Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 17 milionu predplatitelu...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/06/2004 :  18:37:35  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
.. ma Ragnarok Online.
Sice je to zprava stara uz 3 mesice, jeste pred vydanim Juno datadisku (zdarma..narozdil od jinejch mmorpg), ale... myslite si, ze nekdy bude nejaka slavnejsi a hranejsi mmorpg nez je RO ? :)
http://www.popcultureshock.com/news.php?id=630

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 27/06/2004 :  18:39:05  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
a odkud sou? skoro bych tipnul ze 80% budou nejaky rakosnici

v zivote jsem o takovy hre neslysel
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/06/2004 :  18:42:43  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jojo vtom mas pravdu :-)))
viz http://ragnarokonline.com - zacalo to v Korei, potom udelali verzi (servery) v Cine, Malajsii, Japonsku, Singapuru, Filipinach,Thaisku a Taiwanu, Americe a ted nedavno otevreli jeden Evropskej.
co si pamatuju tak kdyz jsem zkousel na trial americky, tak meli 2 servery ve spicce 3000 lidi.. coz nejak nechapu.. v ty Koreji musej mit aspon 100 serveru nebo co :-)
Jinak existuje i ceska pobocka ktera jede na emu - viz http://www.czechro.net

Je prave zajimavy, ze zrovna tahle hra, si ziskala takovou prizen.. ne ze by to byla jednoducha rubacka.. je to pomerne slozita mmorpg, asi jako UO.. ale i tak.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 27/06/2004 18:51:20
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 27/06/2004 :  18:51:09  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
no za prvy sikmookejch je jak psu a za druhy jsou divny... takze pokud ta hra necim vybocuje tak je pomerne velka sance ze zrovna oni se toho chytnou
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 27/06/2004 :  19:51:41  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
naprosto nechapu jak to nekdo mimo asiaty muze vydrzet hrat dele nez hodinu

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 27/06/2004 :  20:03:53  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
Ja kdyz vidim ty pajdulaky co tam behaj tak se divim ze to vubec nekdo muze hrat

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 27/06/2004 :  20:11:20  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
jo grafika postavicek se mi jendak hnusi a taky vypadaj vsici stejne .. prostredi naopak nenivypada az tak zle.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 27/06/2004 :  22:56:13  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

myslite si, ze nekdy bude nejaka slavnejsi a hranejsi mmorpg nez je RO ? :)

Co třeba UO? neni náhodou slavnější jako prní mmorpg než nějaky korejsky cosi?

Edit: Já u RO vydržel asi 2,5h.

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 27/06/2004 22:57:27
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/06/2004 :  23:11:38  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Ne. Slavnejsi beru hru, kterou zna vic lidi a myslim ze RO zna proste nejvic lidi.

Po herni strance si ta hra s nicim nezada s UO, takze se divim proc se tu rada lidi tak divi, ze to nekdo hraje. Jedine minus co ta hra ma, jsou ty manga postavicky ktere jsou dost nedetailni a vypadaji vsichni hodne stejne. Za to 3D prostredi je naprosto skvele a uchvatne, stejne tak soundtrack ktery hraje napozadi (140mb mp3 souboru).

Jo a jeste jedna vec se v cechach hodne lidem nelibila.. ty monstra na low levelech... v daoc jsou to vlci, ghoulove, v UO skeletoni a zombie.. no a v RO jsou to takovy balonky a ruzny "ťuťu" monstra .. to fakt radu lidi odstrasi .. coz je SKODA. Protoze jinak je to fakt dost dobra hra, ma system slotovejch predmetu, sberu karet ktery se do nej naplnuje, jednu komplet PvP mapu, guild valky o hrady. Kazda guilda ma svuj hrad (pokud si ho vybojuje) a svuj guildovni dungeon... proste je to promakane. Jen to anime no ;]

Ale zarazejici je to cislo.. myslel jsem ze bude tak 3-4 M predplatitelu.. 17m je fakt silenost. To nemaji ani vsechny ostatni hry co kdy vysli vcetne asijskejch.

