Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 www.VirtuaLife.cz
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 14/09/2004 :  20:23:05  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
Tímto bychom Vám chtěli oznámit, že informační portál mmorpg.glee.cz byl zrušen. Zároveň ale vznikl nový informační web s plnohodnotnou doménou, rozsáhlou databází článků, novinek a informací z oboru Online her, soutěžemi o hodnotné ceny a (zatím připravovaným) rozsáhlým diskusním fórem.
Přijďte se podívat, popovídat si s ostatními hráči a hráčkami, či si prostě zasoutěžit.

S pozdravem Váš VirtuaLife.cz Team
==================================
>>>> http://www.virtualife.cz <<<<<

Přijďte se podívat na http://www.VirtuaLife.cz - Tvůj druhý život začíná

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 14/09/2004 :  20:41:34  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Kouknul jsem:
Nehodnotím obsah, jelikož jsem neměl čas to celé projít, ale musím říci, že se mi design líbí. Jednoduché, čisté, účelné.
Pokud to budeš stíhat pravidelně aktualizova a budou tam novinky, tak dobré.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 14/09/2004 :  21:16:55  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
no cisty to teda zrovna moc neni ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 14/09/2004 :  23:05:11  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
nemluvím o kodu

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 15/09/2004 :  00:28:16  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
no zrojovej kód vypadá asi jako "Začíname s javascriptem, lekce první"

logo je celý nějaký divný, rozmazaný, bílá se pere s černou

"Your online gaming sphere" ?

neni to českej server ?

co se ti nelíbí na "Vaše herní koule online"
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 15/09/2004 :  08:50:03  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Neni to spatne...

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 15/09/2004 :  11:08:24  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Jo s logem máš pravdu. Nějak jsem ho napoprvé nezaregistroval.
Podle mě ta outline je divná. Buď by to chtělo podle mě bílé logo na modrém pozadím, nebo černé na bílém. Ten text po dtím stejnou barvou jako logo.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 15/09/2004 :  11:16:12  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
podle me staci kdyby logo bylo ve vetsi kvalite

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 15/09/2004 :  11:45:03  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Nestaci... ten stin je hnusnej a cely se to mlati. Ani neni prolnutej do pozadi. Chce to z gruntu predelat a pokud mozno bez stinu - fuj :)

Tragedy
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 15/09/2004 :  12:19:29  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Heh, ještě že imperium nemá logo :)
Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 15/09/2004 :  12:31:41  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
Jeste ze pracuju na diskusnim foru. Doufam, ze dalsi podobne napady a pripominky postnete i tam... Kazdopadne vitam i nektere mene konstruktivni pripominky, zkusime to nejak zmenit...

Isac: Vase herni koule online? Hmm, zajimave, mozna to zmenime
add JavaScript - Ja programuju zasadne v PHP a JavaScript prakticky neumim (nebo jen zaklady), takze to, co ty nazyvas JS - zaciname je opravdu neco na ten zpusob. Je to pouzity priklad z webu JakPsatWeb.cz (ja se za to nestydim).

add Logo - Mno, neco s tim udelame.. Nevim, jestli jste zaregistrovali, ale VirtuaLife meni svuj design pravidelne vzdy ve 20:00 na nocni design (ktery je podle me hezci) a pak v 6:00 na denni (o kterem se zde zrejme bavite a ktery neni uplne cool). Snad s tim neco udelame...

Jinak diky vsem za pozitivni ohlasy, i diky vsem za kritiku... Tesim se na dalsi posty a vasi navstevu

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 15/09/2004 :  12:36:25  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Tak to modré logo se mi taky nelíbí, je to takový barevně nesladěný, noční verze je mnohem hezčí i když taky má chyby. Anglickej nápis pod tim se mi líbí, styl i barva jeho písma jsou součástí designu a image, stejně tak to že je v angličtině.

Logo se určitě bude měnit ale neni to jen tak, je to první taková věc kterou sem kdy dělal a ve photoshopu se zatim houby vyznám
Například ten bílej okraj písma vznikl omylem....

Podle mě je ale obsah mnohem důležitější, portál může bejt klidně bez loga. Změna sice bude ale to kvalitě portálu nepřidá, a o kvalitu nám de.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 15/09/2004 :  12:51:06  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Dargnon: to je taky nápad, kupovat si kvůli jednomu logu photoshop

Glee: slova "programovat" a "php" moc dohromady nejdou
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 15/09/2004 :  13:10:24  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
ehm... kdo tu mluvil o kupování... já mám photoshop 5 už nějakej ten rok...

Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 15/09/2004 :  14:11:59  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

Dargnon: to je taky nápad, kupovat si kvůli jednomu logu photoshop

Glee: slova "programovat" a "php" moc dohromady nejdou

Budes me brat za slovo? A kdyz uz jsi to nakousl... Proc to nepovazujes za programovani? PHP je v podstate Cecko pro HTML... Takze to jisty druh programovani je.

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 15/09/2004 :  15:13:37  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
ale ani to php ti jeste nejde co ? (: ta anketa funguje fakt suprove

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 15/09/2004 :  15:49:20  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mickk

ale ani to php ti jeste nejde co ? (: ta anketa funguje fakt suprove

Ja jsem schvalne cekal, jestli se nekdo ozve.. Ano, ta anketa nefunguje.. Ale jen kdyz je nastavena pro all visitors. Zmenil jsem ji na Users Only a funguje :o)) Ono ve chvili, kdy udelas anketu pro vsechny, tak prestava byt objektivni anketou, protoze jakejkoliv vtipalek drive ci pozdeji prijde na to, jak hlasovat vicekrat a NEJDE to 100% osetrit... Chybou v tomto pripade bylo nulove osetreni z me strany. Az to napravim, mozna dam nejakou visitors anketu... Ale zatim holt budou jen ankety Users Only...

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 15/09/2004 :  15:53:29  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
tak si zalozim 50 uctu jen kvuli tomu d: takze se neni treba snazit

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 15/09/2004 :  16:33:49  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Glee
PHP je v podstate Cecko pro HTML... Takze to jisty druh programovani je.

eh...heh...no rika se, ignorance is a bliss, takze nebudu komentovat ;)

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Petrson
Starting Member

30 Posts

Posted - 15/09/2004 :  18:33:09  Show Profile  Send Petrson an ICQ Message Send Petrson a Private Message  Reply with Quote
"hledáme pomocníky, kteří by chtěly dát svému slohovému nadání širší uplatnění" - nehleda se taky nekdo na uplatneni gramatickych korektur? Aspon na hlavni strance
Jo a zrejme je to Mozillou, ze se mi bannery zobrazujou o kousek vys, takze to prekreje pozadi a vypada to dost blbe...
No i kdyz mne se nelibi ani ta 'geometricnost' webu, obsah krom seznamu her nezajima...ale tak aspon domena ma konecne zvuk

http://www.czechro.net
Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 15/09/2004 :  18:55:23  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak si zalozim 50 uctu jen kvuli tomu d: takze se neni treba snazit

Jak rikam, proste to NEJDE osetrit 100%...

Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 15/09/2004 :  18:58:57  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Petrson

"hledáme pomocníky, kteří by chtěly dát svému slohovému nadání širší uplatnění" - nehleda se taky nekdo na uplatneni gramatickych korektur? Aspon na hlavni strance
Jo a zrejme je to Mozillou, ze se mi bannery zobrazujou o kousek vys, takze to prekreje pozadi a vypada to dost blbe...
No i kdyz mne se nelibi ani ta 'geometricnost' webu, obsah krom seznamu her nezajima...ale tak aspon domena ma konecne zvuk

POmocnici opraveni... Diky. Nebudu se vymlouvat na nejaky psani ve spechu, proste jsem to po sobe necet, noo...

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 15/09/2004 :  19:18:12  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:

no aspon blbej kolacek tam bejt mohl (:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 15/09/2004 :  20:09:15  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no aspon blbej kolacek tam bejt mohl (:

Mohl, ale kolacky jdou vypnout, takze zase nejsi u 100% osetreni...

Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 15/09/2004 :  20:09:52  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
Jo a pokud nekdo chcete videt ten "nocni design" tak mate az do sesti do rana moznost

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 15/09/2004 :  20:20:46  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo a pokud nekdo chcete videt ten "nocni design" tak mate az do sesti do rana moznost

nocni ? bily pozadi ?
ad kolacky: aspon poznam ze sem uz hlasoval, a 95% lidi je ma zapnuty a mazat je kvuli tomu nebude, protoze nevi jak

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 15/09/2004 :  22:56:25  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nocni ? bily pozadi ?
ad kolacky: aspon poznam ze sem uz hlasoval, a 95% lidi je ma zapnuty a mazat je kvuli tomu nebude, protoze nevi jak

Noční - design v "nočních barvách", (černá, žlutá, hvězdy....).

Edited by - Dargnon on 15/09/2004 22:58:19
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 15/09/2004 :  23:05:58  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

ale vecina stranky je bila nebo svetle seda, coz mi jako nocni tema moc nepripada

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 16/09/2004 :  08:58:58  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ale vecina stranky je bila nebo svetle seda, coz mi jako nocni tema moc nepripada

jojo... taky mi to tak neprijde.

