Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Anicko feeenkjuuu.... Hlasovani - Hvezdna pechota.
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

LordJerry
Starting Member

47 Posts

Posted - 19/06/2004 :  13:17:26  Show Profile  Send LordJerry an ICQ Message Send LordJerry a Private Message  Reply with Quote
Hlasujte pro Anicku na http://superstar.nova.cz/hlasovani.html S Jarmilkou rozhodne nebude zadna sranda. Bud vubec neprijde na vyhlaseni, nebo tam bude minutu koukat do zeme. To Anicka, ta je schopna udelat i koncert :) Nedelejte chybu, neobirejte se o zabavu.

Kdyz smaznete cookies, tak muzete hlasovat vicekrat. Samozrejme pokazdy na jinej e-mail. :)

Edit: oprava nazvu topicu.

Jerry of Kadan Warrior [CoNT].
Protector of Good.

Edited by - LordJerry on 19/06/2004 14:24:25

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 19/06/2004 :  14:02:33  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Kdyz budem gumy tak muzem hlasovat:]]Vetsi kravinu nez superstar uz sjem dlouho v televizi nevidel.Este ze na ni vubec nekoukam letmo jsem zahlid kus jednoho dilu a malem jsem dostal infarkt.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.

Edited by - Speh on 19/06/2004 14:03:11
Go to Top of Page

LordJerry
Starting Member

47 Posts

Posted - 19/06/2004 :  14:10:49  Show Profile  Send LordJerry an ICQ Message Send LordJerry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh

Kdyz budem gumy tak muzem hlasovat:]]Vetsi kravinu nez superstar uz sjem dlouho v televizi nevidel.Este ze na ni vubec nekoukam letmo jsem zahlid kus jednoho dilu a malem jsem dostal infarkt.

Ale tohle, co pisu nahore je Hvezdna pechota. to je lepsi, nez cela Superstar :))

Protector of Good.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 19/06/2004 :  14:18:32  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Aha tak to je jina akorat mi to bohuzel nefunguje ten link:]Samozrejme hvezdna pechota respekt malokdo ze sebe udela tak krutyho dement*. I kdyz obcas od finalistu pomerne k nerozeznani.

Edited by - Speh on 19/06/2004 14:19:28
Go to Top of Page

LordJerry
Starting Member

47 Posts

Posted - 19/06/2004 :  14:25:06  Show Profile  Send LordJerry an ICQ Message Send LordJerry a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha tak to je jina akorat mi to bohuzel nefunguje ten link:]Samozrejme hvezdna pechota respekt malokdo ze sebe udela tak krutyho dement*. I kdyz obcas od finalistu pomerne k nerozeznani.

Aaaa.... link jsem opravil, omlouvam se :)

Protector of Good.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 19/06/2004 :  14:35:00  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
http://superstar.nova.cz/hlasovani.html?i=12 cislo 3634 je vazne kocka a ma muj respekt, todle zaspivat to uz opravdu vyzaduje odvahu.Mno spis nez zazpivat tak zarecitovat.

Edited by - Speh on 19/06/2004 14:35:51
Go to Top of Page

Nathalie
New Member

108 Posts

Posted - 19/06/2004 :  15:17:50  Show Profile  Send Nathalie an ICQ Message Send Nathalie a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://superstar.nova.cz/hlasovani.html?i=12 cislo 3634 je vazne kocka a ma muj respekt, todle zaspivat to uz opravdu vyzaduje odvahu.Mno spis nez zazpivat tak zarecitovat.

jojo, respekt!! ten flow, zasnu :)

Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 19/06/2004 :  21:42:37  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
To Speh: Na to, že jsí "náhodou zahlídl kus jednoho dílu" máš poměrně dobrý přehled o to, co je to superstar a co je to hvězdná pěchota. Akorát nevím, jestli si ta věta "náhodou jsem zahlídnul.." trošku neodporuje z větama "Samozrejme hvezdna pechota respekt malokdo ze sebe udela tak krutyho dement*. I kdyz obcas od finalistu pomerne k nerozeznani."

Není mi jasné, jak víš, kdo jsou finalisté a jak zpívají, když jsi jednou zahlédl náhodou kus dílu.

