Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 CHIMAERA a vse kolem ni
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 13/04/2004 :  14:06:44  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
Tenhle topic sem Zridil, aby se tady mohli domlouvat vsichni lidi co hrajji na chimaere, ale myslim si, ze to je jasny uz z nazvu.

SWG : Long Dead
WoW : 7 days a week

Edited by - Isis on 13/04/2004 14:25:23

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 13/04/2004 :  14:23:02  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
to je bezva ze si to vsichni readujou, ale ze by taky napsali nejakej příspěvek

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 13/04/2004 :  14:25:39  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
Kdyztak, kdyby jste nekdo chteli avian meat, tak nejakej mam(asi 300units)
JAk vlastne zjistim jeho kvalitu ?

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 13/04/2004 :  18:32:28  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isis

No hura konecne vim, jak se jmenujes ...mam pro tebe bagl plnej zbrani ...napis mi jak jsi na tom co se marksmena tyce ...dik

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 13/04/2004 :  18:37:10  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

[quote]Originally posted by Isis

EDIT: lol tak jsem si to precet jinde ..kazdopadne jsem ti nechal vycraftovat vsechny dostupny (slusny zbrane, ne nepouzitelnej crap) co muzes jako marks mit. Rifle, carbine i pistole, bike a armor sezenu v cuku letu ..

jestli muzes tak zitra ti to predam, jeste musim koupit ten armor a bike, ale mam par typu (rozumej vendoru)

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Edited by - Shemiramoth on 13/04/2004 18:37:33
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 13/04/2004 :  20:15:38  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Tak vás informuju že já sem na Chimce taky tak si mě třeba dejte do friends, až se dopracuju na nějakýho oficíra mám v plánu se začít bavit... Budu potřebovat sliced composite tak esi máte nějakej tip mailněte.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 14/04/2004 :  09:41:50  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

Tak vás informuju že já sem na Chimce taky tak si mě třeba dejte do friends, až se dopracuju na nějakýho oficíra mám v plánu se začít bavit... Budu potřebovat sliced composite tak esi máte nějakej tip mailněte.

Pochybuju ze ti nekdo da jen tak sliced full set composite (jedine kdyz budes v nejake dobre guilde). Jen si na nej vydelej neni to zadna nizka castka ...za prumernej zaplatis (bez slicu) 300-400k a za krayt klidne 20 mega. Ja jsem taky lital v kostenym, nez jsem si usetril na ubese. Jeste ted si pamatuju, jak jsem mel ubese jenom body, helm a zbytek kosti...

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 14/04/2004 :  14:32:54  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
to shemiramoth thx menujes se teda jak ?

to dargnon:a pak co takhle zalozit si jeste jednu guildu

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 14/04/2004 :  14:33:46  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
Hrat budu zitra od 14 tak do 18 hodin a sem na Naboo

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 14/04/2004 :  14:35:29  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
Jo a shemiramoth si rebel nebo imp ?

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 14/04/2004 :  15:12:47  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo a shemiramoth si rebel nebo imp ?

Jsem imperialni dobytek a vsechny rebely bych nejradeji vybil, kdyz jsem byl naposledy v Rebel Hideout (kvuli rebel theme parku), tak jsem zjistil, ze princezna Leia je bila (neda se utocit ) a taky ze po vymlaceni cele zakladny (C-3PO se mnou nechtelo ani mluvit) a dvou heavy turret se zase ty dve veze behem vteriny obnovily, coz bylo trapny a vubec cely je to trapny v hlavnim sidle si clovek muze delat co chce .

Kazdopadne se jmenuji A'thiac ..to je vse.

Edited by - Shemiramoth on 14/04/2004 15:14:17
Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 14/04/2004 :  18:23:17  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
mozna se presunu na tatooine podle toho jak se s dargnonem domluvim.
DUFI !!!!

