Author |
Topic  |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 10:21:31
|
Takze... mam par problemu, ktere mi zneprijemnuji praci ve Windous a ktere naprosto netusim kde se vzali a jak to vratit zpet.
1/ Explorer mi naprosto prestal pouzivat cache nebo co. Kdyz projizdim web a dam zpet, tak se stranka nacita vzdy znovu. Obcas celkem opruz. Rovnez kdyz chci ulozit jakykoli obrazek, tak ho to uklada v .bmp 2/ V nabidce START se mi driv malo pouzivane programy schovavaly, aby v tom nebyl bordel. Ted mi tam vsechno zustava a vznika tam chaos.
Jeste jsem mel neco, ale ted si nemuzu vzpomenout :)
|
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
|
| |
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 10:26:15
|
quote: Originally posted by Tragedy
2/ V nabidce START se mi driv malo pouzivane programy schovavaly, aby v tom nebyl bordel. Ted mi tam vsechno zustava a vznika tam chaos.
pravym na start - vlastnosti a tam v polozce vlastniho nastaveni je volba pouzivat individualni nabidky, to je to skryvani |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 23:54:26
|
quote: Originally posted by Tragedy Rovnez kdyz chci ulozit jakykoli obrazek, tak ho to uklada v .bmp
1) vymaz temporary internet files ... ... coz mozna pomuze i prvni casti tvyho problemu |
ego tycoon |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 23:57:06
|
a taky by nebylo od věci začít používat jinej browser ....
to s těma bmp souborama děla IE už několik let, bohužel u MS řešej tak leda hákovej kříž ve fontu  |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 15/06/2004 : 08:19:04
|
mimochodem nechysta se konecne nakej IE7, kterej by teda OK podporoval vsechny css(2), aby konecne tihle intelektualni uzivatele alternativnich radobybrowseru dali pokoj? :-) |
ego tycoon |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 15/06/2004 : 09:18:02
|
rofl |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 15/06/2004 : 09:29:25
|
quote: Originally posted by ToHor
mimochodem nechysta se konecne nakej IE7, kterej by teda OK podporoval vsechny css(2), aby konecne tihle intelektualni uzivatele alternativnich radobybrowseru dali pokoj? :-)
jasne bude v longhornu d: |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 15/06/2004 : 09:49:58
|
amen |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
|
Topic  |
|