Author |
Topic  |
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 27/06/2004 : 18:37:35
|
.. ma Ragnarok Online. Sice je to zprava stara uz 3 mesice, jeste pred vydanim Juno datadisku (zdarma..narozdil od jinejch mmorpg), ale... myslite si, ze nekdy bude nejaka slavnejsi a hranejsi mmorpg nez je RO ? :) http://www.popcultureshock.com/news.php?id=630
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
| |
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 27/06/2004 : 18:39:05
|
a odkud sou? skoro bych tipnul ze 80% budou nejaky rakosnici
v zivote jsem o takovy hre neslysel |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 27/06/2004 : 18:42:43
|
jojo vtom mas pravdu :-))) viz http://ragnarokonline.com - zacalo to v Korei, potom udelali verzi (servery) v Cine, Malajsii, Japonsku, Singapuru, Filipinach,Thaisku a Taiwanu, Americe a ted nedavno otevreli jeden Evropskej. co si pamatuju tak kdyz jsem zkousel na trial americky, tak meli 2 servery ve spicce 3000 lidi.. coz nejak nechapu.. v ty Koreji musej mit aspon 100 serveru nebo co :-) Jinak existuje i ceska pobocka ktera jede na emu - viz http://www.czechro.net
Je prave zajimavy, ze zrovna tahle hra, si ziskala takovou prizen.. ne ze by to byla jednoducha rubacka.. je to pomerne slozita mmorpg, asi jako UO.. ale i tak.
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 27/06/2004 18:51:20 |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 27/06/2004 : 18:51:09
|
no za prvy sikmookejch je jak psu a za druhy jsou divny... takze pokud ta hra necim vybocuje tak je pomerne velka sance ze zrovna oni se toho chytnou |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 27/06/2004 : 19:51:41
|
naprosto nechapu jak to nekdo mimo asiaty muze vydrzet hrat dele nez hodinu |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
hoghar
New Member

215 Posts |
Posted - 27/06/2004 : 20:03:53
|
Ja kdyz vidim ty pajdulaky co tam behaj tak se divim ze to vubec nekdo muze hrat  |
Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP] |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 27/06/2004 : 20:11:20
|
jo grafika postavicek se mi jendak hnusi a taky vypadaj vsici stejne .. prostredi naopak nenivypada az tak zle. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 27/06/2004 : 22:56:13
|
quote: Originally posted by Rodier
myslite si, ze nekdy bude nejaka slavnejsi a hranejsi mmorpg nez je RO ? :)
Co třeba UO? neni náhodou slavnější jako prní mmorpg než nějaky korejsky cosi?
Edit: Já u RO vydržel asi 2,5h. |
Krabice je zaklad. |
Edited by - -Mike- on 27/06/2004 22:57:27 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 27/06/2004 : 23:11:38
|
Ne. Slavnejsi beru hru, kterou zna vic lidi a myslim ze RO zna proste nejvic lidi.
Po herni strance si ta hra s nicim nezada s UO, takze se divim proc se tu rada lidi tak divi, ze to nekdo hraje. Jedine minus co ta hra ma, jsou ty manga postavicky ktere jsou dost nedetailni a vypadaji vsichni hodne stejne. Za to 3D prostredi je naprosto skvele a uchvatne, stejne tak soundtrack ktery hraje napozadi (140mb mp3 souboru).
