Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 FRONTIERS BETA
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 24/06/2004 :  12:49:20  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Yennefer

na krajinku v pvp zone moc nehledim, co jsem to skousel na pendragonu hodne se me pacili keepy a siege zbrane

To se rovnou muzem mlatit v texturou potazeny ctvercovy mistnosti ....

Je 21 stoleti a takhle "plochou" krajinu jako NF najdes v malo mmorpg.

Ale. Jestli jsou keepy a novy RA fajn, tak neni co resit, ale mne osobne bude starej frontier chybet (imho mohla zustat grafika a zmena se mohla dotknout pouze keepu a RA ...).

napriklad starej alb frontier me prisel silene neprehlednej, midgardskej nebyl o moc lepsi - mythic si je velmi dobre vedom toho proc se vzdy nejvic bojovalo v hib frontieru a tomu prizpusobil i NF zony, me osobne to takhle vyhovuje, jediny co me sere jsou ty kopce po kterejch se neda vylezt nahoru ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 24/06/2004 :  15:12:13  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
co jsem skousel na pendragonu prisla me ta krajina jako v kazde jine zone, nic extra, nic hrozneho, na uber krajinky si zajdu do toa...

keepy jsou graficky zajimave a clenite, na brani keepu na mordu jsem nebyl vlastne jsem vubec nebyl ve frontieru naostro, ale zato jsem hral 8v8 pvp asi 3 hodiny a bylo to celkem slusne, grupa s 2 luri tankama (hero/champ) fakt zabavicka, skoda ze mdk lognulo :(

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 24/06/2004 :  16:23:13  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
keepy jsou graficky zajimave a clenite, na brani keepu na mordu jsem nebyl vlastne jsem vubec nebyl ve frontieru naostro, ale zato jsem hral 8v8 pvp asi 3 hodiny a bylo to celkem slusne, grupa s 2 luri tankama (hero/champ) fakt zabavicka, skoda ze mdk lognulo :(

mdk lognulo bo bylo 0:45 a vetsina z nas sou pracujici lidi co musej rano vstavat do prace ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 24/06/2004 :  16:23:38  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
NF je zemeplacka bez napadu a misto otvirani dveri klick a jsem venku(vevnitr) je krok z5.Mohli si dat praci s otviranim dveri.
Keepy jsou hezky,tamty uz byly okoukany a novy zvhled BG je taky prijemnym osvezenim.Dobrej je zvuk kdyz vlezes do keepu kde se bojuje(nadhernej zvuk bitevni vravy).
Co muzu ocenit je portovani mezi keepama,jen ty portovaci kameny nemuseli tak blbe schovavat.(hlavne Svasud Faste-hledal jsem ho 5 minut ).
Akorat me trochu zarazilo,ze kdyz jsem chcipl v BG u thidranki faste a releasnul se,byl jsem v portal keepu.Jeste jsem nezjistil,jaxe odtamtud dostat,nebyl cas.Prekvapilo me,kolik exp jsem dostal za sejmuti enemy.8mi nasobek oproti predchozimu stavu je az ohromujici.´
Pasage of conflict me moc nenadchnul,Dodens Gruva byl mozna lepsi.Jedina vyhoda je,da se snadno najit.Jednosmerny vchod a vychod si taky klidne mohli odpustit.Zacatecni chodba je desne neprehledna,obcas neni poradne videt krizovatka nebo odbocka,nejak to v ty sedi kameni splyva.
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 24/06/2004 :  17:32:51  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
No ja nevim, zatim jsem mel spis problem s tim, ze kdyz jsem ripnul, a releasnul tak jsem se neobjevil v SI u healera, ale ve frontieru. a pokud tam chcipnu na mobovi, tak nevim, kde hledat healera na dalsi problem jsem narazil na respec stony. Marne jsem hledal v SI merchanta, taky uz je mohli dat aspon i tam, pac v classicu se uz ani nevyznam a bloudim
Co me prijemne prekvapilo bylo, ze kdyz jsem si koupil nackle do SI a sednul na port, tak jsem si sel uvarit kafe. no a kdyz sem se vratil tak sem sedel furt na padu. a koukam jak fsichni ostatni postupne mizi. docela jsem byl z toho zblblej, ale nakonec jsem na to prisel
Co se tyce grafiky tak jsem celkem spokojenej, zatim docela bloudim ale to se zlepsi. Lagovani snad ted opatchujou.
Akorat nevim jak lognout Classic do NF, expansion jsem nasel akorat do SI a ToA. a ten 7 trial co tam nabizi ma release nekdy v breznu a tak predpokladam, ze NF mit v sobe nebude preci jenom tahat zbytecne 550MB je docela unavujici. ja mam nainstalovany classic co prisel s ToA.

