Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Half-Life in 45 min
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 19/07/2004 :  22:24:55  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
sandman mi pripomina kluky z herny tak 12 13 let prumer.Alebo videl takove video poprve.

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

sandman
Starting Member

78 Posts

Posted - 20/07/2004 :  00:59:26  Show Profile  Visit sandman's Homepage  Send sandman an ICQ Message Send sandman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Artuhr

sandman mi pripomina kluky z herny tak 12 13 let prumer.Alebo videl takove video poprve.

Videl sjem to video poprve a zajima me, proc me tak hodnotis, snazim se byt nestranny a do heren nechodim takze mi prosim kratce vysvetli co tim myslis.
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 20/07/2004 :  01:47:56  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Ze na vsechno reagujes jak Alenkoa v risi divu.To je snad uplne normalni,ze spoustu her se hralo a hraje pomoci chyb ve hre,zvlastn singleplayer.

Go to Top of Page

sandman
Starting Member

78 Posts

Posted - 20/07/2004 :  03:09:53  Show Profile  Visit sandman's Homepage  Send sandman an ICQ Message Send sandman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ze na vsechno reagujes jak Alenkoa v risi divu.To je snad uplne normalni,ze spoustu her se hralo a hraje pomoci chyb ve hre,zvlastn singleplayer.

Snazil jsem se tim naznacit neco jineho, ale kdyz jinak nedate...
Go to Top of Page

-=Trix=-
Starting Member

18 Posts

Posted - 20/07/2004 :  03:23:16  Show Profile  Send -=Trix=- an ICQ Message Send -=Trix=- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Videl sjem to video poprve a zajima me, proc me tak hodnotis, snazim se byt nestranny a do heren nechodim takze mi prosim kratce vysvetli co tim myslis.

Vysvetlim, ne proto, ze by mi te bylo lito, ale proto, ze tebou zalozene topicy nebo topicy kde prispivas postradaji urcitou kvalitu a proto imho neni od veci posunout trochu veci na jiny stupen. Tak tedy zacneme:
Je to zradne a nespravedlive, ale opravdu ne vsechno a vsechny styly na ktere ty jsi nikdy neprisel nebo je te ani nenapadlo udelat nejsou bugy. Opravdu. Jedina situace ktera by se dala povazovat za blizkou bugu je clipping levelu [tebou oznacovane tusim jako "vhozenim sebe sama na okraj textury (??) a chozeni v prazdnu (??!) ]a nasledne behani po okrajich map, kazdopadne, bug jako takovy to neni.
Dale, jelikoz jsi videl podobne video prvne, naznacim, ze jde hlavne o to kochat se umenim a preciznosti takovych hracu a nezbyde nez obdivovat jejich znalost levelu a schopnost prekonat prekazky. Heroicke vykony podavane v takovychto nahravkach je nehorazne urazet tak, jako to delas prave ty. Pokud si myslis, ze se deje nejake bezpravi a lidi uznavaji umeni tech, kteri si to nezaslouzi, hod nam pak sem nekam link na sve osmihodinove demo dohrani HL, nebo uvaz, zda mas dost zkusenosti pro posuzovani urcite situace, aby jsi pak jindy zase ze sebe nemusel delat to, co predvadis zde.

Everybody's an enemy!

Go to Top of Page

sandman
Starting Member

78 Posts

Posted - 20/07/2004 :  04:08:30  Show Profile  Visit sandman's Homepage  Send sandman an ICQ Message Send sandman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -=Trix=-

Vysvetlim, ne proto, ze by mi te bylo lito, ale proto, ze tebou zalozene topicy nebo topicy kde prispivas postradaji urcitou kvalitu a proto imho neni od veci posunout trochu veci na jiny stupen. Tak tedy zacneme:
Je to zradne a nespravedlive, ale opravdu ne vsechno a vsechny styly na ktere ty jsi nikdy neprisel nebo je te ani nenapadlo udelat nejsou bugy. Opravdu. Jedina situace ktera by se dala povazovat za blizkou bugu je clipping levelu [tebou oznacovane tusim jako "vhozenim sebe sama na okraj textury (??) a chozeni v prazdnu (??!) ]a nasledne behani po okrajich map, kazdopadne, bug jako takovy to neni.
Dale, jelikoz jsi videl podobne video prvne, naznacim, ze jde hlavne o to kochat se umenim a preciznosti takovych hracu a nezbyde nez obdivovat jejich znalost levelu a schopnost prekonat prekazky. Heroicke vykony podavane v takovychto nahravkach je nehorazne urazet tak, jako to delas prave ty. Pokud si myslis, ze se deje nejake bezpravi a lidi uznavaji umeni tech, kteri si to nezaslouzi, hod nam pak sem nekam link na sve osmihodinove demo dohrani HL, nebo uvaz, zda mas dost zkusenosti pro posuzovani urcite situace, aby jsi pak jindy zase ze sebe nemusel delat to, co predvadis zde.

