Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Mordred (PvP server) guide
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 23/05/2004 :  21:44:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Pro nase mene chytre uzivatele internetu:

Clicky

Edited by - VT on 24/05/2004 08:48:09

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 23/05/2004 :  23:23:53  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Pekne, hlavne ta cast s tymi bugmi. Teraz to bude kazdy kreten pouzivat.

Sa priznam ze som sa to dozvedel az dnes (myslim to s tymi /craft hib + jump )
Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 23/05/2004 :  23:34:02  Show Profile Send Wardocan a Private Message  Reply with Quote
me ten odkaz nejede
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 24/05/2004 :  06:13:47  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wardocan

me ten odkaz nejede

no to jsme dva
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 24/05/2004 :  08:06:14  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
No je třeba přemýšlet a ne jen otrocky kliknout na podtrženou polovinu odkazu
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/05/2004 :  09:04:44  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo
Sa priznam ze som sa to dozvedel az dnes (myslim to s tymi /craft hib + jump )

Je mozne pouzit napriklad i pro vyskakani DF schodu.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/05/2004 :  12:56:06  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Vazne ??? Tak to je ako fakt brutal. Tipujem ze to bude coskoro opravene, pretoze to je uz kapanek velky exploit. Ja co som videl tak to boli len castri na streche lord roomu na bleedmeru :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/05/2004 :  13:49:52  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vazne ??? Tak to je ako fakt brutal. Tipujem ze to bude coskoro opravene, pretoze to je uz kapanek velky exploit. Ja co som videl tak to boli len castri na streche lord roomu na bleedmeru :)

Na rvr serveru te sejme DF guard pokud se dostanes prilis vysoko (to jsou ti moby co stoji v entrance kazdeho vstupu do df).

Uz drive slo vyskakat minimalne na prvni schod (bez craft lagu), to bylo snad opraveno (ja to zkousel naposledy s Veldhovenem na MLF).

Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 26/05/2004 :  14:30:46  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Na rvr serveru te sejme DF guard pokud se dostanes prilis vysoko (to jsou ti moby co stoji v entrance kazdeho vstupu do df).

Uz drive slo vyskakat minimalne na prvni schod (bez craft lagu), to bylo snad opraveno (ja to zkousel naposledy s Veldhovenem na MLF).

Neni opraveno da se vyskakat od spoda az nahoru, a bez /craft hib +jump . toto uz funguje minimalne pres pul roku
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/05/2004 :  14:43:53  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pusttule
Neni opraveno da se vyskakat od spoda az nahoru, a bez /craft hib +jump . toto uz funguje minimalne pres pul roku

Mne to ukazal asi tri roky zpet socka na MLF. Resp. ukazal mi, jak se da vyskakat na druhy schod = po prave strane (nevim zda to slo v kazdem realmu, ale asi jo), po stene.

Jak se da Pustt vyskakat na posledni schod?
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 26/05/2004 :  21:17:23  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Pusttule

Mne to ukazal asi tri roky zpet socka na MLF. Resp. ukazal mi, jak se da vyskakat na druhy schod = po prave strane (nevim zda to slo v kazdem realmu, ale asi jo), po stene.

To nevis ? Ja videl jednou, za devatero rekami a devatero horami jak necro vyskakal v DFku na posledni schod a DDckoval berserkery za 1800.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/05/2004 :  23:39:42  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

quote:

To nevis ? Ja videl jednou, za devatero rekami a devatero horami jak necro vyskakal v DFku na posledni schod a DDckoval berserkery za 1800.

Pokud se ptam "Jak se da Pustt vyskakat ...", tak necekam odpoved "To nevis? Ja to videl."

Takze dalsi odpoved prosim kvalitnejsi.

P.S uz mi nepis v tnn dobry den, bo vetsinou dobry den nemam :)

Edited by - VT on 26/05/2004 23:46:19
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/05/2004 :  23:42:44  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ako casto pouzivate ten lag jump na preskakovanie stien vo ToA heaven ??? Pripada mi to take slaboske, Torcani s nami bojovali, mali asi 4-5 ludi prevahu, proste sme to nemohli vyhrat, a tak ci tak museli pouzivat exploity, mi to pripada ze oni bez toho asi ani nevedia hrat ...
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/05/2004 :  23:53:31  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako casto pouzivate ten lag jump na preskakovanie stien vo ToA heaven ??? Pripada mi to take slaboske, Torcani s nami bojovali, mali asi 4-5 ludi prevahu, proste sme to nemohli vyhrat, a tak ci tak museli pouzivat exploity, mi to pripada ze oni bez toho asi ani nevedia hrat ...

Jj skacou, bylo jich asi 14, sest, sedm assist tanku, 4 healy, zbytek castri co skakali pres zed, myslel jsem, ze fakt zacnu plivat krev zurivosti . Nicmene bolest ze sedmi assist tanku neni, smrt je instantni.

Edited by - VT on 26/05/2004 23:54:05
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 27/05/2004 :  00:41:22  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
Takze pro ty moje milovniky fora postavse na levo u schodu prepni na pohled primo z oci to je ze vidis to co tvuj char . na levo je vybezek tam se ti pulka obrazovky strati a pulka ne a musis skakat a bezet do predu a po nekolika pokusech jses o jeden nahore schod .
druhy schod to same a posledni je to uplne v levo je modna obrazovka a jses nahore ! ja to v df pernamentne delal s Mrnouskem a malinkou a vychazelo to porad . A porad to funguje
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 27/05/2004 :  00:42:11  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Lag jumpy by opravit meli a taky to vyskakovani na schodech v df taky.Neni prijemny kdyz te na prostrednim schodu sesrotuje enemy hydra.A taky by mohli fixnout ty diry v texturach co jsou v dungach(videl jsem to jen v SI-AC,TG,u hibiku nevim,moc jsem tam nepobyl,ale nejspis tam neco takovyho maj taky),kdyz tam vlezes,propadnes a za par vterin zonujes do mista kde mas bind.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 27/05/2004 :  12:59:59  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jj skacou, bylo jich asi 14, sest, sedm assist tanku, 4 healy, zbytek castri co skakali pres zed, myslel jsem, ze fakt zacnu plivat krev zurivosti . Nicmene bolest ze sedmi assist tanku neni, smrt je instantni.

TAk to mali prevahu 9 ludi, boze to su lamy ....
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 27/05/2004 :  13:58:22  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Deimnia

quote:

Pokud se ptam "Jak se da Pustt vyskakat ...", tak necekam odpoved "To nevis? Ja to videl."

Takze dalsi odpoved prosim kvalitnejsi.

P.S uz mi nepis v tnn dobry den, bo vetsinou dobry den nemam :)

Ehm, tady asi někdo nepochopil ironii :) a s ní spojený vtip

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000