Jo a jeste jedna vec se v cechach hodne lidem nelibila.. ty monstra na low levelech... v daoc jsou to vlci, ghoulove, v UO skeletoni a zombie.. no a v RO jsou to takovy balonky a ruzny "ťuťu" monstra .. to fakt radu lidi odstrasi .. coz je SKODA. Protoze jinak je to fakt dost dobra hra, ma system slotovejch predmetu, sberu karet ktery se do nej naplnuje, jednu komplet PvP mapu, guild valky o hrady. Kazda guilda ma svuj hrad (pokud si ho vybojuje) a svuj guildovni dungeon... proste je to promakane. Jen to anime no ;]
Ale zarazejici je to cislo.. myslel jsem ze bude tak 3-4 M predplatitelu.. 17m je fakt silenost. To nemaji ani vsechny ostatni hry co kdy vysli vcetne asijskejch. |
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 27/06/2004 : 23:43:19
|
at si to rakosnici (a posukove) hrajou, normalni lidi budou hrat normalni hry |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 00:44:28
|
Mno ja jsem to zkousel a pride mi to jako normalni hra, akorat ta grafa proste byla takova vselijaka, me se proste nelibej tydle ty korejsky postavicky.To je jako FF taky super hra, ale ty postavicky zkratka hate. Maloktera hra dokazala co uo, jenze zase si vemte ze byla prvni sveho druhu, kdyz pominu meridiana atd.. a vsechny hry co jsou prvni sveho druhu nebyli nikdy prekonany.Je to takova nostalgie.Ale nejvetsi shit co udelali z uo jsou emulatory.Rozsekali herni komunitu a natahli do toho maly parchanty ktery jenom zneprijemnujou hru.Zase to ma i sve klady a nekteri lide se zacli kreativne realizovat, nekteri neudelali skoly atd.. Podle miho ultima pomalu umira, dukazem toho jsou osi. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 02:14:44
|
Vás ty hry pořád ještě baví hrát dokola? A když už jo tak zrovna manga ?  |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 08:37:50
|
Nebavi :( a to mne prave sere... pul roku jsem se tesil na SWG a za mesic to prodal s tim ze uz mne to nebavilo, bylo to nudne, repetivni, porad dokola jen 4 klavesy.. o nicem. Hra kde lze ziskat expy AFK makrem neni pro mne. Od dob co sem okusil neocron a trosku akcnejsi styl boje nemuzu jinak. Jenze neocron ma malo hracu, pac nemci vubec nedelaji zadnou reklamu a nasekali hafo serveru a tak sou hraci roztristeni..
ad UO - jo, tu zatim nikdo neprekonal.. i kdyz OSI styl se mi nelibi. Chybi mi tam expy - jedinej poradnej duvod proc kosit monstra. Zkousel jsem ted hrat na TZ a nuda. Clovek si 60x chcipne v dungu a nic se nedeje.. zabijeni monster jen pro loot mne nebavi, zvlast kdyz se skilly daji namakrovat nebo ziskat zabijenim ptacku po lese ;] Myslim, ze tohle by se proste dit nemelo.. na DP1 to bylo vyvazene famou a jeji potrebou, na TZ je fama k nicemu (temer). Moje 1. vyprava s CNT do dungu :-)) .. proste clovek tam 60x umre.. kamikadze a hovno. Nic. Prijde max o loot za par gp. Nuda, nemotivujici. http://ratafak.net/cont1.jpg http://ratafak.net/cont2.jpg http://ratafak.net/cont3.jpg
by tibor Rodiere, změnil jsem ti ty obrázky na URL, když už musíš něco postovat zkus je zmenšit tak aby lidi při čtení nemuseli scrolovat oknem zleva do prava. Používám 1280x1024 a stejně to bylo málo
|
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 08:38:40
|
Rodiere, pochop, ze rakosniku je fakt hafo a tohle je hra prave jim sita na miru. Je uplne bezny, ze oblibene hry hraje v cine a jihovychodni asii nekolik mega hracu, v pomeru k poctu obyvatel je to mnohem mene lidi, co hraji jednu hru nez treba v evrope (i te vychodni). A jesli beres kvalitu hry podle toho, ze ji hraje 17M cinanu, tak to potes koste.   |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 09:31:28
|
quote: Originally posted by -Mike-
quote: Originally posted by Rodier
myslite si, ze nekdy bude nejaka slavnejsi a hranejsi mmorpg nez je RO ? :)
Co třeba UO? neni náhodou slavnější jako prní mmorpg než nějaky korejsky cosi?
Edit: Já u RO vydržel asi 2,5h.
UO prvni nebyla, a vzhledem ke stale novym a novym generacim mmorpg hracu uz neni ani nejslavnejsi.