To jsem si myslel ale chtel jsem si prosadit svuj nazor.
Ok, verejne se vam vsem omlouvam .
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 20/07/2004 :  09:37:42  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -=Trix=-

[quote]
Jedina situace ktera by se dala povazovat za blizkou bugu je clipping levelu [tebou oznacovane tusim jako "vhozenim sebe sama na okraj textury (??) a chozeni v prazdnu (??!) ]a nasledne behani po okrajich map, kazdopadne, bug jako takovy to neni.

s tim bych nesouhlasil .. tohle je bug jak vysitej ;) ale kazdopadne to nemeni nic na tom, ze v ostatnim mas pravdu.. clovek fakt cumi co ty lidi vsechno dokazou.. myslim, ze ten clovek to dohral asi hodnekrat nez byl schopnej takovyho casu dosahnout.. respect... (PS:video sem nevidel, ale cas dohrani mluvi za vse)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

valgard
Starting Member

13 Posts

Posted - 20/07/2004 :  11:18:59  Show Profile  Send valgard an ICQ Message Send valgard a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je snad uplne normalni,ze spoustu her se hralo a hraje pomoci chyb ve hre,zvlastn singleplayer.

No mne to rozhodne normalne nepripada. Ak som objavil bug v nejakej hre tak som ho nezneuzival. Vzdy sa to dalo urobit poctivo a to ma bavilo ovela viac ako vyuzivanie bugov.
Go to Top of Page

Ramesse
Starting Member

67 Posts

Posted - 20/07/2004 :  11:23:31  Show Profile  Visit Ramesse's Homepage  Send Ramesse an ICQ Message Send Ramesse a Private Message  Reply with Quote
Nejlepsi to bylo v TES:Arena, tam to bez sem tam zneuziti bugu snad dohrat ani neslo

The Lighthammer [Czech Legends], Typically Doomer
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 20/07/2004 :  11:26:10  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by valgard

quote:

To je snad uplne normalni,ze spoustu her se hralo a hraje pomoci chyb ve hre,zvlastn singleplayer.

No mne to rozhodne normalne nepripada. Ak som objavil bug v nejakej hre tak som ho nezneuzival. Vzdy sa to dalo urobit poctivo a to ma bavilo ovela viac ako vyuzivanie bugov.

Diky mocny paladine ze jsi nam zdelil svuj bozskej a cestny nazor.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 20/07/2004 :  11:38:48  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ramesse

Nejlepsi to bylo v TES:Arena, tam to bez sem tam zneuziti bugu snad dohrat ani neslo

Hned prvni patch k Arene opravoval chybu, ktera zpusobovala to, ze hra nesla dohrat.
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 20/07/2004 :  13:25:33  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Takovych her je i vic.Mam pocit,ze i prvni verze Sacrifice nesli dohrat,diky zaseku hry samotne,a taky se museli trosku podvadet

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 20/07/2004 :  13:53:30  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:

Takovych her je i vic.Mam pocit,ze i prvni verze Sacrifice nesli dohrat,diky zaseku hry samotne,a taky se museli trosku podvadet

Jop ale hned to opravili.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 20/07/2004 :  14:27:31  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
ja se treba dostal do takovy situace v Ultima Ascension, ze hra nesla dohrat.. sice bylo uzasny ze po nekolika mesicich na to vydali patch, ale byl mi naprd, protoze kdo uz se do takovy situace dostal, tak uz mu nepomohl ani patch.. takze se muselo zacit hrat od zacatku ;P

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 20/07/2004 :  20:08:59  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nepleteš si to čistě náhodou s TES: daggerfall?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Ramesse
Starting Member

67 Posts

Posted - 20/07/2004 :  20:21:49  Show Profile  Visit Ramesse's Homepage  Send Ramesse an ICQ Message Send Ramesse a Private Message  Reply with Quote
Tak ted si me zmatl, ale vim jiste ze to byla jednicka

Go to Top of Page

-=Trix=-
Starting Member

18 Posts

Posted - 21/07/2004 :  03:06:29  Show Profile  Send -=Trix=- an ICQ Message Send -=Trix=- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nepleteš si to čistě náhodou s TES: daggerfall?

Oba dily byly podobne "bezchybne". Snad jedina hra kterou Bethesda vydala jakz takz bez vydatnych bugu byl Future shock.

Everybody's an enemy!

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 21/07/2004 :  10:28:17  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Hned prvni patch k Arene opravoval chybu, ktera zpusobovala to, ze hra nesla dohrat.

