Author |
Topic  |
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/04/2004 : 10:41:55
|
quote: Originally posted by Wardocan Takze 1800 dmg je pohadka a v pvp uz tomu vubec neverim
1800 jsem ja sam nikdy skutecne nevidel.
Ale.
Muj afk armsman, (ktereho jsem nehral tri roky a je tedy v epiku) dostal v emainu od hib castra za 1480 +-.
Muj RR9 ifik ma cap s relativne prumerne rychlym 3.6 thrustem PA kolem 900. S criticalem je to kolem 1350. A pokud budeme pocitat do jednoho hitu i lifebane a bleeding z PA tak se jsme nekde kolem 1450.
Jenze.
Jeste pomalejsi thrust ci dokonce 2H (4 - 5.0+ speed) u SB ma vetsi cap na PA nez je u meho prumerneho RR9 3.6 speed ifika.
Zalezi hodne na ws. Napr. testovani PA se staff s rychlosti kolem 5 ziskavam cap neco pres 1000 (nebo tak nejak).
Teoreticky 2h sword 5.5+ speed a R11 sb muze mit cap nekde kolem 1100. S criticalem a lifebane (cap je v pvp 90 bez rezistu, nebo tak nejak, uz ted moc nehraju) a bleedem (+ teoretickym damage addem z buffu ci lahve + lifedrain ze zbrane) = jsme v podstate na 1800 na jeden svih.
|
 |
|
Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts |
Posted - 16/04/2004 : 14:40:15
|
quote: Originally posted by smajlik02
quote: Originally posted by Wardocan
No, a prave proto pise, ze to je kravina, ale ze to dostal, a navic v RvR, o PvP se tu nikdo nebavil.  btw nikdo ani nevime, co ten necro mel na sobe jak byl specly a jaky mel buffy. a pokud mel par artefactu na slusnym lvl... no, tobe uhadnem akorat lvl, tvoje buffy a RR, a naky petovo buffy, ale co mas na sobe uz ne  tak nevim, zda je toto prirovnani irelevantni.
to VT : oni se bavil;i o tom , ze dostal 1800 dmg od necromancera coz je naprosta kravina . Ja ted s NS a golden spearem davam taky dost slusny PA a navic mi zvedli dmg insta ddcka a to opravdu o dost .Do MP chain armoru s full rezistem jsem predtim daval insta ddcko okolo 50 + - 5 , ted je to 100 - 120 do MP armoru .
to Smajlik : toz to by me zajimalo jak uhadnes muj RR a moje buffy ze screenshotu . A proc se furt ohanite tim , ze to bylo na rvr ?? A i kdyz se podivas na muj screen zjistits ze jsem skoro full bufnutej , alespon co se tyce accuity a moje RA jsou ladeny tak , aby zvedli dmg a critical a i TOA itemama a kdyz bude mit uplne vse pro negra co se da sehnat nemas sanci na 1800 dmg u necra . Tohle byli moby bez postihu na me . Pokud se budeme bavit o undead mobech zvedne se ta dmg o 30 % , ale i tak ne na 1800 . Tak tu nepis blbosti ty a uz se konecne lidi probudte a priznejte si chybu |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 16/04/2004 : 16:03:40
|
quote: Originally posted by Wardocan to Smajlik : toz to by me zajimalo jak uhadnes muj RR a moje buffy ze screenshotu . A proc se furt ohanite tim , ze to bylo na rvr ?? A i kdyz se podivas na muj screen zjistits ze jsem skoro full bufnutej , alespon co se tyce accuity a moje RA jsou ladeny tak , aby zvedli dmg a critical a i TOA itemama a kdyz bude mit uplne vse pro negra co se da sehnat nemas sanci na 1800 dmg u necra . Tohle byli moby bez postihu na me . Pokud se budeme bavit o undead mobech zvedne se ta dmg o 30 % , ale i tak ne na 1800 . Tak tu nepis blbosti ty a uz se konecne lidi probudte a priznejte si chybu
No s tim RR, ono je hrozne tezky napsat na heraldu vyvoleny, aspon si myslim ze se tak jmenuje, ikdyz nevim jak ty sshoty jsou stary, tak +/- uvidim RR Edit: jo, buffy vidim, i s nakyma abilities |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
Edited by - smajlik02 on 16/04/2004 16:13:47 |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 16/04/2004 : 18:55:27
|
Tak to je pekne LOL. Prej relog do hry a je opatchovano. Bez restartu serveru . Uz cekam pomalu 3 hodiny    |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 16/04/2004 : 20:11:29
|
Tak to je pekne LOL. Prej relog do hry a je opatchovano. Bez restartu serveru . Uz cekam pomalu 3 hodiny   
pletes si cas, ten patch bez restartu byl vcera, dnes je dalsi ktery znamena vypadek viz herald... |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 16/04/2004 : 22:32:17
|
quote: Originally posted by -corwin- pletes si cas, ten patch bez restartu byl vcera, dnes je dalsi ktery znamena vypadek viz herald...
