Author |
Topic  |
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 18:00:45
|
Čert mě inspiroval lognutím na dp, udělal sem to z jeho kompu...jsem pěkně ve vězení a protestuju, pokud chcete, hlavně vy kdo už na dp nehrajete přijdte mě podpořit k vězení. Psaní snad ještě nezakázali ne? takže makruju writing :o)
|
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
|
| |
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 20:12:06
|
neprijdes si uz trapne s tim zakladanim topicu? |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 20:12:44
|
quote: Originally posted by elidor
neprijdes si uz trapne s tim zakladanim topicu?
vsak ho nech, kdyz ho to bavi :] |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 20:13:56
|
Ne :o) další tupé otázky? |
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 20:23:10
|
chces banan? |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Krtecek
New Member

160 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 20:33:40
|
safra ja sem nak mimo :) do jakyho vezeni a proc ? |
DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer. To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 20:53:44
|
LOL :o) tak ted me pro zmenu GM freznuli, takže i kdybych se z tama chtěl vysekat tak nemuzu...respektive nemuzu ani mluvit :o) svoboda slova LOL :o) hezhehehehe |
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 20:54:20
|
quote: Originally posted by Seth
chces banan?
ano, další |
|
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 20:57:04
|
quote: Originally posted by sword
vsak ho nech, kdyz ho to bavi :]
Ani se nedivim, uz dlouho tu neprudil zadnej trapnej moderator, tak je to v pratelskym duchu a nikam se mu nechce.  |
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 21:04:47
|
quote: Originally posted by Cert2
quote: Originally posted by sword
vsak ho nech, kdyz ho to bavi :]
Ani se nedivim, uz dlouho tu neprudil zadnej trapnej moderator, tak je to v pratelskym duchu a nikam se mu nechce. 
certiku jsem rad, ze jsi se prihlasil k tomu moderovani,jen tak dal |
|
 |
|
GM Suerte
Starting Member
27 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 21:11:26
|
quote: Originally posted by Rebel
LOL :o) tak ted me pro zmenu GM freznuli, takže i kdybych se z tama chtěl vysekat tak nemuzu...respektive nemuzu ani mluvit :o) svoboda slova LOL :o) hezhehehehe
Pokud nerespektujes prikaz k zastaveni makra pred resyncem a prudis do makra nahranymi recmi, tak se nediv. |
Šašku, bav mne! Nudím se. (J. Werich - Císařův pekař + nespecifikovatelný počet hráčů DP) |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 21:13:19
|
quote: Originally posted by GM Suerte Pokud nerespektujes prikaz k zastaveni makra pred resyncem a prudis do makra nahranymi recmi, tak se nediv.
ja se nedivim, gm mě už nemůžou překvapit...ja se dival jak jsi me fríznul, žadny resync nebyl |
|
 |
|
GM Suerte
Starting Member
27 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 21:36:07
|
quote: Originally posted by GM Suerte Pokud nerespektujes prikaz k zastaveni makra pred resyncem a prudis do makra nahranymi recmi, tak se nediv.
ja se nedivim, gm mě už nemůžou překvapit...ja se dival jak jsi me fríznul, žadny resync nebyl
Mno... nevim, jak jsi se koukal, nicmene pri prvnim resyncu, kdy jsi jel AFK a nereagoval jsi. (Mimochodem AFK makro bys jet nemel, ze) jsem te disconectnul... ;-) Coz jsi zaznamenal asi o 5 minut pozdeji :-) |
Šašku, bav mne! Nudím se. (J. Werich - Císařův pekař + nespecifikovatelný počet hráčů DP) |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 21:38:05
|
quote: Originally posted by GM Suerte
ja se nedivim, gm mě už nemůžou překvapit...ja se dival jak jsi me fríznul, žadny resync nebyl
Mno... nevim, jak jsi se koukal, nicmene pri prvnim resyncu, kdy jsi jel AFK a nereagoval jsi. (Mimochodem AFK makro bys jet nemel, ze) jsem te disconectnul... ;-) Coz jsi zaznamenal asi o 5 minut pozdeji :-)
myslis ze sem vydrzim 5 hodin divat na stejny text? protestuju sice ale na to nemam...divam se na to zhruba co 5-10 minut a uz me pust a nedelej...napis mi na icq, navrhuju domluvu. |
|
 |
|
GM Suerte
Starting Member
27 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 21:56:20
|
myslis ze sem vydrzim 5 hodin divat na stejny text? protestuju sice ale na to nemam...divam se na to zhruba co 5-10 minut a uz me pust a nedelej...napis mi na icq, navrhuju domluvu.