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 27/06/2004 :  23:43:19  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
at si to rakosnici (a posukove) hrajou, normalni lidi budou hrat normalni hry
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 28/06/2004 :  00:44:28  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mno ja jsem to zkousel a pride mi to jako normalni hra, akorat ta grafa proste byla takova vselijaka, me se proste nelibej tydle ty korejsky postavicky.To je jako FF taky super hra, ale ty postavicky zkratka hate. Maloktera hra dokazala co uo, jenze zase si vemte ze byla prvni sveho druhu, kdyz pominu meridiana atd.. a vsechny hry co jsou prvni sveho druhu nebyli nikdy prekonany.Je to takova nostalgie.Ale nejvetsi shit co udelali z uo jsou emulatory.Rozsekali herni komunitu a natahli do toho maly parchanty ktery jenom zneprijemnujou hru.Zase to ma i sve klady a nekteri lide se zacli kreativne realizovat, nekteri neudelali skoly atd..Podle miho ultima pomalu umira, dukazem toho jsou osi.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 28/06/2004 :  02:14:44  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Vás ty hry pořád ještě baví hrát dokola?
A když už jo tak zrovna manga ?

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 28/06/2004 :  08:37:50  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Nebavi :( a to mne prave sere... pul roku jsem se tesil na SWG a za mesic to prodal s tim ze uz mne to nebavilo, bylo to nudne, repetivni, porad dokola jen 4 klavesy.. o nicem.
Hra kde lze ziskat expy AFK makrem neni pro mne. Od dob co sem okusil neocron a trosku akcnejsi styl boje nemuzu jinak. Jenze neocron ma malo hracu, pac nemci vubec nedelaji zadnou reklamu a nasekali hafo serveru a tak sou hraci roztristeni..

ad UO - jo, tu zatim nikdo neprekonal.. i kdyz OSI styl se mi nelibi. Chybi mi tam expy - jedinej poradnej duvod proc kosit monstra. Zkousel jsem ted hrat na TZ a nuda. Clovek si 60x chcipne v dungu a nic se nedeje.. zabijeni monster jen pro loot mne nebavi, zvlast kdyz se skilly daji namakrovat nebo ziskat zabijenim ptacku po lese ;]
Myslim, ze tohle by se proste dit nemelo.. na DP1 to bylo vyvazene famou a jeji potrebou, na TZ je fama k nicemu (temer). Moje 1. vyprava s CNT do dungu :-)) .. proste clovek tam 60x umre.. kamikadze a hovno. Nic. Prijde max o loot za par gp. Nuda, nemotivujici.
http://ratafak.net/cont1.jpg
http://ratafak.net/cont2.jpg
http://ratafak.net/cont3.jpg

by tibor
Rodiere,
změnil jsem ti ty obrázky na URL, když už musíš něco postovat zkus je zmenšit tak aby lidi při čtení nemuseli scrolovat oknem zleva do prava. Používám 1280x1024 a stejně to bylo málo

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 28/06/2004 :  08:38:40  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Rodiere, pochop, ze rakosniku je fakt hafo a tohle je hra prave jim sita na miru. Je uplne bezny, ze oblibene hry hraje v cine a jihovychodni asii nekolik mega hracu, v pomeru k poctu obyvatel je to mnohem mene lidi, co hraji jednu hru nez treba v evrope (i te vychodni). A jesli beres kvalitu hry podle toho, ze ji hraje 17M cinanu, tak to potes koste.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 28/06/2004 :  09:31:28  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:
Originally posted by Rodier

myslite si, ze nekdy bude nejaka slavnejsi a hranejsi mmorpg nez je RO ? :)

Co třeba UO? neni náhodou slavnější jako prní mmorpg než nějaky korejsky cosi?

Edit: Já u RO vydržel asi 2,5h.

UO prvni nebyla, a vzhledem ke stale novym a novym generacim mmorpg hracu uz neni ani nejslavnejsi.

Nicmene ja u RO taky nevydrzel dlouho. Nejvetsi problem jsem mel zkousnout loadovaci obrazovku, kde jsou fotky (zamilovane) hracu RO (sic!) [alespon us verze].