No nic, asi jo, ale novejsi post na heraldu v tu dobu nebyl, a ted dalsi Down  |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 17/04/2004 : 00:12:26
|
Mozes mat 15 artefaktov na 10 lvl a cap je vzdy len 10% spell dmg    |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 17/04/2004 : 00:43:32
|
No, a prave proto pise, ze to je kravina, ale ze to dostal, a navic v RvR, o PvP se tu nikdo nebavil.  btw nikdo ani nevime, co ten necro mel na sobe jak byl specly a jaky mel buffy. a pokud mel par artefactu na slusnym lvl... no, tobe uhadnem akorat lvl, tvoje buffy a RR, a naky petovo buffy, ale co mas na sobe uz ne  tak nevim, zda je toto prirovnani irelevantni.
to VT : oni se bavil;i o tom , ze dostal 1800 dmg od necromancera coz je naprosta kravina . Ja ted s NS a golden spearem davam taky dost slusny PA a navic mi zvedli dmg insta ddcka a to opravdu o dost .Do MP chain armoru s full rezistem jsem predtim daval insta ddcko okolo 50 + - 5 , ted je to 100 - 120 do MP armoru .
to Smajlik : toz to by me zajimalo jak uhadnes muj RR a moje buffy ze screenshotu . A proc se furt ohanite tim , ze to bylo na rvr ?? A i kdyz se podivas na muj screen zjistits ze jsem skoro full bufnutej , alespon co se tyce accuity a moje RA jsou ladeny tak , aby zvedli dmg a critical a i TOA itemama a kdyz bude mit uplne vse pro negra co se da sehnat nemas sanci na 1800 dmg u necra . Tohle byli moby bez postihu na me . Pokud se budeme bavit o undead mobech zvedne se ta dmg o 30 % , ale i tak ne na 1800 . Tak tu nepis blbosti ty a uz se konecne lidi probudte a priznejte si chybu
Ok Vasku to je vsechno pekne ,, ale vse se toci ohledne nesmyslu ze muzes , nebo te sestreli necro na dve rany.Nebo dostanes nesmyslne dd Takze zname se a chces rict ze lzu a vymyslim si ???? . Byl jsem kdysi v Emainu se zerkem , ten ma dobry itemy a ful buf byl od meho shamyho ktery mel zvedly buf cap o 25% plus mending o 18% , takze se zerkem jsem mnel kolem 2.5 k HP Jen jsem se probehl prileteli zergujici albici ,Klasica na rvr .V tu chvili mne necro zameril se sestrelil na dve rany , co ktomu rict. Nic jen to ze je to fakt skvely hrani.Jen tak dale Mythic |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/04/2004 : 01:36:33
|
quote: Originally posted by Pusttule Jen jsem se probehl prileteli zergujici albici ,Klasica na rvr .V tu chvili mne necro zameril se sestrelil na dve rany , co ktomu rict. Nic jen to ze je to fakt skvely hrani.Jen tak dale Mythic
Dneska jsem hral asi 30 minut RR9 clerica, slusne oblecenyho atd.
Sice na mne Trinia rvala at se zamerim a hodim insta (meli jsme jen dva spready v grupe), ale nemam praxi a hlavne si rikam 2 savagove mne nemuzou ublizit.
Trvalo to priblizne 1.5 sekundy a mych 1900+ hp bylo pryc (kazdy bouchnul dvakrat, prvni releasnutej hit je nula sekund).
Byla to legrace.
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/04/2004 : 01:58:49
|
quote: Originally posted by Wardocan Ja ted s NS a golden spearem davam taky dost slusny PA a navic mi zvedli dmg insta ddcka a to opravdu o dost .Do MP chain armoru s full rezistem jsem predtim daval insta ddcko okolo 50 + - 5 , ted je to 100 - 120 do MP armoru .
NS je hrozne malej nebo hrozne hubenej a proto silna loby z duvodu velice spatneho pomeru endurance/damage na shout mela uspech.
NS je uz hodne dlouho na vrcholu potravniho retezce mezi assasiny, imho mel dostat jeste druhe insta dd. |
Edited by - VT on 17/04/2004 02:00:27 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 17/04/2004 : 08:22:56
|
Ja sa strasne tesim na assasinov s pasivnym Viper ( o 100% vacsi poison dmg).
BTW v najnovsej uprave RA vratili friarom IPcko 
BTW mam taku otazku do plena, toto je napisane pri Counter Attack : Gives a chance to automatically counter-attack with an unstyled swing (or a swing from each hand in the case of duel wielding classes) anytime a hit is taken. Works against attacks from all 360 degrees with the chance based on the percentages listed. . Mno lenze mna zaujima ze ci to vracia uder aj ked evade/miss/parry alebo to vrati uder len ked ma niekdo trafi, ako mi urobi dmg. |
Edited by - Pepo on 17/04/2004 08:25:36 |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 00:30:25
|
quote: Originally posted by kyuss
[quote]
50 vidi vsetky enemy +35 ako zltych, 0-34 ako sedych. (rvr) 35 ma enemy klasicky vo farbach (rvr,pvp) 50 na pvp tak isto vsetkych vo farbach {modra,zelena atd...) Ono to je uvedene v jednom zo starsich patch notes tak si to pozri.
