Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Nemecky betatest - druha sance
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/09/2004 :  02:31:57  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Nemecky betatest - druha sance pro ty, jenz se zapomeli registrovat do eq2 evropske bety.
Vice info na www.mmorpg.cz - jde o soutez, kazdy den losuji 10 uctu, do souteze se muze zapojit kazdy kdo si tam udela registraci (zdarma) a spravne zodpovi otazku dne. Bohuzel je asi zapotrebi aspon trosku znalost nemciny (otazky asi budou kolem mmorpg/eq2 takze myslim ze tam budou spis anglicke terminy..).

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 15/09/2004 :  07:25:23  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Lidi jako ty si vzdycky najdou zpusob jak hrat zadarmo, co?
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 15/09/2004 :  11:01:06  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
:)))))))))))))))))))))

lastfm
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 19/09/2004 :  21:55:07  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

No v bete o to placeni jeste tolik nejde :)

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 20/09/2004 :  07:54:58  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

no ja sem rad ze sem mel tu moznost si to zadarmo v bete vyzkouset.. kdybych to nevidel tak by mi prisla collectors edice a pak bych byl nastvanej... ty mozna kupujes vsechno bez vyzkouseni, ale ja sem za tuhle sanci opravdu rad...

btw rodier mel beta acc z normalniho subscribu, takze nemel nutnost se tam prihlasovat.. a navic se asi prihlasilo malo lidi, protoze u nas na serveru ten beta acc nekdo vyhral.. takze lidi takovou newsu treba i oceni.. krome octopuse ;)

http://www.mmorpg.cz

Edited by - Stormer on 20/09/2004 07:56:08
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 20/09/2004 :  11:43:59  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
No pokud znas Rodiera tak jiste chapes jak sem to myslel.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 20/09/2004 :  16:36:10  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

No pokud znas Rodiera tak jiste chapes jak sem to myslel.

vim.. ale vy uz ste na nej vsichni tak alergicky, ze uz ho kamenujete jen z principu ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 20/09/2004 :  22:57:54  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Jo. Cekas snad na adresu tohohle hovnocuca neco jinyho?
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 20/09/2004 :  22:58:30  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Jo. Cekas snad na adresu tohohle hovnocuca neco jinyho?
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 21/09/2004 :  00:53:05  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Takhle zaujata poznamka je imho v tomhle threadu NAPROSTO mimo misu...

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 21/09/2004 :  14:31:19  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
vsechny krome prvni rodierovi jsou mimo topic

lastfm
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 23/09/2004 :  12:11:24  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Tim clovekem jsem byl ja. Vyhral jsem accont na jednou nemeckem serveru. Stahnul jsem si pres nemeckeho klienta nemeckou verzi,pak jsem zjistil, ze se v nemcine opravdu neorientuju a hra je tim padem nehratelna. Tak jsem pomoci anglickeho patchera hru prepatchoval na anglickou(asi 300mega) a ted zacinam na US serveru.
dodatek:Pro toho co by si chtel vyzkouset francouzskou ci nemeckou verzi tady je odkaz na clienta
http://download.station.sony.com/patch/download/eq2/eq2beta-i18n.zip

Edited by - Milan on 23/09/2004 12:15:17
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/10/2004 :  04:09:54  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

sice je to ot ale neda mi neodpovedet.
Spis jak si hru vyzkouset zadarmo, stejne jako stormer patrim mezi tu inteligentnejsi cast lidi co si hru nejdriv chteji zkusit, aby potom po koupi nenadavali co je to za blbost a neflamovali pul fora jako nekdo (TY!).

btw > je fajn jak si nadherne sebekritickej.
lidi jako ja != lidi jako ty
lidi jako ja = inteligentni cast lidstva.
btw2 > ja jsem svuj ucet ziskal hned v prvni vlne testeru (nejspis proto, ze narozdil od lam tveho typu ktery delaj hovno, patrim mezi redaktory pisici o MMORPG hrach), ale EQ2 se mi nelibi, cekam na WoW (a presto, ze jsem podle tebe socka co chce hrat jen zadarmo - kupodivu jsem jako jeden z mala CZ hracu nevyuzil stress test), takze jsem ho daroval.

edit : kdyby tu byl nekdo stale pasouci po EQ2 beta uctu, staci navstivit nas server, ted probihaji minimalne 1-2 dalsi souteze o EQ2 betaucty.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 17/10/2004 04:14:37
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/10/2004 :  11:25:44  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

lidi jako ja = inteligentni cast lidstva.

jeste, ze dokazes obcas skvele pobavit

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,07 seconds. on eygor Snitz Forums 2000