Author |
Topic  |
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 13:01:12
|
*puff* |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
Vitros
Starting Member
20 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 13:38:16
|
Jsem silnym kurakem 20+ dene.. Nikdy si nezapalim pokud u meho ci stolu okolo nekdo obedva, veceri... I presto ze jsem kurakem mi opacne chovani vadí. |
®®®®®®®®Příznivý osud prověřuje lidi štastné, nepříznivý velké.®®®®®®®® |
 |
|
Vitros
Starting Member
20 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 13:43:00
|
quote: Originally posted by Cawyr
ja teda neznam v Praze hospodu ve ktery by se smela kourit marihuana .. asi sou v Brne tolerantnejsi vrchni
Tak to znas asi malo Prazskych hospod ! :-) |
®®®®®®®®Příznivý osud prověřuje lidi štastné, nepříznivý velké.®®®®®®®® |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 14:47:32
|
quote: Originally posted by Vitros
ja teda neznam v Praze hospodu ve ktery by se smela kourit marihuana .. asi sou v Brne tolerantnejsi vrchni
Tak to znas asi malo Prazskych hospod ! :-)
haha  |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 14:48:48
|
To tloustnuti je zajimavy. Taky mi pripada ze od ty dobyu nejak moc zeru  |
 |
|
LordJerry
Starting Member
47 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 15:04:57
|
quote: Originally posted by Octopuss
To tloustnuti je zajimavy. Taky mi pripada ze od ty dobyu nejak moc zeru 
Ja kdyz po 12 letech prastil s kourenim, tak jsem pribral 10 kilo. Priblizne po dvou letech byly kila pryc, aniz bych drzel nejakou dietu, nebo menil zivotospravu.
Co se zmenilo je kvalita myho zivota. Nemusim furt premyslet kdy si zapalim, kde koupim cigara, kde na to vemu, kolik veci nekoupim svym detem, ale prohulim je... Taky jsem zacal citit ruzne vune a chute, o kterych jsem predtim nevedel a nemarodim 3x rocne s pruduskama. Taky rano hodinu nevykaslavam hnedy hleny, coz se urcite hrozne moc libilo rodine a sousedum. Jo a taky uz mi neni druhy den po par pivech spatne a kdyz jo, tak jen chvili a ne celej den, jak driv. |
Jerry of Kadan Warrior [CoNT]. Protector of Good. |
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 15:10:15
|
Lord: Takovy zivot maji kuraci? tak to je fakt humus. Jeste ze sem se nikdy nenaucil od "kamaradu" v mladi kourit. |
|
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
|
LordJerry
Starting Member
47 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 16:31:27
|
quote: Originally posted by Tartaros
prehani. s popisem symptomu, a patrne to prehanel i s tim kourenim :)
Neprehnal. Kouril jsem 12 let a vic nez pulku toho casu 2 a vic krabek denne. Kouril jsem Startky (jeste ty bez filtru), pozdeji, kdyz jsem zmoudrel (:p) tak cigarety s filtrem hlavne Petry. V dobe Startkove jsem taky kouril Partagasky a Ligerosky :) Moc na zdravi mi asi nepridalo ani to, ze jsem ze severoceske Kadane obklopene v dobe meho mladi neodsirenymi elektrarnami. Jeste jsem si vzpomel na jednu lahudku. Dycky po tahu kdyz jsem se vzbudil a bylo mi spatne, tak se mi zarucene udelalo blivno, kdyz jsem si nahodou cuchl ke svym rukam. To byl hnus... :(( |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 17:47:56
|
Heh tak takhle daleko jsem se nikdy nedostal Je fakt ze jsem kouril "jen" 6 let a to "max" krabku... No ale ve dvaceti to byl taky slusnej vykon 
ale jointa si porad jeste rad dam   |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 21:14:25
|
Me treba nikdy nevadilo,ze mi nekdo do koureni jedl |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
929
Starting Member
41 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 21:15:42
|