Takze dnes jsem po dlouhe dobe lognul skalda a a v emainu u g2 potkam infika a hadejte jakou mel barvu ZELENOU!!. Takze uz si nechte ty chytry reci, ze 50 ma jen zlutky nebo sedivky!! Hrajete na PvP a RvR si jen matne pamatujete. Mozna ze kdysi to tak bylo, ale dnes mam i dukaz.  
http://www.home.karneval.cz/00101738/ss/sshot057.jpg
Tak co mi na to reknete ted???? Ze sem to premaloval v pbrush? |
 |
|
Johanka
Starting Member
2 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 06:50:14
|
[quote]
50 vidi vsetky enemy +35 ako zltych, 0-34 ako sedych. (rvr) 35 ma enemy klasicky vo farbach (rvr,pvp) 50 na pvp tak isto vsetkych vo farbach {modra,zelena atd...) Ono to je uvedene v jednom zo starsich patch notes tak si to pozri.
Takze dnes jsem po dlouhe dobe lognul skalda a a v emainu u g2 potkam infika a hadejte jakou mel barvu ZELENOU!!. Takze uz si nechte ty chytry reci, ze 50 ma jen zlutky nebo sedivky!! Hrajete na PvP a RvR si jen matne pamatujete. Mozna ze kdysi to tak bylo, ale dnes mam i dukaz.  
http://www.home.karneval.cz/00101738/ss/sshot057.jpg
Tak co mi na to reknete ted???? Ze sem to premaloval v pbrush?
Tak vysvetleni .... " Jak vidi 50:" 35-41(42) zelene (42)43-45 modre 46-50 zlute.
|
Johanka SILENT 5L7 Healer <EVOLVED> PvP EU |
Edited by - Johanka on 05/05/2004 14:59:36 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 08:54:24
|
quote: Originally posted by smajlik02 http://www.home.karneval.cz/00101738/ss/sshot057.jpg
Tak co mi na to reknete ted???? Ze sem to premaloval v pbrush?
Hlavne si premaluj ikonu/akci /sticku na quick baru na neco uzitecnejsiho. Ikonu sticku si namapuj na klavesu. |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 10:28:37
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Hlavne si premaluj ikonu/akci /sticku na quick baru na neco uzitecnejsiho. Ikonu sticku si namapuj na klavesu.
Mam to nastavaneny, tak jak mi to vyhovuje |
 |
|
kyuss
Starting Member
99 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 11:29:22
|
[mod]Nehovoril som ti ze povodnu farbu vidis az ked enemy umre ??? Pozri sa na ten tvoj screen este raz.....je tam ten infil zivy alebo mrtvy ? |
Torevas <Virus> -- AoC Demonologist -- Aquilonia |
Edited by - Yennefer on 05/05/2004 18:44:26 |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 12:17:42
|
[mod]Nehovoril som ti ze povodnu farbu vidis az ked enemy umre ??? Pozri sa na ten tvoj screen este raz.....je tam ten infil zivy alebo mrtvy ?
Hele vis co? udelej si na blue serveru /level char a jdi s 20 do thidranki a k tvemu uzasu tam proti tobe budou red enemy(23,24lvl,oj enemy(21,22 lvl)a zluty( tvuj lvl).A BUDOU ZIVY.Prijd treba na guinevere ja ti klidne 1 golda na ten pokus daruju. Nebo je to bug podle tebe,kdyz jsem vcera se Suvou byl v emainu s guildou,protoze jsem si blbec koupil spatnej portacni amulet a proti me litali red enemy(50),oj(45-49.5)? Zadnej screenshot samozrejme nemam,nebyl cas se fotit,byl sem rad ze jsem vydrzel na zivu tak dlouho. |
Edited by - Yennefer on 05/05/2004 18:45:12 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 12:31:34
|
quote: Originally posted by Diblajz
[mod]Nehovoril som ti ze povodnu farbu vidis az ked enemy umre ??? Pozri sa na ten tvoj screen este raz.....je tam ten infil zivy alebo mrtvy ?
Hele vis co? udelej si na blue serveru /level char a jdi s 20 do thidranki a k tvemu uzasu tam proti tobe budou red enemy(23,24lvl,oj enemy(21,22 lvl)a zluty( tvuj lvl).A BUDOU ZIVY.Prijd treba na guinevere ja ti klidne 1 golda na ten pokus daruju. Nebo je to bug podle tebe,kdyz jsem vcera se Suvou byl v emainu s guildou,protoze jsem si blbec koupil spatnej portacni amulet a proti me litali red enemy(50),oj(45-49.5)? Zadnej screenshot samozrejme nemam,nebyl cas se fotit,byl sem rad ze jsem vydrzel na zivu tak dlouho.