Takové mám nejradši - hlavně nasadit pózu "na tohle bych v životě nekoukal". Když na to koukám, tak se za to nestydím. Pokud na to nekoukám, tak většinou nemám potřebu se někde ventilovat, jelikož o tom vím prd.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 19/06/2004 :  22:48:33  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Ja videl kus nekolika dilu ze zacatku a posledni tydny kousek z toho konce... je to DESNA sracka. Driv to aspon bylo vtipny jak tam chodili lidi co byli uplne mimo a porota je fuckovala... ted to je akorat trapna show... zpivat pro zmenu sice umej, ale je to trapny. Uplne vidim jak se tam rozsvecuje cerveny svetlo s napisem kricet! tleskat!

ale aspon ze vypat ten teplous Samer
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 20/06/2004 :  00:15:30  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Khostri:Takze pokud jse zeptas kohokoliv kdo me zna tak ti povi ze nemam doma televizi.Hvezdnou pechotu jsem videl na internetu a jednou jsem nahodou v praci byl nucen jse divat na pulku nejakeho dilu kdyz tam bylo jeste nekolik finalistu a jeden se tam rozbrecel, protoze znama tam mela deti.K tomu abych jsi o tomto poradu udelal obrazek ho nemusim stale sledovat.Staci titulky v novinach:Samer:"Plakal jsem a propil celou noc" a bohate mi to staci.Takze jse ti omlouvam ze jsem zneuctil tvuj oblibeny televizni porad.Nerikam ze o tom mam skvele informace, ale staci pochytavat informace co jsou kolem me, ktere ani nechci znat abych jsi o teto soutezi a jeji soutezicich udelal obrazek.Jinak jsem cekal kdy jse nejakej takovej rejpal ozveZa dalsi zadnou pozu nenastavuju, ale je to muj nazor, uz od zacatku co jsem videl videa na netu z amerika hleda superstar.Rek bych ze je to jeste vetsi zabava nez ta nase.
Edit:takze abychom predesli jake koliv dalsi konverzaci a pruzeni se navzajem, bych jse spis pobavil o tom jak to skvele ten tipek vymyslel a dokazal prodat takovejdle napad a tolik na tom vyvarit.Nebo pripadne dodal nejaka videa z cizich aby jsme se pobavili a ne aby jsme tu hazeli spinou:]

Edited by - Speh on 20/06/2004 00:28:10
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 20/06/2004 :  00:45:49  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
JA nerikam, ze je to nejaka extra vec. Ja koukam jenom na to zpivani (v nedeli vecer nahraju a v pondeli vsechno krome pisnicek pretacim).
Ja to take nepsal z pozice nekoho, kdoto vynasi do nebes. Jen jsem chtel rict, ze mi to pripomelo nektere prispevky v diskuzich o superstar, kdy to klasicky zacina slovy: Nedivam se na to, ale nahodou jsem videl uz 120 dilu ..."
Omlouvam se - fakt mi to prislo, ze jsi jeden z tehle lidi. Ted to ale tak nevypada. Jeste jednou sorry.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 20/06/2004 :  00:58:05  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Ne v poho ja tak mozna zacal trochu neuvazene.Ale treba co vim od ty kamaradky co to sleduje z detma tak tu pomerne nasralo jak vyhodili tu holku co skvele zpivala nejaka napul cikanda rikala nevim jmeno, urcite mi to rikala ale nepamatuju se, prej zpivala naprosto nadherne, ale jenom proto ze mela par kyl navic.Pak jsem nekde na netu ve zpravach cet ze kdyz buh nadeloval hlas tak ji to hazel lopatou do hrdla:]Z toho nechapu jak jse muze dostat takovej z prominutim debil jako je samer tak daleko.Napriklad me fascinuje, ze do takovidle kraviny lidi posilaj hlasu jak svina, ale k volbam nikdo nejde.Pritom jsou tak milionkrat dulezitejsi.Jo mozna to jsem nepatri ale ted nejakou chvili parim DAoc za sorcerora a nejak nevim do ceho je dobry rvat body.Jako do jaky skoly kouzel, ale vzhledem k tomu, ze jsem to nechtel pohnojit tak jsem si zatim nedal nikam a mam celkem nasetreno, tak mam dotaz co je tak nejlepsi.Vim ze to jsem nepatri ale snad me ostatni omluvi.Procital jsem plno webu, ale nejsem z toho moc chytrej. A vzhledem k tomu ze jsem si vsimnul ze to hrajes tak by jsi mi moch dat nejakou zaludnou radu:]

