Author |
Topic  |
|
Inach
Starting Member
12 Posts |
Posted - 25/09/2004 : 15:31:12
|
Ahoj lidi, mam jen jeden dotaz, je zde nekdo kdo hraje na serveru Dartmoor (Hibernia)? Nebo eventuelně na jakém serveru a za koho hrajete? 
|
DAOC Dartmoor/Hibernia Inach-Eld Inaich-Anim Inacher-Nacht
WAR Karag-Azgal/Order Inacher-WL |
Edited by - Inach on 25/09/2004 15:57:18
|
|
| |
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 25/09/2004 : 15:59:14
|
na lancelotu - hib je celkem dost velka guilda cechu a slovaku |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 11:36:01
|
quote: Originally posted by SHIMI
na lancelotu - hib je celkem dost velka guilda cechu a slovaku
celkem velky? my sme nejvetsííííí |
"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria "Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow) "Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow) |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 12:58:33
|
Dovolil bych si oponovat :-) Podivej se na server Morgan le Fay, Midgard. Najdes guildu Czech wings. Hraje nas tady hodne, a kazdej novej je vitanej :-). |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 13:16:09
|
hmm pravda:) a nechete prejit k elfum?:))))) |
"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria "Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow) "Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow) |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 13:36:51
|
Není Dartmoor náhodou EU server ?  |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 13:37:13
|
Ja bych se mozna ukecat i dal, ale prekecat 20 dalsich lidi by uz byl problem :-). Takze to asi nepujde. A co vy? Nechcete si cuchnout k trollum? :-)) |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 13:50:38
|
uvidim navrhnu to:)))) ja bych k trponum sel, ale ted si dodelavam champa na 50 a jelikoz je to muj prvni char tak si ho chci vypiplat,a le kdyz pude zbytek:) je tam u vas ze kdyz mam 50 lvl muzu u vas zacit na 20? |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 14:10:29
|
Na MLF Midgard sa mozno niekedy pozreme. (ja osobne tam mam niekolko /level charov) Najskor by som ale chcel na Lancelote vybudovat zivotaschopnu guildu ktora by nieco dokazala. Zatial sa nam ludia pomalicky priblizuju k level 50 (niektory uz ho maju) a caka nas dlha cesta vybavovania sa artefaktami atd. Bohuzial stale mame nedostatok ludi. Ak sa behom par mesiacov nedame dohromady skusim navrhnut presun na MLF aj ked v Midgarde nie su classy ktore by ma zaujali.
pre Krysicku: level 20 char mozes vytvorit hocikde |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 15:21:59
|
Ja myslim ze mame spoustu zaujimavejch charu. Trebars ja zacinal u Albu a taky sem si nemyslel ze by me mohlo neco jine zaujmout. A ted bych midgard nemenil :-). Uz jen za to ze sme nejslabsi stranou v RvR na Morganu (hlavne do poctu lidi). Takze kazda posila se hodi :-). U nas ma uz spousta lidi 50 lvl a sem si jistej ze kdybi se k nam pridalo vic lidi, nebyl by zadnej problem usporadat par akci v moderne pro PL vasich novych postav. S Arti to az tak slavny neni ani u nas. Vetsina lidi nosi arti ktery sou solovatelny. Snad se to casem zlepsi. Moc se nam totiz nedari dohodnout se na konkretnich vecech. Ale na tom se uz taky pracuje :-). Skuste se podivat na www.czw.wz.cz - To je neco jako nasa stranka, nebo spis forum :-). |
 |
|
bubu
New Member

126 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 16:06:34
|
quote: Originally posted by Kojot
Dovolil bych si oponovat :-) Podivej se na server Morgan le Fay, Midgard. Najdes guildu Czech wings. Hraje nas tady hodne, a kazdej novej je vitanej :-).
Mno, mozna se tam dneska kouknu  |
 |
|
Inach
Starting Member
12 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 21:47:37
|
tak koukam, ze hraji na spatnem serveru   a pocitam, ze kdyz mam daoc koupen v nemecku, tak asi neni zadna moznost hrat na US serverech ze.  |
DAOC Dartmoor/Hibernia Inach-Eld Inaich-Anim Inacher-Nacht
WAR Karag-Azgal/Order Inacher-WL |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 22:39:29
|
quote: Originally posted by Inach
tak koukam, ze hraji na spatnem serveru   a pocitam, ze kdyz mam daoc koupen v nemecku, tak asi neni zadna moznost hrat na US serverech ze. 
presne tak. |
 |
|
|
Topic  |
|