Ju a hele, vite co? :
Zase mne znechutila lidska hloupost a ztratil jsem chut pracovat :(
Smajlik02 + Diblajz = pouzite mozek, google, camelotherald a precte si sakra co psal Kyuss.
Jezisi ...
NEW RVR "CON" COLORS
Any player level 35-50 will see any other player 35-50 who is lower than them as "yellow". You will still see players higher than you as orange/red/purple. If you or your target is lower than level 42, the con color will be the same as they have been. The intent of this change is to have high-level characters not immediately go after lower-level enemies that are "easy" kills.
Please note that this change does not affect anything other than how the player cons to you. To-hit, damage, etc, are NOT affected by this.
|
Edited by - Yennefer on 05/05/2004 18:44:52 |
 |
|
kyuss
Starting Member
99 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 12:39:11
|
Hele vis co? udelej si na blue serveru /level char a jdi s 20 do thidranki a k tvemu uzasu tam proti tobe budou red enemy(23,24lvl,oj enemy(21,22 lvl)a zluty( tvuj lvl).A BUDOU ZIVY.Prijd treba na guinevere ja ti klidne 1 golda na ten pokus daruju. Nebo je to bug podle tebe,kdyz jsem vcera se Suvou byl v emainu s guildou,protoze jsem si blbec koupil spatnej portacni amulet a proti me litali red enemy(50),oj(45-49.5)? Zadnej screenshot samozrejme nemam,nebyl cas se fotit,byl sem rad ze jsem vydrzel na zivu tak dlouho.
Pred par tyzdnami som napisal toto :
Z toho vypliva, ze vsetci NON lvl 50 vidia ostatnych vo farbach na RVR servroch, takze si nemusim robit ziadne /level 20 v bg. Je fakt az take tazke ten system farieb pochopit ?
|
Torevas <Virus> -- AoC Demonologist -- Aquilonia |
Edited by - Yennefer on 05/05/2004 18:43:59 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 12:43:07
|
Zmenu se kterou hrajete uz 15 mesicu si muzete nastudovat (je na case, nechtel bych s vami hrat posledni rok na rvr serveru, pocitam, ze na vas kazdej pokrikuje noobove nebo s vami nikdo nehraje, nebo vubec nevite co je to group/zerg rvr?), jedna se o:
v1.60 |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 12:53:56
|
Zmenu se kterou hrajete uz 15 mesicu si muzete nastudovat (je na case, nechtel bych s vami hrat posledni rok na rvr serveru, pocitam, ze na vas kazdej pokrikuje noobove nebo s vami nikdo nehraje, nebo vubec nevite co je to group/zerg rvr?), jedna se o:
v1.60
Patch notes mluvi jasne,ale proc to tak neni? |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 13:02:27
|
v1.60
Patch notes mluvi jasne,ale proc to tak neni?
Co ti prijde, ze "to tak neni"? |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 19:20:53
|
U meho prispevku z 05/05/2004 : 12:31:34 doslo Corwe z tve strany k editaci.
Co jsi updatoval/mazal/inzertoval?
edit: uz to vidim; modoval jsi Kyussuv quote |
Edited by - VT on 05/05/2004 19:22:50 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 17:50:54
|
U meho prispevku z 05/05/2004 : 12:31:34 doslo Corwe z tve strany k editaci. Co jsi updatoval/mazal/inzertoval? edit: uz to vidim; modoval jsi Kyussuv quote
mazal jsem nadavku na zaklade ktere se rozpoutal sprosty flame :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 00:34:55
|
quote: Originally posted by -corwin-
mazal jsem nadavku na zaklade ktere se rozpoutal sprosty flame :)
njn sorry, trochu mi utekli prsty  |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 14:15:50
|
Sory ale vam uz hrabe z toho PvP . na rvr vidis level enemy podle barev viz Johanka a viz smajlik !! to je jedno jestli je mrtvy nebo ne ! Jak uz je debata o thidranki tak si udelej level 20 a bez tam jak ste tak chytri a uvidime ! dvacka tam uvidi orange , red a zlute dvacet ctyrka modre a zlute Chtelo by se nekdy lognout na rvr servr a neplacat tu pi... jako vzdycky! |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 14:33:50
|
quote: Originally posted by Pusttule
Sory ale vam uz hrabe z toho PvP . na rvr vidis level enemy podle barev viz Johanka a viz smajlik !! to je jedno jestli je mrtvy nebo ne ! Jak uz je debata o thidranki tak si udelej level 20 a bez tam jak ste tak chytri a uvidime ! dvacka tam uvidi orange , red a zlute dvacet ctyrka modre a zlute Chtelo by se nekdy lognout na rvr servr a neplacat tu pi... jako vzdycky!