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 28/06/2004 :  10:14:03  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
"17 millionů předplatitelů" sorry ale tomuhle číslu nemohu uvěřit jste si jisti, že tam neměla být čárka a že číslo není 1,7 mil ???.

Noe

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 28/06/2004 :  10:19:10  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
ja bych tomu i veril, vem si, ze cinanu je pres miliardu... ale ani tak to VUBEC nevypovida o kvalite hry...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 28/06/2004 :  10:41:28  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

"17 millionů předplatitelů" sorry ale tomuhle číslu nemohu uvěřit jste si jisti, že tam neměla být čárka a že číslo není 1,7 mil ???.

me se to taky zda divny, v cine je sice miliarda lidi, ale ani zdaleka jich tolik nema pocitac nebo net
mozna bych uveril ze uz prodali 17mil uctu , ale aktivnich jich bude o dost mene

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 28/06/2004 :  10:44:03  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mno treba swg me celkem bavi.Vono je tezky kdyz delas jenom mise a tak tak je naprosto jasny ze te to nebavi,ale kdzy litas po planetach a delas normalni questy treba pro vadera a tudle verbes tak je to pohoda celkem.Mno osobne bych rek ze uo je jedna z nejslavnejsich nejstarsich onlinovek, hral jsem predtim i meridiana a podobne, byli hodne slavny, ale dlouho nevidrzeli.Mno a tomu cislu jednoznacne verim.Voni tihle cinani korejci a japonci, ne jenom ze jich je tam vic, ale treba takovi japonci jsou na tom trochu jinak, inet skoro zadaco a jsou zvikli hodne hrat.Staci se treba podivat na utoky na muj pocitac za posledni mesic tracertnout je a vecina vede do japonska a k temdle hajzlikum.Vzhledem k tomu ze jich je tam jak much tak tomu celkem i verim.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 28/06/2004 :  11:17:35  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh
inet skoro zadaco a jsou zvikli hodne hrat

Zatim jsem nenasel souvislost mezi napr. Asii/EU/US/Pacifikem a zvykem hrat hodne ci malo. Je to zcela individualni zalezitost.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 28/06/2004 :  11:42:38  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mno ja si to nemyslim.Mam kamarada v japoncku uz asi rok, ted jse bude vracet domu.A ten povidal ze je naprosto normalni ze vecina mladejch a malejch deti zkratka hraje hry po internetu, nebo na xboxech atd..Rodice je za to zadnym zpusobem neprudi a naopak jsou radi, zatimco ja kdyz jsem byl malej tak jsem dostal pojezd abych u toho atarka furt nesedel a sel neco delat atd..Taky japonci furt parej nejruznejsi video gamesky a automati.

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 28/06/2004 :  11:56:05  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
jiste zajimavy info ale pres ty priserny pravopisny chyby jsem neskous precist vic jak cca 40%
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 28/06/2004 :  12:16:43  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Tjn to je mozny ale bohuzel se nezabivam pravopisem na nejakym foru.Zkratka to tam sleham jak me napadne takze todle tvi honeni postu cpi nekomu jinymu.Jak tak sleduju tvi posti tak zadnej nema hlavu a patu a je to jenom pruda.To ze nekdo sere na pravopis a pise to jsem jak ho napadne snad pises skoro vsude.Cloveka kterej se na ne neco ptal, misto abys mu pomoch tak mu napises ze ma pravopisny chybi.A ja mam svejch starosti a problemu dost na to abych tu resil pravopis na takovimdle foru.To si muzou dovolit lidi ktery maj cas, nebo ktery jsou casto zvykli neco psat takze zkratka chybi nedelaj vubec, ja na to seru zkratka pokud to neni nutny aby to nejak vypadalo, coz tady nutny vzkutku neni.Chapala?Jo jinak me to taky dost zarazi jak to tam maj v klidu.Jel tam v ramci nejakeho vymeneno programu a rikal ze prostridal asi 5rodin za rok a vsude meli net pripojenej, celkem hodne rychlej a cela rodinka parila nejaky hry:]U nas to moc bezny neni. I kdyz bych nepovazoval za nejlepsi vychovu svych deti je nechat sedet u her.