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 14/04/2004 :  18:29:36  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
Muzes mi to teda zitra předat ?
btw potreboval bych help sjednou misi a a si budu zatim neutral, protoze nechci bejt proti tobe a Dargnonovi, ale taky nechci ztratit ty tri kamose z ciziny co hrajou swg a jsou rebelove cvovert rebelove nebo se stavaji rebely

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 14/04/2004 :  18:30:43  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
kdyz jsem se ji ptal tak teda rikala

no, not a rebel no
a pritom /whistle inocently a /whistle happily

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 14/04/2004 :  18:36:35  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Kdepak nejsem na noze s rebely jak jedna nejmenovana imperialni guilda na Eclipse . Klidne hrej za rebely, neutraly, imperialy, jedi me je to jedno, kvuli tomu prece nebudu delat problemy. I kdyz za jedi radeji ne, to bych si te dal do jedi listu, kvuli bounty .. Zitra ani pozitri ti to bohuzel nemohu predat. Jsem mimo, takze se k PC vubec nedostanu. Vidim to pozitivne na sobotu ci nedeli. Napis mi presne kdy budes hrat.

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 14/04/2004 :  19:02:08  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
bud sobota nebo pondeli/utery

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 14/04/2004 :  19:02:55  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
napis icq a ja ti napisu

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 14/04/2004 :  19:06:58  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
nemuzes mi to nechat u nekoho od vas z gildy ?
anebo v guildhallu rict mi kde je a dat mi permission ?
kde mate guildhall jestli mi to teda reknes

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 14/04/2004 :  19:10:28  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
proc ty vlastne nehrajes na eclipsu ?
kvuli pripojeni ?

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 15/04/2004 :  09:21:51  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

proc ty vlastne nehrajes na eclipsu ?
kvuli pripojeni ?

Misto nasi guildy je tajne . V sobotu ti to osobne predam, pokud teda nebudu spat nekde na mezi uplne na mol. Muj kamarad se louci se svobodou. Proc nehraju na Eclipse - hmm ani nevim, mozna proto ze z nasi prace zacalo hrat 6 lidi na chimaere a vsechny samozrejme moc dobre znam.

Go to Top of Page

Klattu
New Member

462 Posts

Posted - 15/04/2004 :  12:30:10  Show Profile Send Klattu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Misto nasi guildy je tajne . V sobotu ti to osobne predam, pokud teda nebudu spat nekde na mezi uplne na mol. Muj kamarad se louci se svobodou. Proc nehraju na Eclipse - hmm ani nevim, mozna proto ze z nasi prace zacalo hrat 6 lidi na chimaere a vsechny samozrejme moc dobre znam.

Mno ale to neni zadny problem ne?:) Pro cloveka znaleho hry, je prejit na jiny server zalezitost 2 tydnu treninku postavy....

Klattu, Runnyeye, EQ2
Klattu, Eclipse, SWG
Klattusun, Atlantean, AO
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 15/04/2004 :  20:39:27  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdepak nejsem na noze s rebely jak jedna nejmenovana imperialni guilda na Eclipse .

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 15/04/2004 :  23:50:20  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Klattu

quote:

Mno ale to neni zadny problem ne?:) Pro cloveka znaleho hry, je prejit na jiny server zalezitost 2 tydnu treninku postavy....

Ano to samozrejme netvrdim, ale nechci a na Chimaere mne to vyhovuje. Spise me hra nekdy natolik vytaci, ze bych ji nejradeji prestal hrat. Cekam jen na Mandarolian Armor. A jestli tohle SOE posere (viz Composite a to ze v nem chodi kazdej a navic jediove )), tak se SWG koncim. Tohle je ta hlavni vec proc to hraju. Jsem BH, snazim se hrat a myslet jako BH a Manda Armor nebo Bobba Fett jsou pro me dve ikony a dva duvody proc to hraju. Vzdy jsem doufal, ze se nekdy postesti a MA mi padne anebo bude nekdy v budoucnu mozno dostat quest primo od Bobba Fetta, ale zatim me to spise zklamalo . Myslim napln misi pro BH, celkova zabugovanost BH apod. Stale doufam, ze se neco zmeni. Nejhorsi je, ze prave vypustena Corvette je naprosto silenym zpusobem zabugovana. Po smrti se sice naklonujete, ale mobove se mohou dostat primo k vam a hned vas killnout, nepocitam vecne prochazeni zdi, area attacky zasahujici nepratele za zdi, naprosto odflaknuta optimalizace, spatnej balancing a stale plno novinek, ktere se pridavaji i na ukor starych veci, ktere nejsou jeste radne zafixovane a napriklad co se povolani tyce ani vybalancovane. Takhle bych mohl psat do nekonecna a presto hru hraju ..uvidime po publish 8.

