Author |
Topic  |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 21/10/2004 : 14:32:20
|
Koukam stahuji nejakej update patch_11_.... coco? hele ho update.... 164 MB lol lituji ISDN, GPRS a vsechny pomalejsi linky todle je fakt hard
|
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
|
| |
Iani
New Member

206 Posts |
Posted - 21/10/2004 : 14:39:31
|
Bystrejsi ( ) si prectou, ze se jedna o patch pro JTL (viz Dev.Notes), ktery bude uveden do provozu 27.rijna. ISDN apod. si proste zapnou BITS v launchpadu a krasne se jim to stahne zatimco budou hrat. |
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 21/10/2004 : 14:46:47
|
ty taky musis skazit celou srandu |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 21/10/2004 : 17:41:02
|
BITS mam zapnute, psalo mi to ze uz to mam ztazene a ted znovu? to je nejake cudne |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 21/10/2004 : 17:45:00
|
No proto, stahlo mi to jenom 16Mb, nejaka dodelavka zrejme |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 21/10/2004 : 19:12:33
|
Mám chuť vraždit...
Celej minulej měsíc jsem měl zapnutý BITS a teď mi to hlásí 12h download.
UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

[edit1] Tak, stáhnuto a patchnuto... => SOE to má zjevně nějak posrané. [/edit1]
[edit2] Po načtení hry se pro změnu nedostanu přes "Now connecting to the Galaxy..." Obrazovka je to sice pěkná, ale to mi hraní nezlepší. Seru dneska na SWG, jdu se dívat na Tróju a učit se chemii. [/edit2] |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 21/10/2004 20:20:17 |
 |
|
cihi
Starting Member
35 Posts |
Posted - 21/10/2004 : 19:41:52
|
Buď v klidu stejně nejde hrát. Vše se zastaví na výběru charakteru a neni vidět server. Ani při zákládání nové postavy. A navíc mám holého cihiho a to je smutný pohled. |
 |
|
Giross
Starting Member
30 Posts |
Posted - 21/10/2004 : 19:53:51
|
uf a ja myslel ze jsem jedinej plesatec s trenkama ktereho nikde nechtej . . . :-) |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 21/10/2004 : 20:09:41
|
To vite jawove zase corovali a ted vsichni budou behat po galaxii ve spodkach.. |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 21/10/2004 : 20:13:27
|
No, já šatičky sice mám, ale tím to taky končí :) Tak to asi dneska Jankovi s tím questem moc nepomůžeme :) .. |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 21/10/2004 : 20:25:41
|
quote: Originally posted by Giross
uf a ja myslel ze jsem jedinej plesatec s trenkama ktereho nikde nechtej . . . :-)
Uf, uz mi zatrnulo a kontaktoval jsem devy, ze mi smazali postavu  |
 |
|
cihi
Starting Member
35 Posts |
Posted - 21/10/2004 : 20:27:47
|
Kouknete na chat v launch padu. Ted uz jsem chvilku videl postavu, ale server sel za moment zase off ve statu. |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 21/10/2004 : 22:38:53
|
no v trenkach som ho mal v tedy, ked som hral prvy krat na novom PC, taky nejaky "refresh" - postava bola ok, len bolo treba zmenit nastavenie, tlacidla.... takze je aj mozne, ze budeme mat defaultne nastvaneie, tlacidla... |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 21/10/2004 : 23:40:05
|
to ze je v trenkach by nemel byt problem.. to dela vzdy, kdyz spoustim na svem pc ucty od kamosu a obracene.. poprve jsem se taky vydeail, ze mam cely inventar v pr..li, ale ve hre je vse v poradku.. akorat to nastaveni HUDu je resetovano, takze si clovek na kazdem pc musi znovu vse nastavit (nechapu proc to kurva nemuze byt ulozene na serveru = culaci SOE) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 22/10/2004 : 00:14:41
|
No ve vyjadreni mi popsali zavadu, ze shorel kondik mezi USB1 a FN_xxxx uz nevim tu polozku, a oduvodnili to spatnou montazi usb cabelu do desky ( akorat fakt nevim jak jsem mohl blbe nandat kabel, a makat na tom 3/4 roku) jediny co mam pres usb, tak je bezdrat mys, kabelovy modem a Flash pamet, nic mene jsem jim poslal odpoved, tak jsem zvedav, co oni na to. |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
