Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Přijďte mě navšívit do vězení
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 18/04/2004 :  18:00:45  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
Čert mě inspiroval lognutím na dp, udělal sem to z jeho kompu...jsem pěkně ve vězení a protestuju, pokud chcete, hlavně vy kdo už na dp nehrajete přijdte mě podpořit k vězení. Psaní snad ještě nezakázali ne? takže makruju writing :o)

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 18/04/2004 :  20:12:06  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
neprijdes si uz trapne s tim zakladanim topicu?

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 18/04/2004 :  20:12:44  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

vsak ho nech, kdyz ho to bavi :]

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 18/04/2004 :  20:13:56  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne :o) další tupé otázky?

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 18/04/2004 :  20:23:10  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
chces banan?

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 18/04/2004 :  20:33:40  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
safra ja sem nak mimo :) do jakyho vezeni a proc ?

DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer.
To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 18/04/2004 :  20:53:44  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
LOL :o) tak ted me pro zmenu GM freznuli, takže i kdybych se z tama chtěl vysekat tak nemuzu...respektive nemuzu ani mluvit :o) svoboda slova LOL :o) hezhehehehe

Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 18/04/2004 :  20:54:20  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

chces banan?

ano, další

Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 18/04/2004 :  20:57:04  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sword

quote:

Ani se nedivim, uz dlouho tu neprudil zadnej trapnej moderator, tak je to v pratelskym duchu a nikam se mu nechce.

-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru-
*The murderer Feyd Rautha*
-ex/member of Suchdol -Triada- team.
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 18/04/2004 :  21:04:47  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cert2

quote:
Originally posted by sword

quote:

Ani se nedivim, uz dlouho tu neprudil zadnej trapnej moderator, tak je to v pratelskym duchu a nikam se mu nechce.

certiku jsem rad, ze jsi se prihlasil k tomu moderovani,jen tak dal

Go to Top of Page

GM Suerte
Starting Member

27 Posts

Posted - 18/04/2004 :  21:11:26  Show Profile  Send GM Suerte an ICQ Message Send GM Suerte a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rebel

LOL :o) tak ted me pro zmenu GM freznuli, takže i kdybych se z tama chtěl vysekat tak nemuzu...respektive nemuzu ani mluvit :o) svoboda slova LOL :o) hezhehehehe

Pokud nerespektujes prikaz k zastaveni makra pred resyncem a prudis do makra nahranymi recmi, tak se nediv.

Šašku, bav mne! Nudím se.
(J. Werich - Císařův pekař + nespecifikovatelný počet hráčů DP)
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 18/04/2004 :  21:13:19  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GM Suerte
Pokud nerespektujes prikaz k zastaveni makra pred resyncem a prudis do makra nahranymi recmi, tak se nediv.

ja se nedivim, gm mě už nemůžou překvapit...ja se dival jak jsi me fríznul, žadny resync nebyl

Go to Top of Page

GM Suerte
Starting Member

27 Posts

Posted - 18/04/2004 :  21:36:07  Show Profile  Send GM Suerte an ICQ Message Send GM Suerte a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja se nedivim, gm mě už nemůžou překvapit...ja se dival jak jsi me fríznul, žadny resync nebyl

Mno... nevim, jak jsi se koukal, nicmene pri prvnim resyncu, kdy jsi jel AFK a nereagoval jsi. (Mimochodem AFK makro bys jet nemel, ze) jsem te disconectnul... ;-) Coz jsi zaznamenal asi o 5 minut pozdeji :-)

Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 18/04/2004 :  21:38:05  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Mno... nevim, jak jsi se koukal, nicmene pri prvnim resyncu, kdy jsi jel AFK a nereagoval jsi. (Mimochodem AFK makro bys jet nemel, ze) jsem te disconectnul... ;-) Coz jsi zaznamenal asi o 5 minut pozdeji :-)

myslis ze sem vydrzim 5 hodin divat na stejny text? protestuju sice ale na to nemam...divam se na to zhruba co 5-10 minut
a uz me pust a nedelej...napis mi na icq, navrhuju domluvu.

Go to Top of Page

GM Suerte
Starting Member

27 Posts

Posted - 18/04/2004 :  21:56:20  Show Profile  Send GM Suerte an ICQ Message Send GM Suerte a Private Message  Reply with Quote
quote:

myslis ze sem vydrzim 5 hodin divat na stejny text? protestuju sice ale na to nemam...divam se na to zhruba co 5-10 minut

Rebeli, dovol mi otázku.
Jedna z věcí, které tvrdíš v tom svém makro textu je, že jsi fér hráč.
Jsi skutečně fér hráč?

Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 18/04/2004 :  22:00:50  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Rebeli, dovol mi otázku.
Jedna z věcí, které tvrdíš v tom svém makro textu je, že jsi fér hráč.
Jsi skutečně fér hráč?

pokud muzu posoudit z toho jak me uznavali ostatni lidi co hrali pvp tak jiste. A víš co, už na to seru, smaž ten acc...at mam klid a hotovo. nebudu se shazovat, drzel sem se na dp dlouho a neslavny konec me sice zamrzi ale co...

Edited by - Rebel on 18/04/2004 22:03:23
Go to Top of Page

GM Suerte
Starting Member

27 Posts

Posted - 18/04/2004 :  22:09:40  Show Profile  Send GM Suerte an ICQ Message Send GM Suerte a Private Message  Reply with Quote
quote:

pokud muzu posoudit z toho jak me uznavali ostatni lidi co hrali pvp tak jiste.

Víš, ono, kdyby ti trest byl snížen nebo zrušen, bylo by to rozhodně vůči ostatním nefér...

Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 18/04/2004 :  22:15:12  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Víš, ono, kdyby ti trest byl snížen nebo zrušen, bylo by to rozhodně vůči ostatním nefér...

Nerespektuju to, že mi byl vůbec dán trest. Přes 3,5 roku tady pořád vedu to, že hráči musí byt v pohodě, fér...byl sem u SoT, Templářů, vedl sem -R- byl sem v Greenpeace, bojoval sem proti guilde HK a vsem takovym. Nedaval sem HK, vzdy sem ressoval...utocil sem na pk co davali hk...a nakonec me zavrou za to, ze kdyz me totalne zprasili v jeden den vsechny tri me accounty ruzni lidi v jeeden den a kamaradi jako asasin mi nepomohli, nadaval sem sproste na vsechny strany, protoze me to desne zklamalo! Proto sem odešel a v ten den sem tak nadával!

Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 18/04/2004 :  22:26:00  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nerespektuju to, že mi byl vůbec dán trest. Přes 3,5 roku tady pořád vedu to, že hráči musí byt v pohodě, fér...byl sem u SoT, Templářů, vedl sem -R- byl sem v Greenpeace, bojoval sem proti guilde HK a vsem takovym. Nedaval sem HK, vzdy sem ressoval...utocil sem na pk co davali hk...a nakonec me zavrou za to, ze kdyz me totalne zprasili v jeden den vsechny tri me accounty ruzni lidi v jeeden den a kamaradi jako asasin mi nepomohli, nadaval sem sproste na vsechny strany, protoze me to desne zklamalo! Proto sem odešel a v ten den sem tak nadával!

boze po precitani tohto topicu..som zistil urcitu svoju podobu..musim to zmenit..dik za sebareflexiu!

raz dlazdic, navzdy dlazdic.
Go to Top of Page

Azurit
Starting Member

48 Posts

Posted - 18/04/2004 :  22:31:05  Show Profile  Send Azurit an ICQ Message Send Azurit a Private Message  Reply with Quote
quote:

byl sem v Greenpeace, bojoval sem proti guilde HK a vsem takovym.

Jooo Greenpeace! TO BYLA GILDA!!
V ni sem se fakt nenudil...skoda ze uz je to pryc

Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!!
Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 18/04/2004 :  23:02:21  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mno to je mozny, ale rekni me, proc se teda logujes, kdyz si s DP zkoncil? Proc proste nesmazes postavy a nejdes dal? Ma nakej vyznam prudit v jailu makrem?