Rebeli, dovol mi otázku. Jedna z věcí, které tvrdíš v tom svém makro textu je, že jsi fér hráč. Jsi skutečně fér hráč?
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 22:00:50
|
quote: Originally posted by GM Suerte
myslis ze sem vydrzim 5 hodin divat na stejny text? protestuju sice ale na to nemam...divam se na to zhruba co 5-10 minut a uz me pust a nedelej...napis mi na icq, navrhuju domluvu.
Rebeli, dovol mi otázku. Jedna z věcí, které tvrdíš v tom svém makro textu je, že jsi fér hráč. Jsi skutečně fér hráč?
pokud muzu posoudit z toho jak me uznavali ostatni lidi co hrali pvp tak jiste. A víš co, už na to seru, smaž ten acc...at mam klid a hotovo. nebudu se shazovat, drzel sem se na dp dlouho a neslavny konec me sice zamrzi ale co...
|
|
Edited by - Rebel on 18/04/2004 22:03:23 |
 |
|
GM Suerte
Starting Member
27 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 22:09:40
|
pokud muzu posoudit z toho jak me uznavali ostatni lidi co hrali pvp tak jiste.
Víš, ono, kdyby ti trest byl snížen nebo zrušen, bylo by to rozhodně vůči ostatním nefér... |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 22:15:12
|
quote: Originally posted by GM Suerte Víš, ono, kdyby ti trest byl snížen nebo zrušen, bylo by to rozhodně vůči ostatním nefér...
Nerespektuju to, že mi byl vůbec dán trest. Přes 3,5 roku tady pořád vedu to, že hráči musí byt v pohodě, fér...byl sem u SoT, Templářů, vedl sem -R- byl sem v Greenpeace, bojoval sem proti guilde HK a vsem takovym. Nedaval sem HK, vzdy sem ressoval...utocil sem na pk co davali hk...a nakonec me zavrou za to, ze kdyz me totalne zprasili v jeden den vsechny tri me accounty ruzni lidi v jeeden den a kamaradi jako asasin mi nepomohli, nadaval sem sproste na vsechny strany, protoze me to desne zklamalo! Proto sem odešel a v ten den sem tak nadával! |
|
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 22:26:00
|
quote: Originally posted by GM Suerte Víš, ono, kdyby ti trest byl snížen nebo zrušen, bylo by to rozhodně vůči ostatním nefér...
Nerespektuju to, že mi byl vůbec dán trest. Přes 3,5 roku tady pořád vedu to, že hráči musí byt v pohodě, fér...byl sem u SoT, Templářů, vedl sem -R- byl sem v Greenpeace, bojoval sem proti guilde HK a vsem takovym. Nedaval sem HK, vzdy sem ressoval...utocil sem na pk co davali hk...a nakonec me zavrou za to, ze kdyz me totalne zprasili v jeden den vsechny tri me accounty ruzni lidi v jeeden den a kamaradi jako asasin mi nepomohli, nadaval sem sproste na vsechny strany, protoze me to desne zklamalo! Proto sem odešel a v ten den sem tak nadával!
boze po precitani tohto topicu..som zistil urcitu svoju podobu..musim to zmenit..dik za sebareflexiu! |
raz dlazdic, navzdy dlazdic. |
 |
|
Azurit
Starting Member
48 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 22:31:05
|
byl sem v Greenpeace, bojoval sem proti guilde HK a vsem takovym.
Jooo Greenpeace! TO BYLA GILDA!!  V ni sem se fakt nenudil...skoda ze uz je to pryc 
|
Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!! Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!
|
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 23:02:21
|
Nerespektuju to, že mi byl vůbec dán trest. Přes 3,5 roku tady pořád vedu to, že hráči musí byt v pohodě, fér...byl sem u SoT, Templářů, vedl sem -R- byl sem v Greenpeace, bojoval sem proti guilde HK a vsem takovym. Nedaval sem HK, vzdy sem ressoval...utocil sem na pk co davali hk...a nakonec me zavrou za to, ze kdyz me totalne zprasili v jeden den vsechny tri me accounty ruzni lidi v jeeden den a kamaradi jako asasin mi nepomohli, nadaval sem sproste na vsechny strany, protoze me to desne zklamalo! Proto sem odešel a v ten den sem tak nadával!