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 24/06/2004 :  17:54:48  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
http://www.camelotherald.com/more/1531.shtml
tady si precti co a jak s respec stonama
jo a zapni si telefon!!

Edited by - Diblajz on 24/06/2004 17:59:07
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 24/06/2004 :  19:14:01  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smajlik02

No ja nevim, zatim jsem mel spis problem s tim, ze kdyz jsem ripnul, a releasnul tak jsem se neobjevil v SI u healera, ale ve frontieru. a pokud tam chcipnu na mobovi, tak nevim, kde hledat healera

Dej si /bind house do baraku kde je healer a pak das /release house a jedes si pohodu

Jinak NF sou supr, prijemny kdyz ti za krk lijou olej Scouti si uz nasli camp misto u doku, sux
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/06/2004 :  19:51:38  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
pobil par pve Legends hracu placajicich se kolem sveho keepu jako zombie (katastrofa, takhle blbe nehraje ani muj synek)

To by nebol nas stary znamy Hoven.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/06/2004 :  20:03:07  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

quote:
pobil par pve Legends hracu placajicich se kolem sveho keepu jako zombie (katastrofa, takhle blbe nehraje ani muj synek)

To by nebol nas stary znamy Hoven.

Ty jsi Pepo jedina Legenda, kterou jsem videl v RL a asi proto te mam svym zpusobem rad a hovenovske posty od tebe mi nevadi .

Mimochodem mas u mne stale nejakou flasku ani nevim ceho. Stav se zase nekdy v Praze .

Edited by - VT on 24/06/2004 20:04:08
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/06/2004 :  21:56:25  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jasne, je to flaska myslim ze sampanskeho (ale to nepijem, ale o to uz nejde). Kedysi davno si sa stavil ze nikdy nedingnu 50 Netusis jak rad by som zase dosiel, lenze ono to nieje az take lacne (predsa len 500 Sk za jednosmerny listok neni sranda) a za benzin mi to az tak menej nevyjde, a ked uz pojdem tak to dotiahnem asi len do brna , dalej neni az tak vela ludi s ktorymi udrziavam nejake blizsie kontakty

Ja to tiez tie hovenske posty nemyslim az tak vazne, len som tam zabudol hodit smajla. Mne slo o to ze ty si rypol do legendov tak ja som rypol do teba

Edited by - Pepo on 24/06/2004 21:59:51
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 25/06/2004 :  21:42:59  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
No albs/hibs se snad na nas domluvili, 100+ hibiku bere keepy a de na str relic a 100+ albiku bere dalsi keepy a de na pow relic Ale musim rict ze me to nelaguje, coz se az divim
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 25/06/2004 :  22:59:39  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubu

No albs/hibs se snad na nas domluvili, 100+ hibiku bere keepy a de na str relic a 100+ albiku bere dalsi keepy a de na pow relic Ale musim rict ze me to nelaguje, coz se az divim

Asi se dohodli,taky mi to tak pripadlo.Udelali si z nas dojny kravy na rpts.A podle me jsme rano bez reliku a budem radi za 2 vlastni keepy .
Mids nedokazou na nic pruzne zareagovat.nez se k necemu rozhoupou,keep je v pr... a strategie? pro 75% lidi cizi slovo,proste hnus!!
Co se tyka lagovani,je to aspon o 50% lepsi,jeste by na tom mohli zamakat,anebo mi dat lepsi pripojeni
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 26/06/2004 :  00:34:16  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

quote:
Originally posted by bubu

Asi se dohodli,taky mi to tak pripadlo.Udelali si z nas dojny kravy na rpts.A podle me jsme rano bez reliku a budem radi za 2 vlastni keepy .
Mids nedokazou na nic pruzne zareagovat.nez se k necemu rozhoupou,keep je v pr... a strategie? pro 75% lidi cizi slovo,proste hnus!!
Co se tyka lagovani,je to aspon o 50% lepsi,jeste by na tom mohli zamakat,anebo mi dat lepsi pripojeni

NJN, stara dobra guivenere za mid, neni tam zadny schopny leader, nebo spis radsi ostatni, co neumeji poslouchat.