cihi
Starting Member
35 Posts |
Posted - 22/10/2004 : 08:43:50
|
Tak to je docela na prd. Po publish 11 nemůžu hrát. Mám fps na 3-4 a když snížím rozlišení tak mám 8-9. Někdy to ale skočí na 22 a po pár vteřinách je to zase zpět. Už nevím co mám dělat. Předtím to bylo v pohodě. |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 22/10/2004 : 15:03:44
|
Napis devum |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 22/10/2004 : 21:56:43
|
quote: Originally posted by Jorssk
Napis devum
Nebo volejte řediteli  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 22/10/2004 : 23:18:44
|
quote: Originally posted by smajlik02
No ve vyjadreni mi popsali zavadu, ze shorel kondik mezi USB1 a FN_xxxx uz nevim tu polozku, a oduvodnili to spatnou montazi usb cabelu do desky ( akorat fakt nevim jak jsem mohl blbe nandat kabel, a makat na tom 3/4 roku) jediny co mam pres usb, tak je bezdrat mys, kabelovy modem a Flash pamet, nic mene jsem jim poslal odpoved, tak jsem zvedav, co oni na to.
nemas nahodou pridavny panel s usb porty co se dava dozadu, nebo vystup na predni strane case, co se zapojuje do desky na konektor pro usb rozsireni? mozna jsi to blbe zapojil..
v kazdem pripade ale se s nimi hadej do krve atd, protoze pokud tim chteli rict, ze jsi blbe zapojil zarizeni do usb, tak to je hovadina na entou.. to snad ani nejde zapojit blbe.. čojku na ně.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 23/10/2004 : 19:40:01
|
4 dny do vydání a SWG v háji, SOE se zas předvedlo. Třeba někde kde maj 5 hi tech kompů maj na čtyřech 5 fps. Hromada lidí se nemůže ani nalogovat, natož pohnout ve hře. Mě to fps nesrazilo ale ten 5vteřinovej delay na jakoukoli akci, třeba headshot, mě taky štve.
Ale vlastně sem rád, je tu šance že když to teď blbne tunám hráčů tak SOE konečně opraví i ten půl roku starej bug s FX 5600 kdy se nedá hrát se shaderama a v inventáři mám 2 fps, tohle už si teď užívaj i lidi na GF FX 5900  |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 24/10/2004 : 10:13:20
|
No jo, su to Pat a Mat ale dost ma stve ten par sekundovy delay, to je ta najhorsia vec aka kedy mohla byt |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 24/10/2004 : 10:51:42
|
quote: Originally posted by Hosty
No jo, su to Pat a Mat ale dost ma stve ten par sekundovy delay, to je ta najhorsia vec aka kedy mohla byt
Tím myslíš co? Přehazování zbraní a armoru? |
Edited by - Jedi_Knight on 24/10/2004 10:53:41 |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 24/10/2004 : 11:56:26
|
No dnes to bolo ok. vcera uplne vsetko trvalo o 5 sek. dlhsie - veci vo vendore sa nacitavali dlho, ked som nieco napisal tak sa to objavilo neskor, .... |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 24/10/2004 : 13:40:18
|
Tak jsem koukal na fora a je tam special forum a tam nekdo napsal ze mu to desne laguje po pub 11. Hned se k nemu pripojilo asi 10 lidi ze jim taky. A dev jim odpovedel ze neni v SWG nic spatne ze si mame snizit detaily a koupit lepsi grafickou kartu. Tak tam hraci odpovedeli ze to snizili a stejne to nepomohlo, ze pred pub 11 to slo v poho. A ted je tam uz snad dalsich 50 prispevku od ostatnich lidi ze jim to laguje. A uz jsou tam sprosty at s tim SOE neco udelaj, no ja se tam taky pripojil, ale SOE od toho jejich posledniho postu neodpovedeli. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 24/10/2004 : 13:53:55
|
Tak jsem koukal na fora a je tam special forum a tam nekdo napsal ze mu to desne laguje po pub 11. Hned se k nemu pripojilo asi 10 lidi ze jim taky. A dev jim odpovedel ze neni v SWG nic spatne ze si mame snizit detaily a koupit lepsi grafickou kartu. Tak tam hraci odpovedeli ze to snizili a stejne to nepomohlo, ze pred pub 11 to slo v poho. A ted je tam uz snad dalsich 50 prispevku od ostatnich lidi ze jim to laguje. A uz jsou tam sprosty at s tim SOE neco udelaj, no ja se tam taky pripojil, ale SOE od toho jejich posledniho postu neodpovedeli.