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 18/04/2004 :  23:13:31  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mechac

Mno to je mozny, ale rekni me, proc se teda logujes, kdyz si s DP zkoncil? Proc proste nesmazes postavy a nejdes dal? Ma nakej vyznam prudit v jailu makrem?

jde mi ciste o princip ...nechci aby byl rebel v base jakkoliv to zni blbe

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 18/04/2004 :  23:13:48  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
fakt nic osobniho, ale rebe proboha, bud' sekni s dp a bez delat neco uzitecnejsiho ( doporucuju ) nebo tam pokracuj nadale hrat ( pokud te to bavi taky doporucuju ) ale prestan delat topicy vo DP, pac to uz fakt neni nejaka sranda.

jinak jail je desnej koncetrak to jo :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 18/04/2004 :  23:19:23  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

fakt nic osobniho, ale rebe proboha, bud' sekni s dp a bez delat neco uzitecnejsiho ( doporucuju ) nebo tam pokracuj nadale hrat ( pokud te to bavi taky doporucuju ) ale prestan delat topicy vo DP, pac to uz fakt neni nejaka sranda.

jinak jail je desnej koncetrak to jo :)

kunda drat tak at me smazou at mam klid

Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 18/04/2004 :  23:40:39  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
peace kluci dojedte do brna tady je pohoda

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 19/04/2004 :  00:37:53  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Schatus

peace kluci dojedte do brna tady je pohoda

ja tam byl, ale tebe sem tam nevidel, zato sme hrali s Horinem pink ponk :o)

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 19/04/2004 :  10:12:22  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Rebel byl jeden z nejferovejsich a nejlepsich hracu na DP.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 19/04/2004 :  10:47:54  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

A co ja?
Feel the power of Regent staff.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].

Edited by - Sir.Thomik on 19/04/2004 10:48:38
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 19/04/2004 :  10:54:13  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pod to se podepisu

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 19/04/2004 :  11:14:36  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

No a? Ma to mit nejaky vliv na vysi trestu? Nebo pro nej neplati pravidla serveru stanovena GM tymem (ktereho jsi mozna jeste porad clenem) a to i presto, ze bylo uvedeno, ze se na neco kontrola zameri?

Proste porusil pravidla. Rozcilovat se muze jak chce.
Go to Top of Page

GM Suerte
Starting Member

27 Posts

Posted - 19/04/2004 :  11:26:07  Show Profile  Send GM Suerte an ICQ Message Send GM Suerte a Private Message  Reply with Quote
quote:

A prave proto ze je fer, tak musi pochopit, ze mu nelze zmirnit nebo odpustit trest, protoze by to bylo nefer vuci ostatnim, z nichz nekteri meli i podstatne vyssi trest nez on a uz jsou davno venku.
Proto musi pochopit, ze si vyrazy jako napr.:

'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'seru na to'
'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'nechat kurva'
'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'uz an to seru'
'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'kokoti'
'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'mackam to jak pica'
'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'di do pice ty devko zmrdana zkoulovana'
'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'ja seru an ostatni pk'

proste musi odsekat.

EDIT: prudenim ostatnich veznu 5 hodin AFK text makrem toho moc nenaseka. Za tu dobu mohl mit trest skoro odsekany, nebo prinejmensim jeho vetsi cast. A muze byt rad, ze nedostal pridano za AFK makro...

Edited by - GM Suerte on 19/04/2004 11:29:34
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 19/04/2004 :  11:35:51  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Ja tu ale vubec nerikam nic o trestu
Pouze konstatuji, jaky mam na Rebela nazor, vy jste si z toho vyvodili, ze tu "napadam" trest

Btw taky jsem si obcas zanadaval

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 19/04/2004 :  11:41:28  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Btw taky jsem si obcas zanadaval

Ale ty jsi BUUUUH!!!!

Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 19/04/2004 :  12:32:29  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ja bych na nej vedel ledacos, za ten pulrok hrani vedle neho. Ale jinak je to andilek. Neusne pokud mu od Eriny neprijde"Dobrou noc muj mily pritelicku, pusinka na celicko". Nechal bych u trhu postavit pomnik s napisem:"Zde nepravem byl mnohokrate straznym zabit Svaty Rebel z Hodonina zvany Good Man to the bone".

REB: Vykasli se na ne. Ja ti nejakej account pucim.

Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 19/04/2004 :  13:54:28  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'seru na to'
'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'nechat kurva'
'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'uz an to seru'
'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'kokoti'
'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'mackam to jak pica'
'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'di do pice ty devko zmrdana zkoulovana'
'Rebel' Says UNICODE 'CSY' 'ja seru an ostatni pk'

Uf to jsem si oddychl a já myslel že sem řekl něco bakaného, mimochodem, di do pice ty devko zmrdana zkoulovana :o) je fakt husta nadavka...to si pamatuju to bylo jen para guards :o) hehe me to celkem rozesmalo :o)
Sagger and Tragedy ...dík za podporu, člověk je vždycky rád, když si může těch pár lidí dál vážit.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 19/04/2004 :  14:08:14  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja rebela nemam rad, bo nechtel jit k nam do HK a zlepsovat ekonomiku na DP

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 19/04/2004 :  14:41:25  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Sagger and Tragedy ...dík za podporu, člověk je vždycky rád, když si může těch pár lidí dál vážit.

