Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Twilight zone otevira betu
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 03/05/2004 :  17:03:54  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message
Zrovna ten web by se mel udelat poradne uz ted, pac je potreba vedet kdy bude ctf nebo neco podobneho, jinak vsechny eventy zajdou na maly pocet ucastniku.
Aj hraci by meli mit moznost oznamit primo na hlavni strance vlastni eventy, pac doted se napriklad nesebralo dost lidi aby zabili aspon nejslabsiho champa ;p
A zrovna questu (ne gm/player run eventy) by melo byt opravdu hodne, pac mimo championu jiny dobry pvm v UO nejni, zvlast kdyz clovek postrada motivaci sbirat nepotrebny vybaveni v truhlickach na konci dungeonu.

Myslim, ze je opravdu uzitecny UZ TED cpat na web hodne novinek a obrazku z eventu nebo ctf, aby to UZ TED nalakalo dalsi hrace, pac pocet hracu se tezko zxnasobi jen prepnutim bety do ostryho provozu. Nemluve o tym, ze tohle uz je ostrej provoz, zadna beta.

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 03/05/2004 :  17:13:14  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
Vite, cemu se divim? Ze shardy jako Defiance maji na webu absolutni nulu co se informaci tyce, na foru taky nic moc a stejne je ten shard uspesnej a hraci se nezdaji byt nejak neinformovani. neni to treba zhyckanosti ceske online komunity?

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 03/05/2004 :  17:22:42  Show Profile Send Octopuss a Private Message
quote:
Originally posted by Noe

Upřímně 90% hráčů hrajících na českých free shardech kašle na nějaký funkční OSI systém

a pulka z tech 90% jsou odpad kterej si hrat ne nejakym shardu vubec nezaslouzi
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 03/05/2004 :  17:25:06  Show Profile Send Octopuss a Private Message
btw "ta konzole vlevo" je snad jeste horsi nez celej web... z toho neco precist to je des.
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 03/05/2004 :  18:08:54  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message
quote:
Originally posted by Sir.Thomik
Vite, cemu se divim? Ze shardy jako Defiance maji na webu absolutni nulu co se informaci tyce, na foru taky nic moc a stejne je ten shard uspesnej a hraci se nezdaji byt nejak neinformovani. neni to treba zhyckanosti ceske online komunity?

Defiance ma presne ty informace o kerejch sem mluvil na uvodni strance, na foru maj 15k+ postu, to vam trochu chybi. Tak se prestan divit a nejaky eventy na tz nacpi, pac imho je Defiance uspesny aj kvuli tem eventum a questum ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 03/05/2004 :  19:23:43  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message
quote:
Originally posted by Octopuss

quote:
Originally posted by Noe

Upřímně 90% hráčů hrajících na českých free shardech kašle na nějaký funkční OSI systém

Ty seš fakt maniak.. nechápu, proč timhle způsobem škatulkuješ lidi.. já sem si to zkusil dvakrát ( OSI-like system ) a vůbec mě to nechytlo, nesedělo mi PvP, k smrti mě nudilo PvM + mi chyběl jakejkoliv rozvoj postavy..
Ale nepamatuju se, že bych lozil po forech a psal o hráčích z OSI, jaký jsou to loseři , což je evidentně dlouhodobě tvoje hobby vice versa.. pff

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 03/05/2004 :  19:58:29  Show Profile Send Octopuss a Private Message
Hral jsem na DP a vetsina lidi tam je resp. byla naprostej povl... Muzes si podrezat zily ale to je proste fakt. Ono je to dany i vekovym slozenim... banda pubertaku co akorat delaj bordel. Jiste ze je tam mensina super hracu. Jenze to je mensina.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 03/05/2004 :  20:22:11  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
quote:
Originally posted by Atreus

quote:

quote:
Originally posted by Noe

Ty seš fakt maniak.. nechápu, proč timhle způsobem škatulkuješ lidi.. já sem si to zkusil dvakrát ( OSI-like system ) a vůbec mě to nechytlo, nesedělo mi PvP, k smrti mě nudilo PvM + mi chyběl jakejkoliv rozvoj postavy..
Ale nepamatuju se, že bych lozil po forech a psal o hráčích z OSI, jaký jsou to loseři , což je evidentně dlouhodobě tvoje hobby vice versa.. pff

tj ovsem vec nazoru, rozvoj postav to ma vic jak vybornej uz jen proto ze je tam skill cup 700 tzn mas tolik kombinaci jak nikde kde vsude ostatne ma kazdej mag stejny skilly takze sou vsichni magove prast jak uhod