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 16/04/2004 :  12:56:07  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
Muzes v pondeli ?
mzslim predat mi ty veci.
Kde se dela tzv. RAncor Hunting ?

a co je vlastne DPS

Edited by - Isis on 16/04/2004 14:59:23
Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 17/04/2004 :  09:08:18  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
Dneska budu hrat a tak ve 14:00 budu na startovnim namesti v MOenii a budu schanet grupu na ten NArglatch dungeon takze tam bud A'Thiac u

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 17/04/2004 :  09:35:54  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
je dps damage per second ?

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 17/04/2004 :  10:20:34  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dneska budu hrat a tak ve 14:00 budu na startovnim namesti v MOenii a budu schanet grupu na ten NArglatch dungeon takze tam bud A'Thiac u

Ok budu tam.

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 19/04/2004 :  22:38:10  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pochybuju ze ti nekdo da jen tak sliced full set composite (jedine kdyz budes v nejake dobre guilde). Jen si na nej vydelej neni to zadna nizka castka ...za prumernej zaplatis (bez slicu) 300-400k a za krayt klidne 20 mega. Ja jsem taky lital v kostenym, nez jsem si usetril na ubese. Jeste ted si pamatuju, jak jsem mel ubese jenom body, helm a zbytek kosti...

Já to myslel tak jestli máte waypoint na nějakýho vendora co prodává ten sliced composite. Nikdy bych si netrouf somrovat, jen nechci pak strávit několik hodin hledánim vendora... Ubese sem takle sháněl asi tři hodiny...
Jinak teď sem byl od čtvrtka pryč takže sem nemohl hrát. Sem stále na Tatooine a potřebuju se vypracovat na Imperiálního důstojníka a pak si seženu ten armor...
Do budoucna doufám že založíme guildu /případně pokud se najde nějaká opravdu dobrá tak vstoupíme.

Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 20/04/2004 :  09:42:13  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Ano znam craftera co prodava sliced composite az do vyse 90 procent na vsechno. Ma obchod asi 1km od Corronetu ..jmenuje se Fignar a jeho armory Thor. Pokusim se ti dneska poslat WP, jestli nezapomenu. Mimochodem priprav si peknou palku. Ja koupil tedka helmu s 34% res na STUN a ostatni staty maji 81% za 410 000.

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/04/2004 :  11:39:03  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
jehehe na to asi nebudu mít :) Ten WP mi pošli já kouknu na jeho vendora esi tam nemá třeba něco levnějšího, nebo aspoň budu vědět kolik mám našetřit...

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 20/04/2004 :  11:51:01  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

jehehe na to asi nebudu mít :) Ten WP mi pošli já kouknu na jeho vendora esi tam nemá třeba něco levnějšího, nebo aspoň budu vědět kolik mám našetřit...

Jj je to priserne drahy preslicnuty armory. Celej komplet 90ti procentniho +34 stun muze stat tak 3 mega mozna vic nebo min...tezko rict. Tu helmu jsem koupil kvuli PvP a mindhitum ..

Edited by - Shemiramoth on 20/04/2004 11:51:31
Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 20/04/2004 :  12:40:22  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
prave mirim do bestine z naboo, takze jestli budes poustet ten full ubese a potrebujes prachy, tak bych treba neco z nej koupil a jestli budeds zakladat guildu, tak ja bych sel hned s tebou

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/04/2004 :  14:04:05  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Na sliced composite absolutně nemám prachy takže ten Ubose mi ještě nějakej ten měsíc zustane... Postavu menem Isis mám ve friends ale seš furt offline...
Že by to bylo tim že se menuješ uplně jinak? LOL Tak já si tě hned dám do friends.
Tak teď tam mám hráče "Aleathea" ale stejně je offline...

Edited by - Dargnon on 20/04/2004 14:06:18
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 20/04/2004 :  14:14:31  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na sliced composite absolutně nemám prachy takže ten Ubose mi ještě nějakej ten měsíc zustane... Postavu menem Isis mám ve friends ale seš furt offline...
Že by to bylo tim že se menuješ uplně jinak? LOL Tak já si tě hned dám do friends.

JJ presne tak . Aleathea je spravne.