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 28/06/2004 :  12:24:41  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Ja po sobe taky nic nekontroluju tak mi vysvetli proc pisu bez chyb? Treba to je otazka inteligence... Vsadim boty ze prumerne inteligentnimu jedinci se posty tvy kategorie ctou HODNE blbe. A o tobe to taky neco vypovida.

btw myslis ze s 2k+ postama potrebuju neco honit? kdyz to beres takhle...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 28/06/2004 :  12:43:33  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
nejen pravopis , ale sem tam nakej odstavec u tak dlouhych postu se taky hodi

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 28/06/2004 :  12:50:58  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
<---- Krasny pocet postu, skoda, ze s dalsim postem to bude v pryc.
quote:
Originally posted by Octopuss

Ja po sobe taky nic nekontroluju tak mi vysvetli proc pisu bez chyb? Treba to je otazka inteligence...

Ty o tom neco vis? Nebo proc ty tecky?

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].

Edited by - Sir.Thomik on 28/06/2004 12:52:40
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 28/06/2004 :  13:36:59  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
ja sem stejne nejlepsi, darky nechat pred barakem.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 29/06/2004 :  02:43:03  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Pokud jsi myslis ze inteligentni clo0vek se pozna tak ze umi psat bez chyb, tak jsem zdrejme velmi neinteligentni, jelikoz pisu bez chyb jenom kdyz je to nutny jinak nad tim opravdu nepremejslim a sekam to jak me to napadne.Neni to sice nic super, ale me to celkem vyhovuje.Prave nemas zapotrebi honit posti oto vic me udivujou nektere tve reakce.Hau

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 29/06/2004 :  03:47:00  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
To ze obcas pisu jak prase vim, rozhodne to ale neni duvod to nejak zlehcovat, ona precijenom forma o inteligenci neco vypovida ... me to trochu stve, obcas se snazi mto hlidat. Rvat si kvuli tomu zily nebudu... ale taky nebudu tvrdit ze je to sumak ... neni.

[Stilgar]
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 29/06/2004 :  07:50:16  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mno to kazdopadne, ale rozhodne to neni nijak moc urcujici.Znam lidi ktery jsou neskutecne inteligentni a fakt machri v tom co delaj, ale pravopis maj milionkrat horsi a pomalu si nezvladnou koupit ani rohliky v kramu.Takze pojem inteligence je celkem dost zavadejici.Ale nicmene dost lidi se tim ohani stale vice.EDIT>Ale jako sorry odpovedet nekomu kdo se pta na nejaky problem ktery resi vetou "doporucuji program zakladni skola, predmet cesky jazyk" a nic dal moc inteligence nepobral. Toho cloveka apsolutne nezajimalo jestli to napsal pravopisne zpravne, ale jak vyresit svuj problem z full screenem.

Edited by - Speh on 29/06/2004 07:53:41
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 29/06/2004 :  07:51:39  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
speh> ne nadarmo se slovo trivialni (puvodne pouzivane vse smyslu trivialni vzdelani - umet cist, psat a pocitat) pouziva v kontextu neceho VELMI jednoducheho ...
pokud nejsi schopen osvojit si tyhle tri skilly alespon na urovni zakladni skoly (narozdil od 90% ceske populace), opravdu nebude neco v poradku, nemyslis?

budes se muset smirit s tim, ze na prvni pohled budes na lidi ctouci tvoje elaboraty pusobit jako naprostej idiot ... a co si budeme nalhavat, ten druhej pohled tomu nepomuze

ego tycoon
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 29/06/2004 :  07:59:15  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
tohor>Mno popravde je mi to celkem jedno.Me staci vedet ze kdyz chci tak to sesmolim bez chybi a to mi staci.Bohuzel cestinu jsem nikdy nijak uzasne neovladal a vzdycky jsem z ni mel tak nejlepe za tri.Takze neco sesmolit solidne mi da celkem praci, ale rozhodne si nemyslim ze jsem kvuli tomu idiot