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 03/05/2004 :  20:51:22  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
quote:
Originally posted by Atreus

quote:

quote:
Originally posted by Noe

Prave ze OSI style ma daleko lepsi rozvoj nez shardy s povolani ... pac skill templates je asi nejlepsi a jedina vec co me na TZ drzy.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 03/05/2004 :  20:55:37  Show Profile Send Octopuss a Private Message
btw skill CAP ne CUP, jakoze skill strop a ne zavod
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 03/05/2004 :  21:35:57  Show Profile Send Aramir a Private Message
Pokud na TZ bude hodně questů, akcí a serepetiček, tak tam vždy někdo hrát bude. A nezapomeňte na crafty
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 03/05/2004 :  21:38:31  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message
to je česká specialitka :)

asi tak jako na Kelevaru měli fukci Councilor, v obchodech se čile prodává "lokální" distribuce Ultimy pod názvem Třetí Dole atp
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 03/05/2004 :  22:23:46  Show Profile Send Octopuss a Private Message
Jak, treti dole? lol
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 03/05/2004 :  22:51:39  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
quote:

Jak, treti dole? lol

no third down d:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Azirafal
Envinjatandil

88 Posts

Posted - 04/05/2004 :  00:13:42  Show Profile  Send Azirafal an ICQ Message Send Azirafal a Private Message
Myslim, ze by lidi z TZ meli sehant nejakyho cloveka, kdo by jim napsal nejaky uvod k TZ, nejaky hodne strucny cesky stratics. More lidi od nas nikdy nehralo na OSI a vzhledem k tomu, ze tohle je asi prvni cesky "OSI" shard, tak o OSI vedi o houby. Nejaky dobry uvod do toho systemu, co to vse umi, co je jineho by jim prislo vhod. Ne jen zminky o 3D pohledu, Virtues apod.

Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 04/05/2004 :  00:45:02  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message
Spis OSI like, ikdyz pomerne verna kopie. Doporucuju aspon zkusit.

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 04/05/2004 :  04:20:09  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
Noe: opravdu si myslis, ze kdyz prijdu k UO na sphere a pulka skilu bude nefunkcnich a nebo kouzla bugova ci se s nima nebude moci nic delat, ze me ta hra bude bavit? Opravdu si snad nemyslis, ze hru kde je plno bugu a plno nefuncknich veci nahradis questy?To je prece kravina.

Prvne, kdyz prijdu a budu chtit hrat danou postavu, budu chtit, abys dokazal vyuzit veskere dostupnosti povolani ci rasy.Pokud mi to sphere neumoznuje, tak nema smysl debatovat o tom, ze questy vse zachrani.Questy jsou jen tresnickou na dortu jak nekdo podotkl.Zaklad je proste funkcnost skillu.Rikej si co chces, ale je to tak.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 04/05/2004 :  04:24:54  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
quote:
Originally posted by Starker

udelejte poradnej web a pak si tam zahraju takhle to vypada jako by to delal parta pubertaku ;)

ty si zase chytry jak televize.Urcite jim zvednes status online jak udelaji web a urcite uz tam na tebe cekaji

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 04/05/2004 :  08:05:55  Show Profile Send Octopuss a Private Message
NA OSI, jeste kdyz jsem hral hodne, skoro zadny questy nebyly a nikomu to nevadilo
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 04/05/2004 :  08:28:08  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
quote:
Originally posted by sword

Noe: opravdu si myslis, ze kdyz prijdu k UO na sphere a pulka skilu bude nefunkcnich a nebo kouzla bugova ci se s nima nebude moci nic delat, ze me ta hra bude bavit? Opravdu si snad nemyslis, ze hru kde je plno bugu a plno nefuncknich veci nahradis questy?To je prece kravina.

