Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Start druheho accauntu
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/06/2004 :  05:30:11  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem si objednal druhe galaxies (Hadejdte na co). Chtel jsem se zeptat jak se tem teda potom vytvori novy accaunt, je to tim create accaunt nebo to delate jinak? Btw. nesmaze se mi tim nejak ten starej? A jak si pak prehazujete postavy, u nekoho jsem vydel ze ma dokonce obe najednou na serveru.

Jeste ke craftovani, jsou na to nejake macra? Na tezeni a vyrobu?

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 04/06/2004 :  08:22:08  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
De facto si pod serialem z te druhe krabice zalozis dalsi account na webu u SOE. Na logovaci obrazovce je na to moznost - new account. Za kterou postavu budes hrat zalzi jen na tom, pod jaky accountem (uzivatel/heslo) se do hry prihlasis.

Hrat obe postavy najednou muzes. Jen musis udelat nasledujici:

- v adresari swg si vytvor soubor user.cfg
- do nej vlozte:

[SwgClient]
allowMultipleInstances=true

a od teto chvile na jednom kompu muzes spustit swg vickrat (ja mam v pohode vyzkouseno 2x).

Mkra ti kdyz tak poslu ingame.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/06/2004 :  16:08:31  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
dik :)
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 16/06/2004 :  14:38:48  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Budu zacinat artisiana a pujdu na tailora a pozdeji na droid ingeneera. Co budu potrebovat za suroviny?? Nemohl by pripadne nekdo nejakyma shit surovinama na trening prizpet? Jinak doufam ze mi ten druhej accaunt uz prijde tenhle tyden, nebo budu nasranej.
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 16/06/2004 :  15:15:06  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
Jorsku co blbnes dit vis ze suroviny dostanes kolik budes chtit od Quartaxe :) (odemne) no uz abys ho mel tailori body budu potrebovat schodit co nevidet :-)

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 16/06/2004 :  15:24:41  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No ja nevedel jestli budes mit dostatek surovin aby jsi utahl nas oba
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 17/06/2004 :  10:04:10  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Kdyztak vypomuze i Koudy, ale to se staci zeptat ve hre a ne to rozmazavat tady, jeste by to mohlo nekomu vadit
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000