Tak, kdo by rad Naboo Flashspeeder jako bonus za predobjednani vyse zmineneho datadisku z GameStop, tak se napiste. Dosud znama fakta:
1] Cena hry 30$ 2] Postovne za 10 kusu 85$ 3] Cena hry na 1 hrace + postovne = 38.50$ 4] Clo = ? 5] Dan = ?
Cili mi to vychazi na nejakejch 50-60$ (spis lehce nad 50$) na jednu osobu celkem. Jsem svolny objednat na sebe zhruba tech 10 kopii. Vic penez bych v tom nechal viset jen nerad. Dale bych uprednostnil, kdyby pripadni zajemci byli z Prahy (lec podminkou to neni), neb me nebavi vystavat dlouhe fronty na poste ovesen baliky jak vanocni stromecek. Dale bych rad, aby objednavka byla zavazna, bez pozdejsiho odreknuti. Tahle nabidka plati do 15.10.2004 12:00 (prave poledne pro hnidopichy), pote objednavam. Platba bud prevodem na ucet, dobirkou nebo hotove pri osobnim odberu.
Vse podstatne jsem doufam napsal.
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
co je to za speeder ? to je nejaky model alebo co ?
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Tak, kdo by rad Naboo Flashspeeder jako bonus za predobjednani vyse zmineneho datadisku z GameStop, tak se napiste. Dosud znama fakta:
1] Cena hry 30$ 2] Postovne za 10 kusu 85$ 3] Cena hry na 1 hrace + postovne = 38.50$ 4] Clo = ? 5] Dan = ?
Cili mi to vychazi na nejakejch 50-60$ (spis lehce nad 50$) na jednu osobu celkem. Jsem svolny objednat na sebe zhruba tech 10 kopii. Vic penez bych v tom nechal viset jen nerad. Dale bych uprednostnil, kdyby pripadni zajemci byli z Prahy (lec podminkou to neni), neb me nebavi vystavat dlouhe fronty na poste ovesen baliky jak vanocni stromecek. Dale bych rad, aby objednavka byla zavazna, bez pozdejsiho odreknuti. Tahle nabidka plati do 15.10.2004 12:00 (prave poledne pro hnidopichy), pote objednavam. Platba bud prevodem na ucet, dobirkou nebo hotove pri osobnim odberu.
Vse podstatne jsem doufam napsal.
ja sem taky pro , chtěl sem to objednat pro sebe sám. Praha sem, přez den se vyskytuju v centru.. takze objednavam 1ks
temer jiste muzu rict, ze: 4) clo je 0 (slovy nula ;-) 5) DPH je 19%
jinak ja jsem chtel tech 5x JTLS a 1xSWG, ale vypada to ze to nebudeme komplikovat.. asi udelam druhou objednavku pro ostravu.. takze pokud je nekdo z ostravy at se prihlasi..(khaot-kravka a spol.)
iani - ktery to je obchod ? hod mi sem pls odkaz..
no me to je jedno, jestli to pujde pres violoncelo, tim lepe pro me.. trosku jsem i zauvazoval o xzone.cz, maji to 1299, ale nevim, jestli to je se speedrem.. vite to nekdo ? asi bez speedru, co ? a navic SWG maji za 1699 a "docasne" vyprodano.. haha tak to vypada ze na ne se.u ..
tady prepostnu moji zkusenost:
koupil jsem u www.cdromshop.com 4x SWG za 100$ DHL poštovné (psali že 2 businnes days, ale mě to trvalo 5 pracovních dní) stalo 44,64 $
akorát to převáděli přes kanadské dolary (200.89 CAD), takže mě to stálo celkem 4 038,57 Kč
+ naše celnické svině mi napařili DPH 1230,- Kč (doplacel jsem pri predani DHL) po prozkoumani dokladu co mi poslali z celnice, jsem zjistil ze i kdyz ja jsem kreditkou platil 4038.57, tak na dokladu stalo: zaklad pro clo pres ctyri tisice a zaklad pro DHP 6474 kč, pricemz CLO bylo 0 (slovy nula) a DPH bylo 19% z 6474 (onech vyse zminenych 1230,-), takze jsem si vymenil nazory skrz eter s pracovnikem DHL (na asi 5 pokus jsem se spojil s nejakym jejich sefem pro celni zalezitosti, co jedna s celniky..) a ten mi laskave vysvetlil, ze protoze ten blbec co to posilal, uvedl cenu POUZE her a nikoliv postovneho, tak mi museli celnici stanovit cenu postovneho z tabulky.. takze jsem v duchu podekoval panovi z cdromshop, ze jsem mohl nasemu zkur.enemu statu zaplatit o asi 500 korun vice na DHP..
takže celkem mě to stálo 5268,57 Kč děleno 4 = 1 KUS za 1317,1425
zajímavé je, že do bruselo se to dostalo za 31 hodin a zasrana byrokracie v EU a naši celníci to pak zdrželi, takže z Bruselu ke mě - skoro 6 dní..
+ sledovani zasilky po netu:
Zobrazené časy jsou lokální časy servisní oblasti, ve které byl pořízen kontrolní záznam.
Datum Čas Servisní oblast Kont. záznam - podrobnosti
Tamon - To je speeder s delem co dostanes jako bonus ve hre.
To budes popuzivat v SWG ?
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
to ti daju(speeder) len ked to obiednas z tohto e-shopu alebo aj inde ?
hej uz niekto objednaval cez gamestop ? ja som vsetko vyplnil - 1step, 2step a v 3 uz bola stranka na vytlacenie - boli tam vypisane informacie co som vyplnil a celkova cena. Hore bolo este "your order number" s "track your order here" - tak som klikol na "here" - vyplnil som e-mail a to "order number". Napisalo mi, ze je cislo alebo mail chybne. Bolo to "track your order" dolezite ? ono to vsetko vyzeralo, ze uz nic netreba robit. Este napisali, ze mi poslu "confirmation e-mail" ktory mi ale neprisiel. Teraz neviem ci mi hra pride alebo ne. Neviete ako to tam funguje ?
Jorssku, to jsme byli skoro sousedi :) Ja jsem bydlel 25 let na Pocernicky kousek od Oazy a obcas se zdrzujeme u tchyne Nad uzlabinou. Skolu jsem vychodil Nad vodovodem. Ale je divny ze jsem tam nikdy nepotkal zadny jesterky
Jorssku, to jsme byli skoro sousedi :) Ja jsem bydlel 25 let na Pocernicky kousek od Oazy a obcas se zdrzujeme u tchyne Nad uzlabinou. Skolu jsem vychodil Nad vodovodem. Ale je divny ze jsem tam nikdy nepotkal zadny jesterky
Jo, já se dnes taky celý invex díval po šupinách a po nohách bez bot a s drápama. Ale nikde jsem ho tam nezahlídl
Tak co ted? Mam to stale hromadne objednat z cdromshop? Tem co nemuzou si to objednat sami online, rad pomuzu, ale jinak tahle akce ztraci smysl Tak se rozmyslete a napiste jak to vidite.
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
oh shit, keby mi z toho GameStopu poslali... ale oni neposlu(99.9%)
oh shit, keby mi z toho GameStopu poslali... ale oni neposlu(99.9%)
a ještě budeš platit 60 dolaru poštovný :(
no vyzera to cudne, neviem. Mozno to poslu alebo to neposlu a ked to neposlu tak mi asi nic nezoberu z karty, neposlali mi confirm e-mail, takze... neviem