Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 MS v hokeji
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 04/05/2004 :  17:32:57  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Tak co?Fandite s namy nebo proti nam:)Doufam,ze slovaky rozdrtime ve finaleDoufam,ze konecne vznikne klidnej topic

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.

Edited by - Artuhr on 04/05/2004 17:34:01

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 04/05/2004 :  17:58:36  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
S NAMY!!!!

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 05/05/2004 :  01:51:06  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Doufam ze budem hrat ze slovakama bylo by to super.Vcera jse mi strasne libyli kanadani, jak jiz to ke konci nezvladali z nervy.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 05/05/2004 :  02:31:38  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
Hmmm... hokej je humus, je mi jedno kto, kde a s kym bude hrat. Hokej ma pre mna rovnaku vahu a zazivnost ako vodne polo (komu sa paci vodne polo, predstavi si tam kriket, pripadne saskovanie debilkov na konoch cez prekazky).

Vyhernemu timu na namestie pride aj tak kopa ludi, ktori nepoznaju pravidla hokeja, ale hlavne ze tam budu, ved su tam aj ostatni a oni su velki fanusikovia hokeja.

Ale inak sportu zdar .
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 05/05/2004 :  08:08:14  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Hokej a fotbal jsou oboji pekny picoviny... banda nymandu co neumi nic jinyho se honi za pukem/micem a lidi se muzou posrat. A ten povl co tam chodi... minimalne pulka tam jde akorat delat bordel, porvat se, zahajlovat si a ozrat se. A cesi jsou takova hromada hoven ze kdyz se neco vyhraje, uz si malujou vlajky na drzky a krepcej v ulicich. Nevzpominam si, ze by se takhle slavilo zalozeni republiky, pripadne nejakej vyznamnej uspech nasich vedcu/lekaru apod. Tenhle narod je proste totalne zdegenerovanej a je mi z nej na bliti.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/05/2004 :  08:12:13  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Hokej a fotbal jsou oboji pekny picoviny... banda nymandu co neumi nic jinyho se honi za pukem/micem a lidi se muzou posrat. A ten povl co tam chodi... minimalne pulka tam jde akorat delat bordel, porvat se, zahajlovat si a ozrat se. A cesi jsou takova hromada hoven ze kdyz se neco vyhraje, uz si malujou vlajky na drzky a krepcej v ulicich. Nevzpominam si, ze by se takhle slavilo zalozeni republiky, pripadne nejakej vyznamnej uspech nasich vedcu/lekaru apod. Tenhle narod je proste totalne zdegenerovanej a je mi z nej na bliti.

me je na bliti z tebe , misto aby jsi neco delal a dokazal tak jen plivnes na narod jen proto, ze dela par lidi bordel a dalsi delaj neco co tobe nevoni

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 05/05/2004 :  08:19:56  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
podle psychologů vychází záliba mužů sledovat společně sport z vrozené potřeby odhadovat společně rychlosti, vzdálenosti a porovnávat se navzájem
nezájem o tyhle základní přirozené potřeby svedčí o nižší hladině testosteronu ...

;-)

hokej ani fotbal jako takovej me nebere, ale uspechy narodniho tymu na ms me tesi a rad se na ty utkani podivam ... uz proto, ze se v tyhle ospaly dire konecne zase neco deje ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 05/05/2004 :  08:21:53  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
Zdegenerovanej narod...uz mi to skoro chybelo

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 05/05/2004 :  08:43:40  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Sporty, kde se dopuje, uplácí a podvádí mě vzrušit nedokážou.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 05/05/2004 :  08:47:54  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

podle psychologů vychází záliba mužů sledovat společně sport z vrozené potřeby odhadovat společně rychlosti, vzdálenosti a porovnávat se navzájem
nezájem o tyhle základní přirozené potřeby svedčí o nižší hladině testosteronu ...

U MS je to spis projev urciteho nacionalismu. Na MS kouka, nebo aspon sleduje vysledky, vetsina lidi proto, ze tam hraje narodni tym.