Na flamy nikdy neodpovídali a nikdy odpovídat nebudou. |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 24/10/2004 : 14:18:58
|
Takze leda poslat report bug? |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 24/10/2004 : 14:21:39
|
todle je zajimave, co si o tom myslite:
Ladies and gentlemen, please go into a house with ONE light source, and open your inventory. Good. Now walk around that light source. Yes, the objects in your inventory reflect and react to the light source. Also, everything else reacts to some unknown light source in and out of houses and buildings. Composite armor being the most evident. My theory, is that the devs "improved" the graphics by adding a "light source" to put some kind of shine or reflection on EVERYTHING. SOME of our comps cannot handle this change, some can. Mine couldnt until i downloaded better drivers, and changed the shading to 1.4. This still does not fix the problem. I sure hope SOE does something to fix this GLOBAL problem. Put in a toggle box for petes sake. Another game to prove that most gamers pick content over graphics.
|
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 24/10/2004 : 16:17:11
|
todle je zajimave, co si o tom myslite:
Ladies and gentlemen, please go into a house with ONE light source, and open your inventory. Good. Now walk around that light source. Yes, the objects in your inventory reflect and react to the light source. Also, everything else reacts to some unknown light source in and out of houses and buildings. Composite armor being the most evident. My theory, is that the devs "improved" the graphics by adding a "light source" to put some kind of shine or reflection on EVERYTHING. SOME of our comps cannot handle this change, some can. Mine couldnt until i downloaded better drivers, and changed the shading to 1.4. This still does not fix the problem. I sure hope SOE does something to fix this GLOBAL problem. Put in a toggle box for petes sake. Another game to prove that most gamers pick content over graphics.
myslím si  |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 24/10/2004 : 17:16:57
|
A ja ze preco ten composite je najeky nalesteny v tom mojom inventari ale fakt je, ze to vidno na vela veciach |
Edited by - Hosty on 24/10/2004 17:17:28 |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 24/10/2004 : 21:36:14
|
Tak jako když si deset lidí stěžuje na stejnej problém a SOE jim poví že nic neni špatně, a jim se FPS snížilo o 25.... a SOE se ani neráčí odpovědět. Fakt je to nehratelný, mě se FPS teda nesnížilo, já už ho mám nízký od začátku a všechny planety sou pro mě Tatooine. Ale čekat 5 vteřin než se mi otevře status u harvestru je příšerný, když pak ještě klikáte na operate, deposit energy, pay maintenance, hopper, recover resource... A takle 5 harvestrů a při jízdě mezi nima mě to každejch 500 metrů hodí o 100 metrů zpátky a to mám ping 80. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 24/10/2004 : 22:52:37
|
quote: Originally posted by Dargnon
Tak jako když si deset lidí stěžuje na stejnej problém a SOE jim poví že nic neni špatně, a jim se FPS snížilo o 25.... a SOE se ani neráčí odpovědět. Fakt je to nehratelný, mě se FPS teda nesnížilo, já už ho mám nízký od začátku a všechny planety sou pro mě Tatooine. Ale čekat 5 vteřin než se mi otevře status u harvestru je příšerný, když pak ještě klikáte na operate, deposit energy, pay maintenance, hopper, recover resource... A takle 5 harvestrů a při jízdě mezi nima mě to každejch 500 metrů hodí o 100 metrů zpátky a to mám ping 80.
