Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Recenze: SWG po roce
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/08/2004 :  14:48:22  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

....

A Executor, SSD zničený během bitvy o Endor měl posádku čítající přes 300 000 (!) mužů a žen.

Největší vrah v dějinách SW může být Kyp Durron, ale pro mě je to jednoznačně ta svině, která narazila do můstku Executora. Ač jsem rebel, tohle se prostě nedělá.

co je todle za blbost.. ač jsem imperial, tak na tomhle není vůbec nic špatného..

je úplně totéž, přivést k explozi Executor sebevražedným náletem, nebo přivést k explozi DS, DS 2 vystřeleným torpédem..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 25/08/2004 :  18:49:36  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

....

A Executor, SSD zničený během bitvy o Endor měl posádku čítající přes 300 000 (!) mužů a žen.

Největší vrah v dějinách SW může být Kyp Durron, ale pro mě je to jednoznačně ta svině, která narazila do můstku Executora. Ač jsem rebel, tohle se prostě nedělá.

co je todle za blbost.. ač jsem imperial, tak na tomhle není vůbec nic špatného..

je úplně totéž, přivést k explozi Executor sebevražedným náletem, nebo přivést k explozi DS, DS 2 vystřeleným torpédem..

To bezpochyby. Akorát že na DS nebylo 300 000 lidí. Tudíž Luke skywalker je proti němu bábovka.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 26/08/2004 :  00:45:13  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

quote:

....

To bezpochyby. Akorát že na DS nebylo 300 000 lidí. Tudíž Luke skywalker je proti němu bábovka.

Myslim že už sme si řekli že na DS bylo několik MILIONŮ lidí. Takže jsem to teďka našel, posádka první hvězdy smrti - 31622963.
Je to na www.cswu.cz.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 26/08/2004 :  01:34:35  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

quote:

quote:

quote:

....

Myslim že už sme si řekli že na DS bylo několik MILIONŮ lidí. Takže jsem to teďka našel, posádka první hvězdy smrti - 31622963.
Je to na www.cswu.cz.

Některým věcem nevěřím ani já.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 26/08/2004 :  13:34:21  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

....

je úplně jedno, jestli tam bylo 30.000, 300.000 nebo třeba 3.000.000 .. prostě nepřátelský válečný objekt, který buď zničíš, nebo dříve či později zničí on tebe.. tak už to ve válce chodí..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

cancerman
New Member

Cancer

191 Posts

Posted - 26/08/2004 :  14:40:00  Show Profile Send cancerman a Private Message  Reply with Quote
quote:
je úplně jedno, jestli tam bylo 30.000, 300.000 nebo třeba 3.000.000 .. prostě nepřátelský válečný objekt, který buď zničíš, nebo dříve či později zničí on tebe.. tak už to ve válce chodí..

protestuji proti oznaceni Hvezdy zivota za valecny objekt ... defacto to byla jen velka nemocnice! ... takze slo jasne o teroristicky cin! ... na nekterych fotkach je jasne videt to misto kde je napsano ze jde o nemocnici (je mylne oznacovano jako nejaky superlaser) ... dukazem je to ze se Hvezda zivota pohybovala po promnene Alderanu v SuprNovu na obezne draze a snazila se pomoci

pisu jak prase ... no a?

DP1 DP2 WWIIOL Teiravon SWG EQ2 EVE DAoC Vanguard Warhammer Online STO ... proste skoro secko /mimo WoW!/

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 26/08/2004 :  16:16:39  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Rebelký "ministr informací" to prostě popletl :(
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 08/09/2004 :  16:51:53  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Tak recenze vysla. :-) Bohuzel orizli mi slibeny rozsah, takze se nedostalo na vsechny nazory hracu, ktere jsem chtel uverejnit. Proto jsem se rozhodl je dat sem, aby neprisly vnivec:

Jorssk:
Podle mě je SWG hlavně hra pro fanoušky Star Wars. Mají možnost podívat se do jejich oblíbeného světa a setkat se třeba s Vaderem nebo se stát „lovcem lidí“. Hodně zkušený hráč online her, kterému svět Star Wars nic neříká, si ale asi zahraje raději něco jiného.

Lygie:
SWG hraji už téměř rok a nemůžu se od něj odtrhnout. Nejvíc se mi líbí velmi propracovaná grafika a SW prostředí. Velké chyby však vidím v nevyváženosti PvP, zabugovanosti a nedostatku obsahu pro pokročilejší postavy. Tuto hru můžu doporučit Star Wars fandům a těm, kteří nevyhledávají PvP.

