina Orlík byla úspěšná a jestli se ti líbí je tvůj subjektivní názor. Dle mého názoru mají některé jejich texty určitou vypovídající hodnotu, některé jsou slaboduché.
Pan Landa je u nás jeden z nejůspěšnějších hudebníků současné doby. Napsal velice ůspěšný muzikál. Krom toho je v celku dobrým hercem činohry. A za další naší republiku dokázal zviditelnit v motoristických sportech jako její zástupce a reprezentant.

CO SI DOKÁZAL TY TY ZMRDE ČIM BY SES MOHL POCHLUBIT???

Skoč z mostu a všem u nás bude líp chudaku.

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 08/11/2004 :  14:23:52  Show Profile Send Speh a Private Message
quote:

Nevim kdo tu mluvi blaboly...ani jeden z vas tu zatim nerek nic prinosneho diskuzi co trebas takovej Speh napsal si snad neco o necem nazor...ne chudak ses u me akorat tak ty.Clovek bez nazoru co jde za tupou masou OMG probud se

Mno bavili jsme se o mesici a pokud jsi prectes me posty, tak o tom vim relativne hodne.Ty jsi sem zacal cpat svoje chorobomyslny vyplody, a jedinej kdo tu prudi a posila do <> tudle debatu jses ty.Jedinej kdo je tu vychovan v tupe mase ses ty.Moc na ty konzerty uz radsi nejezdi, dost ti to pokrivuje pohled na svet.Mam plno kamosu co holdujou stejnym vecem jako ty, ale zadnej znich neni takovej kreten, tak kde je problem?Neumis lip prezentovat sve nazory nez hromadou sprostych slov a urazek, zkus premyslet chvili nez neco napises.

Edited by - Speh on 08/11/2004 14:27:13
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 08/11/2004 :  14:28:53  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message
quote:
3) nejsem fašista. Spíš bych se názorově přirovnal k národnímu socialistovi, ale takhle přesně bych se taky nedefinoval. Nemám rád lidi jako si ty, co si pletou pojmy s dojmy a o fašismu, nacionalismu a potažmo o 2. světové válce a o samotném Hitlerovi neví zhola nic.

Urcite nebyl na mesici.

Tank_Chief
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 08/11/2004 :  14:36:17  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
Boze, to jsou kydy. Zlatej Demostenes.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Johann
Starting Member

60 Posts

Posted - 08/11/2004 :  15:18:23  Show Profile Send Johann a Private Message
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

Boze, to jsou kydy. Zlatej Demostenes.

Nektere lidi nema ani smysl poslouchat, je to si vrozena vada.
Go to Top of Page

Nathalie
New Member

108 Posts

Posted - 08/11/2004 :  15:18:44  Show Profile  Send Nathalie an ICQ Message Send Nathalie a Private Message
quote:

Skinheads od svého počátku byli rasisti a není tomu jinak.

Naprostej nesmysl, rad bych vedel kde si na to prisel.

Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 08/11/2004 :  15:23:55  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
Tak co novyho na mesici?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 08/11/2004 :  15:52:06  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
Originally posted by Nathalie
Naprostej nesmysl, rad bych vedel kde si na to prisel.

V hiistorii hnuti skinheads.
Toto uskupeni vzniklo s jasnym rasovym podtextem. Nezamestanym anglicanum (vetsinou delnici a lidi stredni tridy) se nelibilo, ze jim pracovni mista zabiraji pristehovalci z jinych statu (cernosi, belosi, asiati atd.) a tim jim berou praci. To same se da dneska dost presne aplikovat u nas na ukrajince a jine delniky z vychodni evropy, kteri jsou u nas jako velice levna pracovni sila a tim zabiraj mista ceskym obcanum, kteri by i pracovat treba chteli, ale urcite ne za min, nez je minimalni mzda. Tito delnici z vychodu u nas delaj i za polovinu minimalni mzdy, protoze u nich si tolik nikdy nevydelaj.

A to ze zbrojim proti prislusnikum jineho statu je rasismus. Rasimus neni jen to, ze beloch nema rad cernochy, cernoch asiaty atp.

A ja osobne nesnasim rusaky, ukrajince, vietnamce a jiny lidi prave pro to, ze nedodrzuji zakony nasi zeme. Jsou tu ilegalne, pracujou na cerno, jsou soucasti mafianskych gengu a vubec je to proste verbes. Cikani mi nevadej, ze maj cernej ksicht, ale to ze netahaj a zneuzivaj nas socialni system, kradou a nejsou schopni se zaclenit do normalni ceske komunity.

Jsem rasista, ale neni to o barve pleti. Je to o principech lidskeho souziti, o dodrzovani zakonu a snazeni se splynout s davem. A tom presne byli skinheads.

Dneska tomu tak neni... dneska se snazej si najit za timto hnutim fasisty, nacky, koumouse a buh vi co jeste a pak se z toho vyklubaj nactilety vymastenci typu WirusHe, kteri nic nevi o tom jak funguje dospela spolecnost, mezilidske vztahy a ani bohuzel nevedi nic o minulosti a historickych faktech o skupine lidi s kterymi se snazi sympatizovat.

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 08/11/2004 :  15:56:42  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
Word.

Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 08/11/2004 :  16:04:25  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
stavim se za pomerne nepopularni nazor kuzmika ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/11/2004 :  16:07:57  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
sakra, tak me asi nezbude nez rict, ze se pod kuzmikuv nazor muzu jedine podepsat, ne ze bych nemel svuj mozna drobne odlisnej, ale v zasade souhlasim

Edit:
teda s tou casti o smejdech co vyziraj kde muzou, pro me uz delsi dobu slovo cikan nema vyznam typka s hnedou pleti, ale spiny co nemaka makat nehodla, vydelat si chce jedine kradezi svindlem a dalsima popularnima zpusobama

proste zdravej clovek co dlouhodobe nemaka a necha se zivit statem nebo si prilepsuje kradezema je pro me ksindl, keryho bych naprosto bez soucitu klidne nechal chcipnout hladem

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 08/11/2004 16:13:51
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,24 seconds. on eygor Snitz Forums 2000