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/06/2004 :  08:14:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja se na to parkrat dival s mladou, a docela me to prislo zajimavy :)
ale ja sem idiot co se nediva na ct2 , pokud tam neni fotbal
kupuju si obcas hamburgr v mcdonaldu a dokonce chodim na komercni filmy do kina

Edit: k volbam lidi nejdou proto, ze narozdil od superstar musej zvednout prdel a vyzout papuce, no a navic je vyrazne obtiznejsi zvolit si mezi politickyma subjektama, nez par lidma na obrazovce

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 20/06/2004 08:16:05
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 20/06/2004 :  08:39:51  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Sem holka Sem kus a to je moje plus.....Urcite je videt,jak tuhle soutez lidi musi brat vazne

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

The Nero
Starting Member

41 Posts

Posted - 20/06/2004 :  08:58:15  Show Profile  Send The Nero an ICQ Message Send The Nero a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Artuhr

Sem holka Sem kus a to je moje plus.....Urcite je videt,jak tuhle soutez lidi musi brat vazne

treba to bere vazne...

Originally posted by Isac
stejně nechápu jak si může někdo na dp stěžovat
to je jako kdybych si dobrovolně vlez do žumpy a za 14 dní se začal divit, že do ní někdo nas*al
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 20/06/2004 :  09:58:19  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Koukám na to pravidelně s dcerou i ženou a dobře se u toho bavíme. Podle mého velice podařený pořad. Nemám za potřebí si zde hrát na něco co nejsem a přiznám to i bez mučení, takže mě zde klidně někteří "rádoby intelektuálové" mohou officiálně poplivat .

Co se týká pěchoty má hlavní favoritka "sem holka, sem kus ..." bohužel vypadla .

Noe

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 20/06/2004 :  10:06:08  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Koukám na to pravidelně s dcerou i ženou a dobře se u toho bavíme. Podle mého velice podařený pořad. Nemám za potřebí si zde hrát na něco co nejsem a přiznám to i bez mučení, takže mě zde klidně někteří "rádoby intelektuálové" mohou officiálně poplivat .

Co se týká pěchoty má hlavní favoritka "sem holka, sem kus ..." bohužel vypadla .

A ja myslel, ze na "radoby intelektuala" si hrajes ty
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 20/06/2004 :  11:13:46  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Proc ne kazdej se bavime u neceho jinyho.Ja se treba dokonce ve svym veku bavim u kreslenejch pohadek nekterejch.Treba rudla a koumak, dokonce jsem koukal na spidermana, gumidky jsem mel rad, protoze knize ignor a stoupa byli maly hustaci.Muj disk obsahuje tunu kreslenejch filmu a taky proto nejsem idiot[Mozna:]].Tak tady nehazej tve radoby intelektualni kecy, ze jsi hrajem radoby na intelektuali Vona otakza taky je jakym zpusobem jse u toho bavite.Jestli to berete jako srandu nebo fandite o sto sest nekomu:]Sedite na kanapi v rukach vlajecky, rvete na plny plice:]Faktem je ze to byl masivni kus zeny, ktera je opravdu kus.Musela mit ale nezkutecnou odvahu, ze tam prisla s timdle.