Nicmene ja u RO taky nevydrzel dlouho. Nejvetsi problem jsem mel zkousnout loadovaci obrazovku, kde jsou fotky (zamilovane) hracu RO (sic!) [alespon us verze].
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 10:14:03
|
"17 millionů předplatitelů" sorry ale tomuhle číslu nemohu uvěřit jste si jisti, že tam neměla být čárka a že číslo není 1,7 mil ???.
|
Noe
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 10:19:10
|
ja bych tomu i veril, vem si, ze cinanu je pres miliardu... ale ani tak to VUBEC nevypovida o kvalite hry... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 10:41:28
|
quote: Originally posted by Noe
"17 millionů předplatitelů" sorry ale tomuhle číslu nemohu uvěřit jste si jisti, že tam neměla být čárka a že číslo není 1,7 mil ???.
me se to taky zda divny, v cine je sice miliarda lidi, ale ani zdaleka jich tolik nema pocitac nebo net mozna bych uveril ze uz prodali 17mil uctu , ale aktivnich jich bude o dost mene |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 10:44:03
|
Mno treba swg me celkem bavi.Vono je tezky kdyz delas jenom mise a tak tak je naprosto jasny ze te to nebavi,ale kdzy litas po planetach a delas normalni questy treba pro vadera a tudle verbes tak je to pohoda celkem.Mno osobne bych rek ze uo je jedna z nejslavnejsich nejstarsich onlinovek, hral jsem predtim i meridiana a podobne, byli hodne slavny, ale dlouho nevidrzeli.Mno a tomu cislu jednoznacne verim.Voni tihle cinani korejci a japonci, ne jenom ze jich je tam vic, ale treba takovi japonci jsou na tom trochu jinak, inet skoro zadaco a jsou zvikli hodne hrat.Staci se treba podivat na utoky na muj pocitac za posledni mesic tracertnout je a vecina vede do japonska a k temdle hajzlikum.Vzhledem k tomu ze jich je tam jak much tak tomu celkem i verim. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 11:17:35
|
quote: Originally posted by Speh inet skoro zadaco a jsou zvikli hodne hrat
Zatim jsem nenasel souvislost mezi napr. Asii/EU/US/Pacifikem a zvykem hrat hodne ci malo. Je to zcela individualni zalezitost.
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 11:42:38
|
Mno ja si to nemyslim.Mam kamarada v japoncku uz asi rok, ted jse bude vracet domu.A ten povidal ze je naprosto normalni ze vecina mladejch a malejch deti zkratka hraje hry po internetu, nebo na xboxech atd..Rodice je za to zadnym zpusobem neprudi a naopak jsou radi, zatimco ja kdyz jsem byl malej tak jsem dostal pojezd abych u toho atarka furt nesedel a sel neco delat atd..Taky japonci furt parej nejruznejsi video gamesky a automati. |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 11:56:05
|
jiste zajimavy info ale pres ty priserny pravopisny chyby jsem neskous precist vic jak cca 40% |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 12:16:43
|
Tjn to je mozny ale bohuzel se nezabivam pravopisem na nejakym foru.Zkratka to tam sleham jak me napadne takze todle tvi honeni postu cpi nekomu jinymu.Jak tak sleduju tvi posti tak zadnej nema hlavu a patu a je to jenom pruda.To ze nekdo sere na pravopis a pise to jsem jak ho napadne snad pises skoro vsude.Cloveka kterej se na ne neco ptal, misto abys mu pomoch tak mu napises ze ma pravopisny chybi.A ja mam svejch starosti a problemu dost na to abych tu resil pravopis na takovimdle foru.To si muzou dovolit lidi ktery maj cas, nebo ktery jsou casto zvykli neco psat takze zkratka chybi nedelaj vubec, ja na to seru zkratka pokud to neni nutny aby to nejak vypadalo, coz tady nutny vzkutku neni.Chapala?Jo jinak me to taky dost zarazi jak to tam maj v klidu.Jel tam v ramci nejakeho vymeneno programu a rikal ze prostridal asi 5rodin za rok a vsude meli net pripojenej, celkem hodne rychlej a cela rodinka parila nejaky hry:]U nas to moc bezny neni. I kdyz bych nepovazoval za nejlepsi vychovu svych deti je nechat sedet u her. |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 12:24:41
|
Ja po sobe taky nic nekontroluju tak mi vysvetli proc pisu bez chyb? Treba to je otazka inteligence... Vsadim boty ze prumerne inteligentnimu jedinci se posty tvy kategorie ctou HODNE blbe. A o tobe to taky neco vypovida.
