Author |
Topic  |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/05/2004 : 21:44:00
|
Pro nase mene chytre uzivatele internetu:
Clicky
|
Edited by - VT on 24/05/2004 08:48:09
|
|
| |
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 23/05/2004 : 23:23:53
|
Pekne, hlavne ta cast s tymi bugmi. Teraz to bude kazdy kreten pouzivat.
Sa priznam ze som sa to dozvedel az dnes (myslim to s tymi /craft hib + jump ) |
 |
|
Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts |
Posted - 23/05/2004 : 23:34:02
|
me ten odkaz nejede  |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 24/05/2004 : 06:13:47
|
quote: Originally posted by Wardocan
me ten odkaz nejede 
no to jsme dva  |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 24/05/2004 : 08:06:14
|
No je třeba přemýšlet a ne jen otrocky kliknout na podtrženou polovinu odkazu  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 24/05/2004 : 09:04:44
|
quote: Originally posted by Pepo Sa priznam ze som sa to dozvedel az dnes (myslim to s tymi /craft hib + jump )
Je mozne pouzit napriklad i pro vyskakani DF schodu. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 24/05/2004 : 12:56:06
|
Vazne ??? Tak to je ako fakt brutal. Tipujem ze to bude coskoro opravene, pretoze to je uz kapanek velky exploit. Ja co som videl tak to boli len castri na streche lord roomu na bleedmeru :) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 24/05/2004 : 13:49:52
|
quote: Originally posted by Pepo
Vazne ??? Tak to je ako fakt brutal. Tipujem ze to bude coskoro opravene, pretoze to je uz kapanek velky exploit. Ja co som videl tak to boli len castri na streche lord roomu na bleedmeru :)
Na rvr serveru te sejme DF guard pokud se dostanes prilis vysoko (to jsou ti moby co stoji v entrance kazdeho vstupu do df).
Uz drive slo vyskakat minimalne na prvni schod (bez craft lagu), to bylo snad opraveno (ja to zkousel naposledy s Veldhovenem na MLF).
|
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 14:30:46
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Vazne ??? Tak to je ako fakt brutal. Tipujem ze to bude coskoro opravene, pretoze to je uz kapanek velky exploit. Ja co som videl tak to boli len castri na streche lord roomu na bleedmeru :)
Na rvr serveru te sejme DF guard pokud se dostanes prilis vysoko (to jsou ti moby co stoji v entrance kazdeho vstupu do df).
Uz drive slo vyskakat minimalne na prvni schod (bez craft lagu), to bylo snad opraveno (ja to zkousel naposledy s Veldhovenem na MLF).
Neni opraveno da se vyskakat od spoda az nahoru, a bez /craft hib +jump . toto uz funguje minimalne pres pul roku |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 14:43:53
|
quote: Originally posted by Pusttule Neni opraveno da se vyskakat od spoda az nahoru, a bez /craft hib +jump . toto uz funguje minimalne pres pul roku
Mne to ukazal asi tri roky zpet socka na MLF. Resp. ukazal mi, jak se da vyskakat na druhy schod = po prave strane (nevim zda to slo v kazdem realmu, ale asi jo), po stene.
Jak se da Pustt vyskakat na posledni schod? |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 21:17:23
|
quote: Originally posted by Pusttule Neni opraveno da se vyskakat od spoda az nahoru, a bez /craft hib +jump . toto uz funguje minimalne pres pul roku
Mne to ukazal asi tri roky zpet socka na MLF. Resp. ukazal mi, jak se da vyskakat na druhy schod = po prave strane (nevim zda to slo v kazdem realmu, ale asi jo), po stene.
Jak se da Pustt vyskakat na posledni schod?
To nevis ? Ja videl jednou, za devatero rekami a devatero horami jak necro vyskakal v DFku na posledni schod a DDckoval berserkery za 1800. |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 23:39:42
|
quote: Originally posted by Deimnia
quote: Originally posted by Van Tassel Jak se da Pustt vyskakat na posledni schod?