Tragedy
Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 16/09/2004 :  15:17:14  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Yop, ale ve chvili kdy se ten design bude menit nejak radikalneji, zase budou lidi brblat, ze by se to nemelo menit... Takze jsme zvolili univerzalni cestu drobnych vzhledovych zmen.

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 16/09/2004 :  23:12:39  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

quote:

jojo... taky mi to tak neprijde.

Není naším cílem aby se stránka v noci úplně změnila, i v noci je zapotřebí přehlednost, funkčnost, serióznost.... Změna "dekorativních prvků" je taková vymoženost kterou sme si troufli. Design je hotov a píší se články, novinky, kritiky... to ticho znamená že jsou "all right" ?

btw až se najde někdo schopnější kdo má čas vylepšit design....

Go to Top of Page

Ramesse
Starting Member

67 Posts

Posted - 17/09/2004 :  20:53:08  Show Profile  Visit Ramesse's Homepage  Send Ramesse an ICQ Message Send Ramesse a Private Message  Reply with Quote
No ja jen doufam, ze po tom co se dodela forum pribude vic novinek, clanku a vubec vseho. Potom budu uz konecne moct prestat cist ty Rodier's patvary co vznikaj na mmorpg.cz

The Lighthammer [Czech Legends], Typically Doomer
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/09/2004 :  22:12:49  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
hodne stesti :) uz se tesim, mmorpg.cz bylo totiz fajn - do prichodu rodiera

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 18/09/2004 :  12:30:03  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ramesse

No ja jen doufam, ze po tom co se dodela forum pribude vic novinek, clanku a vubec vseho. Potom budu uz konecne moct prestat cist ty Rodier's patvary co vznikaj na mmorpg.cz

Forum samo o sobe je uz hotovo, ted dochazi k poslednim upravam. Da-li cas, bude spusteno do ostreho provozu jeste dnes vecer. Jakmile se tak stane a ja dodelam par veci na VirtuaLife, jako je sekce Redakce a podobne, zapojim se do psani novinek a clanku a trochu to rozjedem...
Zatim pise novinky "jen" Twinsen a Dargnon se stara o ty velke novinky a se mnou o clanky.
------------------------------------------
Stay with us and enjoy online gaming!!!

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 18/09/2004 :  13:32:25  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
mocná decentralizace na poli internetových diskuzí je v plném proudu

vlastní fórum pro každého :)
Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 18/09/2004 :  16:59:08  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:

mocná decentralizace na poli internetových diskuzí je v plném proudu

vlastní fórum pro každého :)

Ale no taak. Ja mam Imperium rad, ale proste mame konecne nejakou normalni domenu s normalnim nazvem, chceme byt normalni portal, poskytujici novinky a publikujici clanky a tak je proste na miste, mit nejake diskusni forum, kde se daji prinejmensim probirat veci aspon okolo webu a aktualnich her...

Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 19/09/2004 :  11:56:40  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
Nuze dokonano jest. Konecne jsem dodelal a za pomoci svych pratel odladil diskusni forum a muzeme jet, panove a damy...

http://forum.virtualife.cz

Radi vas tam uvidime... Enjoy.

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 19/09/2004 :  13:26:37  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Nechapu k cemu vam je forum ... misto toh abyste dali link na tenhle forum, pac tady se nejvic lidi bavi ohledne mmorpg, vy delate nejaky dalsi kde budu prispivat redaktory a max 3 lidi.

Nejlepsi moznost je diskuze k kazdemu clanku ( to uz mate ) + link na imperium.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 20/09/2004 09:05:08
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 19/09/2004 :  13:59:00  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Nechapu k cemu vam je forum ... misto toh abyste dali link na tenhle forum, pac tady se nejvic lidi bavi ohledne mmorpg, vy delate nejaky forum kde budu prispivat redaktory a max 3 lidi.

To ukaze budoucnost, kolik lidi tam bude chodit prispevkovat, diskutovat atd.
Zadnej web neni vecnej

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 19/09/2004 :  14:56:20  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nechapu k cemu vam je forum ... misto toh abyste dali link na tenhle forum, pac tady se nejvic lidi bavi ohledne mmorpg, vy delate nejaky forum kde budu prispivat redaktory a max 3 lidi.

Samozrejme imperium je bezva forum s bezva lidma, ale jak uz jsem jednou psal, chceme mit i vlastni forum, kde se daji probirat vsemozne i nemozne veci, jak obecne o mmorpg, tak i ohledne webu apod...

Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 19/09/2004 :  22:42:23  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
quote:

JJ to je pravda, nema smysl zakladat vlastni kdyz nejvice info je zde, jako forum pro stranky bych to bral ale jako nove forum na online hry je to hloupost.

