Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 KURACI
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 20/05/2004 :  13:01:12  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
*puff*

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Vitros
Starting Member

20 Posts

Posted - 20/05/2004 :  13:38:16  Show Profile  Send Vitros an ICQ Message Send Vitros a Private Message  Reply with Quote
Jsem silnym kurakem 20+ dene..
Nikdy si nezapalim pokud u meho ci stolu okolo nekdo obedva, veceri...
I presto ze jsem kurakem mi opacne chovani vadí.

®®®®®®®®Příznivý osud prověřuje lidi štastné, nepříznivý velké.®®®®®®®®
Go to Top of Page

Vitros
Starting Member

20 Posts

Posted - 20/05/2004 :  13:43:00  Show Profile  Send Vitros an ICQ Message Send Vitros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cawyr

ja teda neznam v Praze hospodu ve ktery by se smela kourit marihuana .. asi sou v Brne tolerantnejsi vrchni

Tak to znas asi malo Prazskych hospod ! :-)

®®®®®®®®Příznivý osud prověřuje lidi štastné, nepříznivý velké.®®®®®®®®
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 20/05/2004 :  14:47:32  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vitros

quote:

ja teda neznam v Praze hospodu ve ktery by se smela kourit marihuana .. asi sou v Brne tolerantnejsi vrchni

haha
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 20/05/2004 :  14:48:48  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
To tloustnuti je zajimavy. Taky mi pripada ze od ty dobyu nejak moc zeru
Go to Top of Page

LordJerry
Starting Member

47 Posts

Posted - 20/05/2004 :  15:04:57  Show Profile  Send LordJerry an ICQ Message Send LordJerry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

To tloustnuti je zajimavy. Taky mi pripada ze od ty dobyu nejak moc zeru

Ja kdyz po 12 letech prastil s kourenim, tak jsem pribral 10 kilo. Priblizne po dvou letech byly kila pryc, aniz bych drzel nejakou dietu, nebo menil zivotospravu.

Co se zmenilo je kvalita myho zivota. Nemusim furt premyslet kdy si zapalim, kde koupim cigara, kde na to vemu, kolik veci nekoupim svym detem, ale prohulim je... Taky jsem zacal citit ruzne vune a chute, o kterych jsem predtim nevedel a nemarodim 3x rocne s pruduskama. Taky rano hodinu nevykaslavam hnedy hleny, coz se urcite hrozne moc libilo rodine a sousedum. Jo a taky uz mi neni druhy den po par pivech spatne a kdyz jo, tak jen chvili a ne celej den, jak driv.

Jerry of Kadan Warrior [CoNT].
Protector of Good.
Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 20/05/2004 :  15:10:15  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
Lord: Takovy zivot maji kuraci? tak to je fakt humus. Jeste ze sem se nikdy nenaucil od "kamaradu" v mladi kourit.

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 20/05/2004 :  15:30:17  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
prehani. s popisem symptomu, a patrne to prehanel i s tim kourenim :)

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

LordJerry
Starting Member

47 Posts

Posted - 20/05/2004 :  16:31:27  Show Profile  Send LordJerry an ICQ Message Send LordJerry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tartaros

prehani. s popisem symptomu, a patrne to prehanel i s tim kourenim :)

Neprehnal. Kouril jsem 12 let a vic nez pulku toho casu 2 a vic krabek denne. Kouril jsem Startky (jeste ty bez filtru), pozdeji, kdyz jsem zmoudrel (:p) tak cigarety s filtrem hlavne Petry. V dobe Startkove jsem taky kouril Partagasky a Ligerosky :) Moc na zdravi mi asi nepridalo ani to, ze jsem ze severoceske Kadane obklopene v dobe meho mladi neodsirenymi elektrarnami. Jeste jsem si vzpomel na jednu lahudku. Dycky po tahu kdyz jsem se vzbudil a bylo mi spatne, tak se mi zarucene udelalo blivno, kdyz jsem si nahodou cuchl ke svym rukam. To byl hnus... :((

