Author |
Topic  |
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 17:32:57
|
Tak co?Fandite s namy nebo proti nam:)Doufam,ze slovaky rozdrtime ve finale Doufam,ze konecne vznikne klidnej topic
|
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
Edited by - Artuhr on 04/05/2004 17:34:01
|
|
| |
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 17:58:36
|
S NAMY!!!!     |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 01:51:06
|
Doufam ze budem hrat ze slovakama bylo by to super.Vcera jse mi strasne libyli kanadani, jak jiz to ke konci nezvladali z nervy. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Aenstrius
New Member

101 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 02:31:38
|
Hmmm... hokej je humus, je mi jedno kto, kde a s kym bude hrat. Hokej ma pre mna rovnaku vahu a zazivnost ako vodne polo (komu sa paci vodne polo, predstavi si tam kriket, pripadne saskovanie debilkov na konoch cez prekazky).
Vyhernemu timu na namestie pride aj tak kopa ludi, ktori nepoznaju pravidla hokeja, ale hlavne ze tam budu, ved su tam aj ostatni a oni su velki fanusikovia hokeja.
Ale inak sportu zdar . |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 08:08:14
|
Hokej a fotbal jsou oboji pekny picoviny... banda nymandu co neumi nic jinyho se honi za pukem/micem a lidi se muzou posrat. A ten povl co tam chodi... minimalne pulka tam jde akorat delat bordel, porvat se, zahajlovat si a ozrat se. A cesi jsou takova hromada hoven ze kdyz se neco vyhraje, uz si malujou vlajky na drzky a krepcej v ulicich. Nevzpominam si, ze by se takhle slavilo zalozeni republiky, pripadne nejakej vyznamnej uspech nasich vedcu/lekaru apod. Tenhle narod je proste totalne zdegenerovanej a je mi z nej na bliti. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 08:12:13
|
quote: Originally posted by Octopuss
Hokej a fotbal jsou oboji pekny picoviny... banda nymandu co neumi nic jinyho se honi za pukem/micem a lidi se muzou posrat. A ten povl co tam chodi... minimalne pulka tam jde akorat delat bordel, porvat se, zahajlovat si a ozrat se. A cesi jsou takova hromada hoven ze kdyz se neco vyhraje, uz si malujou vlajky na drzky a krepcej v ulicich. Nevzpominam si, ze by se takhle slavilo zalozeni republiky, pripadne nejakej vyznamnej uspech nasich vedcu/lekaru apod. Tenhle narod je proste totalne zdegenerovanej a je mi z nej na bliti.
me je na bliti z tebe , misto aby jsi neco delal a dokazal tak jen plivnes na narod jen proto, ze dela par lidi bordel a dalsi delaj neco co tobe nevoni |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 08:19:56
|
podle psychologů vychází záliba mužů sledovat společně sport z vrozené potřeby odhadovat společně rychlosti, vzdálenosti a porovnávat se navzájem nezájem o tyhle základní přirozené potřeby svedčí o nižší hladině testosteronu ...
;-)
hokej ani fotbal jako takovej me nebere, ale uspechy narodniho tymu na ms me tesi a rad se na ty utkani podivam ... uz proto, ze se v tyhle ospaly dire konecne zase neco deje ... |
ego tycoon |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 08:21:53
|
Zdegenerovanej narod...uz mi to skoro chybelo  |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 08:43:40
|
Sporty, kde se dopuje, uplácí a podvádí mě vzrušit nedokážou.  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Julian
New Member

128 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 08:47:54
|
quote: Originally posted by ToHor
podle psychologů vychází záliba mužů sledovat společně sport z vrozené potřeby odhadovat společně rychlosti, vzdálenosti a porovnávat se navzájem nezájem o tyhle základní přirozené potřeby svedčí o nižší hladině testosteronu ...
U MS je to spis projev urciteho nacionalismu. Na MS kouka, nebo aspon sleduje vysledky, vetsina lidi proto, ze tam hraje narodni tym. |
No comment |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 08:56:25
|
mistral> zkus sachy julian> a rikam neco jinyho? jen kdyz jsem videl ten octopuv vyhranenej nazor na hokej/fotbal ...
muj nazor napriklad mnohem vic vystihuje tohle
osobne si o octopovi myslim svoje, ale nebudu tu nahlas rikat, ze kazdej kdo posloucha metal je proste totalne zdegenerovanej a je mi z nej na bliti ;-) (<- nazor na zhruba stejny intelektualni urovni, kterou tu prezentoval o., vychazejici ciste z myho nezajmu o tohle odvetvi) |
ego tycoon |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 09:06:32
|
Velice rád se na MS v Hokeji podívám a našim jako zdegenerovaná většina naprosto fandím a okusuju si nechty když jde do tuhýho.