Opravdu si myslíš, že hráči přejdou ze serverů kde mají kamarády, zázemí, gildy, vypracované postavy, majetky, baví je tam questy, mají tam svou historii na jiný shard jen kvůli tomu, že jim tam některé skilly fungují lépe či jinak. Opravdu si snad nemyslíš, že hráči odejdou na nějaký shard, který btw. nemá ani pořádný web jen kvůli tomu, že jim tam funguje víc věcí jak by snad mělo. To je přece kravina.

Ps: připadá mi, že si zde pár lidí myslí, že si musí běžný hráč sednout na prdel z toho, že na nějakým shardu to funguje stejně jako na OSI ... to se ale šeredně pletete a bez pořádné práce okolo nikdy lidi nepřetáhnou. Je třeba zahltit hráče především questy, různými vychytávkami, silným webem s dennodenní aktualizací aby bylo vidět, že se na serveru maká a maká. Vysvětlovat výhody OSI systému, vysvětlovat rozdíly a jak co funguje. Udělat např. FAQ stránku. Vysvětllovat provázanost skillů na kterou nejsou zvyklý atd... bez toho není šance uspět.

A hlavně si uvědomte, že kdo to zkusí dneska a například si blbě nastaví postavu (kterou si ani dobře nastavit nemůže pokud nezná OSI systém a na Vašem vebu se nikde nedočte, že např. tehnhle skill na se chová zcela jinak) odejde a těžko se bude přesvědčovat aby to znovu zkusil.

edit: kurzíva

Noe

Edited by - Noe on 04/05/2004 09:02:28
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 04/05/2004 :  08:59:57  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:
Originally posted by Noe
Opravdu si myslíš, že hráči přejdou ze serverů kde mají kamarády, zázemí, gildy, vypracované postavy, majetky, baví je tam questy, mají tam svou historii na jiný shard jen kvůli tomu, že jim tam některé skilly fungují lépe či jinak. Opravdu si snad nemyslíš, že hráči odejdou na nějaký shard, který btw. nemá ani pořádný web jen kvůli tomu, že jim tam funguje víc věcí jak by snad mělo. To je přece kravina.

Mohu se zeptat, jake questy ze jsou na techto jinych serverech? Jednou za tyden, kdyz se nejaky GM laskave uraci neco udelat a vyplodi ze sebe nejakou uber volovinu nebo zorganizuje lagoidni orgie?

OSI ma questu plno a system spawnu championu je opravdu super quest (i s dobrou odmenou), ktery si muze udelat kazda skupinka hracu a hlavne kdykoli, nezavisle na GM. Nemusi cekat, az se nekdo z GM uraci a najde si cas (kupodivu vsichni GM nemaji cas, nechapu, proc delaji GM).
Navic, jak rikal nekdo z TZ, budou take delat questy rizene GM, takze co resis?

Jdi si precist neco o OSI a jejich systemu.

quote:
Originally posted by Noe
Ps: připadá mi, že si zde pár lidí myslí, že si musí běžný hráč sednout na prdel z toho, že na nějakým shardu to funguje stejně jako na OSI ... to se ale šeredně pletete.

Pripada mi, ze si tu nekdo mysli, ze nefuncni skilly/system jsou normalni pro shard. Obzvast me to prekvapi u cloveka, co hraje kazdou chvili jinou hru, protoze nedokaze najit neco, co by ho bavilo

Edit: s=>l

Edited by - Khaot on 04/05/2004 09:15:14
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2004 :  09:04:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
tady si snad nekdo mysli, ze nejakej hrac odejde na jinej shard jen proto, ze tam bude nejakej quest nebo snad dokonce proto, ze tam budou dva , a co je tutove presvedci je kdyz o nich napisou na webu

to se teda seredne myli

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Azurit
Starting Member

48 Posts

Posted - 04/05/2004 :  09:04:52  Show Profile  Send Azurit an ICQ Message Send Azurit a Private Message
Ne, ale dost lidi si tam pude zkusit ten OSI system a k tomu je potreba funkcnost vseho co kazda ktera postava ma mit.

Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!!
Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 04/05/2004 :  09:10:39  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

V tom případě nechápu, proč jste po mě chtěli banner na vaše stránky. No co, prává ruka neví co dělá levá a to jste teprve začali ...
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 04/05/2004 :  09:13:13  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
quote:
Originally posted by Noe
Ps: připadá mi, že si zde pár lidí myslí, že si musí běžný hráč sednout na prdel z toho, že na nějakým shardu to funguje stejně jako na OSI ... to se ale šeredně pletete.

quote:
Originally posted by Khaot
Pripada mi, ze si tu nekdo mysli, ze nefuncni skilly/system jsou normalni pro shard. Obzvast me to prekvapi u cloveka, co hraje kazdou chvili jinou hru, protoze nedokaze najit neco, co by ho bavilo

Me zase pripadne Noe ze ty ses uplne mimo, chvili jsem si myslel ze bys mohl byt normalni ale casem se me nadeje rozplynuly. Mozna jsi ale jen jiny, kazdopadne ale nepatris do te vetsi skupinu kterou si sam definoval.
Jinak absolutni souhlas s Khaotem, casem jsem si o tobe udelat stejny obrazek jako mnoho lidi, jsi proste clovek co u niceho dlouho nevydrzi tak prosimte aspon nekritizuj co neznas a nebo co tobe samotnemu nevyhovuje a nepodsouvej ostatnim za jedine spravne to co se zase libi tobe.

Black
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 04/05/2004 :  09:13:46  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
quote:
Originally posted by Azirafal

Myslim, ze by lidi z TZ meli sehant nejakyho cloveka, kdo by jim napsal nejaky uvod k TZ, nejaky hodne strucny cesky stratics. More lidi od nas nikdy nehralo na OSI a vzhledem k tomu, ze tohle je asi prvni cesky "OSI" shard, tak o OSI vedi o houby. Nejaky dobry uvod do toho systemu, co to vse umi, co je jineho by jim prislo vhod. Ne jen zminky o 3D pohledu, Virtues apod.

http://boards.stratics.com/php-bin/uo/ubbthreads.php

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2004 :  09:24:21  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
ja bych jim naopak radil, at nic na web o systemu nedavaji, kdyz si clovek dokaze ty informace precist na straticsu, nebo si to nechat vysvetlit od nekoho druhyho kdo umi anglicky tak uz to znaci jistou zakladni inteligenci a tak bude stat za to mit ho jako hrace

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 04/05/2004 :  09:31:14  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
Navic neznam ani jednu MMORPG kde by tvurce zverejnil jakejkoliv navod, vsechno co existuje je "playermade".

Ahhh ja zapomel pro koho ten shard vlastne je, pardon ...

Black
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/05/2004 :  09:43:23  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Black

Navic neznam ani jednu MMORPG kde by tvurce zverejnil jakejkoliv navod, vsechno co existuje je "playermade".

Coze?

Nase planeta se sklada z vice kontinentu. S tim souhlasis predpokladam?

Tak. A jsou take mmorpg, ktere NEVZNIKAJI na nasem kontinentu nebo na kontinentu, ktery podle ucebnic objevil Kristof Kolumbus.

S tim souhlasis take predpokladam?

Tak. A prave VETSINA her, ktere vznikaji na kontinentu, ktery se jmenuje Asie MAJI ABSOLUTNI POPIS TEMER VSECHO CO JE VE HRE K VIDENI.

Svet se Blacku nesklada pouze z tve souvztazne soustavy maleho vesmiru AO + SWG + UO. Svet je vetsi !!!

Mrkni na google.com.