Edited by - Speh on 20/06/2004 11:15:44
Go to Top of Page

Leon
Starting Member

Leon

42 Posts

Posted - 20/06/2004 :  11:50:53  Show Profile  Send Leon an ICQ Message Send Leon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Ja videl kus nekolika dilu ze zacatku a posledni tydny kousek z toho konce... je to DESNA sracka. Driv to aspon bylo vtipny jak tam chodili lidi co byli uplne mimo a porota je fuckovala... ted to je akorat trapna show... zpivat pro zmenu sice umej, ale je to trapny. Uplne vidim jak se tam rozsvecuje cerveny svetlo s napisem kricet! tleskat!

ale aspon ze vypat ten teplous Samer

presne, ja na to koukal ze zacatku kdyz tam byli este ty uplny lamy, to sem se vcelku dost nasmal, ted sem 3x jukl na finale a to uz nema takovy koreni...
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 20/06/2004 :  12:59:33  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Rád bych aby si někdo nemyslel, že za "rádoby cokoli" považuji každého komu se nelíbí tento či jiný zábavný pořad. Stím problém vůbec nemám. Já pouze nejvíc ze všeho miluju právě takový ty extra silný řeči, že hlasovat můžou jen gumy nebo jak někdo dostává infarkty po minutě dívání se na to či ono, nebo jak tomuhle bylo hned nevolno po shédnutí něčeho a musel to hned přepnout atd. atd. atd.

Noe

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 20/06/2004 :  14:11:55  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mno me se to stava celkem casto ze je mi nevolno z toho co vidim v bedne v praci a okamzite prepinam, horsi je kdyz na to cumej lidi, ale ty nastesti chodej hlavne na sport a to me nevadi zadnej.

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 20/06/2004 :  14:48:33  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Tak pro ty, kdo to trošku sleduje a není to pro něj úplná sračka, tak na http://trainz.cdprojekt.cz/upload/aneta jsou videa a MP3 od Anety. Jednak záznamy ze superstar a jednak i před ním. Doporučuju hlavně v adresáři Rozjezdy pro hvezdy. TO je tusim rok nebo dva pred superstar - zpivala tam Aneta se sestrou. Dál pak adresář SPB - to je kus písničky té její skupiny. No a pak věci ze superstar. Například super Still loving you.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 20/06/2004 :  15:05:50  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Rád bych aby si někdo nemyslel, že za "rádoby cokoli" považuji každého komu se nelíbí tento či jiný zábavný pořad. Stím problém vůbec nemám. Já pouze nejvíc ze všeho miluju právě takový ty extra silný řeči, že hlasovat můžou jen gumy nebo jak někdo dostává infarkty po minutě dívání se na to či ono, nebo jak tomuhle bylo hned nevolno po shédnutí něčeho a musel to hned přepnout atd. atd. atd.

jo diky, ze jsi nam to vsem vysvetlil...

# jw [off]
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 20/06/2004 :  16:22:01  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Superstar ci <insert random country name> Idol, je nejvetsi pruzkum trhu vsech dob ( holka ktera dokaze poslat 20+ sms nejakymu zpevaku, je schopna i koupit CD )
Clovek ktery to vymislil ( ten stejnej ktery dal dochromadi Spice Girls ... ), jednoduse zabalil stary hovno do novyho obalu a prodal ho draze, a vyplatilo se to. Nejenom ze tisice nadrzenich negru to sleduje = prachy jako svine, ale navic tusim ma 2% od zisku na kazdem cloveku ktery natoci desku s tou spolecnosty a je v final 10-tce. Takze standardni anglo/americka sracka, pomoci ktere nejaky tam lidi vyborne ziju.
... stejne jako ''Joe Milionar' ktery se teprve pripravuje, takze boze chran nas.

Osobne sem se hned po prvnim dilu rozhod ze na to budu Supersrat a myslim ze vo nic neprichazim.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 20/06/2004 16:27:05
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 20/06/2004 :  19:26:42  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor
...

ty si teprv ten spravnej levicackej intos :)) kam se na tebe hrabem :P

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 20/06/2004 :  21:46:09  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tartaros

quote:
...

ty si teprv ten spravnej levicackej intos :)) kam se na tebe hrabem :P

jak levicackej?? nechapu ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

The Nero
Starting Member

41 Posts

Posted - 20/06/2004 :  22:37:09  Show Profile  Send The Nero an ICQ Message Send The Nero a Private Message  Reply with Quote
Aneta rulez ale tady nejvic vydela spolecnost Erinane-ta co poksytuje ty zpravy a volani... a mnejaky podil da televizy dyt jenom minuly kolo bylo pres 1,5M halsu a kazdej za 6 kc....