Co se týká sportu všeobecne. Rád se podívám na jakýkoli sport na vrcholové úrovni. Tedy například: MS v Hokeji Liga Mistrů Olympiáda Tour De Franc Světový poháry ve sjezdu na Lyžích ale i třeba MS v Krasobluslení když na to přijde. Prostě Sport na vrcholové úrovni mě baví sledovat a je vcelku jedno o jaký sport zrovna jde.
Ale nijak mě neuchvacuje a nekoukám na běžné závody, zápasy či fotbalovou nebo hokejovou ligu atd... To mi stačí skouknout večer ve správách v TV.
|
Noe
|
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 09:21:43
|
quote: Originally posted by Noe
Velice rád se na MS v Hokeji podívám a našim jako zdegenerovaná většina naprosto fandím a okusuju si nechty když jde do tuhýho.
Co se týká sportu všeobecne. Rád se podívám na jakýkoli sport na vrcholové úrovni. Tedy například: MS v Hokeji Liga Mistrů Olympiáda Tour De Franc Světový poháry ve sjezdu na Lyžích ale i třeba MS v Krasobluslení když na to přijde. Prostě Sport na vrcholové úrovni mě baví sledovat a je vcelku jedno o jaký sport zrovna jde.
Ale nijak mě neuchvacuje a nekoukám na běžné závody, zápasy či fotbalovou nebo hokejovou ligu atd... To mi stačí skouknout večer ve správách v TV.
Souhlas  |
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 09:22:44
|
quote: Originally posted by Octopuss ... minimalne pulka tam jde akorat delat bordel, porvat se, zahajlovat si a ozrat se. ...
To mi neco pripomina .... vlastne vse ;] |
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 09:25:10
|
Hokej a fotbal jsou oboji pekny picoviny... banda nymandu co neumi nic jinyho se honi za pukem/micem a lidi se muzou posrat. A ten povl co tam chodi... minimalne pulka tam jde akorat delat bordel, porvat se, zahajlovat si a ozrat se. A cesi jsou takova hromada hoven ze kdyz se neco vyhraje, uz si malujou vlajky na drzky a krepcej v ulicich. Nevzpominam si, ze by se takhle slavilo zalozeni republiky, pripadne nejakej vyznamnej uspech nasich vedcu/lekaru apod. Tenhle narod je proste totalne zdegenerovanej a je mi z nej na bliti.
... proc mam ten pocit ze si Demostenes koupil od tebe account na foru ? |
Black |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 09:49:02
|
Black: No... asi tak
Kazdopadne na hokej, kde o neco jde (i kdyz MS je ve svetovem meritu stejne bezvyznamna soutez) se velmi rad podivam a uspechy naseho tymu me proste zahrejou u srdce.
Kazdopadne myslim, ze hokejovi fanousci jsou dost v pohode a jsou to lidi, kteri se opravdu na zapas chodi bavit a fandit. Nechapu cim to, ze u fotbalu je to pravy opak - ze by se fanousci tak nudily (pro me je napr. fotbal desna nuda), ze pak to proste nevydrz a musi to energii nekde vybit? :)
Doufam, ze to nasi dneska nepo... zatim jim to totiz jde az moc dobre... safra... to budou nervy .) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 10:00:02
|
No ja nevim, ja na fotbalovejch zapasech cas od casu delam a vidim co tam chodi za lidi... pulka je skutecne totalni odpad... podotykam ze jsem nikdy nerek vsichni. Pertha: tobe by melo spis bejt na bliti z fernetu Nevim jak souvisi hokej/fotbal s tim jestli jsem neco dokazal. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 10:04:51
|
No ja nevim, ja na fotbalovejch zapasech cas od casu delam a vidim co tam chodi za lidi... pulka je skutecne totalni odpad... podotykam ze jsem nikdy nerek vsichni. Pertha: tobe by melo spis bejt na bliti z fernetu Nevim jak souvisi hokej/fotbal s tim jestli jsem neco dokazal.