btw myslis ze s 2k+ postama potrebuju neco honit? kdyz to beres takhle... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 12:43:33
|
nejen pravopis , ale sem tam nakej odstavec u tak dlouhych postu se taky hodi |
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 12:50:58
|
<---- Krasny pocet postu, skoda, ze s dalsim postem to bude v pryc.
quote: Originally posted by Octopuss
Ja po sobe taky nic nekontroluju tak mi vysvetli proc pisu bez chyb? Treba to je otazka inteligence...
Ty o tom neco vis? Nebo proc ty tecky?  
|
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
Edited by - Sir.Thomik on 28/06/2004 12:52:40 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 13:36:59
|
ja sem stejne nejlepsi, darky nechat pred barakem. |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 02:43:03
|
Pokud jsi myslis ze inteligentni clo0vek se pozna tak ze umi psat bez chyb, tak jsem zdrejme velmi neinteligentni, jelikoz pisu bez chyb jenom kdyz je to nutny jinak nad tim opravdu nepremejslim a sekam to jak me to napadne.Neni to sice nic super, ale me to celkem vyhovuje.Prave nemas zapotrebi honit posti oto vic me udivujou nektere tve reakce.Hau |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 03:47:00
|
To ze obcas pisu jak prase vim, rozhodne to ale neni duvod to nejak zlehcovat, ona precijenom forma o inteligenci neco vypovida ... me to trochu stve, obcas se snazi mto hlidat. Rvat si kvuli tomu zily nebudu... ale taky nebudu tvrdit ze je to sumak ... neni.
|
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 07:50:16
|
Mno to kazdopadne, ale rozhodne to neni nijak moc urcujici.Znam lidi ktery jsou neskutecne inteligentni a fakt machri v tom co delaj, ale pravopis maj milionkrat horsi a pomalu si nezvladnou koupit ani rohliky v kramu.Takze pojem inteligence je celkem dost zavadejici.Ale nicmene dost lidi se tim ohani stale vice.EDIT>Ale jako sorry odpovedet nekomu kdo se pta na nejaky problem ktery resi vetou "doporucuji program zakladni skola, predmet cesky jazyk" a nic dal moc inteligence nepobral. Toho cloveka apsolutne nezajimalo jestli to napsal pravopisne zpravne, ale jak vyresit svuj problem z full screenem. |
Edited by - Speh on 29/06/2004 07:53:41 |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 07:51:39
|
speh> ne nadarmo se slovo trivialni (puvodne pouzivane vse smyslu trivialni vzdelani - umet cist, psat a pocitat) pouziva v kontextu neceho VELMI jednoducheho ... pokud nejsi schopen osvojit si tyhle tri skilly alespon na urovni zakladni skoly (narozdil od 90% ceske populace), opravdu nebude neco v poradku, nemyslis?