Originally posted by Isac
stejně nechápu jak si může někdo na dp stěžovat
to je jako kdybych si dobrovolně vlez do žumpy a za 14 dní se začal divit, že do ní někdo nas*al
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 21/06/2004 :  00:01:46  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
vyhrala to ta aj_trank_tu_mac_last_najt ?

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 21/06/2004 :  00:37:28  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
jak levicackej?? nechapu ...

Jako ze malo chlastas.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 21/06/2004 :  07:32:37  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by The Nero

Aneta rulez ale tady nejvic vydela spolecnost Erinane-ta co poksytuje ty zpravy a volani... a mnejaky podil da televizy dyt jenom minuly kolo bylo pres 1,5M halsu a kazdej za 6 kc....

Ty asi nemas ani 2 tridy zakladni skoly co?
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 21/06/2004 :  08:43:55  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mno kdyz shruna superstart tak to zdrejme bylo dobre, vecina naroda se pobavila, nekterym to pripadlo jako neuveritelna sracka co v televizi nema co delat.Ale nova jako komercni televize zkratka musi poustet takovidle veci, aby jse uzivila.Asi tezko by jse uzivila kdyby v nedeli vecer pustila dejme tomu predstaveni Jindricha V.Az se zmeni lidi, zmeni se i jeji skladba programu.Pokud to narod bavi a lidi na to koukej jen vic takovych programu.Kazdej mame tu moznost prepnout kanal.

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/06/2004 :  09:01:54  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by The Nero

Ty asi nemas ani 2 tridy zakladni skoly co?

Hehe :) nebo mozna "drank tů mač"

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/06/2004 :  09:03:08  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Tak koukam na vysledky a nakonec vyhrala Anicka... ale bylo to tesny jen o necelych 1000 hlasu.

Tragedy
Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 21/06/2004 :  10:00:29  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno kdyz shruna superstart tak to zdrejme bylo dobre, vecina naroda se pobavila, nekterym to pripadlo jako neuveritelna sracka co v televizi nema co delat.Ale nova jako komercni televize zkratka musi poustet takovidle veci, aby jse uzivila.Asi tezko by jse uzivila kdyby v nedeli vecer pustila dejme tomu predstaveni Jindricha V.Az se zmeni lidi, zmeni se i jeji skladba programu.Pokud to narod bavi a lidi na to koukej jen vic takovych programu.Kazdej mame tu moznost prepnout kanal.

to je samozrejme pravda... n@va si musi mnout ruce, protoze posledni dobou ji ct1 a prima znacne slapaji na paty ve sledovanosti...

me treba ale docela zarazi, ze snad mimo HN vsechny ceske noviny snad kazdy den obsahuji na prvni strane titulek vztahujici se k superstar - jmena finalistu zna vetsina lidi lip nez jmena ministru nasi vlady (i ja bych dokazal vyjmenovat nekolik finalistu superstar a to jsem pritom nevidel jediny dil)...
a pritom v poslednich nekolika diskuzich s nametem "Bulvarizace ceskych mediich" na CT1, CRo6, Blisty.cz, CeskaMedia.cz atd. se neustale ohaneji tim, ze oni nebulvarizuji - cili nevyvysuji nepodstatne zpravy nad podstatne, nepouzivaji rvave titulky atd (presnou definici bulvaru neznam)...

# jw [off]
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 21/06/2004 :  10:26:47  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Obavam se, ze HN to brzy rozjedou take. Vsichni maji pocit, ze je potreba vydavat jenom a pouze noviny, jako je Blesk (ci jiny bulvar). Docela zajimavy je pohled na noviny z pohledu nekolika let, kdy postupne rusi rubriky, ktere jsou podstatne pro kazdeho cloveka (prestoze asi nejsou pro kazdeho nejzajimavejsi) a narust rubrik, ktere opakuji jiz 100x zname skutecnosti ci nepodstatne informace (jako je treba sport, kazdy, koho to jo kor zajima si snad koupi sportovni noviny, ne. Nehlede na to, ze kazdy vysledek stejne zna uz davno z televize, radia, teletexu, internetu..)