kourim krabku denne a vubec si nedovedu predstavit, jak bych bez toho fungoval. kdybych chtel skoncit, musel bych prestat chodit do hospody, klubu apod. coz je momentalne nesplnitelne a navic kouri i lidi v mem okoli, pritelkyne a vetsina znamych takze to vidim dost blede tzn. dozivotne. asi nezbyva nez dat tomu volny prubeh jak to udelal noe. |
ancient member of karma police
|
 |
|
929
Starting Member
41 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 21:19:41
|
btw ta vyhlaska o nekoureni behem obeda se zacina po hospodach roznaset jako epidemie. tady v brne uz ten papir visi v kazde 2. takze ted uz to neni o dobre vuli/slusnosti kuraka, ale je to proste zakazane. |
|
 |
|
LordJerry
Starting Member
47 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 21:39:41
|
quote: Originally posted by 929
kourim krabku denne a vubec si nedovedu predstavit, jak bych bez toho fungoval. kdybych chtel skoncit, musel bych prestat chodit do hospody, klubu apod. coz je momentalne nesplnitelne a navic kouri i lidi v mem okoli, pritelkyne a vetsina znamych takze to vidim dost blede tzn. dozivotne. asi nezbyva nez dat tomu volny prubeh jak to udelal noe.
Asi tyden pred tim, nez jsem s tim prastil jsem rikal to samy co ty. Teda vedel jsem, ze si tim skodim a furt jsem to omlouval "svobodou" sveho rozhodnuti. Byl jsem docela spokojeny kurak. Znal jsem fakta, ze kurak ma asi 7x vetsi spotrebu vitaminu C, ze v cigaretach je obsazeno krome mene skodliveho nikotinu a dnes uz znacne omezeneho mnozstvi dehtu, ze je v cigaretach velke mnozstvi pomerne toxickych latek, ktere se tam pridavaji pro zvyseni prozitku kuraka ci pro zvyseni zavyslosti konzumentu. Takovy cpavek - velmi toxicka latka je do cigret dodavany pro to, aby byl kurak nucen hluboce vdechovat a tim ve vetsi mire vstrebaval navykovy nikotin. atd... Co me vsak dorazilo byl pruzkum, ktery prokazal, ze 80% deti kuraku zacne take kourit. Je to tim, ze koureni vidi jako naprostou samozrejmost u svych rodicu. V tu dobu se mi narodil muj druhy syn a neumel jsem si predstavit, ze bych jakkoliv prispival k tomu, aby nekdy spadl do tak hnusny zavyslosti. tech faktoru bylo vic, proc jsme prestal kourit, ale to ze moji slabost odnasi hlavne moje deti jsem neunesl. Nejen, ze jsem je okradal tim, ze jsem furu penez utracel za cigarety, ale brat jim moznost nekourit jsem nechtel. |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 21:57:06
|
btw ta vyhlaska o nekoureni behem obeda se zacina po hospodach roznaset jako epidemie. tady v brne uz ten papir visi v kazde 2. takze ted uz to neni o dobre vuli/slusnosti kuraka, ale je to proste zakazane.
Chvalabohu...obecne by se melo zakazat v hospodach, ktere podavaji jidlo, kourit uplne. Nejak me moc nebavi, aby to, jestli moje zdravi bylo ci nebylo ohrozeno, bylo na dobre vuli/slusnosti kuraka. V naproste vetsine (budiz vyjimkam slava) kurak na nejakeho nekuraka v restauraci zvysoka... |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 22:00:24
|
Musim rict ze obcas mi ten kour dost stve Vyleceny sou nejhorsi  |
 |
|
Nathalie
New Member

108 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 22:23:02
|
quote: Originally posted by Vitros
Tak to znas asi malo Prazskych hospod ! :-)
JJ, o hospody kde se da vevnitr hulit neni nouze, ale vetsinou to sou vsechno hospody kde se jointy prodavaj, to je zase jina :]
|
Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet |
 |
|
929
Starting Member
41 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 22:30:49
|
quote: Originally posted by Coriven
btw ta vyhlaska o nekoureni behem obeda se zacina po hospodach roznaset jako epidemie. tady v brne uz ten papir visi v kazde 2. takze ted uz to neni o dobre vuli/slusnosti kuraka, ale je to proste zakazane.