To vis a nektery inteligenti mi tvrdili ze SOE je uzasny a ze je chyba u me. Ze to dela dalsim deseti lidem okolo je uz nezajima. Ja jsem docasne SWG hrat prestal protoze to proste nejde. |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Golgoleth
New Member

177 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 08:39:22
|
quote: Originally posted by Giltanas
[quote] To vis a nektery inteligenti mi tvrdili ze SOE je uzasny a ze je chyba u me. Ze to dela dalsim deseti lidem okolo je uz nezajima. Ja jsem docasne SWG hrat prestal protoze to proste nejde.
A zkousel si primo z lunchpadu /game option zmenit/vypnout Vertex/Pixel Shader version co to udela ? |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 08:41:38
|
Jo jo zkousel. Jen to dela bordel na texturach jinak zadna zmena. Nemam problem s FPS ty mam stabilne na 30. Ale problemy s tim ze kdyz nadedam na speeder cekam 20 15-20 vterin na radial menu. |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 13:22:43
|
jj proste nejake planety laguji a to dost.... Dantoo,Endor,Danthimr.. atd.... zkus zaletet na corelii do Tyreny tam je to v pohode... |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 13:56:54
|
quote: Originally posted by riddle
jj proste nejake planety laguji a to dost.... Dantoo,Endor,Danthimr.. atd.... zkus zaletet na corelii do Tyreny tam je to v pohode...
Me to pro jistotu nejde vubec - uz se vam stalo, aby se pres SWG k vam dostal (nebo se siril ven) nejaky virus? To spis vypada na DCcko, co? |
Edited by - Drizzt DoUrden on 25/10/2004 13:57:23 |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 14:27:56
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
jj proste nejake planety laguji a to dost.... Dantoo,Endor,Danthimr.. atd.... zkus zaletet na corelii do Tyreny tam je to v pohode...
Me to pro jistotu nejde vubec - uz se vam stalo, aby se pres SWG k vam dostal (nebo se siril ven) nejaky virus? To spis vypada na DCcko, co?
možná steam, nenapadlo mě ho vypnout ale můžu až budu doma zkusit |
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 14:39:14
|
Tak to vypada ze se to asi vraci do normalu: well, i checked again this morning, after the first few secondes, ping and fps dropped to normal, crafting isn't lagged, speech seems to work normally..... everything seems to be fine... again it could just be that it's 6:30 am here. i checked my graphic options.... it's not greyed out, i can still change things.... but bloom is shut off and i can't enable it... anyone else have the same thing happening??
Drizzt DoUrden - Ne SWG ma svuj anti-virovej system, kdokoliv se tam pripoji s nebezpecnym virem pro hru, tak ho hra po chvilce vykopne. |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 14:41:39
|
quote: Originally posted by Jorssk Drizzt DoUrden - Ne SWG ma svuj anti-virovej system, kdokoliv se tam pripoji s nebezpecnym virem pro hru, tak ho hra po chvilce vykopne.
Opravdu ? |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 14:54:44
|
To sem vyresil odletem na lok. Ale ani tam se situace nezmenila. |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 22:41:16
|
Tak jsem to dnes zkusil a porad stejne nejvice laguje dantoo a po nem hned lok, ten nikdy nelagoval :( |
 |
|
cancerman
New Member

191 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 10:28:28
|
endor je celkem v klidu ... ale zase zabijet ty medvidky je nuda  |
pisu jak prase ... no a?