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 29/06/2004 :  08:04:11  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Nevím, proč někomu vadí manga postavičky. Možná jsem divnej, ale mě se manga líbí. Dokonce se radši budu koukat na Noir, Slayers, Witchhunter Robin atp (díky Helmo :)), než na nějaké stupidní US seriály. U her mě to také přijde normální. Některé hry prostě zobrazují všechno realisticky, některé komiksově (WoW) a některé prostě v manga stylu. Všechny jsou ale ok, alespoň co se mě týká.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 29/06/2004 :  10:34:19  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
problem manga je v tom ze si autori muzou nakreslit krve kolik chtej takze tam jsou obycejne POTOKY krve z cehoz se me dela spatne ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 29/06/2004 :  11:53:55  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

problem manga je v tom ze si autori muzou nakreslit krve kolik chtej takze tam jsou obycejne POTOKY krve z cehoz se me dela spatne ;)

lol ... to snad ne

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/06/2004 :  12:27:03  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

quote:
Originally posted by Yennefer

lol ... to snad ne

/target Manga
/blink
/macro blinkmanga

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 29/06/2004 :  12:53:36  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:

tohor>Mno popravde je mi to celkem jedno.Me staci vedet ze kdyz chci tak to sesmolim bez chybi a to mi staci.Bohuzel cestinu jsem nikdy nijak uzasne neovladal a vzdycky jsem z ni mel tak nejlepe za tri.Takze neco sesmolit solidne mi da celkem praci, ale rozhodne si nemyslim ze jsem kvuli tomu idiot

Kdo neovlada svoji materstinu je akorat tak pro smich (neplati samozrejme pro rozlicne dis ...)
Ale to uz se tu probiralo hodnekrat.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 29/06/2004 :  13:14:10  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Mistral> Tak, tak...

Co se tyce manga stylu ve hrach, tak proti nemu rozhodne nic nemam - ba naopak po tom, co jsem hral par JPN-RPG jsem k nemu ziskal vic nez kladny vztah :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 29/06/2004 :  15:42:19  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Speh: kdyby si se pár měsícu snažil, věnoval tomu trochu času a psal všude česky, dokázal by si to pak rychle bez myšlení

tak jen oddaluješ nějakej problém
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/06/2004 :  16:56:44  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
mno ale konkretne RO ma ty postavicky vazne suchy

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 29/06/2004 :  18:38:55  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ale jako sorry odpovedet nekomu kdo se pta na nejaky problem ktery resi vetou "doporucuji program zakladni skola, predmet cesky jazyk" a nic dal moc inteligence nepobral. Toho cloveka apsolutne nezajimalo jestli to napsal pravopisne zpravne, ale jak vyresit svuj problem z full screenem.

Jakym zpusobem svedci o inteligenci nekoho to, ze tebe, Speha posle (obrazne) do prdele? Nerekl bych, ze se lidi, kterym to opravdu mysli, obecne poznaji podle toho, ze ochotne odpovidaji na Spehovy dotazy na foru. Ale dobra teorie

Vis, ono opravdu je pravopis do jiste miry meritkem inteligence, az na vedecky podlozene vyjimky. O to vic u lidi, kteri tvrdi, ze to umi napsat spravne, ale museli by nad tim 10 minut premyslet - takze to neni nedostatek znalosti o ceskem jazyku (v dusledku prohuleni a prochlastani cele zakladni a stredni skoly), ale nedostatek mozkove kapacity, jelikoz vetsina je to schopna, pri stejnych znalostech, psat spravne i v real-timu.
To neni nic proti tve osobe, jen muj obecny nahled na vec

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 29/06/2004 :  19:08:33  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

mno ale konkretne RO ma ty postavicky vazne suchy

tak tak, me manga taky nevadi ale v pripade RO sou skaredy a navic vsechny STEJNY

[Stilgar]
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 29/06/2004 :  19:15:30  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dark Doomer

Jakym zpusobem svedci o inteligenci nekoho to, ze tebe, Speha posle (obrazne) do prdele? Nerekl bych, ze se lidi, kterym to opravdu mysli, obecne poznaji podle toho, ze ochotne odpovidaji na Spehovy dotazy na foru. Ale dobra teorie