Mno to je mozny, ale rekni me, proc se teda logujes, kdyz si s DP zkoncil? Proc proste nesmazes postavy a nejdes dal? Ma nakej vyznam prudit v jailu makrem? |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 23:13:31
|
quote: Originally posted by mechac
Mno to je mozny, ale rekni me, proc se teda logujes, kdyz si s DP zkoncil? Proc proste nesmazes postavy a nejdes dal? Ma nakej vyznam prudit v jailu makrem?
jde mi ciste o princip ...nechci aby byl rebel v base jakkoliv to zni blbe |
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 23:13:48
|
fakt nic osobniho, ale rebe proboha, bud' sekni s dp a bez delat neco uzitecnejsiho ( doporucuju ) nebo tam pokracuj nadale hrat ( pokud te to bavi taky doporucuju ) ale prestan delat topicy vo DP, pac to uz fakt neni nejaka sranda.
jinak jail je desnej koncetrak to jo :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 23:19:23
|
quote: Originally posted by Colldor
fakt nic osobniho, ale rebe proboha, bud' sekni s dp a bez delat neco uzitecnejsiho ( doporucuju ) nebo tam pokracuj nadale hrat ( pokud te to bavi taky doporucuju ) ale prestan delat topicy vo DP, pac to uz fakt neni nejaka sranda.
jinak jail je desnej koncetrak to jo :)
kunda drat tak at me smazou at mam klid |
|
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 23:40:39
|
peace kluci dojedte do brna tady je pohoda  |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 00:37:53
|
quote: Originally posted by Schatus
peace kluci dojedte do brna tady je pohoda 
ja tam byl, ale tebe sem tam nevidel, zato sme hrali s Horinem pink ponk :o) |
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 10:12:22
|
Rebel byl jeden z nejferovejsich a nejlepsich hracu na DP. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 10:47:54
|
quote: Originally posted by Sagger
Rebel byl jeden z nejferovejsich a nejlepsich hracu na DP.
A co ja?   Feel the power of Regent staff. |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
Edited by - Sir.Thomik on 19/04/2004 10:48:38 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 10:54:13
|
Pod to se podepisu |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 11:14:36
|
No a? Ma to mit nejaky vliv na vysi trestu? Nebo pro nej neplati pravidla serveru stanovena GM tymem (ktereho jsi mozna jeste porad clenem) a to i presto, ze bylo uvedeno, ze se na neco kontrola zameri?
Proste porusil pravidla. Rozcilovat se muze jak chce. |
 |
|
GM Suerte
Starting Member
27 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 11:26:07
|
A prave proto ze je fer, tak musi pochopit, ze mu nelze zmirnit nebo odpustit trest, protoze by to bylo nefer vuci ostatnim, z nichz nekteri meli i podstatne vyssi trest nez on a uz jsou davno venku. Proto musi pochopit, ze si vyrazy jako napr.:
'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'seru na to' 'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'nechat kurva' 'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'uz an to seru' 'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'kokoti' 'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'mackam to jak pica' 'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'di do pice ty devko zmrdana zkoulovana' 'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'ja seru an ostatni pk'
proste musi odsekat.
EDIT: prudenim ostatnich veznu 5 hodin AFK text makrem toho moc nenaseka. Za tu dobu mohl mit trest skoro odsekany, nebo prinejmensim jeho vetsi cast. A muze byt rad, ze nedostal pridano za AFK makro... |
Edited by - GM Suerte on 19/04/2004 11:29:34 |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 11:35:51
|
Ja tu ale vubec nerikam nic o trestu  Pouze konstatuji, jaky mam na Rebela nazor, vy jste si z toho vyvodili, ze tu "napadam" trest 
Btw taky jsem si obcas zanadaval  |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 11:41:28
|
quote: Originally posted by Sagger Btw taky jsem si obcas zanadaval 
Ale ty jsi BUUUUH!!!!   |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 12:32:29
|
No ja bych na nej vedel ledacos, za ten pulrok hrani vedle neho. Ale jinak je to andilek. Neusne pokud mu od Eriny neprijde"Dobrou noc muj mily pritelicku, pusinka na celicko". Nechal bych u trhu postavit pomnik s napisem:"Zde nepravem byl mnohokrate straznym zabit Svaty Rebel z Hodonina zvany Good Man to the bone".