Pred par tyzdnami Kyuss napisal toto :
Z toho VYPLIVA, ZE VSETCI NON LVL 50 vidia ostatnych vo farbach na RVR servroch, takze si nemusim robit ziadne /level 20 v bg. Je fakt az take tazke ten system farieb pochopit ? |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
Edited by - Deimnia on 08/05/2004 14:35:35 |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 14:41:27
|
http://mujweb.cz/Zabava/Pusttul takze tu mate foto asi podle vas je vse ok ale poradne se podivejte asi ne !!! at zije albion jeste bych nerfnul midgard ma moc silne chary neni co dodat ubohost . |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 14:49:01
|
quote: Originally posted by Deimnia
Sory ale vam uz hrabe z toho PvP . na rvr vidis level enemy podle barev viz Johanka a viz smajlik !! to je jedno jestli je mrtvy nebo ne ! Jak uz je debata o thidranki tak si udelej level 20 a bez tam jak ste tak chytri a uvidime ! dvacka tam uvidi orange , red a zlute dvacet ctyrka modre a zlute Chtelo by se nekdy lognout na rvr servr a neplacat tu pi... jako vzdycky!
Pred par tyzdnami Kyuss napisal toto :
50 vidi vsetky enemy +35 ako zltych, 0-34 ako sedych. (rvr)
hm a Tys asi nevidel na rvr nikdy jak si kliknul na nekoho modreho britona nebo zeleneho celta Kdyz kliknes na enemy ukaze se ti barva podle levlu a kdyz nekliknes vse je rude . Ale smajlik se tu bavil o tom ze je to barevne odlevelovano tak to myslel. to same jak bys chodil na moby. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 15:43:04
|
http://mujweb.cz/Zabava/Pusttul takze tu mate foto asi podle vas je vse ok ale poradne se podivejte asi ne !!! at zije albion jeste bych nerfnul midgard ma moc silne chary neni co dodat ubohost .
Hraji daoc tri/ctyri roky. Played mam asi 200 dni plus na vsech charech, kolem 7 milionu rpts. Pokud by se mne nekdo zeptal jaky realm ma nejvetsi sanci vytvorit kvalitni grupu odpovedel bych Midgard. Tesne za nim hib. Albion se socialni enduranci a nutnosti mit minimalne PET ruznych classu na zaklad grupy (heal, enda, mezz, speed, damage) je zcela nekde jine a je odsouzen k existovani v podobe zergu.
Trinia: MdK pry ownuje vsechny na pendragonu. VT: Fakt? jak je to mozne? Pendragon preci bezi v rvr modu? Trinia: No jiste, ale oni vsichni maji chary z Midgardu. VT: Hmm to je pravda; soucasna podoba high bitek v connacht arene na mordredu je vlastne ve znameni fotm ... a to je vlastne doplnovane pouze clerikem z albionu, zbytek jsou midgardske chary ...
Verim, ze castri z albu ci hibu dokazi zatopit, ale Reneg potvrdil, ze average+ pvp gilda z Mordu po prechodu na RvR server sejme v midgardskem fotm cokoliv.
|
Edited by - VT on 08/05/2004 15:50:10 |
 |
|
Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 16:04:32
|
http://mujweb.cz/Zabava/Pusttul takze tu mate foto asi podle vas je vse ok ale poradne se podivejte asi ne !!! at zije albion jeste bych nerfnul midgard ma moc silne chary neni co dodat ubohost .
nevim co z toho screenu vypliva , ale ja nevidim nic . Mozna by jsi mel upresnit kde to bylo , kdo te napdal , ale dle screenu muzu soudit , ze mas na sobe vybavu pro 20 lv kterej ma qua 85 , coz neni vubec problem te do toho hitnout za tolik . Ale upresni napred svuj screen a pak se muzeme jen divit  |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 16:26:41
|
nevim co z toho screenu vypliva , ale ja nevidim nic . Mozna by jsi mel upresnit kde to bylo , kdo te napdal , ale dle screenu muzu soudit , ze mas na sobe vybavu pro 20 lv kterej ma qua 85 , coz neni vubec problem te do toho hitnout za tolik . Ale upresni napred svuj screen a pak se muzeme jen divit 
jasne jednim boltem kilnout cokoliv hm ubrat skoro 500 hp na 24 l trochu prepal ne ? ale pro vas to je asi normalni ze heh . |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 16:28:12
|
Hraji daoc tri/ctyri roky. Played mam asi 200 dni plus na vsech charech, kolem 7 milionu rpts. Pokud by se mne nekdo zeptal jaky realm ma nejvetsi sanci vytvorit kvalitni grupu odpovedel bych Midgard. Tesne za nim hib. Albion se socialni enduranci a nutnosti mit minimalne PET ruznych classu na zaklad grupy (heal, enda, mezz, speed, damage) je zcela nekde jine a je odsouzen k existovani v podobe zergu.