Dobyvani keepu mi pripada strasne tezkopadny, teprve vcera jsme na Merlinu dokazali dobit keep, asi 2 hodiny po nas dobili i midici keep.

Ale stejne to vidim jako strasnou nevyhodu pro utocici armadu, moznost teleportace mezi keepama. takhle frontier prisel o moznost momentu prekvapeni. kdyby to aspon na ty mape nebylo videt a /gu to nehazelo hlasky, ze keep je pod palbou. Jinak je to supr a moc se mi to libi. Daleko lepsi nez zerg proti zergu u naky brany v emainu.

a to polejvani olejem je hodne dobry napad, ikdyz me nasralo, ze jsem dostal 2200 dmg . a taky dotaz mam 0% siege reizist, ale nikde jsem nevidel, cim ho zvednout

No a s tim lagovanim, je to lepsi, ale stejne kdyz je na bojisti 100+ lidi tak mi to laguje jak prase.

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 26/06/2004 :  00:48:59  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Hmm tak je to zerg proti zergu u nejakyho keepu nebo na moste,kde je rozdil? mel si byt na guinevere kdy se prihnalo 100+ albiku k glen a zacalo se to tam kydlit,nebo kdyz jsme se marne snazili dobit jiny keep(jmeno uz nevim),kdyz v keepu bylo kdovikolik albiku a cca 80 mids venku,jedinej vysledek byly sileny jatka,ktery sem ani pres ty desny lagy nevnimal.Nejvic me dostala absolutni nevyvazenost.Obranci mi prijdou jsou v desny vyhode.
Od keepu jsem se radsi drzel dal,horkej olej jsem za krk nekoupil
Taky by me zajimal resist na siege,kde to mam vzit.
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 26/06/2004 :  01:02:36  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

Hmm tak je to zerg proti zergu u nejakyho keepu nebo na moste,kde je rozdil? mel si byt na guinevere kdy se prihnalo 100+ albiku k glen a zacalo se to tam kydlit,nebo kdyz jsme se marne snazili dobit jiny keep(jmeno uz nevim),kdyz v keepu bylo kdovikolik albiku a cca 80 mids venku,jedinej vysledek byly sileny jatka,ktery sem ani pres ty desny lagy nevnimal.Nejvic me dostala absolutni nevyvazenost.Obranci mi prijdou jsou v desny vyhode.
Od keepu jsem se radsi drzel dal,horkej olej jsem za krk nekoupil
Taky by me zajimal resist na siege,kde to mam vzit.

Dyt o tom mluvim, proste uz neexistuje moment prekvapeni, ve starym frontieru se portnulo 40 lidi do enemy realmu a dobilo par keepu, nez se vlastne zjistilo, co se deje. a ted? kdyz nekam vyrazis, tak si muzes bejt na 200% jistej, ze uz je tam zakopanejch minimalne 5fg obrancu a dalsi se tam portujou.

a jinak soubouje pod vodou, to je parada .
a to nemluvim o tom, jak se rychle dostat do enemy uzemi, kdyz tam nemas keep, kam by ses portnul. proste a jednoduse bych zrusil teleportaci mezi keepama a udelal bych nejakou save areu pro portovani do cizi zeme, neco jako portal keep. sice NF je vyborna vec, ale techto par veci mi proste nesedi.

A jak to vubec probiha na mordu? jaky mate vi kuciii zkusenosti s NF

Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 26/06/2004 :  02:08:57  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
Dnes som bol prvy krat pozriet ako to vizera v BG 20-24 a na moje prekvapenie mi napisalo ze sa nachadzam v "North Mor Do Kuli" , prebehol som kusok dalej a tentokrat to bolo "You entered South Mor Doli" lol. Nevyhrali ste vy ludia z Mordu nejaky ten kontest na Pendragone ze po vas pomenovali kus DAoCu ?

