Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Trial key
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

presidente
Starting Member

17 Posts

Posted - 23/10/2004 :  19:29:30  Show Profile  Send presidente an ICQ Message Send presidente a Private Message  Reply with Quote
zdar, nevi nekdo kde sehnat key na trial? na fileplanet i na gamespot to uz neni a ja fakt nevim kde jinde, Plz helppp.

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 23/10/2004 :  23:06:51  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Nejspíš tě zklamu, ale o žádné cestě nevím. Ale poptám se.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/10/2004 :  00:35:52  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
neni to uz zrusene ? ty trialy ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/10/2004 :  00:41:23  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

neni to uz zrusene ? ty trialy ?

Právě že nejspíš jo. Nikdo už neví jak získat ten klíč.

Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 24/10/2004 :  08:30:44  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
ja co som sa informoval ked som to chcel skusit tak trial uz nebol bol do konca augusta iba , tak som si to kupil a nelutujem
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 24/10/2004 :  10:10:24  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
to je blbe, ze trialy nejsu nekonecne, ja som skusal vsakovake trialy a vsetko bolo zrusene - potom si si key zohnal a hral som :) ale to podla mna pre SWG niekedy obnovia, lebo na EVE spravili dalsich 20k trial klucov

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

presidente
Starting Member

17 Posts

Posted - 24/10/2004 :  17:54:26  Show Profile  Send presidente an ICQ Message Send presidente a Private Message  Reply with Quote
To je fakt skoda:( Bez toho do toho asi nepudu, ale to imperium me laka
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/10/2004 :  18:05:01  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by presidente

3x tfuj.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/10/2004 :  18:06:41  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

3x tfuj.

nene.. 3x sláva..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

presidente
Starting Member

17 Posts

Posted - 24/10/2004 :  18:12:12  Show Profile  Send presidente an ICQ Message Send presidente a Private Message  Reply with Quote
spis 3x
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/10/2004 :  18:26:10  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

spis 3x

Mno jestli chceš znát naše názory či doporučení, stačí říct.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/10/2004 :  18:27:28  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
no reknu ti to takto... tech 14 dni ti stejne nebude stacit na to abys odhalil pripadne veci co ti budou vadit..

takze bud mas SW rad a kup si hru - bude se ti libit..

a nebo je zas tak rad nemas a pak chuj s tebou..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

presidente
Starting Member

17 Posts

Posted - 24/10/2004 :  18:59:56  Show Profile  Send presidente an ICQ Message Send presidente a Private Message  Reply with Quote
Tak o kvalite pochybnosti nema, me de spis o to, jak by mi to behalo s ET GPRS, nekdo tvrdi, ze uplne normalka, jinej rika slideshow, nekdo, ze to de i na 28kbps.... Ta odezva je totiz otresna... Proto sem to chtel vyzkouset;)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 24/10/2004 :  22:31:34  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak o kvalite pochybnosti nema, me de spis o to, jak by mi to behalo s ET GPRS, nekdo tvrdi, ze uplne normalka, jinej rika slideshow, nekdo, ze to de i na 28kbps.... Ta odezva je totiz otresna... Proto sem to chtel vyzkouset;)

ET GPRS? na to zapomeň, pořiď si CDMA od ET a s tím se to už dá hrát
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 25/10/2004 :  13:17:28  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
hmmm...
par lidi co hrali ci hrajou SWG maji GPRS pripojeni viz. Erdysk atd...

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 25/10/2004 :  19:54:33  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je to funkční, akorát si musíš zvyknout mačkat věci "s předstihem", bo 1s lag.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000