FilCoN:
U některého druhu vína platí: „Čím starší, tím lepší.“ Já bych řekl, že to neplatí pouze u vína, ale třeba i u MMORPG her jako je Star Wars Galaxies. Rok a něco od vydání hry uběhl a já se domnívám, že hra se stala vyspělejší, hratelnější a zábavnější. Co se za těch 12 a něco měsíců vlastně změnilo? Spousta. V některých profesích jako třeba Droid Engineer, Architekt, Jedi, Creature Handler se změnilo tolik věcí, že by to vystačilo na pár stránek textu. Jako v každé MMOG hře s časem přibývá obsah jako nové questy, brnění nebo zbraně.

Samozřejmě, že tak komplexní hra jako je SWG, má i svoje mouchy. Osobně si myslím, že tým lidí tvořící SWG odvedl za ten rok neuvěřitelný kus práce a těch nepříjemných much je čím dál méně. V nejbližších dnech přijde dlouho připravovaný a hráči očekávaný Publish 10, který SWG opět posune dopředu. A ke konci tohoto roku to bude ještě lepší. Má totiž vyjít datadisk Jump to Lightspeed, real-time combat expansion ve vesmíru, který bude obsahovat 2 nové rasy, 4 nové profese, 15 vesmírných lodí, 10 vesmírných sektorů a další nový obsah. May the force be with us!

Hergoth:
Je to nuda. Jsem v DAOCu.

Tommy Lee:
No já přestal hrát v době kdy to v SWG stalo ještě za prd. Ale důvodů bylo vícero. Jako první byla časová náročnost. Druhým důvodem byla finační stránka věci. A třetím, největším, důvodem byla celková nepropracovanost questů. Prostě sem se nudil. Jeden quest jako druhej. Ale to se prý teď změnilo. Plánuju návrat s připravovaným datadiskem.

Janek Gabriel
SWG běží už více jak rok. A za ten rok jsou pořád ve stádiu betatestu. Ač se to může zdát nemožné, skutečnost je taková, že všechno, co nefungovalo před rokem, nefunguje ani teď. Respektive mluvíme – li o důležitých věcech jako je systém boje a ne o prkotinách jako waypoint pro nejbližší misi v grupě. Lidé, kteří stále platí za své účty se dají rozdělit v zásadě na dvě skupiny – jedni s neuvěřitelnou trpělivostí a druzí, fanoušci Star Wars.
SOE slibuje už od prosince minulého roku, že spustí „Combat Revamp“... Je srpen a CR byl odsunut na neurčito, někdy po JtL. Tolik k trpělivosti. Já ovšem patřím do druhé skupiny. A jsem znechucen fakty – Impérium se skrývá, protože Rebelů je víc. Jediové pobíhají kolem, i když má být Řád prakticky zničen. Bounty Hunteři, zamýšlení jako redukce Jediů, jsou všem pro smích. A Darth Vader si jen tak líně stojí a odmítá se hnout z místa.
Co mě u hry drží? Naděje. Naděje, že někdo v Developer týmu přestane během pracovní doby hulit trávu a pustí se do práce. Už je totiž načase začít.

Tamon Salvas
Najhorsia vec v SWG je SOE.

Black
Já přestal hrát hlavně kvůli komunitě která odešla a přesunula se zpět do hry, kterou kromě SWG pořád považuji za jednu z nejlepších. Pořád ještě věřím, že se do SWG vrátím. Ale je to hodně závislé právě na té komunitě. To je to nejpodstatnější - alespoň pro mě - v MMORPG.
Přes všechno považuji SWG za jednu z nejlepších MMORPG na současném trhu.

Pertha
Já osobně jsem přestal hrát z několika důvodů. Nejdůležitější byl asi ten, že na naprostou většinu věcí v SWG jsou už dva lidi v týmu zbytečně moc, dál že v SWG jsem za tři měsíce měl vše co jsem mohl mít, tedy velmi rychlý konec hry.
A poslední, který mě společně s předešlými donutil ze hry definitivně odejít, je neustálé odkládání důležitých změn jako combat revamp a místo toho generování patchů s nesmysly jako wookie armor.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 08/09/2004 :  19:04:06  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Pěkná recenze Gene.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,07 seconds. on eygor Snitz Forums 2000