Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Prumerny hrac DP aneb kam sme se to dostali ?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/04/2004 :  11:03:25  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Uz jsem pochopil proc je na DP1 tolik hracu a vubec jim nevadi nesmyslny system, spousta bugu a nefunkcnich skillu, dale jak tu kdosi napsal, hraci nesmyslne idlujici hodiny v lese..

Tady maste paste od jednoho prumerneho hrace DP ..

..problem je v tom ze pro novacky a nebo spis tykovy kecalisti je dp nejlepsi, vsude jinde je to jen boj a boj a staty a tak , na dp je to spis jakom poker u piva:))
proste DP ma vyhodu absolutni svobody, kdyz chces bojovat muzes a kdyz nechces v podstate se ti nic nestane a taky prezivas , kdezto endor tam se v klidu nemuzes ani projit po ceste a taky je tam malo lidi a neni tam dobra vekova skladba, jsou to mladi kluci co to hrajou pro ten boj a ne hraci pro radost
ted jsem poznala 27 letyho kluka hraje rangera 2. rok a ma skkil taming 30 a netrapi ho to a je v pohode , to je na dp to atraktivni
no a o tom je dp, a je to guildmaster:)
ale jo i dum mam po PK v prirode
naopak na dp moc nelezu do mest v britu je to jasna sebevrazda
zapominas na hrace , kteri ani bojovat nechteji:) ja chodim akorat na medvedy do cechu a staci mi to , skkil mi leze, nic mi vetsinou neudelaji regy a penize z nich mam velky a za penize sioi poridm co chci
me o ty skily nejde ja stejne i se stovkou budu v cechu nehodlam riskovat nekde v dungu a pak hledat debilniho healera..

Zaverem mne dostala hlaska :

ty to nechapes, spostu lidi to bere jako pohyblivej chat s obrazky a o tom to je jako hra uz se to prekonalo pred lety.

-- to by melo bejt vytesano nekam do nejakeho kamene..

No, tak uz alespon vime jak to na DP1 je a musim rict, Buh chran jakykoliv normalni shard pred takovejhlema hracema.. to ad si tech 300 ve spicce klidne nabouchaji pokud ty 2/3 co ve spicce idlujou jsou takovyhle.

ps > puvodne ten rozhovor ze ktereho je to paste zacal o tom, ze je blby ze na DP zrusili cooking, kvuli chybe a ze taky silene divne leze alchemy, ze uz te dotycne x hodin nevylezla ani desetina a ze jestli to neni nejakej bug..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 14/04/2004 11:22:11

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 14/04/2004 :  11:18:40  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
To, ze toto neni tvoje predstava o hrani neznamena, ze to musi byt zakonite spatny, opovrzeni hodny styl hrani. Kazdy hraje co chce. Netusim, proc mas potrebu to sem psat. Ja treba hraju SWG a je to defakto totez, co je popsano v tom "pastu". Hraju co chci, nemusim vubec nic.

Kdo se chce nesmyslne honit na ptaccich za expy hraje na Endoru, kdo si chce hrat v klidu, najde si svuj styl na DP. Co se ti na tom zda tak neuveritelneho?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/04/2004 :  11:27:35  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Ja nerikam ze je to spatne .. jenom mi to prijde jako nesmysl - hlavne ta vec co sem pridal editem, ze to proste berou jako obrazkovej chat.

Ja nevim ale mne se z toho proste chce brecet. Jasne, mne se taky na UO libila ta moznost relaxace..ale jen obcasne, ne ze tam 1/2 shardu idluje v mitril armorech protoze nechteji prijit o svoji vybavicku v dungu.

Mne na tom spis vadi tohle :
1. prijde novej hrac do UO, rozhoduje se kde hrat.. vidi Dp1 - nejvic hracu, tak se tam logicky napoji (nebo mu nejakej hrac-kamos rekne ze je to tam nejlepsi..ad tam jde).. no a ten novej hrac tam zacne hrat a prijme jako standard, ze UO je obrazkovej chat, kde proste 90% casu idlujes na trhu a 10% casu zabijis monstra ktere ti nemaji sanci nic udelat nekde v cechu.

To je to co mne vadi, ze tu ta komunita hracu degeneruje. Jasne, ty si taky v SWG davas odpocinek, ale porad tam normalne hrajes, bojujes, plnis hlavni poslani, cile ty hry..
Ale na DP1 - jak to vidim u kamose co to vikendove tady u mne dycky hraje a shani lidi z gildy do dungu - tam je to o tom ze fakt fura lidi (uz skoro vetsina) to ma jenom jako obrazkovej chat a nakazujou tim dalsi a dalsi hrace. A jestli se na tom neco nezmeni, tak tu jednou bude komunita hracu UO - takovejch 1000 lidi, kteri proste budou vsude definovat UO jako "obrazkovej chat" ..... a to mi prijde prinejmensim divny.