A ten bug byl navic jen asi u ctvrtiny, mozna jeste min, vsech kusu (koupil jsem si samozrejme original), no a ja musel byt presne ten komu to neslo Tech patchu bylo vic, ale rozhodne to nebylo tak desny, co se bugu tyce, jako Daggerfall... coz mi ovsem taky nezabranilo nekoupit si ho sou proste hry co za to stojej..
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 21/07/2004 :  10:46:34  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

sou proste hry co za to stojej..

a co endor

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Ramesse
Starting Member

67 Posts

Posted - 21/07/2004 :  10:55:15  Show Profile  Visit Ramesse's Homepage  Send Ramesse an ICQ Message Send Ramesse a Private Message  Reply with Quote
Endor stoji za h... Simulator nudy muzu mit i mimo PC

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/07/2004 :  03:36:06  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hmm jak to tady tak ctu tak se na to video asi vykaslu.. sem mel za to, ze to nekdo hral fakt poctive, jen vedel kudy kam a byl rychlej .. ne ze nekdo zneuziva chyb ve hre (nezlobte se na mne, ale prolejzat skrz zdi, ci dvere ktere maji byt dle pribehu jeste zavrene je chyba jak prase). To si rovnou mohl zapnout clipping mod nebo nesmrtelnost a "dohral" by to za 1 minutu.

Hry se maji hrat poctive a bez bugu. Holt colldor - m4st4h bugger z vychodu ;]]

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 22/07/2004 :  16:27:02  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

nezlobte se na mne...

my se nezlobime ... vime, ze za to nemuzes

ego tycoon
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 22/07/2004 :  16:36:29  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

quote:

nezlobte se na mne...

my se nezlobime ... vime, ze za to nemuzes

tak tak...

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 22/07/2004 :  16:59:56  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Rodier> No tak my ukazte dvere ktere otevrel " bugem ".
Navic, te dvere jsme i ja otevrel je na to finta ( opakuju NE bug ) ale trik ktery je tam zamerne dan od vyvojaru ( pokud to musim takle napsat aby lidi jako sandman pochopili vo co jde ).
Jde vo to ze on to projel nejrychlejic a nikde neprolejzal skrz zdi, akorat naskocil na stenu kde slo normalne skocit a projel cast levelu nahore pac mu slo o rychlost a ne o ziskany bomb a naboju ktere jsou byli dole kdybi sel "poctive".

Edited by - Colldor on 22/07/2004 17:00:37
Go to Top of Page

sandman
Starting Member

78 Posts

Posted - 22/07/2004 :  20:30:09  Show Profile  Visit sandman's Homepage  Send sandman an ICQ Message Send sandman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Navic, te dvere jsme i ja otevrel je na to finta ( opakuju NE bug ) ale trik ktery je tam zamerne dan od vyvojaru ( pokud to musim takle napsat aby lidi jako sandman pochopili vo co jde ).
Jde vo to ze on to projel nejrychlejic a nikde neprolejzal skrz zdi, akorat naskocil na stenu kde slo normalne skocit a projel cast levelu nahore pac mu slo o rychlost a ne o ziskany bomb a naboju ktere jsou byli dole kdybi sel "poctive".

Jestli mi chces rict, ze preskoceni cca 2 levelu (loadingu) je skryta finta (bonus) od vyvojaru, tak mi nezbyva nez pochybovat, zbytek si domysli....
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 22/07/2004 :  21:17:12  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sandman

quote:

Jestli mi chces rict, ze preskoceni cca 2 levelu (loadingu) je skryta finta (bonus) od vyvojaru, tak mi nezbyva nez pochybovat, zbytek si domysli....

Jako že je blbý? Já ho teda obdivuju, protože na takovou kravinu, jako se odrazit přes ten žlutý nesmysl(nevím, jak se ta weapon ve hře jmenuje) na "stěnu", by mě opravdu nenapadlo.. Blbost vývojářů, že tam mají místo, na kterém se dá využít takovýto "bug" (jsou tam ty uvozovky, tak prosím žádný flame)

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 22/07/2004 21:20:16
Go to Top of Page

The Nero
Starting Member

41 Posts

Posted - 22/07/2004 :  21:39:11  Show Profile  Send The Nero an ICQ Message Send The Nero a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:
Originally posted by sandman

quote:

Jako že je blbý? Já ho teda obdivuju, protože na takovou kravinu, jako se odrazit přes ten žlutý nesmysl(nevím, jak se ta weapon ve hře jmenuje) na "stěnu", by mě opravdu nenapadlo.. Blbost vývojářů, že tam mají místo, na kterém se dá využít takovýto "bug" (jsou tam ty uvozovky, tak prosím žádný flame)

Korka ze zlina?

Originally posted by Isac
stejně nechápu jak si může někdo na dp stěžovat
to je jako kdybych si dobrovolně vlez do žumpy a za 14 dní se začal divit, že do ní někdo nas*al
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 22/07/2004 :  21:45:16  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Jo, ale nikomu to neříkej.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 22/07/2004 :  23:23:36  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Sandman> tak to je bug ... ale ja to nevidel takze prosim v ktery minute je to nebo hod SS. Takhle se bavit njede ...

