Tak jsem si objednal druhe galaxies (Hadejdte na co). Chtel jsem se zeptat jak se tem teda potom vytvori novy accaunt, je to tim create accaunt nebo to delate jinak? Btw. nesmaze se mi tim nejak ten starej? A jak si pak prehazujete postavy, u nekoho jsem vydel ze ma dokonce obe najednou na serveru.
Jeste ke craftovani, jsou na to nejake macra? Na tezeni a vyrobu?
De facto si pod serialem z te druhe krabice zalozis dalsi account na webu u SOE. Na logovaci obrazovce je na to moznost - new account. Za kterou postavu budes hrat zalzi jen na tom, pod jaky accountem (uzivatel/heslo) se do hry prihlasis.
Hrat obe postavy najednou muzes. Jen musis udelat nasledujici:
- v adresari swg si vytvor soubor user.cfg - do nej vlozte:
[SwgClient] allowMultipleInstances=true
a od teto chvile na jednom kompu muzes spustit swg vickrat (ja mam v pohode vyzkouseno 2x).
Budu zacinat artisiana a pujdu na tailora a pozdeji na droid ingeneera. Co budu potrebovat za suroviny?? Nemohl by pripadne nekdo nejakyma shit surovinama na trening prizpet? Jinak doufam ze mi ten druhej accaunt uz prijde tenhle tyden, nebo budu nasranej.
Jorsku co blbnes dit vis ze suroviny dostanes kolik budes chtit od Quartaxe :) (odemne) no uz abys ho mel tailori body budu potrebovat schodit co nevidet :-)