Torevas <Virus> -- AoC Demonologist -- Aquilonia
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/06/2004 :  09:52:46  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kyuss

Dnes som bol prvy krat pozriet ako to vizera v BG 20-24 a na moje prekvapenie mi napisalo ze sa nachadzam v "North Mor Do Kuli" , prebehol som kusok dalej a tentokrat to bolo "You entered South Mor Doli" lol. Nevyhrali ste vy ludia z Mordu nejaky ten kontest na Pendragone ze po vas pomenovali kus DAoCu ?

Nevyhrali. Ale ano, pojmenovali to podle nas (jsme take nejstarsi aktivni pvp gildou v DAOCu). Je to stejny pripad jako Dakkonova tower v emainu.

Edited by - VT on 26/06/2004 09:53:45
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 28/06/2004 :  09:06:18  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Koukal jsem jak vypada NF v Mordred akci a musim rici, ze nic moc.

RA ikony jsou zabugovane (vysvicene/nevysvicene a buhvi co jeste).

Jako RR9L6 nebo L7 cleric si Trinia muze koupit asi tri ctyri ability a snad jen jednu ma na maximum. Ma ted proste mnohem mene (vyrazne, vyrazne mene) abilit nez pred NF a to nevyvazi i skvela myslenka snizeni timeru u techto RA.

Take nechapu zmenu grafiky jednotlivych ikon. Za prve neni nic moc a za druhe jsou si hrozne podobne a matou.

Celkove prinasi NF Mordredu krec v podobe snizujici se populace (je temer na urovni Darktide AC1).

Edited by - VT on 28/06/2004 09:11:45
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 28/06/2004 :  10:25:29  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
ale veldo...
zmena grafiky ikon je malickost na kterou si musis zvyknout pokud to chces hrat, je jasne ze se ti to nelibi protoze jsi navyknutej na starej system a nejsi ochoten prijmout neco noveho ?

i pro me to je neprehledne ale uz se v tom zacinam orientovat a pro me osobne to znamena jednoduchou vyhodu - nespletu si moc s bof ;)

pomatujes jak jsme nadavali na nove ikony bufu ?

btw RA jako takove jsou predelane, vemes si jich mene ale celkove to ma efekt takovej ze grupa je odolnejsi nez predtim, diky mensim timerum a mnohem vice defensivnich RA, zde se muzes podivat jak diky temhle zmenam muze fungovat gimp grupa hero,champion,2 minstrelove,theurg, support.. zadnej savage ;)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 28/06/2004 :  11:08:25  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
protoze jsi navyknutej na starej system a nejsi ochoten prijmout neco noveho ?

Jiste a nestydim se za to. Nove ikony jsou hnujsnejsi = nebyl z meho pohledu duvod ke zmene .

quote:

pomatujes jak jsme nadavali na nove ikony bufu ?

To si nepamatuji.

quote:

btw RA jako takove jsou predelane, vemes si jich mene ale celkove to ma efekt takovej ze grupa je odolnejsi nez predtim, diky mensim timerum a mnohem vice defensivnich RA

Pokud neberu v uvahu timer:
Pro low ranky je NF spaseni. Pro high RR je to krok zpet (Trinia dostala navic pouze PR, ostatni RA ma na polovicni kvalite + jednu nebo dve ability ztratila bo na ne nema body (battery napr.); pasivni ability nema VUBEC zadne, moznost vzit tireless ztratila, MOC si musela vzit nejmensi a ten ted respecne pac je na hovno; clericka abilita neni pouzitelna proti theurg petum, nikdo jinej vetsinou proti RR10 clerikovy necharguje).