No comment
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 05/05/2004 :  08:56:25  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
mistral> zkus sachy
julian> a rikam neco jinyho? jen kdyz jsem videl ten octopuv vyhranenej nazor na hokej/fotbal ...

muj nazor napriklad mnohem vic vystihuje tohle

osobne si o octopovi myslim svoje, ale nebudu tu nahlas rikat, ze kazdej kdo posloucha metal je proste totalne zdegenerovanej a je mi z nej na bliti ;-) (<- nazor na zhruba stejny intelektualni urovni, kterou tu prezentoval o., vychazejici ciste z myho nezajmu o tohle odvetvi)

ego tycoon
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 05/05/2004 :  09:06:32  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Velice rád se na MS v Hokeji podívám a našim jako zdegenerovaná většina naprosto fandím a okusuju si nechty když jde do tuhýho.

Co se týká sportu všeobecne. Rád se podívám na jakýkoli sport na vrcholové úrovni.
Tedy například:
MS v Hokeji
Liga Mistrů
Olympiáda
Tour De Franc
Světový poháry ve sjezdu na Lyžích
ale i třeba MS v Krasobluslení když na to přijde.
Prostě Sport na vrcholové úrovni mě baví sledovat a je vcelku jedno o jaký sport zrovna jde.

Ale nijak mě neuchvacuje a nekoukám na běžné závody, zápasy či fotbalovou nebo hokejovou ligu atd... To mi stačí skouknout večer ve správách v TV.

Noe

Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 05/05/2004 :  09:21:43  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Velice rád se na MS v Hokeji podívám a našim jako zdegenerovaná většina naprosto fandím a okusuju si nechty když jde do tuhýho.

Co se týká sportu všeobecne. Rád se podívám na jakýkoli sport na vrcholové úrovni.
Tedy například:
MS v Hokeji
Liga Mistrů
Olympiáda
Tour De Franc
Světový poháry ve sjezdu na Lyžích
ale i třeba MS v Krasobluslení když na to přijde.
Prostě Sport na vrcholové úrovni mě baví sledovat a je vcelku jedno o jaký sport zrovna jde.

Ale nijak mě neuchvacuje a nekoukám na běžné závody, zápasy či fotbalovou nebo hokejovou ligu atd... To mi stačí skouknout večer ve správách v TV.

Souhlas
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 05/05/2004 :  09:22:44  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:
... minimalne pulka tam jde akorat delat bordel, porvat se, zahajlovat si a ozrat se. ...

To mi neco pripomina .... vlastne vse ;]

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 05/05/2004 :  09:25:10  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:

... proc mam ten pocit ze si Demostenes koupil od tebe account na foru ?

Black
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 05/05/2004 :  09:49:02  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Black: No... asi tak

Kazdopadne na hokej, kde o neco jde (i kdyz MS je ve svetovem meritu stejne bezvyznamna soutez) se velmi rad podivam a uspechy naseho tymu me proste zahrejou u srdce.

Kazdopadne myslim, ze hokejovi fanousci jsou dost v pohode a jsou to lidi, kteri se opravdu na zapas chodi bavit a fandit. Nechapu cim to, ze u fotbalu je to pravy opak - ze by se fanousci tak nudily (pro me je napr. fotbal desna nuda), ze pak to proste nevydrz a musi to energii nekde vybit? :)

Doufam, ze to nasi dneska nepo... zatim jim to totiz jde az moc dobre... safra... to budou nervy .)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 05/05/2004 :  10:00:02  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
No ja nevim, ja na fotbalovejch zapasech cas od casu delam a vidim co tam chodi za lidi... pulka je skutecne totalni odpad... podotykam ze jsem nikdy nerek vsichni.
Pertha: tobe by melo spis bejt na bliti z fernetu Nevim jak souvisi hokej/fotbal s tim jestli jsem neco dokazal.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/05/2004 :  10:04:51  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ja nevim, ja na fotbalovejch zapasech cas od casu delam a vidim co tam chodi za lidi... pulka je skutecne totalni odpad... podotykam ze jsem nikdy nerek vsichni.
Pertha: tobe by melo spis bejt na bliti z fernetu Nevim jak souvisi hokej/fotbal s tim jestli jsem neco dokazal.

jsi me spatne pochopil, ja ti nevytykam tvuj nazor na fotbal nebo hokej, ale to ze plives na narod, kteryho ja se cejtim bejt soucasti a to pres to , ze i ty jako soucast naroda jsi nedokazal nic proc by jsi se nad nej mel povysovat