To nevis ? Ja videl jednou, za devatero rekami a devatero horami jak necro vyskakal v DFku na posledni schod a DDckoval berserkery za 1800.
Pokud se ptam "Jak se da Pustt vyskakat ...", tak necekam odpoved "To nevis? Ja to videl."
Takze dalsi odpoved prosim kvalitnejsi.
P.S uz mi nepis v tnn dobry den, bo vetsinou dobry den nemam :) |
Edited by - VT on 26/05/2004 23:46:19 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 23:42:44
|
Ako casto pouzivate ten lag jump na preskakovanie stien vo ToA heaven ??? Pripada mi to take slaboske, Torcani s nami bojovali, mali asi 4-5 ludi prevahu, proste sme to nemohli vyhrat, a tak ci tak museli pouzivat exploity, mi to pripada ze oni bez toho asi ani nevedia hrat ... |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 23:53:31
|
Ako casto pouzivate ten lag jump na preskakovanie stien vo ToA heaven ??? Pripada mi to take slaboske, Torcani s nami bojovali, mali asi 4-5 ludi prevahu, proste sme to nemohli vyhrat, a tak ci tak museli pouzivat exploity, mi to pripada ze oni bez toho asi ani nevedia hrat ...
Jj skacou, bylo jich asi 14, sest, sedm assist tanku, 4 healy, zbytek castri co skakali pres zed, myslel jsem, ze fakt zacnu plivat krev zurivosti . Nicmene bolest ze sedmi assist tanku neni, smrt je instantni.
|
Edited by - VT on 26/05/2004 23:54:05 |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 27/05/2004 : 00:41:22
|
Takze pro ty moje milovniky fora postavse na levo u schodu prepni na pohled primo z oci to je ze vidis to co tvuj char . na levo je vybezek tam se ti pulka obrazovky strati a pulka ne a musis skakat a bezet do predu a po nekolika pokusech jses o jeden nahore schod . druhy schod to same a posledni je to uplne v levo je modna obrazovka a jses nahore ! ja to v df pernamentne delal s Mrnouskem a malinkou a vychazelo to porad . A porad to funguje |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 27/05/2004 : 00:42:11
|
Lag jumpy by opravit meli a taky to vyskakovani na schodech v df taky.Neni prijemny kdyz te na prostrednim schodu sesrotuje enemy hydra.A taky by mohli fixnout ty diry v texturach co jsou v dungach(videl jsem to jen v SI-AC,TG,u hibiku nevim,moc jsem tam nepobyl,ale nejspis tam neco takovyho maj taky),kdyz tam vlezes,propadnes a za par vterin zonujes do mista kde mas bind. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 27/05/2004 : 12:59:59
|
quote:
Jj skacou, bylo jich asi 14, sest, sedm assist tanku, 4 healy, zbytek castri co skakali pres zed, myslel jsem, ze fakt zacnu plivat krev zurivosti . Nicmene bolest ze sedmi assist tanku neni, smrt je instantni.
TAk to mali prevahu 9 ludi, boze to su lamy .... |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 27/05/2004 : 13:58:22
|
quote: Originally posted by Deimnia
quote: Originally posted by Van Tassel Jak se da Pustt vyskakat na posledni schod?
To nevis ? Ja videl jednou, za devatero rekami a devatero horami jak necro vyskakal v DFku na posledni schod a DDckoval berserkery za 1800.
Pokud se ptam "Jak se da Pustt vyskakat ...", tak necekam odpoved "To nevis? Ja to videl."
Takze dalsi odpoved prosim kvalitnejsi.
P.S uz mi nepis v tnn dobry den, bo vetsinou dobry den nemam :)
Ehm, tady asi někdo nepochopil ironii :) a s ní spojený vtip  |
Arokh Estarioll |
 |
|
|
Topic  |
|