Chvalabohu...obecne by se melo zakazat v hospodach, ktere podavaji jidlo, kourit uplne. Nejak me moc nebavi, aby to, jestli moje zdravi bylo ci nebylo ohrozeno, bylo na dobre vuli/slusnosti kuraka. V naproste vetsine (budiz vyjimkam slava) kurak na nejakeho nekuraka v restauraci zvysoka...
heh myslis zakaz koureni i mimo dobu obeda? no zda se ze i na to jednou dojde. doufam ze se toho nedoziju. a jestli se tolik bojis o sve zdravi tak nechod do hospody a sportuj misto cumeni do monitoru, co vic dodat. |
|
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 23:04:55
|
quote: Originally posted by 929 heh myslis zakaz koureni i mimo dobu obeda? no zda se ze i na to jednou dojde. doufam ze se toho nedoziju. a jestli se tolik bojis o sve zdravi tak nechod do hospody a sportuj misto cumeni do monitoru, co vic dodat.
Ano, bezesporu - pokud se tam podava jidlo i mimo obeda (a to si pis ze ano), pak by se tam kourit nemelo. Nehodlam mit na jidlo vymezene 2 h denne a pak jit do samosky... Do hospody se chodim najist, prekvapive za to te hospode zaplatim vic penez nez ty svym zapalenim cigarety. |
 |
|
929
Starting Member
41 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 23:36:36
|
quote: Originally posted by 929 heh myslis zakaz koureni i mimo dobu obeda? no zda se ze i na to jednou dojde. doufam ze se toho nedoziju. a jestli se tolik bojis o sve zdravi tak nechod do hospody a sportuj misto cumeni do monitoru, co vic dodat.
Ano, bezesporu - pokud se tam podava jidlo i mimo obeda (a to si pis ze ano), pak by se tam kourit nemeo. Nehodlam mit na jidlo vymezene 2 h denne a pak jit do samosky... Do hospody se chodim najist, prekvapive za to te hospode zaplatim vic penez nez ty svym zapalenim cigarety.
jsou hospody kde maji oddelene sekce kuraku a nekuraku, momentalne ti nezbyva nic jineho nez nejakou ve svem okoli vyhledat, nebo se smirit se svou davkou koure. jen tak mezi nami ti kuraci tam jen tak nesedi a nepokuruji si tu svou startu, ale obvykle i neco zkonzumuji takze s temi poplatky hospode jsme na tom stejne. jo a nevadi ti treba i kour z vyfuku? |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/05/2004 : 00:19:47
|
jo a nevadi ti treba i kour z vyfuku?
jeste se mi nestalo, ze by mi u jidla vedle zastavilo auto a zacalo naprosto nesmyslne banat |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 21/05/2004 : 00:24:51
|
Jako tohle uz zacina bejt trochu moc vostry Celej vecer se tu na foru objevujou samy perly, ale co je moc to je moc, lol   |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 21/05/2004 : 03:16:33
|
quote: Originally posted by Pertha jeste se mi nestalo, ze by mi u jidla vedle zastavilo auto a zacalo naprosto nesmyslne banat
zacalo coze?
quote: Originally posted by Coriven Do hospody se chodim najist, prekvapive za to te hospode zaplatim vic penez nez ty svym zapalenim cigarety.