Protector of Good.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 20/05/2004 :  17:47:56  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Heh tak takhle daleko jsem se nikdy nedostal Je fakt ze jsem kouril "jen" 6 let a to "max" krabku... No ale ve dvaceti to byl taky slusnej vykon

ale jointa si porad jeste rad dam
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 20/05/2004 :  21:14:25  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Me treba nikdy nevadilo,ze mi nekdo do koureni jedl

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

929
Starting Member

41 Posts

Posted - 20/05/2004 :  21:15:42  Show Profile  Send 929 an ICQ Message Send 929 a Private Message  Reply with Quote
kourim krabku denne a vubec si nedovedu predstavit, jak bych bez toho fungoval. kdybych chtel skoncit, musel bych prestat chodit do hospody, klubu apod. coz je momentalne nesplnitelne a navic kouri i lidi v mem okoli, pritelkyne a vetsina znamych takze to vidim dost blede tzn. dozivotne. asi nezbyva nez dat tomu volny prubeh jak to udelal noe.

ancient member of karma police

Go to Top of Page

929
Starting Member

41 Posts

Posted - 20/05/2004 :  21:19:41  Show Profile  Send 929 an ICQ Message Send 929 a Private Message  Reply with Quote
btw ta vyhlaska o nekoureni behem obeda se zacina po hospodach roznaset jako epidemie. tady v brne uz ten papir visi v kazde 2. takze ted uz to neni o dobre vuli/slusnosti kuraka, ale je to proste zakazane.

Go to Top of Page

LordJerry
Starting Member

47 Posts

Posted - 20/05/2004 :  21:39:41  Show Profile  Send LordJerry an ICQ Message Send LordJerry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 929

kourim krabku denne a vubec si nedovedu predstavit, jak bych bez toho fungoval. kdybych chtel skoncit, musel bych prestat chodit do hospody, klubu apod. coz je momentalne nesplnitelne a navic kouri i lidi v mem okoli, pritelkyne a vetsina znamych takze to vidim dost blede tzn. dozivotne. asi nezbyva nez dat tomu volny prubeh jak to udelal noe.

Asi tyden pred tim, nez jsem s tim prastil jsem rikal to samy co ty. Teda vedel jsem, ze si tim skodim a furt jsem to omlouval "svobodou" sveho rozhodnuti. Byl jsem docela spokojeny kurak. Znal jsem fakta, ze kurak ma asi 7x vetsi spotrebu vitaminu C, ze v cigaretach je obsazeno krome mene skodliveho nikotinu a dnes uz znacne omezeneho mnozstvi dehtu, ze je v cigaretach velke mnozstvi pomerne toxickych latek, ktere se tam pridavaji pro zvyseni prozitku kuraka ci pro zvyseni zavyslosti konzumentu. Takovy cpavek - velmi toxicka latka je do cigret dodavany pro to, aby byl kurak nucen hluboce vdechovat a tim ve vetsi mire vstrebaval navykovy nikotin. atd... Co me vsak dorazilo byl pruzkum, ktery prokazal, ze 80% deti kuraku zacne take kourit. Je to tim, ze koureni vidi jako naprostou samozrejmost u svych rodicu. V tu dobu se mi narodil muj druhy syn a neumel jsem si predstavit, ze bych jakkoliv prispival k tomu, aby nekdy spadl do tak hnusny zavyslosti. tech faktoru bylo vic, proc jsme prestal kourit, ale to ze moji slabost odnasi hlavne moje deti jsem neunesl. Nejen, ze jsem je okradal tim, ze jsem furu penez utracel za cigarety, ale brat jim moznost nekourit jsem nechtel.

Protector of Good.
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 20/05/2004 :  21:57:06  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 929

btw ta vyhlaska o nekoureni behem obeda se zacina po hospodach roznaset jako epidemie. tady v brne uz ten papir visi v kazde 2. takze ted uz to neni o dobre vuli/slusnosti kuraka, ale je to proste zakazane.