Edited by - VT on 04/05/2004 09:47:02
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 04/05/2004 :  10:03:43  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
Jo, promin ze jsem pouzil slovo MMORPG a nespecifikoval to, nicmene i tak si myslim ze navod na hry od vyrobce je nesmysl. (Opravuji to co jsem rekl: Navod na to jak se vysrat ve svete MMORPG existuje v asijskych MMORPG a nase free scena to take vyzaduje). A o tom ze vznikaji prapodivne pokusy pro lidi s jinou mentalitou vim neboj na to nepotrebuji google. Ale jinak dik za osvetu

Black
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 04/05/2004 :  10:12:56  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:
Originally posted by Van Tassel
Svet se Blacku nesklada pouze z tve souvztazne soustavy maleho vesmiru AO + SWG + UO. Svet je vetsi !!!

Mrkni na google.com.

No, z lidi od nas to zajima akorat tebe, Gabriela a mozna Noeho.

Kazdopadne doufam, ze uznas, ze pokud je nekdo natolik zhnily/blby, ze si nenajde informace na straticsu (ci jinem webu), tak vcelku mu nepomuze vubec nic, protoze stejne nic nepochopi. Navic, to, jak maji skilly fungovat (vzajemna provazanost) je napsano i na soucasnych UO shardech, jenomze to proste nefunguje. Takze nevim, proc mate (obecne lidi, co volaji po navodu) porad snahu a vyzadujete, aby na webu byl popis: pri 100 incription budete mit 50% bonus do sily kouzel. Kdyz budete mit 90, budete mit 40% bonus. Vsechny tyto tabulky existuji a nevidim vubec nic na tom, ze je nekdo vezme a zkopiruje a vlozi na svuj web.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 04/05/2004 :  10:22:34  Show Profile Send Octopuss a Private Message
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Coze?

Nase planeta se sklada z vice kontinentu. S tim souhlasis predpokladam?

Tak. A jsou take mmorpg, ktere NEVZNIKAJI na nasem kontinentu nebo na kontinentu, ktery podle ucebnic objevil Kristof Kolumbus.

S tim souhlasis take predpokladam?

Tak. A prave VETSINA her, ktere vznikaji na kontinentu, ktery se jmenuje Asie MAJI ABSOLUTNI POPIS TEMER VSECHO CO JE VE HRE K VIDENI.

Mrkni na google.com.

na rakosniky sere pes, nezlob se na me...
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 04/05/2004 :  10:42:40  Show Profile Send Danda I a Private Message
Octopussi - nebuď za trubku - Asiati mají NEUVĚŘITELNOU herní sílu, a většině z nich nekoukáme ani do prdele zejména co se pro-gamingu týče. Navíc pro mě osobně např. Japonci patří k herní elitě a to jak chováním tak výkoností.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/05/2004 :  10:49:21  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
quote:
Originally posted by Danda I

Octopussi - nebuď za trubku - Asiati mají NEUVĚŘITELNOU herní sílu, a většině z nich nekoukáme ani do prdele zejména co se pro-gamingu týče. Navíc pro mě osobně např. Japonci patří k herní elitě a to jak chováním tak výkoností.

No ono se staci podivat treba na prodajni plany japonskych soft firem. Pro vetsinu z nich je i americky trh tak maly, ze se opravdu hodne dlouho rozmysleji, nez tam neco vydaji. O Evrope ani nemluvim...

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 04/05/2004 :  10:57:17  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
VT> Proto taky te hry lidi hrajou max dva mesice + platej za to minimalne castky = vetisna her, diablo rezba. Na to navod fakt neni tesko napsat ;)

Edited by - Colldor on 04/05/2004 11:00:24
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 04/05/2004 :  11:00:40  Show Profile Send Octopuss a Private Message
quote:

To je sice moc hezky ale proc jsem o nich v zivote neslysel?... protoze me jejich, alespon co se her tyka, produkty absolutne nezajimaj a prijdou mi z vetsiny spis uchylny. Mentalita rakosniku mi vazne unika a mam je spis za uchyly.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 04/05/2004 :  11:05:51  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
quote:
Originally posted by Khaot
Mohu se zeptat, jake questy ze jsou na techto jinych serverech? Jednou za tyden, kdyz se nejaky GM laskave uraci neco udelat a vyplodi ze sebe nejakou uber volovinu nebo zorganizuje lagoidni orgie?