REB: Vykasli se na ne. Ja ti nejakej account pucim.
|
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 13:54:28
|
quote: Originally posted by GM Suerte 'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'seru na to' 'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'nechat kurva' 'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'uz an to seru' 'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'kokoti' 'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'mackam to jak pica' 'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'di do pice ty devko zmrdana zkoulovana' 'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'ja seru an ostatni pk'
Uf to jsem si oddychl a já myslel že sem řekl něco bakaného, mimochodem, di do pice ty devko zmrdana zkoulovana :o) je fakt husta nadavka...to si pamatuju to bylo jen para guards :o) hehe me to celkem rozesmalo :o) Sagger and Tragedy ...dík za podporu, člověk je vždycky rád, když si může těch pár lidí dál vážit. |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 14:08:14
|
ja rebela nemam rad, bo nechtel jit k nam do HK a zlepsovat ekonomiku na DP |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 14:41:25
|
quote: Originally posted by Rebel Sagger and Tragedy ...dík za podporu, člověk je vždycky rád, když si může těch pár lidí dál vážit.
Tady nejde o to kdo se te zastane. To je ted jedno. De o to, ze nikomu by se nic nestalo, kdyby ti ten jail vubec nenaparili. Nekterym lidem, kteri serveru neco dali, by se dalo chvilkovy pomateni urcite odpustit. Ted jenom otazka jestli se tech par vyjimek nevyskytlo. To vi sam buh a uz to nikdo nikdy nezjisti... :) |
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 16:56:32
|
Colldor: CHapes on je proste strasne kontroverzni jeho to tam nebavi ale presto kdyz si vzpomene na 3 roky vzpomninek a pratel tak se munechce odejit, je to tak Rebe? Schatus: Jojo v Brne byva Pohoda hodne casto co? 
Rebel: Jen do nich, s dp je to zle, skoda ze vic nas nema takovou silu bojovat proti nim az do posledniho dechu a radsi odejdem jinam. Radsi se vrat z5 na CoD. Treti Rise te potrebuje, vojaku.
BTW
Pod to se taky podepisu.
Doufam ze si me za to budes vazit 
|
|
Edited by - Horin on 19/04/2004 17:20:17 |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 17:25:39
|
quote: Originally posted by Horin Doufam ze si me za to budes vazit 
nikdy jsem si tě vážit nepřestal, bratře, Hynku, Viléme, jarmilo!!!! |
|
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 17:58:09
|
jezus az teraz to vidim diky Rebelovy ako to vyzeralo ked som fnukal JA..no hroza..tak toto mi kazdopadne nieco dalo. ..uz chapem preco mi sagger napisal ubrecena baba teraz to vidim..citim sa osvieteny Uz sa to nebude opakovat.hehe |
raz dlazdic, navzdy dlazdic. |
 |
|
Erina
New Member

112 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 19:28:57
|
No ja bych na nej vedel ledacos, za ten pulrok hrani vedle neho. Ale jinak je to andilek. Neusne pokud mu od Eriny neprijde"Dobrou noc muj mily pritelicku, pusinka na celicko". Nechal bych u trhu postavit pomnik s napisem:"Zde nepravem byl mnohokrate straznym zabit Svaty Rebel z Hodonina zvany Good Man to the bone".
REB: Vykasli se na ne. Ja ti nejakej account pucim.
lol, ty ses debil. To ti tak vadi, ze jsem Reba jako PK mela rada a tebe nesnasela? A to mne Reb, na rozdil od tebe, zabil . A jen tak mimochodem, pusinky na celicko neposilam 
Pod to co napsal Sagger se taky podepisu.. |
Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich |
Edited by - Erina on 19/04/2004 19:30:41 |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 19:34:53
|
Erina jaksi nezvladla na UO vychovat sve -U-fnukance tak to zkousi tady  |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 19:49:19
|
Malej dotaz... proc z Rebela delate takovyho chudaka a vsichni se mu div neklani k zemi? Co udelal, pripadne jak mu bylo tak hrozne ukrivdeno? Jasne, bojuje za to, ze DP ztraci kouzlo, stava se z nej piskoviste a tak, ale vzdyt to delaj uz dobry 2 roky mraky lidi ne?
