Author |
Topic  |
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 10/05/2004 : 16:48:12
|
quote: Originally posted by Yenna taktez KoS prevazne caster grupy, pokud si dobre vspominam delali nam vetsi problem nez celej slavnej midgard :)
No ale jiste :). MOC RR12 grupa castru (nebo minimalne jeden RR12, mozna RR13 teoreticky) udela peklo. Ja psal to SAME (moc caster grupa SUN) o nekoli desitek radku vyse. Pro pripomenuti:
quote: Originally posted by Van Tassel Kdyz hraju shamana Dobytka na Mordu tak asi nejtezsi pvp bitvy jsou s grupama plne moc castru (SUN)
ALE. Pouze do te doby nez vyplacaji svoje MOCy a purge. Tanci purge nepotrebuji, jiste vis proc. Castr bez purge je mrtvej indian.
|
Edited by - VT on 10/05/2004 16:51:58 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 12:32:27
|
svym postem jsem chtel jen rict to co rikam porad, ze tzv. 'lepsi' char neni podstatny pro vyhru, rozhodne to pomuze to jo ... |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 13:32:06
|
Za par dni bude zase vsechno jinak. Bude mene CC (skoro kazdej bude mit determinaci, nekdo jeste lepsi nez doposud), mene healu (drazsi RA, hodnotove nerfnuta koncentrace) a tedy assist train jakehokoliv damage bude totalne ownovat.
Ovsem nelze jeste odhadnout do jake miry ovlivni prubeh bitev zcela nove RA nebo napr. veci jako casteny ichor atd. |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 13:45:19
|
uz jste skouseli ten dmg focus absorber co dali do buff specky ? :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 13:47:26
|
quote: Originally posted by Yennefer
uz jste skouseli ten dmg focus absorber co dali do buff specky ? :)
nevim o shamanovi v mdk kterej by mel aug tak vysoko ;) |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 15:30:45
|
Minule to skusal nejaky Legends buffbot, neviem presne ako to funguje, ale viem len ze to absorbuje DOST dmg :)) lenze mam taky pocit ze ten shaman musi celu dobu co je to zakastene stat na mieste a nesmie zakuzlit nic ine a berie mu to neustale manu. Ale nieco konkretnejsie neviem, to bol len taky mali ,,testik,,  |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 15:35:52
|
quote: Originally posted by Pepo
Minule to skusal nejaky Legends buffbot, neviem presne ako to funguje, ale viem len ze to absorbuje DOST dmg :)) lenze mam taky pocit ze ten shaman musi celu dobu co je to zakastene stat na mieste a nesmie zakuzlit nic ine a berie mu to neustale manu. Ale nieco konkretnejsie neviem, to bol len taky mali ,,testik,, 
jo funguje to podobne jako focus dmg shield - caster se nesmi pohnout ani provest nejakou jinou akci (kouzleni), akorat many to zere vic, komplet manu to vycucne asi za 15sec.. |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 19:56:07
|
quote: Originally posted by Pepo
Minule to skusal nejaky Legends buffbot, neviem presne ako to funguje, ale viem len ze to absorbuje DOST dmg :)) lenze mam taky pocit ze ten shaman musi celu dobu co je to zakastene stat na mieste a nesmie zakuzlit nic ine a berie mu to neustale manu. Ale nieco konkretnejsie neviem, to bol len taky mali ,,testik,, 
pokud by nekdo mel zajem, podle informaci na kouzlu to ma absorbovat 85% damage, nevim jak je to narocne na power rad bych to skusil nekdy ;) |
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 21:33:49
|
Myslim ze ta hodnota sa tomu aj priblizovala .... |
 |
|
VeRtEx
Starting Member
49 Posts |
Posted - 12/05/2004 : 00:44:13
|
Já to zkoušel s bubakem ale proti mobum je to asi udelany na rvr kdyz to zakastil dostaval od moba jeste vetsi dmg nez predtim |
 |
|
bubu
New Member

126 Posts |
Posted - 12/05/2004 : 09:14:34
|
Musime to zkusit este jednou, asi me daval vic, protoze nez ke me ten mob dobehl uz sem byl bez poweru, tak to nemelo ucinek  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 23/05/2004 : 12:27:04
|
Tvoj post o nicom nehovori, albici su totalne overpowered a chudaci midgadania len placu niekde v rohu. 
Ale POZOR, chlapci ,, vedia svoje ,,  |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 02/06/2004 : 15:58:45
|
Tak se mi stala pekna vec na Pendragonu v NF releasnul jsem k bindu a objevil jsem se v tele Jarla dost dobra vec musel jsem /stuck jinak jsem se nemohl hybat jen otacek ale Viking Jarl v hunterskym epicu a s Fools bow vypada zajimave
http://www2.webpark.cz/araya/bug.jpg |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 22/06/2004 : 12:14:42
|
quote: Originally posted by smajlik02
quote: Originally posted by bubu
Ohledne tech barev 50lvl ma 35lvl sedej, 36lvl zelenej, to vim jiste (rvr server)
Taky bych rekl ze to tak bude
quote:
Ano, ve tvém realmu. Pokud je z jiného, máš ho od 35 žlutého.
Takže mám pro Vás pro všechny malou omluvu, máte pravdu. Jen malé upřesnění, já už bych na to zapomněl, ale 48-50lvl vidí už 35+ jako žlutky, páč jsem se divil, když jsem killnul v DF (já 48) žlutýho NS a on vzteky zezelenal . Tak jsem si na Vás vzopmněl, že tu dlužím malou omluvu. Že 50 vidí vše 35+ žlutě, to jsem zjistil už dávno, jen jsem to nevěděl u 48 |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Topic  |
|