Ale tady se nebavíme o tom jaký shard má nebo nemá více questů ale o tom co musí nový shard udělat proto aby získal hráče z ostatních shardů.
Ty jiné servery už své stabilní skupinu hráčů mají tak nemusí dělat quest za questem aby nové získaly. To je ten základní rozdíl který vy nechápete, že vy musíte přinést mnohem více než co teď nabízejí ostatní a že prostě pouze funkční OSI systém nestačí.

quote:

OSI ma questu plno a system spawnu championu je opravdu super quest (i s dobrou odmenou), ktery si muze udelat kazda skupinka hracu a hlavne kdykoli, nezavisle na GM. Nemusi cekat, az se nekdo z GM uraci a najde si cas (kupodivu vsichni GM nemaji cas, nechapu, proc delaji GM).
Navic, jak rikal nekdo z TZ, budou take delat questy rizene GM, takze co resis?

zřejmě moje příspěvky nečteš ... já nikde neříkám, že tohle na TZ není nebo nemůže bejt ... já pořád omejlám dokola, že tohle tam být prostě musí a to že někdo z TZ někde někdy povídal, že to tam bude je prdlajs platný když to teď není nebo o tom minimálně není ani zmínka na officiálním webu

quote:

Jdi si precist neco o OSI a jejich systemu.

velice rád si o tom přečtu na webu TZ ale bohužel o tom jak to má fungovat se tam dozvím leda velký ***** na to abych prolejzal officiální weby OSI a hledal jak to vlastně funguje nemám ani chuť ani jazykový schopnosti ani čas takže dokud mě Váš shard nevysvětlí jak je to tedy mnohem lepší, budu si myslet své ... a o tom to je.

quote:

Pripada mi, ze si tu nekdo mysli, ze nefuncni skilly/system jsou normalni pro shard.

Minimálně 500 lidí se denně u toho nefunkčního systému docela dobře baví. Nevím kolika % znich to vadí natolik aby kvůli tomu přestali hrát tam kde hrají a přešli na nový server ale vím že určitě, že funkční skilly jim určitě stačit na to aby přešli nestačí ani omylem.

quote:

Obzvast me to prekvapi u cloveka, co hraje kazdou chvili jinou hru, protoze nedokaze najit neco, co by ho bavilo

No to, že mě z nových her žádná nechytne na víc než pár týdnů vím ... a nijak mě to žíly netrhá, ale nechápu co to má společnýho s mým názorem co má udělat nový server pro hráče aby je zaujmul. Ale rozhodně si myslím, že Vím co je třeba k tomu aby se nový shard chytnul. Narozdíl od tebe stím mám docela zkušenosti.

quote:
chvili jsem si myslel ze bys mohl byt normalni ale casem se me nadeje rozplynuly.

díky, že jsi tohle napsal není nad upřímnost

quote:

Jinak absolutni souhlas s Khaotem, casem jsem si o tobe udelat stejny obrazek jako mnoho lidi, jsi proste clovek co u niceho dlouho nevydrzi

nezakrývám že od doby UO u online her dlouho nevydržím ale co to stímhle má společnýho?

quote:

tak prosimte aspon nekritizuj co neznas a nebo co tobe samotnemu nevyhovuje a nepodsouvej ostatnim za jedine spravne to co se zase libi tobe.

promiň ale já si při vší neskromnosti myslím, že o tom něco vím ... zkus si přečíst mé posty a zjistíš že nekritizuju OSI systém ( o kterém doopravdy nic nevím) ale diskutuji na téma "co musí udělat nový shard pro to aby získal hráče" a o tom myslím něco vím.

edit /quote

Noe

Edited by - Noe on 04/05/2004 11:11:15
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 04/05/2004 :  11:18:57  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
Noe, tak co porad trepes za kravoviny. Je to beta a otevrena tyden Rekli, ze to tam bude. Na webu se pracuje.