Pokud beru v uvahu timer:
Je to super pro dlouhe bitvy, addovaci bitvy na mordu v connacht arene, skvele proti "nabijeni baterek" v TNN atd.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 28/06/2004 :  11:33:23  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Jj taky si myslim ze NF pekne dokurvili Mordred takze omezim hrani asi protoze rr7L4 je malo na NF
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 28/06/2004 :  13:23:44  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

Jj taky si myslim ze NF pekne dokurvili Mordred takze omezim hrani asi protoze rr7L4 je malo na NF

ja jsem s R5L5 na herovi velmi spokojen
asi jste uz moc stary na akceptovani novych veci :)

konecne si nemuzu vzit vsechno a musim si vybrat z celkem velkeho poctu uzitecnejch RA, uz nemuzu mit oerpowered char ani na R10L10 musim si vybrat smer kterym to specnu, muzu mit max 3 aktivni na levelu3 pricemz passivni se jim vyrovnaji treba aug str 5 stoji za to ;)

pro me to je hozena rukavice, zmena je zivot

btw vcera jsme udelali ml3 v 1.5fg + naky boti, RA nam tam zachranovali prdel

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 28/06/2004 :  13:30:16  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Pro high RR je to krok zpet (Trinia dostala navic pouze PR, ostatni RA ma na polovicni kvalite + jednu nebo dve ability ztratila bo na ne nema body (battery napr.); pasivni ability nema VUBEC zadne, moznost vzit tireless ztratila, MOC si musela vzit nejmensi a ten ted respecne pac je na hovno; clericka abilita neni pouzitelna proti theurg petum, nikdo jinej vetsinou proti RR10 clerikovy necharguje).

takze co ti vadi ted ? ze nemuzes specnout vse ? ty jsi byl ten kdo kritizoval to ze na R9-R10 clerikovi/ifikovi uz nevis co by sis vzal ze uz mas vse...

ted konecne mas moznost se specializovat, vybrat si jestli mit vice abilit ale nizsi level nebo si udelat neco na max, btw ty passivni ability sou pekne silny :)

ano moc1 je asi nahovno clerikovi kdyz nema CC, mozna to chce respec na smite ? :) zato moc3 muze bejt fajn ;)

nerikej me ze se zastavis pred kazdou malickou prekazkou ? a ted nemam na mysli to ze se ti 'nelibi' ikonky, nekomu se zase muzou libit zeano

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/06/2004 :  22:12:27  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Kdo chce psa bit, palicu si najde.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 29/06/2004 :  02:08:20  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Mno musim rict ze je to o grupe dneska jsme behali s casti Validusu a neprohrali sme nic az na konci nas zabil 2x bof proti FD
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 29/06/2004 :  08:38:20  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
takze co ti vadi ted ? ze nemuzes specnout vse ? ty jsi byl ten kdo kritizoval to ze na R9-R10 clerikovi/ifikovi uz nevis co by sis vzal ze uz mas vse...
ted konecne mas moznost se specializovat, vybrat si jestli mit vice abilit ale nizsi level nebo si udelat neco na max, btw ty passivni ability sou pekne silny :)

Clerikovi? Nikdy jsem o clerikovi nemluvil v teto souvislosti. Assasini jsou na tom hure nebo minimalne stejne. Maji na vyber z 15+- abilit oproti 20 - 25 u ostatnich classu. Tu moznost specializovat se v podstate nemam. Po tom co je vanish defenzivni specka neprojdu ani pres IP.

quote:

ano moc1 je asi nahovno clerikovi kdyz nema CC, mozna to chce respec na smite ? :) zato moc3 muze bejt fajn ;)

Trinia respecla z mocu. Nevim co ma ted.

quote:

nerikej me ze se zastavis pred kazdou malickou prekazkou ? a ted nemam na mysli to ze se ti 'nelibi' ikonky, nekomu se zase muzou libit zeano

Pokud jsi vodnik, tak chapu, ze se ti libi. To co jsem videl u Trinie (purge, pr, bof atd.) je humus. VSECHNO je to zeleny. Jezisi ...

Nicmene po vcerejsim veceru uz to nevidim tak kriticky.
Go to Top of Page

Havran
New Member

305 Posts

Posted - 29/06/2004 :  12:42:52  Show Profile  Send Havran an ICQ Message Send Havran a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno musim rict ze je to o grupe dneska jsme behali s casti Validusu a neprohrali sme nic az na konci nas zabil 2x bof proti FD

No nevim jak vas, ale mne zabil velkej smrdutej troll. 2x
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 29/06/2004 :  13:29:48  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Havran

quote:

No nevim jak vas, ale mne zabil velkej smrdutej troll. 2x

Mno jo nemas bejt spinavej saracen trollove je namaj radi :o)) zvlast kdyz kouzlej
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,15 seconds. on eygor Snitz Forums 2000