Trinia: MdK pry ownuje vsechny na pendragonu. VT: Fakt? jak je to mozne? Pendragon preci bezi v rvr modu? Trinia: No jiste, ale oni vsichni maji chary z Midgardu. VT: Hmm to je pravda; soucasna podoba high bitek v connacht arene na mordredu je vlastne ve znameni fotm ... a to je vlastne doplnovane pouze clerikem z albionu, zbytek jsou midgardske chary ...
Verim, ze castri z albu ci hibu dokazi zatopit, ale Reneg potvrdil, ze average+ pvp gilda z Mordu po prechodu na RvR server sejme v midgardskem fotm cokoliv.
dobrou grupu zalozi midgard to jo ale naco jim bude dobra grupa jak albikum staci slozit grupu z casteru hm ?? a smahnout vse ?co ty nato ?? |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 17:08:40
|
quote: Originally posted by Pusttule dobrou grupu zalozi midgard to jo ale naco jim bude dobra grupa jak albikum staci slozit grupu z casteru hm ?? a smahnout vse ?co ty nato ??
Smahnou vas jednou za 30 minut (vyuzite lagy a pak mozna ani to ne, prochazejte charem, ani si nevrznou, pokud nesedi na locale). Dalsi dve/tri bitvy jsou vase (MOC/purge timer).
Kdyz hraju shamana Dobytka na Mordu tak asi nejtezsi pvp bitvy jsou s grupama plne moc castru (SUN), ci bodyguard ML10 playeru. Par instantu, par PR a jsou mrtvy. Sice se dostaneme do down spiraly, kdy nemame RA a ostani RA maji, ale je to fuk.
OVSEM. Nejdelsi bitvy jsou fotm versus fotm. DAOC neni realita. DAOC je pouze souhrn alogritmu (rozhodne nejkvalitnejsich z mmorpg sveta) v ramci, kterych se muzes pohybovat. Existuje ideal. Existuje lepsi char. Existuje horsi. Matematicky je mozne vse dokazat. Dukaz je ovlivnen kvalitou hrace, ale pouze do urcite miry. POkud je maximalni kvalita hrace rovna hodnote x a postavis proti sobe class y a z, a vis, ze class y je lepsi papirove/a_prakticky kvalitnejsi nez z, tak bude vzdy bude platit, ze xy > xz, i kdyby se Corwin rozkrajel na deset malejch Yennu (  ). |
Edited by - VT on 08/05/2004 17:17:57 |
 |
|
querb
New Member

125 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 19:26:10
|
Z toho VYPLIVA, ZE VSETCI NON LVL 50
Kdyz uz neco zduraznime pouzitim velkych pismen a cervene barvy, tak se podivame prve do pravidel ceskeho pravopisu, kdyz jsme 5 tridu prospali na lavici  |
Ticho leci  |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 20:55:35
|
quote: Originally posted by querb
Z toho VYPLIVA, ZE VSETCI NON LVL 50
Kdyz uz neco zduraznime pouzitim velkych pismen a cervene barvy, tak se podivame prve do pravidel ceskeho pravopisu, kdyz jsme 5 tridu prospali na lavici 
Ja to quotoval z predchazejiciho postu. Mmmm a navic... je to ve slovencine.  |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 20:59:15
|
VT : mas to zbytocne, to co povie pustt je svate (rovnako ako co povies ty ale to je na iny topik ) |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 21:08:57
|
Tak tomu fotu skutecne nerozumim. Co by jako melo rict ?
Pokud ja vim, diskutovalo se o tom, ze ty, jakozto LEVEL 50 vidis enemy realm jako barevne odlisene(ne jenom zlute, sede).
A ted tu das obrazek NON LEVEL 50 charu a jeste mas v targetu zluteho Britona, takze ten obrazek ma nulovou vypovedni hodnotu a nechapu proc ho sem vlastne vubec davas(nehledne na to, ze ma 1MB).
... a jestli se domnivas, ze Firewizzard s capnutou Int a buffem Acuity ti do 0% fire ressistu nemuze dat 300dmg + 150dmg (critical(nebo 350+100)) tak... Ano muze a je to uplne normalni jev, ktery se muze vyskytnout i u runemastera z Midgardu. |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 21:28:03
|
A tady je midgardskej, podle tebe asi slabej caster a jeho dmg.