Vis, ono opravdu je pravopis do jiste miry meritkem inteligence, az na vedecky podlozene vyjimky. O to vic u lidi, kteri tvrdi, ze to umi napsat spravne, ale museli by nad tim 10 minut premyslet - takze to neni nedostatek znalosti o ceskem jazyku (v dusledku prohuleni a prochlastani cele zakladni a stredni skoly), ale nedostatek mozkove kapacity, jelikoz vetsina je to schopna, pri stejnych znalostech, psat spravne i v real-timu.
To neni nic proti tve osobe, jen muj obecny nahled na vec

Go to Top of Page

Petrson
Starting Member

30 Posts

Posted - 29/06/2004 :  19:47:58  Show Profile  Send Petrson an ICQ Message Send Petrson a Private Message  Reply with Quote
Mno na CzechRO ted 174 online, ale jo, je to hra o nicem a s prisernou grafikou a hrajou to jen primitivni rakosnici

http://www.czechro.net
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 29/06/2004 :  21:05:41  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Konecne erudovany nazor, osvetlujici nam nesporne kvality Rangnaroku Online!

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 29/06/2004 21:08:39
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 29/06/2004 :  21:38:06  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
na Kelevaru právě online 189 lidí, tím jsme rozřešili jakej je vztah mezi kvalitou a počtem hráčů
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 29/06/2004 :  21:47:48  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Dark Doomer>me ale takhle neodpovedel:]ja narazim an to ze to je jedina veta kterou sjem za posledni dobu od nej videl.Jak rikam, kdyz chci v pohode to napisu bez chybi, takze si myslim ze v tomto smeru nikdy nenarazim na problemy.

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 29/06/2004 :  22:03:20  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dark Doomer>me ale takhle neodpovedel:]ja narazim an to ze to je jedina veta kterou sjem za posledni dobu od nej videl.Jak rikam, kdyz chci v pohode to napisu bez chybi, takze si myslim ze v tomto smeru nikdy nenarazim na problemy.

pointa je satanzel v tom, ze bez chib nedokazes psat automaticky
Go to Top of Page

Petrson
Starting Member

30 Posts

Posted - 29/06/2004 :  22:57:57  Show Profile  Send Petrson an ICQ Message Send Petrson a Private Message  Reply with Quote
Dneska prilakat hodne lidi do hry je asi zlocin ci co
No je trochu rozdil mezi letitym UO shardem a celou ceskou UO komunitou, ktera se takrikajic drzi 'sveho kopyta' a RO , kde lidi hrajou s nadsenim, protoze to je konecne neco uplne novyho a funguje to i na freeserveru prekvapive dobre.
Jo ale to se blbe vysvetluje lidem, pro ktery je manga nejaky peckovity ovoce, v lepsim pripade berou RO grafiku za preci jen prilis infantilni...a podle toho soudej celou hru.
Na druhou stranu je fakt, ze uspech RO v Asii a hlavne ve svete (vcetne evropskyho RO serveru) je silenost. A tvurci tech udajne daleko lepsich her musej Korejcum pekne zavidet

http://www.czechro.net
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 30/06/2004 :  00:48:07  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

quote:

pointa je satanzel v tom, ze bez chib nedokazes psat automaticky

Na tu poentu jsme odpovedel, ze mi to nikdy moc neslo a hlavne to neresim pokud to neni nutny.Za dalsi je to mozna tim ze od skoly jsem v zivote nic nepsal rucne.Davam prednost osobnimu kontaktu nebo mobilu kdyz neco zarizuju, takze nejsem nucen psat, maximalne pisu tady.A kdyz cloveka nic nenuti psat poradne, tak zkratka pise jako praseTy poento.Jo mimochodem rumovi kingu kolik jsi toho vypil, ze jsi takhle vypadal?

Edited by - Speh on 30/06/2004 00:50:05
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 30/06/2004 :  01:04:24  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Takže navíc neumíš ani psát?
Od školys nic nepsal ? No to musí teda vypadat tvoje písmo.

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000