Presto si neodpoustim poznamku. Opravdu me zarazi, ze si poradatele te saskarny dovolili porad nazvat Cesko hleda superstar. Cesko...neskutecne. To ze si 1/3 obcanu (to az ke konci) nenajde lepsi zabavu, nez cumet a silet u prespivavani pisnicek nekoho jineho neznamena, ze by to meli nazvat Cesko (odstatne toto slovo je samo o sobe "uzasne").
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 21/06/2004 :  10:33:38  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Podle nových pravidel českého pravopisu je výraz Česko správně. Jen je trošku nezvyklý. Všichni mají zažitý výraz Čechy.
Ovšem skutečně je česko gramaticky správně.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/06/2004 :  11:22:09  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Ano Cesko je v naprostem poradku... stejne jako Slovensko, Finsko, Svedsko, Spanelsko, Rakousko, Italie

Co se tyce one "bulvarizace" a souvisejicich temat, pak je sand kazdemu jasne, ze zijeme v trznim state a ze poptavka primo ovlivnuje nabidku. Pokud se mi zvedne naklad o 20% tim, ze dam na titulni stranu SuperStar, pak to udelam.

Tragedy
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 21/06/2004 :  11:55:09  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
Anicka je totální namyšlená a hlavně dutá holka co si ani neuvědomuje jak je blbá...už mi absolutně nepřijde zábavná.

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 21/06/2004 :  12:14:14  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Ano Cesko je v naprostem poradku... stejne jako Slovensko, Finsko, Svedsko, Spanelsko, Rakousko, Italie

To bychom meli z hlediska nasi gramatiky. A kdyz uz se tu tak pekne rozjela debata, jake je pouzivan jednoslovny termin pro oznaceni nasi republiky v anglickem jazyce?

quote:
Co se tyce one "bulvarizace" a souvisejicich temat, pak je sand kazdemu jasne, ze zijeme v trznim state a ze poptavka primo ovlivnuje nabidku. Pokud se mi zvedne naklad o 20% tim, ze dam na titulni stranu SuperStar, pak to udelam.

Jiste, to nikdo nezpochybnuje. A kazdy ma pravo nekoupit. A pokud se noviny postupem stavaji bulvarem, prestanou je nekteri kupovat a zase zacnou kupovat jini, naprosto normalni jev.
Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 21/06/2004 :  12:14:22  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message  Reply with Quote
quote:

i seriozni (k bulvaru nesklouzavajici) zurnalistika ma v trznim state misto a je urcitou skupinou lidi (a ne malou) vyhledavana... viz Anglie - BBC atp.

A pokud se MF a treba jeste Lidovky a Pravo snazi dokazovat, ze nejsou bulvarni medium a pritom tam imrvere cpat do hlavnich titulku clanky o Superstar, popisovat virtualni svet celebrit, michat zpravy a komentare/analyzy, tak pak at se nedivi, ze je nekdo bude srovnavat s Bleskem.

Ja se bojim, ze u nas za chvili zadne takove noviny nebudou, bude tu Blesk a 5 poloBlesku (MF, Lidovky, Pravo, atd.), ze kterych na me budou blikat tucny titulky, ktera z 10 nactiletych <> na me bude nasledujicich XX let pistet z radia. :/

# jw [off]
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 21/06/2004 :  12:25:45  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Jdem rad, ze muzu prohlasit, ze jsem nevidel ani JEDEN dil prčastar. Zase na druhou stranu se ke mem donesly zvesti, ze vitezka byla urcena uz od 4. kola

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 21/06/2004 :  12:42:57  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

Jdem rad, ze muzu prohlasit, ze jsem nevidel ani JEDEN dil prčastar. Zase na druhou stranu se ke mem donesly zvesti, ze vitezka byla urcena uz od 4. kola

Hmm...tak to asi tenhle topic moc dlouho nevydrzi odemceny, kdyz k nemu Mistral nema co rict...

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/06/2004 :  13:03:32  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

To bychom meli z hlediska nasi gramatiky. A kdyz uz se tu tak pekne rozjela debata, jake je pouzivan jednoslovny termin pro oznaceni nasi republiky v anglickem jazyce?

O tom sem nedavno cetl clanek ve Strategii a spravne se pry Cesko prelozi jako Czechia.