jsi me spatne pochopil, ja ti nevytykam tvuj nazor na fotbal nebo hokej, ale to ze plives na narod, kteryho ja se cejtim bejt soucasti a to pres to , ze i ty jako soucast naroda jsi nedokazal nic proc by jsi se nad nej mel povysovat |
|
Edited by - Pertha on 05/05/2004 10:06:00 |
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 10:11:33
|
A ja poviem, ze verim ze bude finale Slovensko : Cesko...a Slovensko vyhra.. Mali sme tazsiu skupinu a sme lepsie pripraveny..a vy vyhorite ako Fini na ich majstrovstvach..to bude blamage . Som chcel ist s kamosom do Prahy na finale..sme rozmyslali,ze ked pojdeme po ulici tak ,aby nas naky cesi nezbili budeme tlapkat rukami a kricat střibro!   |
raz dlazdic, navzdy dlazdic. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 10:23:58
|
quote: Originally posted by Zoldnier
A ja poviem, ze verim ze bude finale Slovensko : Cesko...a Slovensko vyhra.. Mali sme tazsiu skupinu a sme lepsie pripraveny..a vy vyhorite ako Fini na ich majstrovstvach..to bude blamage . Som chcel ist s kamosom do Prahy na finale..sme rozmyslali,ze ked pojdeme po ulici tak ,aby nas naky cesi nezbili budeme tlapkat rukami a kricat střibro!  
vyhrajou cesi , protoze jim zbude vic sil :) |
|
 |
|
Jules Winfield
New Member

110 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 11:18:09
|
Hokej a fotbal jsou oboji pekny picoviny... banda nymandu co neumi nic jinyho se honi za pukem/micem a lidi se muzou posrat. A ten povl co tam chodi... minimalne pulka tam jde akorat delat bordel, porvat se, zahajlovat si a ozrat se. .....
UO a onlinovky jsou pekny picoviny... banda nymandu co neumi nic jinyho se honi za par pixely a lidi se muzou posrat... a ten povl co na tech shardech hraje... minimalne pulka tam jde akorat delat bordel, porvat se, zahajlovat si a vozrat se ( :) no to spis pote v hospode, kde se schazej a probiraj svy uzasny virtualni problemy a uspechy) |
# jw [off] |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 14:25:50
|
Pokud rika nekdo,ze jakykoli sport je nezazivny.Jediny co me napada,ze ma trapnej komplex z toho,ze to proste neumi nebo je totalni antitalent na sport.Coz u vetsiny z vas je urcite pravda. |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 14:28:37
|
quote: Originally posted by Zoldnier
A ja poviem, ze verim ze bude finale Slovensko : Cesko...a Slovensko vyhra.. Mali sme tazsiu skupinu a sme lepsie pripraveny..a vy vyhorite ako Fini na ich majstrovstvach..to bude blamage . Som chcel ist s kamosom do Prahy na finale..sme rozmyslali,ze ked pojdeme po ulici tak ,aby nas naky cesi nezbili budeme tlapkat rukami a kricat střibro!  
lol zkus se nekdy divat na nejakej program,ktery je min nacionalisticky ne z ta poblbana STV 2,furt nasi hosi to dobre zvladli a nemohou za gol atd |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 23:00:47
|
A je to v p...   |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 23:01:36
|
tak ted, kdyz vlastne prakticky prohrali vlastnim golem, muzeme jen drzet slovenskym bratrum palce, at to aspon zustane to zlato blizko 
Rozhodci byl pekna kurva (musel jsem to rict), ale byl to curak.Pardon za sprosta slova. |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
Edited by - sword on 05/05/2004 23:02:32 |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 23:07:11
|
No co, příští rok bude zas šampionát.. |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
budvar
Starting Member
40 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 23:10:55
|
Taky nechapu proc z toho plno lidi dela vedu, nereknu, kdyby kvuli vitezstvi zlevnili chleba nebo lidi nemuseli do prace, ale takhle  |
xx |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 23:11:17
|
HOSI DEKUJEM bohuzel ted verim slovakum |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 23:12:57
|
ale jo hrali pekne, holt amici hrali dobre a k tomu meli i potrebny stesti :)
ale ty tycky v najezdech se me libily |
|
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 23:15:29
|
jinak to ze sme prohrali ma jeden jednoznacne pozitivni dopad :) prekupnici si uz tak nenamastej kapsy :) |
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 23:18:54
|
lol |
 |
|
budvar
Starting Member
40 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 23:19:18
|
quote: Originally posted by Transylvanec JA NEMUSIM.