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 22/07/2004 :  23:44:29  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmm jak to tady tak ctu tak se na to video asi vykaslu.. sem mel za to, ze to nekdo hral fakt poctive, jen vedel kudy kam a byl rychlej .. ne ze nekdo zneuziva chyb ve hre (nezlobte se na mne, ale prolejzat skrz zdi, ci dvere ktere maji byt dle pribehu jeste zavrene je chyba jak prase). To si rovnou mohl zapnout clipping mod nebo nesmrtelnost a "dohral" by to za 1 minutu.

Hry se maji hrat poctive a bez bugu. Holt colldor - m4st4h bugger z vychodu ;]]

Rekl nekdo, kdo se verejne priznava k Wall Hacku a dalsim poctivym vecem ... di si blit nekam jinam.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 22/07/2004 :  23:51:19  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Rodiere, jaký je rozdíl mezi někým, kdo používá bugy ve hře a někým, kdo používá kradený software ?

A nechceš mi tvrdit, že všechno, co na svém komplu máš (měl nebo budeš mít) jsi poctivě koupil...

Chci tím říct, že než se začnu hloupě do někoho navážet, tak se zamyslím sám nad sebou, sklapnu a jdu se věnovat inteligentnějšímu tématu.
Go to Top of Page

Nathalie
New Member

108 Posts

Posted - 23/07/2004 :  00:05:43  Show Profile  Send Nathalie an ICQ Message Send Nathalie a Private Message  Reply with Quote
Hmm, ale spojovat bugovani s uzivanim nelegalniho software...

Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 23/07/2004 :  00:19:34  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
a vy zase bijete cernochy!

ego tycoon

Edited by - ToHor on 23/07/2004 00:23:20
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 23/07/2004 :  02:32:40  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

a vy zase bijete cernochy!

a tobe nefunguje link z avatara!

[Stilgar]
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 23/07/2004 :  07:44:53  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nathalie

Hmm, ale spojovat bugovani s uzivanim nelegalniho software...

Ale hovno - jde o moralizování....Musíš se naučit číst i to, co není přímo napsáno
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 23/07/2004 :  08:57:02  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
neco s tim udelam, vypli web na dkm.cz :-)

... done :-) klaxon troubi! :-)

ego tycoon

Edited by - ToHor on 23/07/2004 09:09:06
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/07/2004 :  09:18:40  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

neco s tim udelam, vypli web na dkm.cz :-)

... done :-) klaxon troubi! :-)

vazne je tva homepage www.hyperlink.cz ? :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 23/07/2004 :  09:42:17  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
call me mister fix it ;-)

ego tycoon
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/07/2004 :  10:01:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

nene uz si sanci mel znovu to zkouset nebudeme

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 23/07/2004 :  12:49:26  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

No to je jako slusnej teen carebear avatar ... ownz0r

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 23/07/2004 :  13:37:56  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

nene uz si sanci mel znovu to zkouset nebudeme

ted to zase nefunguje tobe .... teda lidi

[Stilgar]
Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 27/07/2004 :  23:12:31  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jako že je blbý? Já ho teda obdivuju, protože na takovou kravinu, jako se odrazit přes ten žlutý nesmysl(nevím, jak se ta weapon ve hře jmenuje)

Ty vole zluty nesmysl! Dopln si zakladni znalosti v hernim prumyslu! Tomu se rika Gauss Gun!

Jeffy, PK (mage) - retired
Death, Seekers (paladin) - retired
DzeF, Mage (Shadow Moon)
Go to Top of Page

Ramesse
Starting Member

67 Posts

Posted - 27/07/2004 :  23:53:45  Show Profile  Visit Ramesse's Homepage  Send Ramesse an ICQ Message Send Ramesse a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ty vole zluty nesmysl! Dopln si zakladni znalosti v hernim prumyslu! Tomu se rika Gauss Gun!

Jo, ty se mu budou hodit do zivota

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 28/07/2004 :  09:03:55  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jeffy

quote:
Jako že je blbý? Já ho teda obdivuju, protože na takovou kravinu, jako se odrazit přes ten žlutý nesmysl(nevím, jak se ta weapon ve hře jmenuje)

No, my tomu říkali kdysi vypařovačka... Ale díky za info, konečně můžu spokojeně umřít

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 28/07/2004 :  09:40:47  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
quote:
No, my tomu říkali kdysi vypařovačka... Ale díky za info, konečně můžu spokojeně umřít

Nemas zac.

Jeffy, PK (mage) - retired
Death, Seekers (paladin) - retired
DzeF, Mage (Shadow Moon)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page