Zatimco my kuraci do hospody prijdeme, vykourime krabicku cigaret do obliceje kolemsedicim nekurakum, a zase odejdeme. Prvotridni argument! |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
Edited by - Tartaros on 21/05/2004 03:19:08 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 21/05/2004 : 08:21:42
|
Sic jsem vyléčený kuřák ale i přesto mě se mi ježí chlupy z tý šílený světový protikuřácký kampaně. Za chvíli i u nás uvidíme vysoký manažery kouřit skrytě za rohem vlastní budovy 
Zase nekuřáci by si měli uvědomit kolik ti kuřáci odvádějí daní a že bez kuřáků by stát rychle dokouřil . |
Noe
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 21/05/2004 : 08:51:31
|
quote: Originally posted by Noe
Zase nekuřáci by si měli uvědomit kolik ti kuřáci odvádějí daní a že bez kuřáků by stát rychle dokouřil .
Hehe, to je taky velky blud  |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 21/05/2004 : 09:03:44
|
quote: Originally posted by Tartaros Zatimco my kuraci do hospody prijdeme, vykourime krabicku cigaret do obliceje kolemsedicim nekurakum, a zase odejdeme. Prvotridni argument!
Ne, ale kdybyste si nezapalili, hospoda na tom nic neztrati.
Ja chodim do hospody primarne mimo svuj domov (na cestach a pod.) jinak se stravuju samozrejme doma. A nekurackou hospodu (ci rozdelenou) abys hledal s baterkou nebo spis si najal detektiva. Proste normalne nejsou.
A pozadat kouriciho "spolustolovnika" od vedlejsiho stolu o tipnuti cigarety se povazuje u nas doposud paradoxne za velkou nevychovanost, vyzadujici od "dospelych" minimalne poslani do... |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 21/05/2004 : 09:25:46
|
Uryvek z "Jiste pane premiere": -Nemoci souvisejici s kourenim stoji statni pokladnu 165 milionu liber rocne. -Ano, ale to uz sme zkoumali. A vyslo najevo, ze kdyby se onech 100 tisic obyvatel dozilo pokrocileho stari, stali by nas na penzich a socialnim zabezpeceni vic nez na kolik by prislo leceni. Takze z financniho hlediska vzato, je beze vsech pochybnosti lepsi, kdyz budou dale vymirat tim tempem jako dosud.
Ad Topic: To je jak KDUCSL vs. GAY iniciativa. Sem postovat nejakej nazor vazne nema smysl.
|
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/05/2004 : 09:44:41
|
quote: Originally posted by Cert2
Ad Topic: To je jak KDUCSL vs. GAY iniciativa. Sem postovat nejakej nazor vazne nema smysl.
a ty jses flandak, nebo GAy, ze o tom tolik vis ? |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 21/05/2004 : 10:11:01
|
Uryvek z "Jiste pane premiere": -Nemoci souvisejici s kourenim stoji statni pokladnu 165 milionu liber rocne. -Ano, ale to uz sme zkoumali. A vyslo najevo, ze kdyby se onech 100 tisic obyvatel dozilo pokrocileho stari, stali by nas na penzich a socialnim zabezpeceni vic nez na kolik by prislo leceni. Takze z financniho hlediska vzato, je beze vsech pochybnosti lepsi, kdyz budou dale vymirat tim tempem jako dosud.
Hehe, cekal jsem, kdy to nekdo zmini. Pravdou je, ze tyto "analyzy" jsou brany jen z jednoho hlediska (Prijem vs vydaje pri prumeru). BOhuzel neberou v uvahu prijmy ze zvysene spotreby zpusobene nadbytkem penez a poklesem vydaju na zdravotni peci zpusobenou ubytkem skodlivin v prostredi. Ale to je fakt na tema co kdyby byly v potoce ryby, protoze ani jedno, ani druhe nejde radne prokazat  |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 21/05/2004 : 10:52:26
|
quote: Originally posted by Pertha
a ty jses flandak, nebo GAy, ze o tom tolik vis ?
