Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 JTL beta
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 11/10/2004 :  13:30:26  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

Jo jo. Jako cely SWG. Vsechny potvory jsou prilis slaby. Je to dany tim, ze tlusti pohodlni a blbi amici by jim to tezky nehrali :-)

Zaslechl jsem, ze po combat revamp budes na Ronta potrebovat nekolik buffnutych maniku, abys ho dokazal sejmout... Vyhovuje??
Go to Top of Page

Otosi
Starting Member

51 Posts

Posted - 11/10/2004 :  15:07:22  Show Profile  Send Otosi an ICQ Message Send Otosi a Private Message  Reply with Quote
Tak chlapy, dneska se snad konecne lognu. Diky Viole od nas budu mit vypaleny potrebny soubory,tak si to snad patcher prebere (sekala se mi instalace). Uz se tesim, doufam ze me to nezklame.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 11/10/2004 :  18:32:14  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight
Asi takhle - jestli chceš akční PvP, velice rád si s teboui zahraji například Freespace 2. SWG neni a nebude PvP hra... už jen díky tomu že povoluje určitý consensus.

SWG od vydání JTL bude i akční PvP hra. Pokud ne, nevim co chtěj s JtL dělat - jak vývojáři tak hráči. Protože hrát MMO akční hru proti NPC nebude nikoho dlouho bavit.... Na zemi si můžou dovolit mít PvP jako jednu z možností, ale ve vesmíru se po chvíli nic jinýho dělat nedá. Tak sem zvědav jak to bude, jestli toho bude dost aby to MAX Piloty udrželo ve vesmíru....

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera

Edited by - Dargnon on 11/10/2004 18:32:54
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 11/10/2004 :  20:11:41  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden
Zaslechl jsem, ze po combat revamp ...

Ja toho o combat revampu zaslechl... Poprve snad nekdy loni. A letos se ho patrne nedockame... Takze asi tak.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Otosi
Starting Member

51 Posts

Posted - 14/10/2004 :  23:20:10  Show Profile  Send Otosi an ICQ Message Send Otosi a Private Message  Reply with Quote
Nrvim jak Vam se to jevi, ale po prvotnim nadseni jsem lechce vychladnul. Druhy den se snazim udelat druhou misi pro rebelskeho trenera. Jednoduchy ukol: sestrel ctyri Tie fightery. Jenomze za celou dobu jsem nenasel jedinej co by sestrelit sel Proc nejsou cile misi nejak oznaceny, nebo alespon oblast kde je mam hledat. Copak jsem bounty hunter abych lital po vsech certech a nasel tie nekoho jinyho?

Jo a ted jsem to cet i na foru. Proste se Tie nespawnou

Edited by - Otosi on 14/10/2004 23:30:30
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 15/10/2004 :  00:09:29  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Bugy, bugy, bugy, nejde připojit, bugy, bugy, spadnul klient, bugy, bugy... Ale baví mě to. Nevim jak to stihnou šechno opravit.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Otosi
Starting Member

51 Posts

Posted - 15/10/2004 :  00:29:52  Show Profile  Send Otosi an ICQ Message Send Otosi a Private Message  Reply with Quote
Nerikam ze by me to nebavilo. Jenom me stve ze dve hodiny litam abych znicil ctyri blby Tie a nenajdu ani jeden. Jestli to ma byt o tomhle tak potes
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 15/10/2004 :  00:31:45  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Necekali jste ze to bude dobry kdyz nedokazali za dva rokjy dodelatr ani hlavni hru ze ne?:-) Nehlede na to ze posrali i launchpad. :-)

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 16/10/2004 :  09:55:26  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Otosi

Nrvim jak Vam se to jevi, ale po prvotnim nadseni jsem lechce vychladnul. Druhy den se snazim udelat druhou misi pro rebelskeho trenera. Jednoduchy ukol: sestrel ctyri Tie fightery.

Jo a ted jsem to cet i na foru. Proste se Tie nespawnou

Jak je to se spawnem nevim. Ale treba by ti mohl pomoci command /target tie

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 20/10/2004 :  08:45:45  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem dneska testnul Sorosuub Luxury Yacht a musim rict v te lodi se da i zabloudit . Moc pekna lodicka, kdo ste v bete udelame si okruzni cestu po vesmiru ?
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 20/10/2004 :  15:20:54  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ty jeden vychcanku jakto ze se uz po ni prochazis??!
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 20/10/2004 :  17:08:34  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
no len tu tolko ne. Ja ju budem mat nahodou tiez a mohol som ju mat aj pred pol rokom, ale moc sa na nu tesim, vzdy som chel mat velku lod

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000