DP1 DP2 WWIIOL Teiravon SWG EQ2 EVE DAoC Vanguard Warhammer Online STO ... proste skoro secko /mimo WoW!/
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 14:00:12
|
Hehe zabijet ewoky ze je to nuda?? To je husty  Endor je v klidu protoze tam neni zadne player city a malo lidi skoro hola planeta (az na dw :P) |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 15:30:16
|
Hehe zabijet ewoky ze je to nuda?? To je husty  Endor je v klidu protoze tam neni zadne player city a malo lidi skoro hola planeta (az na dw :P)
no laguje mi to prakticky fšude, steamem to není, tak snad se to vylepší? ... Dám tomu týden... maximálně dva :-) edit: pak totiž vyjde halflife 2 a budu mít trochu jiné starosti |
|
Edited by - Quartax on 26/10/2004 15:48:23 |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 15:44:08
|
Tak jsem to dnes zkusil a porad stejne nejvice laguje dantoo a po nem hned lok, ten nikdy nelagoval :(
LOK lagoval brutalne uz driv jako jedna z prvnich planet. Nechapu ale proc, kdyz tam skoro nikdo nebyl. |
 |
|
Rasta
New Member

350 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 18:24:46
|
quote: Originally posted by Khaot
Tak jsem to dnes zkusil a porad stejne nejvice laguje dantoo a po nem hned lok, ten nikdy nelagoval :(
LOK lagoval brutalne uz driv jako jedna z prvnich planet. Nechapu ale proc, kdyz tam skoro nikdo nebyl.
Moje prvni vzpominka na Lok je,kdyz sme zacali stavet Bohemku a bezel sem tam pesky,protoze tenkrat snad jeste nebyli mounti:) Trvalo to asi patnact minut a byl to skvelej smrtici maraton,tolik aggro sem snad uz nikdy nepobral:) |
Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO
|
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 23:03:11
|
Ja do posledniho update nemel nikdy zadne problemy (krom rori). Ted je stav takovej ze se to neda hrat. |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 27/10/2004 : 02:28:29
|
quote: Originally posted by Xavier
quote: Originally posted by Khaot
LOK lagoval brutalne uz driv jako jedna z prvnich planet. Nechapu ale proc, kdyz tam skoro nikdo nebyl.
Moje prvni vzpominka na Lok je,kdyz sme zacali stavet Bohemku a bezel sem tam pesky,protoze tenkrat snad jeste nebyli mounti:) Trvalo to asi patnact minut a byl to skvelej smrtici maraton,tolik aggro sem snad uz nikdy nepobral:)
Kdyz sme staveli Bohemku tak mounti uz byli. ALe my sme tam behali tenkrat ne rebelskou zakladnu (kousek od dnesni bohemky) proto ty vzpominky na ten beh... Pomatuju kdyz sem tam bezel poprvy za Khaotem a saggerem tenkrat total noob s tim ze sem se ucil marksmenovsky pistole.... jo tenkrat to bylo super :) |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 27/10/2004 : 07:38:47
|
lol, ja som isiel prvy krat pesi, to sa mi da ze mounti este neboli a potom mi zabozrout obecny dal mojho falcona a uz som tam jazdil na nom. |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 27/10/2004 : 10:26:13
|
v launch padu mate game option, zalozka graphic a tam si dejte shader 1.4, dost to pomuze |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 27/10/2004 : 22:44:18
|
Já si pamatuju, jak jsem poprvé jel navštívit Bohemku na Spejblovi, ale cestou mě 3x zabili, tak jsem se na to nakonec vykašlal a celou cestu jsem plaval řekou až k Nyms Stronghold (na Spejblovi - to byl Dewback) |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 28/10/2004 : 11:00:27
|
Uz to nelaguje opravili to, btw... |
 |
|
|
Topic  |