http://deim.czweb.org/sshot007.jpg
EDIT: Do maxnuteho cold ressistu(i kdyz s debuffem). |
Edited by - Deimnia on 08/05/2004 21:29:25 |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 23:51:41
|
ach jo ale ty se bavis asi o necem jinem ten muj obrazek je z thidranki a ja se jen kouknul tam s levelem 24 a to damage je bez criticu takze je to ciste damage ale co myslym ze to foto nic neresi a je to zbytecne se vonem bavit skoncme to ohledne toho fota. Jsem asi sedel nahaty a pak chcipl a pak jsem obrazek prekreslil. a je to vyresene a diskuze uzavrena a vse jsem si vymyslel a jen delam famy , vyreseno. bez komentare ok |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 09/05/2004 : 07:54:23
|
Ako vies ze je to bez critu ??? Ty nevidis ci ti da dmg s kritem alebo bez kritu, ty vidis uz len vysledne cislo ... |
 |
|
bubu
New Member

126 Posts |
Posted - 09/05/2004 : 15:01:32
|
Urcite je s kritikem. Ja se svym savagem nekaplym sem taky dostaval tolik, ale pak sem si ho nakapoval a uz se videl jen parkrat hits you for 160dmg, vetsinou sem dostaval kolem 90dmg  |
Edited by - bubu on 09/05/2004 15:04:00 |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 09/05/2004 : 18:22:01
|
Jestli si sedel a zrovna mu vysel kritik,mel si docela smulu  |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 09/05/2004 : 19:30:44
|
Vsak jo, to je normalny jav, a nie ze hackuju mythic a upravuju si dmg tabulky, to je chujovina. |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 10/05/2004 : 03:02:29
|
ach jo jde videt ze ste asi se divali poradne na ten scren hm fakt nemam co dodat k vasemu tvrzeni , to ze jsem sedel jsem napsal proto ze se tu najde vzdycky nejaka vymluva , to ze jsem byl v mele boji a ze jsem hitoval a nejaky zasrany albik mne hitl v boji hm.. a ten critic se ti ukaze jako dvoji dam . pokud vim tak se ti ukaze treba 200 dam a 120 dam to je critic a popripade se ti napise cim jakou zbrani te hitl . to si uz myslim za tu dobu vite co to hrajete ne ?? a pridam ty veci jsou craft ? takze neni co dodat ?? zadny sekac ?? dalsi myslim si svy a par lidi si tu muze rikat co chce to uz sem napsal . stejne se to obrati zase ze to je bachorka jako vzdycky .Takovych ruznych veci se na camelotu stava casto.Co dodat uz aby byl frontier a pak catacombs aby zase byly plne kapsy . Skoda ze neni konkurence a dlouho nebude. takze pesinka je vyslapana dokonale ! |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 10/05/2004 : 03:03:52
|
quote: Originally posted by Pepo
Vsak jo, to je normalny jav, a nie ze hackuju mythic a upravuju si dmg tabulky, to je chujovina.
Pepo chujovina je to ze nas to dokaze tolik pohltit nemyslis ? a ze bez toho skoro nemuzes zit ? |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 10/05/2004 : 03:19:02
|
Jestli si sedel a zrovna mu vysel kritik,mel si docela smulu 
Nesedel !! Kamile koukni poradne na Scren popisi ti ho byl jsem v boji hitoval jsem albika u dveri pak jsem nestihl nic , rip. ten co mne kilnul kilnul hned dalsi . stoji pred branou. Pak ho kilnulo Sb ktere utika od dveri dolu z kopce a nahore akorat posila pety theurgist no pak je dalsi ecren jak theurg posle tri pety ti mu daj stun e je mrtvy heh . at ziji peti od theurgisty ne . toto je asi scren je to v thidranki mam vse craft . level 24 ale bez bufu ale to mne porad nedokaze omluvit tu vidinu jednoho boltu a rip. nevim co dodat tech ecrenu je dost co mame. nechci to tu nejak rozebirat my se zname a vime sve . A to ze tu dame screnshot nejake akce to by jen zase plaly reakce , nene nema to smysl to snad uz dobre vis. jen si zpomen na akce jak jsme smahli albiky v df az k jejich vchodu a to sme byli jen jedna grupa. a ta akce skoda ze to neni natoceno to by par lidi zavidelo. Nebo treba nase akce jak sme branili Thidranki shamani a opravovali hrad drzeli sme ho proti nekolika nasobne presile albiku a ti ne a ne nas dobyt, drzeli sme ho skoro sest nebo vice hodin pamatujes to bylo zuzo .tech akci je mnoho co sme prozili , a kazdy vime svoje a tenhle topic nic nevyresi je to jen diskuze . A mensi dotaz to vis ze mythic dal PUSTTULI shamy advisora ? a nikdo se mne na nic neptal proste je a basta fidli ? dobra taktika a ani nestiham odepisovat nekdy a taky se mne mythic na nic nezeptal a ani neposlal nejake informace ? No co dodat , proste vychutnavat hru a moc se nerozcilovat chleba levnejsi nebude . |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 10/05/2004 : 12:41:01
|
A tady je midgardskej, podle tebe asi slabej caster a jeho dmg. http://deim.czweb.org/sshot007.jpg EDIT: Do maxnuteho cold ressistu(i kdyz s debuffem).