Chvalabohu...obecne by se melo zakazat v hospodach, ktere podavaji jidlo, kourit uplne. Nejak me moc nebavi, aby to, jestli moje zdravi bylo ci nebylo ohrozeno, bylo na dobre vuli/slusnosti kuraka. V naproste vetsine (budiz vyjimkam slava) kurak na nejakeho nekuraka v restauraci zvysoka...

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 20/05/2004 :  22:00:24  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Musim rict ze obcas mi ten kour dost stve Vyleceny sou nejhorsi
Go to Top of Page

Nathalie
New Member

108 Posts

Posted - 20/05/2004 :  22:23:02  Show Profile  Send Nathalie an ICQ Message Send Nathalie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vitros

quote:

JJ, o hospody kde se da vevnitr hulit neni nouze, ale vetsinou to sou vsechno hospody kde se jointy prodavaj, to je zase jina :]

Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet
Go to Top of Page

929
Starting Member

41 Posts

Posted - 20/05/2004 :  22:30:49  Show Profile  Send 929 an ICQ Message Send 929 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Coriven

quote:
Originally posted by 929

Chvalabohu...obecne by se melo zakazat v hospodach, ktere podavaji jidlo, kourit uplne. Nejak me moc nebavi, aby to, jestli moje zdravi bylo ci nebylo ohrozeno, bylo na dobre vuli/slusnosti kuraka. V naproste vetsine (budiz vyjimkam slava) kurak na nejakeho nekuraka v restauraci zvysoka...

heh myslis zakaz koureni i mimo dobu obeda? no zda se ze i na to jednou dojde. doufam ze se toho nedoziju. a jestli se tolik bojis o sve zdravi tak nechod do hospody a sportuj misto cumeni do monitoru, co vic dodat.

Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 20/05/2004 :  23:04:55  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 929
heh myslis zakaz koureni i mimo dobu obeda? no zda se ze i na to jednou dojde. doufam ze se toho nedoziju. a jestli se tolik bojis o sve zdravi tak nechod do hospody a sportuj misto cumeni do monitoru, co vic dodat.

Ano, bezesporu - pokud se tam podava jidlo i mimo obeda (a to si pis ze ano), pak by se tam kourit nemelo. Nehodlam mit na jidlo vymezene 2 h denne a pak jit do samosky...
Do hospody se chodim najist, prekvapive za to te hospode zaplatim vic penez nez ty svym zapalenim cigarety.

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

929
Starting Member

41 Posts

Posted - 20/05/2004 :  23:36:36  Show Profile  Send 929 an ICQ Message Send 929 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by 929

Ano, bezesporu - pokud se tam podava jidlo i mimo obeda (a to si pis ze ano), pak by se tam kourit nemeo. Nehodlam mit na jidlo vymezene 2 h denne a pak jit do samosky...
Do hospody se chodim najist, prekvapive za to te hospode zaplatim vic penez nez ty svym zapalenim cigarety.

jsou hospody kde maji oddelene sekce kuraku a nekuraku, momentalne ti nezbyva nic jineho nez nejakou ve svem okoli vyhledat, nebo se smirit se svou davkou koure. jen tak mezi nami ti kuraci tam jen tak nesedi a nepokuruji si tu svou startu, ale obvykle i neco zkonzumuji takze s temi poplatky hospode jsme na tom stejne. jo a nevadi ti treba i kour z vyfuku?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/05/2004 :  00:19:47  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 929

jo a nevadi ti treba i kour z vyfuku?

jeste se mi nestalo, ze by mi u jidla vedle zastavilo auto a zacalo naprosto nesmyslne banat

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 21/05/2004 :  00:24:51  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Jako tohle uz zacina bejt trochu moc vostry Celej vecer se tu na foru objevujou samy perly, ale co je moc to je moc, lol
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 21/05/2004 :  03:16:33  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
jeste se mi nestalo, ze by mi u jidla vedle zastavilo auto a zacalo naprosto nesmyslne banat

zacalo coze?

quote:

Zatimco my kuraci do hospody prijdeme, vykourime krabicku cigaret do obliceje kolemsedicim nekurakum, a zase odejdeme.
Prvotridni argument!