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/04/2004 :  14:19:56  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Shemiramoth a ty se menuješ jak ? Neboj nebudu tě spamovat.... ... .. :)

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 20/04/2004 :  14:26:52  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uz to tady nekde bylo, ale noch einmal:

IGN: A'thiac

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 20/04/2004 :  15:00:19  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
quote:

mozna to bude tim, ze ted nehraju
hrat budu asi v patek nebo sobotu

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 20/04/2004 :  15:32:48  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
quote:

kde jsi sehnal ten ubese ?
a jeste shemiramoth nemohl by si mi sehnat spraystick ?
ale jenom ze surovin s 910+ radsi 950+ a sliced, aby mel damage alespon 50-120 dekuju.a pak jeste nejakej klidne s 400-500 surovinama na bezne pouziti na slabe potvory a overchargeshot :---------)

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 20/04/2004 :  15:49:37  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
na co je vlastne tantel armor ?

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 20/04/2004 :  15:51:50  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
pochopil jsem spravne ze je to jako shirt pod armor a ma to protekce podle tzpu material upouzityho ?

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 20/04/2004 :  16:58:53  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

na co je vlastne tantel armor ?

Na h***o, vetsina armoru je na prd. Nejvice se pouziva ubese (levnej, vysoky kinetic - vetsina mobu) nebo composite.

Ad spraystick ..nevymyslej si a radeji hrej ..

Ano kosili muzes mit pod armor a pokud mas kosili treba s defencema, tak se ti to samozrejme pocita.

Edited by - Shemiramoth on 20/04/2004 17:12:07
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 20/04/2004 :  17:07:40  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Jeste ze lidi podobni Isisovi hraji dobrovolne jinde nez na Eclipse ...

Black
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/04/2004 :  17:38:20  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Warrant Officer II ještě neni důstojník? Teď mě Stromprd normálně kontroloval...

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 20/04/2004 :  18:35:02  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Warrant Officer II ještě neni důstojník? Teď mě Stromprd normálně kontroloval...

No je to takto ..ja na Warr Of II platil asi 440 creditu, kdyz u me nasli spice. Ted jsem Warrant Officer I a kdyz me zacnou checkovat tak i kdyz mam slicnuty uplne vsechno a mam plnej bagl drog, tak se mi omluvi se slovy, ze se omlouvaji, pry me hned nepoznali .. a uz neplatim vubec nic.

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 21/04/2004 :  11:43:21  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
kdy te vlastne konrolujou

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 21/04/2004 :  13:30:16  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
hm tak to slyšim nerad, FP sou hrozná nuda.... já už splnil asi sto stejnejch misí.
Kontrolujou ve městě i mimo, nestalo se mi že by mě zkontrolovali dvakrát po sobě takže každá ta kontrola platí asi určitou dobu po který když se příblížíš k Stormovi kerej je kontrolór tě zkontroluje. Nemyslim že kontrolujou šichni...

Edited by - Dargnon on 21/04/2004 13:34:38
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 21/04/2004 :  13:39:48  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

Jeste ze lidi podobni Isisovi hraji dobrovolne jinde nez na Eclipse ...

I u nas v guilde se nejaky ten Isis najde...

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 21/04/2004 :  18:20:04  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
quote:

hm tak to slyšim nerad, FP sou hrozná nuda.... já už splnil asi sto stejnejch misí.
Kontrolujou ve městě i mimo, nestalo se mi že by mě zkontrolovali dvakrát po sobě takže každá ta kontrola platí asi určitou dobu po který když se příblížíš k Stormovi kerej je kontrolór tě zkontroluje. Nemyslim že kontrolujou šichni...

Kde se "vyskytujes" ?
JA pudu asi do Bestine a v Sobotu budu hrat tak od 11 do 4 mozna i dyl

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 21/04/2004 :  23:00:36  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
teďka se vyskytuju u imperiální základny na severu a sbírám FP. V sobotu teda něco podniknem, sejdem se v Bestine až budem oba online, ale esi budem jen dva a navíc lamíci tak nevim nevim :)

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 22/04/2004 :  15:12:33  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
quote:

teďka se vyskytuju u imperiální základny na severu a sbírám FP. V sobotu teda něco podniknem, sejdem se v Bestine až budem oba online, ale esi budem jen dva a navíc lamíci tak nevim nevim :)

ok

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,18 seconds. on eygor Snitz Forums 2000