Hadam, ze jako certa me nikdo na KDUCSL typovat nebude. Gay taky nejsem, ale pocitej s tim, ze az se dostanes do pekla, tak tam budou sami tlusty buzny s letlampama. 
|
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
Edited by - Cert2 on 21/05/2004 10:53:25 |
 |
|
LordJerry
Starting Member
47 Posts |
Posted - 21/05/2004 : 11:06:39
|
quote: [i]Originally posted by 929 jsou hospody kde maji oddelene sekce kuraku a nekuraku, momentalne ti nezbyva nic jineho nez nejakou ve svem okoli vyhledat, nebo se smirit se svou davkou koure.
Platny predpis pro restauracni zarizeni je takovy, ze v dobe podavani obeda se v restauracich, kde se podavaji hotova jidla nesmi kourit. Bud vubec a nebo musi mit oddelenou nekurackou jidelnu. Co je na tom nejasne? To neni o tom, ze nekuraci nenavidi kuraky. Je to o tom, ze kuraci jsou temer vsichni naprosto bezohledni. Nekurak o svoje zakonem dana prava musi skemrat a jeste je mu spilano. |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 21/05/2004 : 11:18:31
|
Podelani nekuraci. Kam bysme se dostali, kdyby se kazdej domahal svych prav. Dejte si kazdy rano Actimel a neserte.
-A vubec, znal sem 2 bratry. Jeden kouril uz 10 let a nic mu nebylo a druhej nekouril a zemrel kdyz mu byly 3 roky. |
Edited by - Cert2 on 21/05/2004 11:45:22 |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 21/05/2004 : 20:25:21
|
Podle me do hospody se chodi bavit, dat si pivko a u toho cigaretu. Jist se zasadne chodi do restauraci.KDyz ti cigareta vadi, tak to proste nelezu nebo jdu jinam.V dobe obeda sem za posledni dobu nezazil, ze by si nekdo zapalil.Sam sem kurak, ale v zivote bych si v dobe obeda nedovolil zapalit.
Jerry: normalnimu kurakovi, ktery nehuli 60 cigaret denne (ten uz je z toho tak zblby, ze mu to ani neprijde) to vadit bude.Koureni u jidla mi vadi.Ja to respektuji, ten zakon a nevadi mi.Ale nedokazu si predstavit, ze lidi si daji pivko a nebudou si moci zapalit.Tohle proste nikdy nebude mozne.Lidi proste prestanou chodit tam, kde si tu cigaretu nebudou moci dat a hospoda na tom jen prodela. |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
Edited by - sword on 21/05/2004 20:29:11 |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 21/05/2004 : 20:40:06
|
Sword: Teorie je jedna vec a praxe druha...
Navic ten kurak proste ma volbu (a hodne slusnych kuraku, co znam, ji vyuziva) - proste si jdou zakourit ven, kdyz to potrebujou. Nekurak ma proste smulu, bud to bude dychat, nebo muze jit jinam - kdyz je vubec kam... |
 |
|
LordJerry
Starting Member
47 Posts |
Posted - 22/05/2004 : 00:21:52
|
quote: Originally posted by sword
Ale nedokazu si predstavit, ze lidi si daji pivko a nebudou si moci zapalit.Tohle proste nikdy nebude mozne.Lidi proste prestanou chodit tam, kde si tu cigaretu nebudou moci dat a hospoda na tom jen prodela.
Uvidime, jak dopadnou Irove :)
Ja nerikam, ze vsichni kuraci jsou bezohledni, ale rikam, ze vetsina jo. Zvlaste pak ti co kouri uz hodne dlouho a povazuji to za normalni a divi se, jak to nekomu muze vadit. |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 22/05/2004 : 05:26:42
|
quote: Originally posted by Tartaros Zatimco my kuraci do hospody prijdeme, vykourime krabicku cigaret do obliceje kolemsedicim nekurakum, a zase odejdeme. Prvotridni argument!
Ne, ale kdybyste si nezapalili, hospoda na tom nic neztrati.