Edited by - Tartaros on 21/05/2004 03:19:08
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 21/05/2004 :  08:21:42  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Sic jsem vyléčený kuřák ale i přesto mě se mi ježí chlupy z tý šílený světový protikuřácký kampaně. Za chvíli i u nás uvidíme vysoký manažery kouřit skrytě za rohem vlastní budovy

Zase nekuřáci by si měli uvědomit kolik ti kuřáci odvádějí daní a že bez kuřáků by stát rychle dokouřil.

Noe

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 21/05/2004 :  08:51:31  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Zase nekuřáci by si měli uvědomit kolik ti kuřáci odvádějí daní a že bez kuřáků by stát rychle dokouřil.

Hehe, to je taky velky blud
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 21/05/2004 :  09:03:44  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zatimco my kuraci do hospody prijdeme, vykourime krabicku cigaret do obliceje kolemsedicim nekurakum, a zase odejdeme.
Prvotridni argument!

Ne, ale kdybyste si nezapalili, hospoda na tom nic neztrati.

Ja chodim do hospody primarne mimo svuj domov (na cestach a pod.) jinak se stravuju samozrejme doma. A nekurackou hospodu (ci rozdelenou) abys hledal s baterkou nebo spis si najal detektiva. Proste normalne nejsou.

A pozadat kouriciho "spolustolovnika" od vedlejsiho stolu o tipnuti cigarety se povazuje u nas doposud paradoxne za velkou nevychovanost, vyzadujici od "dospelych" minimalne poslani do...

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 21/05/2004 :  09:25:46  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
Uryvek z "Jiste pane premiere":
-Nemoci souvisejici s kourenim stoji statni pokladnu 165 milionu liber rocne.
-Ano, ale to uz sme zkoumali. A vyslo najevo, ze kdyby se onech 100 tisic obyvatel dozilo pokrocileho stari, stali by nas na penzich a socialnim zabezpeceni vic nez na kolik by prislo leceni. Takze z financniho hlediska vzato, je beze vsech pochybnosti lepsi, kdyz budou dale vymirat tim tempem jako dosud.

Ad Topic: To je jak KDUCSL vs. GAY iniciativa. Sem postovat nejakej nazor vazne nema smysl.

-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru-
*The murderer Feyd Rautha*
-ex/member of Suchdol -Triada- team.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/05/2004 :  09:44:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cert2

Ad Topic: To je jak KDUCSL vs. GAY iniciativa. Sem postovat nejakej nazor vazne nema smysl.

a ty jses flandak, nebo GAy, ze o tom tolik vis ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 21/05/2004 :  10:11:01  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uryvek z "Jiste pane premiere":
-Nemoci souvisejici s kourenim stoji statni pokladnu 165 milionu liber rocne.
-Ano, ale to uz sme zkoumali. A vyslo najevo, ze kdyby se onech 100 tisic obyvatel dozilo pokrocileho stari, stali by nas na penzich a socialnim zabezpeceni vic nez na kolik by prislo leceni. Takze z financniho hlediska vzato, je beze vsech pochybnosti lepsi, kdyz budou dale vymirat tim tempem jako dosud.

Hehe, cekal jsem, kdy to nekdo zmini. Pravdou je, ze tyto "analyzy" jsou brany jen z jednoho hlediska (Prijem vs vydaje pri prumeru). BOhuzel neberou v uvahu prijmy ze zvysene spotreby zpusobene nadbytkem penez a poklesem vydaju na zdravotni peci zpusobenou ubytkem skodlivin v prostredi.
Ale to je fakt na tema co kdyby byly v potoce ryby, protoze ani jedno, ani druhe nejde radne prokazat
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 21/05/2004 :  10:52:26  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

a ty jses flandak, nebo GAy, ze o tom tolik vis ?