Tragedy
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 21/06/2004 :  13:20:32  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rebel

Anicka je totální namyšlená a hlavně dutá holka co si ani neuvědomuje jak je blbá...už mi absolutně nepřijde zábavná.

Me to neprislo nijak extra zabavny ani ze zacatku... Spis si myslim ze to je uplne obycejna <> vychovana tak, aby mela frnak co nejvic nahoru... nema absolutne soudnost.

ad Czechia - OMG. uplne staci totalne debilne znejici Cesko
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/06/2004 :  13:25:11  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

A co se ti na anglickem vyrazu Czechia nezda? Nebo by se to melo prekladat jinak?

Stejne tak nechapu ze nekomu vadi Cesko... ani nechapu, ze to nekkomu prepada divny... vzdyt jsme byli Cesko-Slovensko, Slovensko se odtrhlo, tak jsme Cesko.

Tragedy
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 21/06/2004 :  13:45:55  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A co se ti na anglickem vyrazu Czechia nezda? Nebo by se to melo prekladat jinak?

Stejne tak nechapu ze nekomu vadi Cesko... ani nechapu, ze to nekkomu prepada divny... vzdyt jsme byli Cesko-Slovensko, Slovensko se odtrhlo, tak jsme Cesko.

Áaale, me se stejne nejvic libilo Morče (Morava, Čechy). Aspoň by Moravaci ztratili ten vecnej pocit menecennosti (I kdyz maj stejne kratsi a tenci pindoury nez ja )

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 21/06/2004 :  13:54:30  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message  Reply with Quote
quote:

no vetsine lidi vcetne me nazev "Cesko" blbe zni...
ja zase nechapu, co ostatnim vadi na nazvu Ceska republika - ze to je dvouslovny nazev je snad jedno ne? Vadi snad nekomu vyslovovat jine dvouslovne nazvy jako Spojene staty, Saudska Arabie, Velka Britanie atd?

# jw [off]
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 21/06/2004 :  15:13:35  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jules Winfield

quote:

no vetsine lidi vcetne me nazev "Cesko" blbe zni...
ja zase nechapu, co ostatnim vadi na nazvu Ceska republika - ze to je dvouslovny nazev je snad jedno ne? Vadi snad nekomu vyslovovat jine dvouslovne nazvy jako Spojene staty, Saudska Arabie, Velka Britanie atd?

No pokud jsem si všiml, tak v reklamní branži, ve které se už nějaký ten pátek pohybuju¨, se používají sdělení a headlines tak, aby byly úderné a pokud možno měly nějaký rytmus.
Takže Česká republika hledá superstar je v podstatě nepoužitelné mírně řečeno.

Když už jsi narazil na ty Spojené státy, tak pokud sjem si dobře všiml, tak v televizi a v reklamě, pokud se nejedná o oficiální řeč jako je projev prezidenta atp, ale o komerční sdělení, také nepoužívají United States Of Amerika, ale všichni řeknou USA případně US. A také to nikomu nepřijde divné. Tak nevím, co je divné na slovu Česko. To, že zkratka ČR zní blbě nemá to ten zvuk není třeba podle mě diskutovat.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

budvar
Starting Member

40 Posts

Posted - 21/06/2004 :  15:20:37  Show Profile Send budvar a Private Message  Reply with Quote
Stejne jde jenom o zvyk, me to driv prislo taky podivny, ale po pul roce Cesko hleda SuperStar uz jsem si zvyk

xx
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 21/06/2004 :  15:27:49  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri
Takže Česká republika hledá superstar je v podstatě nepoužitelné mírně řečeno.

Nova hleda superstar by bylo super Nebo Karaoke silencu? Ci Debilita pro zaostale?
Urcite by to bylo presnejsi, vystiznejsi.

A k Cesku...hrozny paskvil. A paskvilem to zustane i kdybys v reklamnim oboru pracoval 200 let Osobne misto Cesko pouzivam jiny termin, ale na nej jsou haklivi zase jini lide, protoze to pry nevyjadruje celou nasi republicku.

Edited by - Khaot on 21/06/2004 15:28:41
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/06/2004 :  15:48:11  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
me se cesko docela libi :) a prijde me prirozeny, holt je to subjektivni vec :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000