Author |
Topic  |
|
VeRtEx
Starting Member
49 Posts |
Posted - 17/05/2004 : 23:07:15
|
Zajimalo by me jak zrusit ML ktery jedu a dat si jiny ?
|
|
| |
katzz
New Member

160 Posts |
Posted - 18/05/2004 : 07:46:02
|
Někde sem čet, že z moba co je na ML 3.2 padá ML-respec stone, ale je to myslím až od 1,69
Nechci zakládat další topic a tak se zeptám tady, nevíte jak je to s TOA armorama(chain,studded,leather) na PvP serveru, když vypadne nějakej armor z moba co ho zabijeme tak bude armor z jakýho realmu(alb,mid,hib)? Podle čeho se to určuje, jen podle toho kdo je GL? A když dělám questy, tak vždycky dostanu armor jen z mýho realmu? |
Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I |
 |
|
Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts |
Posted - 18/05/2004 : 08:07:16
|
myslim si ,ze je to tak dropy jsou ovlineny od toho kdo je group leader popripade bg leader . pokud delas quest dostanes vzdy svuj realm  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/05/2004 : 08:45:28
|
quote: Originally posted by katzz
Někde sem čet, že z moba co je na ML 3.2 padá ML-respec stone, ale je to myslím až od 1,69
Nechci zakládat další topic a tak se zeptám tady, nevíte jak je to s TOA armorama(chain,studded,leather) na PvP serveru, když vypadne nějakej armor z moba co ho zabijeme tak bude armor z jakýho realmu(alb,mid,hib)? Podle čeho se to určuje, jen podle toho kdo je GL? A když dělám questy, tak vždycky dostanu armor jen z mýho realmu?
- pokud delas quest dostanes armor z tveho realmu - pokud farmujete armor artefact tak padne armor podle group leadera - pokud sesmahnete jakehokoliv moba a padne z nej noname armor tak padne take podle group leadera
Doufam, ze se nepletu, v pve se vubec nevyznam :) |
Edited by - VT on 18/05/2004 08:45:56 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 18/05/2004 : 12:17:55
|
quote: Originally posted by Van Tassel
- pokud farmujete armor artefact tak padne armor podle group leadera
artefakt padne z moba jako neaktivovane cosi, typ armoru se urcuje az kdyz si to aktivujes, jelikoz aktivovany je neprenositelny vzdy mas svuj realm, tj neexistuje ze si jako hib char aktivuji mid chain armor jako artefakt |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/05/2004 : 15:13:35
|
quote: Originally posted by Yennefer
quote: Originally posted by Van Tassel
- pokud farmujete armor artefact tak padne armor podle group leadera
artefakt padne z moba jako neaktivovane cosi, typ armoru se urcuje az kdyz si to aktivujes, jelikoz aktivovany je neprenositelny vzdy mas svuj realm, tj neexistuje ze si jako hib char aktivuji mid chain armor jako artefakt
Jiste (clovek se narodi, clovek musi umrit), napsal jsem to neuplne. Nektere artefakty (zvlast armor, nebo pouze armor?) vypadaji v kazdem realmu jinak i kdyz se stejne jmenuji (a maji stejne staty). Podoba padne podle group leadera (Mordred, Camlan, Gaheris). |
Edited by - VT on 18/05/2004 15:16:01 |
 |
|
VeRtEx
Starting Member
49 Posts |
Posted - 18/05/2004 : 18:03:12
|
To stemi moc nepomohli ja vim ze ML respec stone pada na ML 2.10 jmenuje se star of destiny ale spis by me zajimalo jestli neexistuje nakej 1 free respec jestli ne sux mythic a pokud to respecnu jestli musim delat vsechny trialy ML znova nebo jestli mi to zustane ??? |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 19/05/2004 : 07:05:05
|
quote: Originally posted by VeRtEx
To stemi moc nepomohli ja vim ze ML respec stone pada na ML 2.10 jmenuje se star of destiny ale spis by me zajimalo jestli neexistuje nakej 1 free respec jestli ne sux mythic a pokud to respecnu jestli musim delat vsechny trialy ML znova nebo jestli mi to zustane ???
A co mas za char a u nej za ML? Ja mam Healera a u nej jedine Perfekter |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 19/05/2004 : 18:06:07
|
Porad se nemuzu rozhodnout jaky ML mam dat Diblovi az si konecne doplnim zbytek ML1.Ve warlordovi i battlemasterovi jsou nektere abilitky docela cool ale spousta mi prijde na pytel.Muze mi nekdo poradit? Predpokladam ze s Diblou budu predevsim litat v RvR. Predem dik za podnety,navrhy a i s castecnymi preklady  |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 19/05/2004 : 22:32:29
|
quote: Originally posted by Diblajz
Porad se nemuzu rozhodnout jaky ML mam dat Diblovi az si konecne doplnim zbytek ML1.Ve warlordovi i battlemasterovi jsou nektere abilitky docela cool ale spousta mi prijde na pytel.Muze mi nekdo poradit? Predpokladam ze s Diblou budu predevsim litat v RvR. Predem dik za podnety,navrhy a i s castecnymi preklady 
Cau Diblo, tak jestli mas warra tak ti doporucim jedine battlemastera  |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 01/06/2004 : 00:01:20
|
Budis mi odpusteno ze spinim topic offtopicem, ale nemyslim si ze muj dotaz je hoden novyho topicu :-) Prosim je mozny nejakym spusobem zvysovat i staty? napr. str, dex... Ja nikde nenasel jak a to sem uz obehl nejeden web. Dekuji :-) |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 01/06/2004 : 01:51:26
|
quote: Originally posted by Kojot
Budis mi odpusteno ze spinim topic offtopicem, ale nemyslim si ze muj dotaz je hoden novyho topicu :-) Prosim je mozny nejakym spusobem zvysovat i staty? napr. str, dex... Ja nikde nenasel jak a to sem uz obehl nejeden web. Dekuji :-)
Jasne muzes jsou na to bonusy to cap a muzes zvednout kazdej stat o 25 vcetne AF |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 01/06/2004 : 15:57:45
|
Ok dekuji, jen bych te poprosil jestli bys mohl bejt kapanek konkretnejsi? Kde najdu ty bonusy, nebo to zvysuji pomoci nakyho NPC ? Ja to hraju teprv par dni a tak se v tom moc neorientuji :-) |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 01/06/2004 : 16:20:34
|
Bonusy jsou ve všemožných itemech, které ti mohou dropnout. Na lvl 50 si můžeš udělat Epic quest, z něhož získáš armor pro svůj class, který bude mít bonusy do statů, jež tvá postava využije. Dále si můžeš nechat armor, který je vyrobený hráčem, spellcraftnout. Pokud jsi nízký level, tak se nemá moc smysl zatěžovat zvyšováním statů. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 01/06/2004 : 16:42:21
|
quote: Originally posted by Aramir Pokud jsi nízký level, tak se nemá moc smysl zatěžovat zvyšováním statů.
Otazkou je co je to nizky level. :)
Vnboardy jsou plne teorii o tom jak se spellcraftnout a specnout na levelu 4 (napr. fighter 4pts do slash atd.) do noveho bg0 (nf).  |
Edited by - VT on 01/06/2004 16:42:43 |
 |
|
|
Topic  |
|