Hadam, ze jako certa me nikdo na KDUCSL typovat nebude. Gay taky nejsem, ale pocitej s tim, ze az se dostanes do pekla, tak tam budou sami tlusty buzny s letlampama.

Edited by - Cert2 on 21/05/2004 10:53:25
Go to Top of Page

LordJerry
Starting Member

47 Posts

Posted - 21/05/2004 :  11:06:39  Show Profile  Send LordJerry an ICQ Message Send LordJerry a Private Message  Reply with Quote
quote:
[i]Originally posted by 929
jsou hospody kde maji oddelene sekce kuraku a nekuraku, momentalne ti nezbyva nic jineho nez nejakou ve svem okoli vyhledat, nebo se smirit se svou davkou koure.

Platny predpis pro restauracni zarizeni je takovy, ze v dobe podavani obeda se v restauracich, kde se podavaji hotova jidla nesmi kourit. Bud vubec a nebo musi mit oddelenou nekurackou jidelnu. Co je na tom nejasne? To neni o tom, ze nekuraci nenavidi kuraky. Je to o tom, ze kuraci jsou temer vsichni naprosto bezohledni. Nekurak o svoje zakonem dana prava musi skemrat a jeste je mu spilano.

Protector of Good.
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 21/05/2004 :  11:18:31  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
Podelani nekuraci. Kam bysme se dostali, kdyby se kazdej domahal svych prav. Dejte si kazdy rano Actimel a neserte.

-A vubec, znal sem 2 bratry. Jeden kouril uz 10 let a nic mu nebylo a druhej nekouril a zemrel kdyz mu byly 3 roky.

Edited by - Cert2 on 21/05/2004 11:45:22
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 21/05/2004 :  20:25:21  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Podle me do hospody se chodi bavit, dat si pivko a u toho cigaretu.
Jist se zasadne chodi do restauraci.KDyz ti cigareta vadi, tak to proste nelezu nebo jdu jinam.V dobe obeda sem za posledni dobu nezazil, ze by si nekdo zapalil.Sam sem kurak, ale v zivote bych si v dobe obeda nedovolil zapalit.

Jerry: normalnimu kurakovi, ktery nehuli 60 cigaret denne (ten uz je z toho tak zblby, ze mu to ani neprijde) to vadit bude.Koureni u jidla mi vadi.Ja to respektuji, ten zakon a nevadi mi.Ale nedokazu si predstavit, ze lidi si daji pivko a nebudou si moci zapalit.Tohle proste nikdy nebude mozne.Lidi proste prestanou chodit tam, kde si tu cigaretu nebudou moci dat a hospoda na tom jen prodela.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le

Edited by - sword on 21/05/2004 20:29:11
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 21/05/2004 :  20:40:06  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
Sword: Teorie je jedna vec a praxe druha...

Navic ten kurak proste ma volbu (a hodne slusnych kuraku, co znam, ji vyuziva) - proste si jdou zakourit ven, kdyz to potrebujou. Nekurak ma proste smulu, bud to bude dychat, nebo muze jit jinam - kdyz je vubec kam...

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

LordJerry
Starting Member

47 Posts

Posted - 22/05/2004 :  00:21:52  Show Profile  Send LordJerry an ICQ Message Send LordJerry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sword

Ale nedokazu si predstavit, ze lidi si daji pivko a nebudou si moci zapalit.Tohle proste nikdy nebude mozne.Lidi proste prestanou chodit tam, kde si tu cigaretu nebudou moci dat a hospoda na tom jen prodela.

Uvidime, jak dopadnou Irove :)

Ja nerikam, ze vsichni kuraci jsou bezohledni, ale rikam, ze vetsina jo. Zvlaste pak ti co kouri uz hodne dlouho a povazuji to za normalni a divi se, jak to nekomu muze vadit.

Protector of Good.
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 22/05/2004 :  05:26:42  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Prvotridni argument!

Ne, ale kdybyste si nezapalili, hospoda na tom nic neztrati.