Porad sem nezaznamenal pointu tohodle "argumentu". Radsi toho nech :)
quote: Kam bysme se dostali, kdyby se kazdej domahal svych prav.
Tohle se mi moc libilo :)) |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
 |
|
Mongrel
New Member

175 Posts |
Posted - 22/05/2004 : 16:33:58
|
quote: Originally posted by LordJerry
quote: Originally posted by sword
Ale nedokazu si predstavit, ze lidi si daji pivko a nebudou si moci zapalit.Tohle proste nikdy nebude mozne.Lidi proste prestanou chodit tam, kde si tu cigaretu nebudou moci dat a hospoda na tom jen prodela.
Uvidime, jak dopadnou Irove :)
Ja nerikam, ze vsichni kuraci jsou bezohledni, ale rikam, ze vetsina jo. Zvlaste pak ti co kouri uz hodne dlouho a povazuji to za normalni a divi se, jak to nekomu muze vadit.
Ja jsem treba vicemene nekurak. Kourim jen velice vyjimecne, ale zato teda kourim rozhodne zcela bezohledne :) |
GM Mandos, Moria team. Ranger Mongrel + Craft Thalion, DarkParadise |
 |
|
929
Starting Member
41 Posts |
Posted - 25/05/2004 : 01:25:10
|
uz 2 dny jsem nemel cigaretu. je pravda ze vetsinou spim a vubec jsem radeji ani nevytahl paty z domu, respektive postele. chut jsem mel asi tak 5x hlavne kdyz jsem zapl tv a davali tam "zachrante vojina ryana" jak tam chlapi postupovali krajinou a pokurovali, jezis musel sem to vypnout. uaaa |
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 25/05/2004 : 09:10:40
|
uz 2 dny jsem nemel cigaretu. je pravda ze vetsinou spim a vubec jsem radeji ani nevytahl paty z domu, respektive postele. chut jsem mel asi tak 5x hlavne kdyz jsem zapl tv a davali tam "zachrante vojina ryana" jak tam chlapi postupovali krajinou a pokurovali, jezis musel sem to vypnout. uaaa
člověče přesně, nekouřím už 6 měsíc, defakto mi nevadí ani když si kdokoli předemnou zapálí ale při Ryanovi jsem včera v některých scénách měl zase hroznou chuť si zapálit. |
Noe
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 25/05/2004 : 10:05:36
|
Jo, i jako nekurak mam chut si po nekterych reklamách zapálit. (Marlboro) Rozhodně bych je zakázal. |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 25/05/2004 : 10:48:24
|
lol ty me dycky dokazes pobavit  |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 25/05/2004 : 13:38:00
|
quote: Originally posted by Octopuss
lol ty me dycky dokazes pobavit 
Kuš, závisláku. Tobě už nepomůže ani svěcená voda. |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 25/05/2004 : 15:01:14
|
to bude tim ze jsem do ni namocil  |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 25/05/2004 : 17:30:03
|
Ty taky? |
|
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 25/05/2004 : 17:42:06
|
quote: Originally posted by Mistral
Jo, i jako nekurak mam chut si po nekterych reklamách zapálit. (Marlboro) Rozhodně bych je zakázal.
A zakazal bys taky pecka protoze po nich lidi chtej sukat? :)) |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 25/05/2004 : 18:27:33
|
quote: Originally posted by San-Raal
quote: Originally posted by Mistral
Jo, i jako nekurak mam chut si po nekterych reklamách zapálit. (Marlboro) Rozhodně bych je zakázal.
A zakazal bys taky pecka protoze po nich lidi chtej sukat? :))
Jo? Tak to bych rozhodne zakazal.  |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 25/05/2004 : 19:08:37
|
Neni Mistral nahodou v cirkvi? :p To sou bludy, upalit je. Vsechny! :] |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 25/05/2004 : 20:53:08
|
Mistral jako vzdy perly  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 25/05/2004 : 20:53:44
|
 kuraci, fuj. |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
|
Topic  |
|