To co bylo na DP pred lety uz se NIKDY nevrati, nejenom kvuli GMkum, ale hlavne kvuli tomu, ze na DP hraje takova komunita jaka hraje, vsichni jen sysli a nejdou po podstate hry... Hru nedelaji GM, ale hraci a to, ze vetsina tech slusnejsich/cestnych uz davno odesla, to se proste neda nic delat. Mozna kdyby GM naslouchali hracum pred 3 lety, ze by to mohlo bejt jiny, ale to je prilis dlouha doba. A bohuzel uz asi na zadnem ceskem shardu to nebude jako na DP pred lety, protoze online komunita je ted uplne nekde jinde... V HROZNEJCH SRACKACH! |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 19:54:42
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik
Malej dotaz... proc z Rebela delate takovyho chudaka a vsichni se mu div neklani k zemi? Co udelal, pripadne jak mu bylo tak hrozne ukrivdeno? Jasne, bojuje za to, ze DP ztraci kouzlo, stava se z nej piskoviste a tak, ale vzdyt to delaj uz dobry 2 roky mraky lidi ne?
To co bylo na DP pred lety uz se NIKDY nevrati, nejenom kvuli GMkum, ale hlavne kvuli tomu, ze na DP hraje takova komunita jaka hraje, vsichni jen sysli a nejdou po podstate hry... Hru nedelaji GM, ale hraci a to, ze vetsina tech slusnejsich/cestnych uz davno odesla, to se proste neda nic delat. Mozna kdyby GM naslouchali hracum pred 3 lety, ze by to mohlo bejt jiny, ale to je prilis dlouha doba. A bohuzel uz asi na zadnem ceskem shardu to nebude jako na DP pred lety, protoze online komunita je ted uplne nekde jinde... V HROZNEJCH SRACKACH!
Je otazkou, jestli by to naslouchani pred 3 lety, melo nejaky dopad na online komunitu dneska. Mam takovej pocit, ze nemelo. Jen to uspisilo odchod lidi z UO, ke kterymu by stejne brzo doslo. |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 20:09:59
|
quote: Originally posted by mechac Je otazkou, jestli by to naslouchani pred 3 lety, melo nejaky dopad na online komunitu dneska. Mam takovej pocit, ze nemelo. Jen to uspisilo odchod lidi z UO, ke kterymu by stejne brzo doslo.
No minimalne by to zamezilo pristupu urcitych pseudoGM na velmi lukrativni pozice v teamu. EDIT: (plynule navazani na vetu)... a jejich pozdejsi domrdavky.  |
Edited by - Sir.Thomik on 19/04/2004 20:22:34 |
 |
|
Deacon Frost
Starting Member
6 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 20:54:59
|
[quote]Originally posted by GM Suerte
[quote]Originally posted by Rebel nebudu se shazovat, drzel sem se na dp dlouho a neslavny konec me sice zamrzi ale co...
a cos delal do tedka?  |
Deacon Frost [Amonthia], The Vampire *support kvete v kazdem veku ve praseti i ve cloveku* |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 21:20:31
|
Erina: No nevim proc bys me mela jako nesnaset. Divila byses spouste veci o kterych vubec nemas tuseni. Mozna sem trochu kontroverzni clovek a muj skrytej humor obcas pochopim jenom ja, ale na DP sem vpodstate vzdycky jenom mlcel a nidky neprasil tak jak to nekteri delaji, ze si u toho pod stolem masti ptaka. V nazoroch na puvodni Evil se asi neschodnem. Ja sem jim delal web a bral sem to jako jeden z proudu. Sehrana skupina lidi co ma za ucelem zlo davat a prijimat. Nakonec kdo si pamatuje, tak vi o cem mluvim. -A jen tak mimochodem, Rebel te ma v Ignore Listu jako spoustu jinych otravnych lidi. |
Edited by - Cert2 on 19/04/2004 21:21:29 |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 21:29:17
|
Online komunita je ted uplne nekde jinde... V HROZNEJCH SRACKACH!
Ja bych jenom dodal, ze by se nemelo zapominat, ze do te online komunity patri i GM. |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 21:30:10
|
Online komunita je ted uplne nekde jinde... V HROZNEJCH SRACKACH!
Ja bych jenom dodal, ze by se nemelo zapominat, ze do te online komunity patri i GM.
Malokdy online.  |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 21:51:59
|
bych jenom dodal, že málokdo se do toho pustil tak jako já...štve mě vývoj dp a ještě víc kam jsem se dostal jána konci mého hraní...tomu říkám odejít na vrcholu |
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 21:53:33
|
quote: Originally posted by Deacon Frost a cos delal do tedka? 
myslel sem tím, že se už dál nebudu shazovat...jinak se na to upozornit nedá, kdyby to udělalo víc lidí a ne jen tenhle výstřel do tmy, možná by to vypadalo jinak... |
|
 |
|
Topic  |
|