budes se muset smirit s tim, ze na prvni pohled budes na lidi ctouci tvoje elaboraty pusobit jako naprostej idiot ... a co si budeme nalhavat, ten druhej pohled tomu nepomuze |
ego tycoon |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 07:59:15
|
tohor>Mno popravde je mi to celkem jedno.Me staci vedet ze kdyz chci tak to sesmolim bez chybi a to mi staci.Bohuzel cestinu jsem nikdy nijak uzasne neovladal a vzdycky jsem z ni mel tak nejlepe za tri.Takze neco sesmolit solidne mi da celkem praci, ale rozhodne si nemyslim ze jsem kvuli tomu idiot |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 08:04:11
|
Nevím, proč někomu vadí manga postavičky. Možná jsem divnej, ale mě se manga líbí. Dokonce se radši budu koukat na Noir, Slayers, Witchhunter Robin atp (díky Helmo :)), než na nějaké stupidní US seriály. U her mě to také přijde normální. Některé hry prostě zobrazují všechno realisticky, některé komiksově (WoW) a některé prostě v manga stylu. Všechny jsou ale ok, alespoň co se mě týká. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 10:34:19
|
problem manga je v tom ze si autori muzou nakreslit krve kolik chtej takze tam jsou obycejne POTOKY krve z cehoz se me dela spatne ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 11:53:55
|
quote: Originally posted by Yennefer
problem manga je v tom ze si autori muzou nakreslit krve kolik chtej takze tam jsou obycejne POTOKY krve z cehoz se me dela spatne ;)
lol ... to snad ne  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 12:27:03
|
quote: Originally posted by Colldor
quote: Originally posted by Yennefer
problem manga je v tom ze si autori muzou nakreslit krve kolik chtej takze tam jsou obycejne POTOKY krve z cehoz se me dela spatne ;)
lol ... to snad ne 
/target Manga /blink /macro blinkmanga |
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 12:53:36
|
quote: Originally posted by Speh
tohor>Mno popravde je mi to celkem jedno.Me staci vedet ze kdyz chci tak to sesmolim bez chybi a to mi staci.Bohuzel cestinu jsem nikdy nijak uzasne neovladal a vzdycky jsem z ni mel tak nejlepe za tri.Takze neco sesmolit solidne mi da celkem praci, ale rozhodne si nemyslim ze jsem kvuli tomu idiot
Kdo neovlada svoji materstinu je akorat tak pro smich (neplati samozrejme pro rozlicne dis ...) Ale to uz se tu probiralo hodnekrat.  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 13:14:10
|
Mistral> Tak, tak...
Co se tyce manga stylu ve hrach, tak proti nemu rozhodne nic nemam - ba naopak po tom, co jsem hral par JPN-RPG jsem k nemu ziskal vic nez kladny vztah :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 15:42:19
|
Speh: kdyby si se pár měsícu snažil, věnoval tomu trochu času a psal všude česky, dokázal by si to pak rychle bez myšlení
tak jen oddaluješ nějakej problém  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 16:56:44
|
mno ale konkretne RO ma ty postavicky vazne suchy |
|
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 18:38:55
|
quote: Originally posted by Speh Ale jako sorry odpovedet nekomu kdo se pta na nejaky problem ktery resi vetou "doporucuji program zakladni skola, predmet cesky jazyk" a nic dal moc inteligence nepobral. Toho cloveka apsolutne nezajimalo jestli to napsal pravopisne zpravne, ale jak vyresit svuj problem z full screenem.
Jakym zpusobem svedci o inteligenci nekoho to, ze tebe, Speha posle (obrazne) do prdele? Nerekl bych, ze se lidi, kterym to opravdu mysli, obecne poznaji podle toho, ze ochotne odpovidaji na Spehovy dotazy na foru. Ale dobra teorie 
Vis, ono opravdu je pravopis do jiste miry meritkem inteligence, az na vedecky podlozene vyjimky. O to vic u lidi, kteri tvrdi, ze to umi napsat spravne, ale museli by nad tim 10 minut premyslet - takze to neni nedostatek znalosti o ceskem jazyku (v dusledku prohuleni a prochlastani cele zakladni a stredni skoly), ale nedostatek mozkove kapacity, jelikoz vetsina je to schopna, pri stejnych znalostech, psat spravne i v real-timu. To neni nic proti tve osobe, jen muj obecny nahled na vec  |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 19:08:33
|
quote: Originally posted by Pertha