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]

Edited by - hoghar on 19/09/2004 22:58:24
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 19/09/2004 :  22:50:23  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
S tim musim taky souhlasit. Colldor to napsal spravne... MMORPG neni zas takovy "mainstream", aby u nas uzivila vic jak jedno forum.

Tragedy
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 20/09/2004 :  16:39:44  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

S tim musim taky souhlasit. Colldor to napsal spravne... MMORPG neni zas takovy "mainstream", aby u nas uzivila vic jak jedno forum.

ja bych dodal nejen forum, ale i 1 portal.. skoda ze gleemu rupnulo v bedne a udelal si svuj vlastni a nepridal se k nam ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 20/09/2004 :  17:47:58  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer

quote:

ja bych dodal nejen forum, ale i 1 portal.. skoda ze gleemu rupnulo v bedne a udelal si svuj vlastni a nepridal se k nam ;)

Proc by me melo rupnout v bedne? Bylo vsemi adminy mmorpg.glee.cz jednomyslne odhlasovano, ze k vam nepujdem, tak jsme k vam nesli. Tady neni co vic na tom resit. Nekdo rekne, ze to byla chyba, nekdo naopak, ze jsme udelali dobre. To tu ovsem nehraje roli. Proste jsme se tak rozhodli...

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 21/09/2004 :  08:02:18  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Budu si taky muset koupit nejakou stavebnici "Web pro kazdeho" a postavit si taky nejaky stranky, nejsem moc "in". A samozrejme to zavrsim paradnim forem.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/09/2004 :  08:24:34  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

to je jediny stesti aspon jeden portal bez rodiera bude prima , pac ty jeho polopravdy nesmysly a inteligentni zavery se fakt nedaj

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 21/09/2004 :  12:27:08  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

slova "programovat" a "php" moc dohromady nejdou

mohl bych vedet proc ?
beres li jazyk C za programovaci etalon pak co schazi phpcku aby byl plnohodnotny jazyk ? podle me nic, jedine cim vynika C oproti vyssim jazykum je ze nema typovou kontrolu coz neni zadna vyhra pac 90% chyb ktere narusuji obecnou bezpecnost na netu je zpusobeno prave spatne osetrenou typovou kontrolou

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 21/09/2004 12:32:24
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 21/09/2004 :  12:34:04  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

konkurencni prostredi je zdrave, no a hlame tu je aspon neco bez rodiera (tj neco co se snad bude dat cist ;))

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 21/09/2004 :  19:09:26  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

quote:

slova "programovat" a "php" moc dohromady nejdou

mohl bych vedet proc ?
beres li jazyk C za programovaci etalon pak co schazi phpcku aby byl plnohodnotny jazyk ? podle me nic, jedine cim vynika C oproti vyssim jazykum je ze nema typovou kontrolu coz neni zadna vyhra pac 90% chyb ktere narusuji obecnou bezpecnost na netu je zpusobeno prave spatne osetrenou typovou kontrolou

jsem rad, ze se objevil alespon jeden podobne smyslejici clovek. Doufam, ze si to Isac precte, protoze nejsem tolik vzdelan (nebo tolik nectu), abych napsal neco podobneho jako Yennefer's post. Takze se uskrovnim jen na souhlasne pritakani :o)

to: Pertha, Yennefer: Thx for support, guys... :o)

Go to Top of Page

Ramesse
Starting Member

67 Posts

Posted - 22/09/2004 :  08:13:59  Show Profile  Visit Ramesse's Homepage  Send Ramesse an ICQ Message Send Ramesse a Private Message  Reply with Quote
quote:
to je jediny stesti aspon jeden portal bez rodiera bude prima , pac ty jeho polopravdy nesmysly a inteligentni zavery se fakt nedaj

Asi tak, jen skoda ze si to Stormer nechce pripustit. Nevim jestli to proste prechazi bo mu staci co nejvyssi counter navstevnosti, nebo to proste nevidi, kazdopadne ja na mmorpg.cz oproti zacatku chodim naprosto minimalne Skoda

The Lighthammer [Czech Legends], Typically Doomer
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 22/09/2004 :  16:47:13  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ramesse

quote:

Asi tak, jen skoda ze si to Stormer nechce pripustit. Nevim jestli to proste prechazi bo mu staci co nejvyssi counter navstevnosti, nebo to proste nevidi, kazdopadne ja na mmorpg.cz oproti zacatku chodim naprosto minimalne Skoda

no v posledni dobe uz jeho newsy celkem hodne prepisuju (vzdycky umazu tak pulku, ktera neni pravdiva ;), takze uz by se tam totalni nesmysly snad nemely vyskytovat..

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000