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 05/05/2004 10:06:00
Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 05/05/2004 :  10:11:33  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
A ja poviem, ze verim ze bude finale Slovensko : Cesko...a Slovensko vyhra.. Mali sme tazsiu skupinu a sme lepsie pripraveny..a vy vyhorite ako Fini na ich majstrovstvach..to bude blamage . Som chcel ist s kamosom do Prahy na finale..sme rozmyslali,ze ked pojdeme po ulici tak ,aby nas naky cesi nezbili budeme tlapkat rukami a kricat střibro!

raz dlazdic, navzdy dlazdic.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/05/2004 :  10:23:58  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoldnier

A ja poviem, ze verim ze bude finale Slovensko : Cesko...a Slovensko vyhra.. Mali sme tazsiu skupinu a sme lepsie pripraveny..a vy vyhorite ako Fini na ich majstrovstvach..to bude blamage . Som chcel ist s kamosom do Prahy na finale..sme rozmyslali,ze ked pojdeme po ulici tak ,aby nas naky cesi nezbili budeme tlapkat rukami a kricat střibro!

vyhrajou cesi , protoze jim zbude vic sil :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 05/05/2004 :  11:18:09  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hokej a fotbal jsou oboji pekny picoviny... banda nymandu co neumi nic jinyho se honi za pukem/micem a lidi se muzou posrat. A ten povl co tam chodi... minimalne pulka tam jde akorat delat bordel, porvat se, zahajlovat si a ozrat se.
.....

UO a onlinovky jsou pekny picoviny... banda nymandu co neumi nic jinyho se honi za par pixely a lidi se muzou posrat... a ten povl co na tech shardech hraje... minimalne pulka tam jde akorat delat bordel, porvat se, zahajlovat si a vozrat se ( :) no to spis pote v hospode, kde se schazej a probiraj svy uzasny virtualni problemy a uspechy)

# jw [off]
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 05/05/2004 :  14:25:50  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Pokud rika nekdo,ze jakykoli sport je nezazivny.Jediny co me napada,ze ma trapnej komplex z toho,ze to proste neumi nebo je totalni antitalent na sport.Coz u vetsiny z vas je urcite pravda.

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 05/05/2004 :  14:28:37  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoldnier

lol zkus se nekdy divat na nejakej program,ktery je min nacionalisticky ne z ta poblbana STV 2,furt nasi hosi to dobre zvladli a nemohou za gol atd

Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:00:47  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
A je to v p...

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:01:36  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
tak ted, kdyz vlastne prakticky prohrali vlastnim golem, muzeme jen drzet slovenskym bratrum palce, at to aspon zustane to zlato blizko

Rozhodci byl pekna kurva (musel jsem to rict), ale byl to curak.Pardon za sprosta slova.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le

Edited by - sword on 05/05/2004 23:02:32
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:07:11  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
No co, příští rok bude zas šampionát..

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

budvar
Starting Member

40 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:10:55  Show Profile Send budvar a Private Message  Reply with Quote
Taky nechapu proc z toho plno lidi dela vedu, nereknu, kdyby kvuli vitezstvi zlevnili chleba nebo lidi nemuseli do prace, ale takhle

xx
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:11:17  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
HOSI DEKUJEM bohuzel ted verim slovakum

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:12:57  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ale jo hrali pekne, holt amici hrali dobre a k tomu meli i potrebny stesti :)

ale ty tycky v najezdech se me libily

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:13:00  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

Sporty, kde se dopuje, uplácí a podvádí mě vzrušit nedokážou.

Zalozime novej TOPIC co vzrusuje MISTRALA only 18+

1} NONE

pripisujte

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:14:26  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by budvar

Taky nechapu proc z toho plno lidi dela vedu, nereknu, kdyby kvuli vitezstvi zlevnili chleba nebo lidi nemuseli do prace, ale takhle

JA NEMUSIM.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:15:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jinak to ze sme prohrali ma jeden jednoznacne pozitivni dopad :)
prekupnici si uz tak nenamastej kapsy :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:18:54  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
lol

Go to Top of Page

budvar
Starting Member

40 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:19:18  Show Profile Send budvar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Transylvanec
JA NEMUSIM.

Aspon, ze ten chleba te stoji porad stejne

xx
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:36:19  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by budvar

quote:
Originally posted by Transylvanec
JA NEMUSIM.