Tady nejde o to kdo se te zastane. To je ted jedno. De o to, ze nikomu by se nic nestalo, kdyby ti ten jail vubec nenaparili. Nekterym lidem, kteri serveru neco dali, by se dalo chvilkovy pomateni urcite odpustit. Ted jenom otazka jestli se tech par vyjimek nevyskytlo. To vi sam buh a uz to nikdo nikdy nezjisti... :)

Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 19/04/2004 :  16:56:32  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
Colldor: CHapes on je proste strasne kontroverzni jeho to tam nebavi ale presto kdyz si vzpomene na 3 roky vzpomninek a pratel tak se munechce odejit, je to tak Rebe?
Schatus: Jojo v Brne byva Pohoda hodne casto co?

Rebel: Jen do nich, s dp je to zle, skoda ze vic nas nema takovou silu bojovat proti nim az do posledniho dechu a radsi odejdem jinam.
Radsi se vrat z5 na CoD. Treti Rise te potrebuje, vojaku.

BTW

quote:

Pod to se taky podepisu.

Doufam ze si me za to budes vazit

Edited by - Horin on 19/04/2004 17:20:17
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 19/04/2004 :  17:25:39  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Horin
Doufam ze si me za to budes vazit

nikdy jsem si tě vážit nepřestal, bratře, Hynku, Viléme, jarmilo!!!!

Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 19/04/2004 :  17:58:09  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
jezus az teraz to vidim diky Rebelovy ako to vyzeralo ked som fnukal JA..no hroza..tak toto mi kazdopadne nieco dalo...uz chapem preco mi sagger napisal ubrecena baba teraz to vidim..citim sa osvieteny Uz sa to nebude opakovat.hehe

raz dlazdic, navzdy dlazdic.
Go to Top of Page

Erina
New Member

112 Posts

Posted - 19/04/2004 :  19:28:57  Show Profile  Send Erina an ICQ Message Send Erina a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No ja bych na nej vedel ledacos, za ten pulrok hrani vedle neho. Ale jinak je to andilek. Neusne pokud mu od Eriny neprijde"Dobrou noc muj mily pritelicku, pusinka na celicko". Nechal bych u trhu postavit pomnik s napisem:"Zde nepravem byl mnohokrate straznym zabit Svaty Rebel z Hodonina zvany Good Man to the bone".

REB: Vykasli se na ne. Ja ti nejakej account pucim.

lol, ty ses debil. To ti tak vadi, ze jsem Reba jako PK mela rada a tebe nesnasela? A to mne Reb, na rozdil od tebe, zabil . A jen tak mimochodem, pusinky na celicko neposilam

Pod to co napsal Sagger se taky podepisu..

Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes
Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich

Edited by - Erina on 19/04/2004 19:30:41
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 19/04/2004 :  19:34:53  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Erina jaksi nezvladla na UO vychovat sve -U-fnukance tak to zkousi tady

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 19/04/2004 :  19:49:19  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Malej dotaz... proc z Rebela delate takovyho chudaka a vsichni se mu div neklani k zemi? Co udelal, pripadne jak mu bylo tak hrozne ukrivdeno? Jasne, bojuje za to, ze DP ztraci kouzlo, stava se z nej piskoviste a tak, ale vzdyt to delaj uz dobry 2 roky mraky lidi ne?

To co bylo na DP pred lety uz se NIKDY nevrati, nejenom kvuli GMkum, ale hlavne kvuli tomu, ze na DP hraje takova komunita jaka hraje, vsichni jen sysli a nejdou po podstate hry... Hru nedelaji GM, ale hraci a to, ze vetsina tech slusnejsich/cestnych uz davno odesla, to se proste neda nic delat. Mozna kdyby GM naslouchali hracum pred 3 lety, ze by to mohlo bejt jiny, ale to je prilis dlouha doba. A bohuzel uz asi na zadnem ceskem shardu to nebude jako na DP pred lety, protoze online komunita je ted uplne nekde jinde... V HROZNEJCH SRACKACH!

Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 19/04/2004 :  19:54:42  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

Malej dotaz... proc z Rebela delate takovyho chudaka a vsichni se mu div neklani k zemi? Co udelal, pripadne jak mu bylo tak hrozne ukrivdeno? Jasne, bojuje za to, ze DP ztraci kouzlo, stava se z nej piskoviste a tak, ale vzdyt to delaj uz dobry 2 roky mraky lidi ne?

To co bylo na DP pred lety uz se NIKDY nevrati, nejenom kvuli GMkum, ale hlavne kvuli tomu, ze na DP hraje takova komunita jaka hraje, vsichni jen sysli a nejdou po podstate hry... Hru nedelaji GM, ale hraci a to, ze vetsina tech slusnejsich/cestnych uz davno odesla, to se proste neda nic delat. Mozna kdyby GM naslouchali hracum pred 3 lety, ze by to mohlo bejt jiny, ale to je prilis dlouha doba. A bohuzel uz asi na zadnem ceskem shardu to nebude jako na DP pred lety, protoze online komunita je ted uplne nekde jinde... V HROZNEJCH SRACKACH!

Je otazkou, jestli by to naslouchani pred 3 lety, melo nejaky dopad na online komunitu dneska. Mam takovej pocit, ze nemelo. Jen to uspisilo odchod lidi z UO, ke kterymu by stejne brzo doslo.

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 19/04/2004 :  20:09:59  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mechac
Je otazkou, jestli by to naslouchani pred 3 lety, melo nejaky dopad na online komunitu dneska. Mam takovej pocit, ze nemelo. Jen to uspisilo odchod lidi z UO, ke kterymu by stejne brzo doslo.

No minimalne by to zamezilo pristupu urcitych pseudoGM na velmi lukrativni pozice v teamu.
EDIT: (plynule navazani na vetu)... a jejich pozdejsi domrdavky.

Edited by - Sir.Thomik on 19/04/2004 20:22:34
Go to Top of Page

Deacon Frost
Starting Member

6 Posts

Posted - 19/04/2004 :  20:54:59  Show Profile  Send Deacon Frost an ICQ Message Send Deacon Frost a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by GM Suerte

[quote]Originally posted by Rebel
nebudu se shazovat, drzel sem se na dp dlouho a neslavny konec me sice zamrzi ale co...

a cos delal do tedka?

Deacon Frost [Amonthia], The Vampire
*support kvete v kazdem veku ve praseti i ve cloveku*
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 19/04/2004 :  21:20:31  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
Erina: No nevim proc bys me mela jako nesnaset. Divila byses spouste veci o kterych vubec nemas tuseni. Mozna sem trochu kontroverzni clovek a muj skrytej humor obcas pochopim jenom ja, ale na DP sem vpodstate vzdycky jenom mlcel a nidky neprasil tak jak to nekteri delaji, ze si u toho pod stolem masti ptaka. V nazoroch na puvodni Evil se asi neschodnem. Ja sem jim delal web a bral sem to jako jeden z proudu. Sehrana skupina lidi co ma za ucelem zlo davat a prijimat. Nakonec kdo si pamatuje, tak vi o cem mluvim.
-A jen tak mimochodem, Rebel te ma v Ignore Listu jako spoustu jinych otravnych lidi.

Edited by - Cert2 on 19/04/2004 21:21:29
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 19/04/2004 :  21:29:17  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Online komunita je ted uplne nekde jinde... V HROZNEJCH SRACKACH!

Ja bych jenom dodal, ze by se nemelo zapominat, ze do te online komunity patri i GM.

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 19/04/2004 :  21:30:10  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Online komunita je ted uplne nekde jinde... V HROZNEJCH SRACKACH!

Ja bych jenom dodal, ze by se nemelo zapominat, ze do te online komunity patri i GM.

Malokdy online.

Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 19/04/2004 :  21:51:59  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:

bych jenom dodal, že málokdo se do toho pustil tak jako já...štve mě vývoj dp a ještě víc kam jsem se dostal jána konci mého hraní...tomu říkám odejít na vrcholu

Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 19/04/2004 :  21:53:33  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deacon Frost
a cos delal do tedka?

myslel sem tím, že se už dál nebudu shazovat...jinak se na to upozornit nedá, kdyby to udělalo víc lidí a ne jen tenhle výstřel do tmy, možná by to vypadalo jinak...

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,29 seconds. on eygor Snitz Forums 2000