Jinak ty jsi jazykove nevybaveny? Aha, tak co hrajes placene hry, ktere, vsadim se, urcite nejsou v cestine a ani nikde neni navod v cestine. A ja vim, prozkoumat uo.stratics.com je velice narocne, je to velice neprehledny web, kde nejde vubec nic najit, zamerne jsou tam pouzivana slova jina, nez zna kazdy hrat her a jsou tam volena i jina slova, nez hra obsahuje (mag, skill, magery, healing....)
A k tvym zkusenostem...Morie prezila jenom diky tomu, ze v dobe, kdy vznikla a prevazne existovala, bylo DP tak lagove, ze nekteri to nevydrzeli a sli tam hrat. Kdyby DP nebylo lagove a nehratelne, Morie by dnes neexistovala/mela by 15 stabilnich hracu. Mysli si co chces...

Edit: hrubka

Edited by - Khaot on 04/05/2004 11:22:07
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 04/05/2004 :  11:24:55  Show Profile Send Octopuss a Private Message
Teda Noe to sou plky ze uz to ani nectu, sorry Proc nehrajes na DP kdyz ti to vsechno prijde tak nanic?
Go to Top of Page

Thundarr
Starting Member

6 Posts

Posted - 04/05/2004 :  11:43:19  Show Profile  Send Thundarr an ICQ Message Send Thundarr a Private Message
Hm ... ten web mi prijde dost o nicem, muzu se zeptat jak dlouho jste na shardu pracovali ? Prijde mi to tak jako by jste stahli emulator a rozjeli ho. Na webu nevidim zadne informace ktere by me na ten shard natahly ... bohuzel :(

www.mifa.cz
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 04/05/2004 :  12:03:09  Show Profile Send Octopuss a Private Message
Njn to je presne ono. Holt budes muset verit lidem a zkusit to i tak...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2004 :  12:17:00  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
noe ty fakt mluvis z cesty a jeste navic to vydavas za obecne platny fakta

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 04/05/2004 :  12:57:45  Show Profile Send Danda I a Private Message
Octopussi - to, že něco neznáš neznamená, že je to malé nebo špatné, co se mentality týče co bys řekl o člověku, který nazývá rákosníky kontinent, kde vznikaly divadelní hry v době kdy Evropa neznala pořádně ani zemědělství o Americe ani nemluvě ?
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 04/05/2004 :  13:00:35  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message
Znáš to pořekadlo o házení hrachu na zeď? Tak to přesně teď děláš
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 04/05/2004 :  13:03:07  Show Profile Send Mistral a Private Message
quote:

Octopussi - to, že něco neznáš neznamená, že je to malé nebo špatné, co se mentality týče co bys řekl o člověku, který nazývá rákosníky kontinent, kde vznikaly divadelní hry v době kdy Evropa neznala pořádně ani zemědělství o Americe ani nemluvě ?

Svata pravda. Napriklad ja mam neco, co Oktopass jeste nevidel, a je to fakt velky!

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/05/2004 :  13:05:27  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
quote:
Originally posted by Mistral

quote:

Svata pravda. Napriklad ja mam neco, co Oktopass jeste nevidel, a je to fakt velky!

OMG

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 04/05/2004 :  13:06:51  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:

Zajiste s tebou v leccem souhlasim, kazdopadne na tvoje prirovnani o divadle by se daly aplikovat jine praktiky, ktere jsou v soucasne Asii bezne a v Evrope jiz davno vymizely a pochybuji, ze bys je povazoval za dustojne ne-li chvalyhodne

A stale zustava faktem, ze nasinci asijske hry tak nejak moc nehraji, at si maji oni sami o sobe herni/kupni potencial jaky chteji.