mno ale konkretne RO ma ty postavicky vazne suchy
tak tak, me manga taky nevadi ale v pripade RO sou skaredy a navic vsechny STEJNY |
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 19:15:30
|
quote: Originally posted by Dark Doomer
Jakym zpusobem svedci o inteligenci nekoho to, ze tebe, Speha posle (obrazne) do prdele? Nerekl bych, ze se lidi, kterym to opravdu mysli, obecne poznaji podle toho, ze ochotne odpovidaji na Spehovy dotazy na foru. Ale dobra teorie 
Vis, ono opravdu je pravopis do jiste miry meritkem inteligence, az na vedecky podlozene vyjimky. O to vic u lidi, kteri tvrdi, ze to umi napsat spravne, ale museli by nad tim 10 minut premyslet - takze to neni nedostatek znalosti o ceskem jazyku (v dusledku prohuleni a prochlastani cele zakladni a stredni skoly), ale nedostatek mozkove kapacity, jelikoz vetsina je to schopna, pri stejnych znalostech, psat spravne i v real-timu. To neni nic proti tve osobe, jen muj obecny nahled na vec 
 |
 |
|
Petrson
Starting Member
30 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 19:47:58
|
Mno na CzechRO ted 174 online, ale jo, je to hra o nicem a s prisernou grafikou a hrajou to jen primitivni rakosnici  |
http://www.czechro.net |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 21:05:41
|
Konecne erudovany nazor, osvetlujici nam nesporne kvality Rangnaroku Online! |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
Edited by - Dark Doomer on 29/06/2004 21:08:39 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 21:38:06
|
na Kelevaru právě online 189 lidí, tím jsme rozřešili jakej je vztah mezi kvalitou a počtem hráčů |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 21:47:48
|
Dark Doomer>me ale takhle neodpovedel:]ja narazim an to ze to je jedina veta kterou sjem za posledni dobu od nej videl.Jak rikam, kdyz chci v pohode to napisu bez chybi, takze si myslim ze v tomto smeru nikdy nenarazim na problemy. |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 22:03:20
|
Dark Doomer>me ale takhle neodpovedel:]ja narazim an to ze to je jedina veta kterou sjem za posledni dobu od nej videl.Jak rikam, kdyz chci v pohode to napisu bez chybi, takze si myslim ze v tomto smeru nikdy nenarazim na problemy.
pointa je satanzel v tom, ze bez chib nedokazes psat automaticky |
 |
|
Petrson
Starting Member
30 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 22:57:57
|
Dneska prilakat hodne lidi do hry je asi zlocin ci co  No je trochu rozdil mezi letitym UO shardem a celou ceskou UO komunitou, ktera se takrikajic drzi 'sveho kopyta' a RO , kde lidi hrajou s nadsenim, protoze to je konecne neco uplne novyho a funguje to i na freeserveru prekvapive dobre. Jo ale to se blbe vysvetluje lidem, pro ktery je manga nejaky peckovity ovoce, v lepsim pripade berou RO grafiku za preci jen prilis infantilni...a podle toho soudej celou hru. Na druhou stranu je fakt, ze uspech RO v Asii a hlavne ve svete (vcetne evropskyho RO serveru) je silenost. A tvurci tech udajne daleko lepsich her musej Korejcum pekne zavidet 
|
http://www.czechro.net |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 00:48:07
|
quote: Originally posted by Octopuss
Dark Doomer>me ale takhle neodpovedel:]ja narazim an to ze to je jedina veta kterou sjem za posledni dobu od nej videl.Jak rikam, kdyz chci v pohode to napisu bez chybi, takze si myslim ze v tomto smeru nikdy nenarazim na problemy.
pointa je satanzel v tom, ze bez chib nedokazes psat automaticky
Na tu poentu jsme odpovedel, ze mi to nikdy moc neslo a hlavne to neresim pokud to neni nutny.Za dalsi je to mozna tim ze od skoly jsem v zivote nic nepsal rucne.Davam prednost osobnimu kontaktu nebo mobilu kdyz neco zarizuju, takze nejsem nucen psat, maximalne pisu tady.A kdyz cloveka nic nenuti psat poradne, tak zkratka pise jako prase Ty poento.Jo mimochodem rumovi kingu kolik jsi toho vypil, ze jsi takhle vypadal? |
Edited by - Speh on 30/06/2004 00:50:05 |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 01:04:24
|
Takže navíc neumíš ani psát? Od školys nic nepsal ? No to musí teda vypadat tvoje písmo.  |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Topic  |
|