viz tvuj vlastni edit, blondiner je sorc takze jsi dostal cold debuf tim padem od warlogyho nejvetsi dmg kterou muze realne udelat jako kaster (+/- crit/pripadne to bylo s nakym critem), podle meho takovehle cisla se jiz motaji kolem capu |
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 10/05/2004 : 12:44:50
|
pokud vim tak se ti ukaze treba 200 dam a 120 dam to je critic a popripade se ti napise cim jakou zbrani te hitl
ne, crit se ti neukaze ani postih/bonus to se ukazuje jen utocnikovi, celej ten proces se ti ukazuje jen pokud bojujes s mobama, v pvp/rvr se rozepisuje akorat meele dmg add (jako additional damage) |
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 10/05/2004 : 13:04:57
|
Hraji daoc tri/ctyri roky. Played mam asi 200 dni plus na vsech charech, kolem 7 milionu rpts. Pokud by se mne nekdo zeptal jaky realm ma nejvetsi sanci vytvorit kvalitni grupu odpovedel bych Midgard. Tesne za nim hib. Albion se socialni enduranci a nutnosti mit minimalne PET ruznych classu na zaklad grupy (heal, enda, mezz, speed, damage) je zcela nekde jine a je odsouzen k existovani v podobe zergu. Verim, ze castri z albu ci hibu dokazi zatopit, ale Reneg potvrdil, ze average+ pvp gilda z Mordu po prechodu na RvR server sejme v midgardskem fotm cokoliv.
hraju stejne dlouho jako ty +/- autobus, rekl bych ze zkusenosti mam vice protoze jsem skusil RvR za vsechny 3 realmy naostro (ne na pendragonu), a krom midgardu jsem se ucastnil presne toho co popisujes - stehovani pvp guildy z mordredu (dragon family) na rvr servery a to sice dvakrat, dvakrat jsme levelovali nove chary (albion-lancelot a merlin-hibernia) takze jsme meli tu cest bojovat proti TOP (opravdu top) mid/hib/alb 8v8 guildam
za albion jsme nemeli problem sejmout Lagged Again kteri behali bud v savage-heale-shaman sestave nebo s 2 kastrama, ano zajiste to byly velmi tezke boje samozrejme jsme dostavali slusne na prdel hlame ze zacatku kdyz jsme byly RR1, od RR3 jsme byly imo vyrovnani pricemz oni behali v R7-R10 grupe, k tomu nemam co dodat (nase grupa byla 1-2 minstreloge, 2-3 clerikove zbytek tankove + paladin), nutno dodat ze to bylo v dobe SI (tj. bez upgradnuteho theurga a nerfnuteho savageho) stejne zkusenosti s guildou Release (na heraldu uz nic nemaji guilda skoncila) taktez KoS prevazne caster grupy, pokud si dobre vspominam delali nam vetsi problem nez celej slavnej midgard :)
za hib na merlinu dtto, spise vetsi problem byly tamni albici nez mid, konkretni jmena si uz nepamatuju, pomatuji si jedno jakozto R1-R2 grupa jsme dali 2fg fotm mid zerk ktery bezel campnout gorge, 1 grupa byl pick up druha byla nejaka top guilda v te dobe
OVSEM. Nejdelsi bitvy jsou fotm versus fotm. DAOC neni realita. DAOC je pouze souhrn alogritmu (rozhodne nejkvalitnejsich z mmorpg sveta) v ramci, kterych se muzes pohybovat. Existuje ideal. Existuje lepsi char. Existuje horsi. Matematicky je mozne vse dokazat. Dukaz je ovlivnen kvalitou hrace, ale pouze do urcite miry. POkud je maximalni kvalita hrace rovna hodnote x a postavis proti sobe class y a z, a vis, ze class y je lepsi papirove/a_prakticky kvalitnejsi nez z, tak bude vzdy bude platit, ze xy > xz, i kdyby se Corwin rozkrajel na deset malejch Yennu (  ).
to mas sice pravdu ovsem zapominas na povestny random ktery hraje ve vzorcich od mythiku znacnou roli
obecne si myslim ze mid ma nejlepsi tanky a end regen kupodivu nebyl to nahodou umysl designeru ? vzdy jsem chapal mid za tank realm, albion ma nejlepsi kastry a hib je odkazdeho neco
pokud bys slozil stejnou fotm grupu ze stejne dobrejch hracu ve 3 realmech a delal statistiku kdy proti komu vyhrajou, v tank slozeni proti tank slozeni jinejch realmu budou bodovat za mid to asi jo, ovsem cele to neni nastesti o cislech, o tom jak velke dd mas ci jakej mas WS
kdyz bezis v 8 lidech hraje tu obrovskou roli treba to jestli ty lidi spolu uz nekdy hrali, casto jsem pozoroval "warm up" proces pri slozeni 8v8 guild pvp grupy, nez se lide sehrali par fajtu to trvalo, pak to chvilku slo a po 2 hodinach zase "down" proces kdy treba 2 lidi byly unaveni a hned sla grupa dolu pac nebyl mez atd.. |
|
 |
|
Topic  |
|