Aspon, ze ten chleba te stoji porad stejne

Ten me taky nic nestoji, sousedi mi davaj zadarmo 2 dny starej kdyz si ho namocis ve vode tak zmekne.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:45:15  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
Za naši prohru mohou jednoznačně Octopuss a spol. Zničili náš tým demotivujícími řečmi
Ale jinak je toho vyřazení vážně škoda, holt čtvrtfinále je krutý
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:52:28  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Mel tam jit Cechmanek

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:56:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Schatus

Mel tam jit Cechmanek

jojo bylo by min stresu :) skoncilo by to 8:1 pro amiky :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:58:07  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mel tam jit Cechmanek

Pobi tve je kazdej general..... btw co by tam nerozchtanej Cechmanek delal??? Vokoun byl snad spantej???

P.S. Co si budem povidat, Amici byli dneska celej zapas lepsi... v prolouzeni sme mohli rozhodnout, ale i tak celkove si to Amici dle myho zaslouzily vic a stejne to ted uz nikdo nezmenime.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 05/05/2004 :  23:58:59  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mel tam jit Cechmanek

Mozna na najezdy,ale jinak Vokoun chytil i to co nemohl

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Quam
New Member

159 Posts

Posted - 06/05/2004 :  00:04:01  Show Profile  Send Quam an ICQ Message Send Quam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mel tam jit Cechmanek

Si se prastil do hlavy?

máslo
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 06/05/2004 :  00:51:56  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Samozrejme na najezdy Vokoun chytal vyborne! No ale nasi hrali posledni tretinu fakt zle , prodlouzeni se snazili ale kdyz nedame ani jeden najezd , od nas se snad nikdo nesnazil o blafak a nejakej tupej amik co kope nekde v nemecku brambory to tam soupne jak nejvetsi klidas

Slovakia! Slovakia!

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 06/05/2004 :  00:53:12  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mel tam jit Cechmanek

Mel bys vysadit.Cechmanek chyta v NHL prd a podle ceho soudis, ze by chytal lepe?Se divim, ze vubec ho Lener vzal na MS.
Vokoun je nas nejlepsi brankar a dlouho bude.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le

Edited by - sword on 06/05/2004 00:53:53
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 06/05/2004 :  08:00:12  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Celkem negativne me prekvapili rozhodci.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/05/2004 :  08:03:10  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no dve tretiny to zvladali dobre, bohuzel v posledni tretine dost popustili uzdu a nechali to na NHL standardu tvrdosti

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 06/05/2004 :  08:15:26  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
Vcil jsme v riti, vcil jsme v riti .

No comment
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 06/05/2004 :  08:24:08  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Amíci byli včera lepší, byli jak motorový veverky, důrazný, lepší jeden na jednoho a k tomu měli i trochu toho hokejovýho štěstíčka ale především bylo znich mnohem víc než z našich cítit, že chtějí postoupit.
Vokoun chytal skvěle jak ve hře tak i nájezdy.

Každopádně jsem rád, že Lener u reprezentace končí protože mi jako kouč nikdy neseděl, podle mě neumí moc připravit taktiku na konkrétní team a taky jeho orientace hlavně na NHL hvězdy mě moc nesedí ... doufám, že to místo po něm dostane zpět Hlinka nebo by se mi tam líbil jako hlavní kouč Růžička.

Noe

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 06/05/2004 :  08:32:09  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
me mrzelo ze nepozval Cajanka a naopak tam mel Supa a Beranka (ktery se na posledni dva zapasy docela schopil). jinak to byl pekny hokej, hlavne prodlouzeni bylo moc pekny.
najezdy adrenalinovy .. smutek velky, chleba stejne drahy a spatny vstavani

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/05/2004 :  08:41:27  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
kazdej by kecal do sestavy :)

ale v tom to nebylo , ta sestava byla spickova

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Nathalie
New Member

108 Posts

Posted - 06/05/2004 :  09:42:47  Show Profile  Send Nathalie an ICQ Message Send Nathalie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mel tam jit Cechmanek

Coze? Vokoun byl vybornej.Nevim jestli sme se oba koukali na stejnej hokej :)

Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 06/05/2004 :  10:23:50  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,21 seconds. on eygor Snitz Forums 2000