Aspon, ze ten chleba te stoji porad stejne  |
xx |
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
|
Adam
New Member

202 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 23:45:15
|
Za naši prohru mohou jednoznačně Octopuss a spol. Zničili náš tým demotivujícími řečmi  Ale jinak je toho vyřazení vážně škoda, holt čtvrtfinále je krutý  |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 23:52:28
|
Mel tam jit Cechmanek  |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 23:56:41
|
quote: Originally posted by Schatus
Mel tam jit Cechmanek 
jojo bylo by min stresu :) skoncilo by to 8:1 pro amiky :) |
|
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 23:58:07
|
Mel tam jit Cechmanek 
Pobi tve je kazdej general..... btw co by tam nerozchtanej Cechmanek delal??? Vokoun byl snad spantej???
P.S. Co si budem povidat, Amici byli dneska celej zapas lepsi... v prolouzeni sme mohli rozhodnout, ale i tak celkove si to Amici dle myho zaslouzily vic a stejne to ted uz nikdo nezmenime. |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 23:58:59
|
Mel tam jit Cechmanek 
Mozna na najezdy,ale jinak Vokoun chytil i to co nemohl  |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 00:04:01
|
Mel tam jit Cechmanek 
Si se prastil do hlavy? |
máslo |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 00:51:56
|
Samozrejme na najezdy Vokoun chytal vyborne! No ale nasi hrali posledni tretinu fakt zle , prodlouzeni se snazili ale kdyz nedame ani jeden najezd , od nas se snad nikdo nesnazil o blafak a nejakej tupej amik co kope nekde v nemecku brambory to tam soupne jak nejvetsi klidas 
Slovakia! Slovakia! |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 00:53:12
|
Mel tam jit Cechmanek 
Mel bys vysadit.Cechmanek chyta v NHL prd a podle ceho soudis, ze by chytal lepe?Se divim, ze vubec ho Lener vzal na MS. Vokoun je nas nejlepsi brankar a dlouho bude. |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
Edited by - sword on 06/05/2004 00:53:53 |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 08:00:12
|
Celkem negativne me prekvapili rozhodci.  |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 08:03:10
|
no dve tretiny to zvladali dobre, bohuzel v posledni tretine dost popustili uzdu a nechali to na NHL standardu tvrdosti |
|
 |
|
Julian
New Member

128 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 08:15:26
|
Vcil jsme v riti, vcil jsme v riti . |
No comment |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 08:24:08
|
Amíci byli včera lepší, byli jak motorový veverky, důrazný, lepší jeden na jednoho a k tomu měli i trochu toho hokejovýho štěstíčka ale především bylo znich mnohem víc než z našich cítit, že chtějí postoupit. Vokoun chytal skvěle jak ve hře tak i nájezdy.
Každopádně jsem rád, že Lener u reprezentace končí protože mi jako kouč nikdy neseděl, podle mě neumí moc připravit taktiku na konkrétní team a taky jeho orientace hlavně na NHL hvězdy mě moc nesedí ... doufám, že to místo po něm dostane zpět Hlinka nebo by se mi tam líbil jako hlavní kouč Růžička.
|
Noe
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 08:32:09
|
me mrzelo ze nepozval Cajanka a naopak tam mel Supa a Beranka (ktery se na posledni dva zapasy docela schopil). jinak to byl pekny hokej, hlavne prodlouzeni bylo moc pekny. najezdy adrenalinovy .. smutek velky, chleba stejne drahy a spatny vstavani |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 08:41:27
|
kazdej by kecal do sestavy :)
ale v tom to nebylo , ta sestava byla spickova |
|
 |
|
Nathalie
New Member

108 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 09:42:47
|
Mel tam jit Cechmanek 
Coze? Vokoun byl vybornej.Nevim jestli sme se oba koukali na stejnej hokej :) |
Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 10:23:50
|
 |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Topic  |
|