Edited by - Khaot on 04/05/2004 13:08:14
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 04/05/2004 :  13:07:26  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
Nechci tady vystupovat jako nejaka prilis velka autorita TZ teamu, takze budu mluvit jen za sebe:

Je jasny, ze stojime o hrace. Hraci delaji server a hraci muzou byt dobri, zkuseni a nebo treba uplny zacatecnici, to je uplne jedno. Jediny co nechceme jsou prasata, ale to asi zadnej shard. Ted ale vyvstava otazka, jesli kdyz na web dame navody na kazdou kravinu ve hre, popiseme vsechno do detailu, jesli to bude jeste hrace bavit, protoze v podstate nebude co objevovat. Ono, to objevovani novych veci ve hre je na ty myslim to nejlepsi. Samozrejme na druhou stranu je propagace dobra vec, avsak nikdo z TZ (doufam) by nechtel server nejak vyrazne prechvalit, naslibovat hracum uber funkce a pak schytavat od hracu nadavky za to, ze byli vlastne podvedeni, protoze dana vec nebude treba mozna. Vsechny stezejni body, ve kterych se lisi Tz od jinych shardu (treba na sphere) popsal Havran nazacatku a myslim, ze k tomu neni vice co dodavat (na nas web to hodim dneska do uvodu). Alespon podle meho nechci, aby TZ byl shard, kde vodime hrace za rucicku a rikame jim, co maji a co nemaji delat.

EDIT: Vsiml jsem si, ze sem to Havran nedaval, tak to sem hodim ja:

TZ charakteristika:
- Automaticky ucty - jen tim ze zadate jmeno a heslo do clienta
- Prozatim je zapnuto ze zezacatku dostane vase prvni postava 7 * 85% skillu !
- Ch/O ale v dohledne dobe budou zprovozneni frakce !
- Vsechny skilly jsou zde funkcni !
- Custom domky - muzete si postavit vlastni domek svych snu !
- A spousta dalsich veci ( Champion spawny, Capture the Flag, Arena pro FFA boje
... )
- Nyni je otevrena jen mapa Felucca ale casem nejspise otevreme i ostatni mapy (
Ilshenar, Malas )
- Shard jede na emulatoru RunUO ktery dava skvele moznosti
- Shard je ve stavu Beta testu, ale Wipe se neplanuje.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].

Edited by - Sir.Thomik on 04/05/2004 13:11:42
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 04/05/2004 :  13:10:18  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
quote:
Originally posted by Pertha

noe ty fakt mluvis z cesty a jeste navic to vydavas za obecne platny fakta

můžeš ty věci co vydávám podle tebe za obecný fakta konkretizovat např. formou quote pls.

Pokud vím tvrdím pouze stále těchto pár věcí:
1. shard co se chce uchytit musí nabídnout mnohem více než současné shardy
2. bez kvalitního webu plného informací nemá moc šancí zaujmout
3. bez kvalitních Questů nemá šanci na na získání PvM hráčů
4. být pouze kopií OSI podle mě nestačí
5. kdo to teď zkusí a odejde kvůli neinformovanosti či nepochopení systému se těžko znovu vrátí
6. nikdo si z pouze staženýho a rozjetýho ala OSI emulátoru bez výše popsaných bodů na prdel nesedne

Co je na tom tak z cesty prosímtě ? ... a uvědomte si konečně, že já nehodnotím OSI systém, nekritizuju TZ server ale diskutuji na téma co má udělat nový shard aby se chytnul.

Noe

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 04/05/2004 :  13:19:43  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
quote:
Originally posted by Noe

[quote]Originally posted by sword

[quote]

To jestli prejdou ci neprejdou je jejich vec.Ostatne lidi co drzi majetek na UO ala DP, vymakane postavy na lagu, kazdy quest, ktery laguje-jestli je tohle drzi na UO tak potom nevim proc to hraji
ses asi trosku zaostaly, ale Funcknost systemu je zavisla a ne zadny status online.
Ale prave zaklad je to, ze to funguje.Na co mi jsou GM, kteri ani nejsou schopni to odladit, nerozumi ani skilum, nerozumi ani hre a objevi se ve hre 1 za mesic, aby udelali quest, ktery jeste nasupporti milionama a pritom reknou, kdo jde za lootem, at na quest nechodi?
Nebo zavadeni cim dal vic restrikci, protoze to jinak nejde?

OSI prave ukazuje jak maji fungovat skilly, vidim, ze si z UO na Morii a Dp uplne zblby.

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000