Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 WTF
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 15/05/2004 :  18:24:14  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

Reaver je dobrej,hlavne v grp,kdy assistujes MA z boku a drzis addy na sobe(bocni specka indigo snake lifetap)akorat ty nemozny enytime,malo hp (reaver dostava str,dex,pie) .V RvR 1v1 mi reaver prijde nic moc pokud nemas shield spec na 42(slam),proti hydram si uplne pro srandu.

tu u nas na mordredu pobiha jistej reaver, chodi casto solo vyzobat bufbotnute hidry kempujici port, jde mu to velice dobre

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 15/05/2004 :  18:29:32  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

OT: Nekde jsem tvrdil, ze albion potrebuje 5 classu pro tvorbu zakladu grupy (cc, speed, heal, damage, endurance). Ve skutecnosti potrebuje sest. Jeste disease class.
Uz mi nikdo nerikejte (Pustule, Nathal a spol), ze Midgard je sux. Midgard je samozrejme papirove a pokud nemate zahnute prsty rakovinou ci mozek demenci tak i prakticky. Takze vsichni hura do Midgardu.

OT_reply: nekde jsem tu psal ze jsme na lancelotu behali v sestave 2 minstrelove (cc, speed), paladin (end), 2 clerikove, 3 tankove a rolovali jsme lagged again uber fotm r7-r10 grupy shaman-3savage-3healer-skald

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/05/2004 :  18:32:11  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

quote:

OT: Nekde jsem tvrdil, ze albion potrebuje 5 classu pro tvorbu zakladu grupy (cc, speed, heal, damage, endurance). Ve skutecnosti potrebuje sest. Jeste disease class.
Uz mi nikdo nerikejte (Pustule, Nathal a spol), ze Midgard je sux. Midgard je samozrejme papirove a pokud nemate zahnute prsty rakovinou ci mozek demenci tak i prakticky. Takze vsichni hura do Midgardu.

OT_reply: nekde jsem tu psal ze jsme na lancelotu behali v sestave 2 minstrelove (cc, speed), paladin (end), 2 clerikove, 3 tankove a rolovali jsme lagged again uber fotm r7-r10 grupy shaman-3savage-3healer-skald

Jo ja jsem s tebou taky vysmazil 10 zlutejch a modrej noobu v DF (ja byl tehdy sice uz kolem RR8 ale ty jsi byl rank velka nula a stejne nemeli sanci nas poslat na zem). Realm rank znamena celkem velky kulovy. Dulezity jsou ruce a hlava a class a az nakonec realm rank, ktery uz je takovej fajnovej bonus.

Edited by - VT on 15/05/2004 18:42:11
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/05/2004 :  21:00:58  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ale taky /level 20 BD myslim ze vysmazi /level 20 cabalistu ako nic ...
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 15/05/2004 :  21:37:20  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kyuss
Do grupy bude asi ok na ortavovanie support charov, ale to moze niekomu pripadat ako

V tomto je skutecne skvelej. Svymi debuffy muze v RvR/PvP interruptovat support/castery bez brejknuti CC (narozdil od PvE, kde i debuffy brejkuji).

Podle me, ani v PvE nebrejkuji CC.

//zdroj - Lim-Dul(reaver), Arokh(Korka) muze potvrdit)//

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 16/05/2004 :  07:21:52  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Jak psal Pepo v jednom postu kazdy class ma svoje plusy a minusy.Ja bych k tomu jen dodal,ze musis vedet jak ho hrat.Ja na to u reavera neprisel,nemel jsem trpelivost.Pres to reavera nezatracuju,i kdyz muj prispevek do tohoto fora tak muze vyznit.
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 28/05/2004 :  21:37:59  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
To co se obcas ve hre deje je zlej sen.Samotnej!!! cabby sesmahl 3 tanky+bota a ani jsme se k nemu nedostali na takovou vzdalenost abysme si precetli aspon rasu a rank.Akorat sem zbytecne vyplacal IP .
A samotinkej chanter se speed trapem vykydli fg,to je good,co?
kdyz sem toho chantera obevil,mel 1/3 hp a 2 agra na sobe a presto jsem ho nebyl schopnej sejmout(o5 IP v pr...i)
K cemu hrat nejakyho tanka.Akorat delam dojnou kravu na rpts,a to me fakt nebavi.
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 28/05/2004 :  22:57:20  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:

To co se obcas ve hre deje je zlej sen.Samotnej!!! cabby sesmahl 3 tanky+bota a ani jsme se k nemu nedostali na takovou vzdalenost abysme si precetli aspon rasu a rank.Akorat sem zbytecne vyplacal IP .
kdyz sem toho chantera obevil,mel 1/3 hp a 2 agra na sobe a presto jsem ho nebyl schopnej sejmout(o5 IP v pr...i)
K cemu hrat nejakyho tanka.Akorat delam dojnou kravu na rpts,a to me fakt nebavi.

A jak zabil tu FG ten samotny chanter?
Jestli ta grupa stala u nej a on mel zaple MOC tak se neni cemu divit.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 29/05/2004 :  01:11:52  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tomuto rikame chyba 160.

Tedy problem mezi zidli a klavesnici.

(Tanci nejsou tak nejak urceni pro kvalitni solovani, ze; caster vzdy sejme cokoliv co se nemuze "branit" na range.)

Pouzivejte s rozmyslem a v pravy cas charge. Pouzivejte end lahve ci end RA, bounty bubliny, charge dd itemy, chodte pouze v kvalitnim nejelpe overcapnutem (v ocekavani budoucich vyssich capu? 00) mp atd. atd. atd. a jeste jednou atd. Nebehejte jako tupy cunata pouze samotni tanci.

Co je nejdulezitejsi a co vzdy spolehlive eliminuje chybu 160, je pouziti mozku.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000