Porad sem nezaznamenal pointu tohodle "argumentu". Radsi toho nech :)

quote:
Kam bysme se dostali, kdyby se kazdej domahal svych prav.
Tohle se mi moc libilo :))

Go to Top of Page

Mongrel
New Member

175 Posts

Posted - 22/05/2004 :  16:33:58  Show Profile  Send Mongrel an ICQ Message Send Mongrel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by LordJerry

quote:
Originally posted by sword

Ale nedokazu si predstavit, ze lidi si daji pivko a nebudou si moci zapalit.Tohle proste nikdy nebude mozne.Lidi proste prestanou chodit tam, kde si tu cigaretu nebudou moci dat a hospoda na tom jen prodela.

Uvidime, jak dopadnou Irove :)

Ja nerikam, ze vsichni kuraci jsou bezohledni, ale rikam, ze vetsina jo. Zvlaste pak ti co kouri uz hodne dlouho a povazuji to za normalni a divi se, jak to nekomu muze vadit.

Ja jsem treba vicemene nekurak. Kourim jen velice vyjimecne, ale zato teda kourim rozhodne zcela bezohledne :)

GM Mandos, Moria team.
Ranger Mongrel + Craft Thalion, DarkParadise
Go to Top of Page

929
Starting Member

41 Posts

Posted - 25/05/2004 :  01:25:10  Show Profile  Send 929 an ICQ Message Send 929 a Private Message  Reply with Quote
uz 2 dny jsem nemel cigaretu. je pravda ze vetsinou spim a vubec jsem radeji ani nevytahl paty z domu, respektive postele. chut jsem mel asi tak 5x hlavne kdyz jsem zapl tv a davali tam "zachrante vojina ryana" jak tam chlapi postupovali krajinou a pokurovali, jezis musel sem to vypnout. uaaa

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 25/05/2004 :  09:10:40  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 929

uz 2 dny jsem nemel cigaretu. je pravda ze vetsinou spim a vubec jsem radeji ani nevytahl paty z domu, respektive postele. chut jsem mel asi tak 5x hlavne kdyz jsem zapl tv a davali tam "zachrante vojina ryana" jak tam chlapi postupovali krajinou a pokurovali, jezis musel sem to vypnout. uaaa

člověče přesně, nekouřím už 6 měsíc, defakto mi nevadí ani když si kdokoli předemnou zapálí ale při Ryanovi jsem včera v některých scénách měl zase hroznou chuť si zapálit.

Noe

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 25/05/2004 :  10:05:36  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Jo, i jako nekurak mam chut si po nekterych reklamách zapálit. (Marlboro) Rozhodně bych je zakázal.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 25/05/2004 :  10:48:24  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
lol ty me dycky dokazes pobavit
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 25/05/2004 :  13:38:00  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

lol ty me dycky dokazes pobavit

Kuš, závisláku. Tobě už nepomůže ani svěcená voda.

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 25/05/2004 :  15:01:14  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
to bude tim ze jsem do ni namocil
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 25/05/2004 :  17:30:03  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Ty taky?

Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 25/05/2004 :  17:42:06  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

Jo, i jako nekurak mam chut si po nekterych reklamách zapálit. (Marlboro) Rozhodně bych je zakázal.

A zakazal bys taky pecka protoze po nich lidi chtej sukat? :))

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 25/05/2004 :  18:27:33  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by San-Raal

quote:
Originally posted by Mistral

A zakazal bys taky pecka protoze po nich lidi chtej sukat? :))

Jo? Tak to bych rozhodne zakazal.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 25/05/2004 :  19:08:37  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
Neni Mistral nahodou v cirkvi? :p
To sou bludy, upalit je. Vsechny! :]

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 25/05/2004 :  20:53:08  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Mistral jako vzdy perly

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 25/05/2004 :  20:53:44  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote

kuraci, fuj.

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 26/05/2004 :  01:36:21  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Mistral jako vzdy perly

ani ty si nezklamal

Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,42 seconds. on eygor Snitz Forums 2000