Kdybych zacal hrat SWG a celou dobu tam jenom sedel na prdeli s level0 u shuttle a kecal s lidma a potom vsude rikal "joo swg je super obrazkovej chat, to si zaplatis, potom se lognes, sednes na prdel a nic jineho nedelas.." tak ti to taky prijde divny ne ?
Ze ten clovek nevi o cem ta hra je..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 14/04/2004 :  11:33:35  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Souhlasim s Khaotem. To co jsi popsal nahore je prave duvod, proc jsou nektere hry/shardy tak dobre. Prave ta volnost a moznost delat to co me bavi (i kdyby to melo byt jen chatovani) dela z DP jeden z nejlepsich shardu.
A to o tom, ze novacky "nakazi" chatovacim virem je imho pekna hloupost. Kazdy tu hru hraje podle sveho. Me treba nikdy nebavilo se moc vykecavat a mel jsem radsi rychlou akci a NIC by me nedonutilo mrhat cas kecanim nekde na trhu.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 14/04/2004 :  11:37:10  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Rodiere fakt skoc z mostu nebo sezer nejaky prasky. Ty fakt ty blitky rozlejvas uplne vsude a uplne porad. Nikoho to nezajima. Kolik dementnich topicu jeste zalozis?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/04/2004 :  11:49:25  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Octopussy , ted se pekelne soustred a zkus konecne po prve v zivote poradne odpovedet.

Kdyz ti tak vadi moje topicy ci moje posty - proc je ctes ?

Zkus na to nejak normalne, racionalne, v klidu odpovedet. Zkus spytovat svedomi a odpovedet mi, PROC to ctes kdyz ti to tak vadi ? Nutil te snad nekdo sem vlizt ? videl si ze ten topic jsem zalozil ja, kdyz ti to tak moc vadi, proc sem chodis ?

Kdyby to nikoho nezajimalo, tak je tu 0 reply (maximalne ten tvuj, pretekajici demenci.. ja nejsem lama typu arhtur do ktery si muzes rejpat jak je libo.
Takze prestan psat picoviny, odejdi z tohohle topicu a pokud ti tak moc vadim a NEJSI svepravny a schopny proste ignorovat moje posty/topicy, tak asi udelas nejlip pro sve zdravi pokud odejdes na jine forum - nekam kam nechodim.) Az se naucis mne ignorovat, tak se muzes vratit..

Tragedy > Vcem je DP nejlepsi shard ? Vtom ze ma 1/2 nefunkcnich povolani ? Ze ma spoustu bugu ? Ze ma totalne zlenivelou komunitu ?? JA myslim ze dobrym shardem dela shard to, ze maji peknou mapu, dobre udelane featury a povolani a ne to, ze maji ve spicce 300 hracu kteri si UO pletou s obrazkovym chatem.
A myslim ze nejsem sam kdo to tak citi, tenhle topic jsem ostatne zalozil, protoze jsem v ostatnich topicach vypozoroval stejny nazor na vec jmenem DP.
Ja nikomu neberu tu volnost a moznost pokecat si - ostatne to k mmorpg patri a je to super, ale nesmi to jit do extremu kdy ti lidi opravdu nedelaji nic jineho nez ze JENOM kecaji a to bys jako pravy opak - clovek ktery ma rad zejmena akci, mel chapat.

Ja nikoho nechci prevychovavat, ani rikat ze je to spatne.. jen se nad tim podivuju, co se to stalo s ceskou komunitou (ano ceskou, protoze v zahranici nikde tohle nanejdete.. na zadnem free sharde) a to stim "virem" jak si to nazval :o) to je prave pravda.
Protoze pokud prijde do hry novacek a ujme se ho kecalek, tak novacek bude taky kecalek.
Nemuzes hrat hru podle sveho,kdyz zadne "svoje" nemas.. to se musis naucit a to pokud se to naucis od kecalka tak je snad logicke ze to "svoje" bude idlovat a kecat.

ja si myslim ze nejlepsi je neprehanet to, nemit z jakekoliv mmorpg ani jen mobovacu ale ani grafikej chat, protoze extremy jsou spatny.

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 14/04/2004 :  12:11:57  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Rodier: Jestli nekdo nema svuj styl hrani, tak je to jen jeho vec - pokud nema svuj orzum, tak si to zaslouzi. Opet opakuji, ze si nedokazu predstavit, ze by ze me byl napriklad craft... proste me takove veci nebavi a je mi jedno, ze je kolem me 50 craftu... ja tu hru zacal hrat kvuli super vypravam do dungeonu a pobijeni draku a ne kvuli kecani a tezeni.
Presto, ze je na DP milion bugu, tak je tam proste nejvetsi zabava... a krom toho si nemyslim, ze ma DP nejvice bugu :) Myslim, ze v tomhle jsou vsechny free shrady za jedno.

Tragedy
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/04/2004 :  12:12:58  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja to nechapu DP je takovy jaky vyhovuje vetsine lidi, to ze to nevyhovuje tobe me , nebo dalsim 5ti lidem neni rozhodujici tak uz se konecne do nej prestan s.at a venuj se necemu uzitecnymu

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 14/04/2004 :  13:01:43  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

To, ze toto neni tvoje predstava o hrani neznamena, ze to musi byt zakonite spatny, opovrzeni hodny styl hrani. Kazdy hraje co chce. Netusim, proc mas potrebu to sem psat. Ja treba hraju SWG a je to defakto totez, co je popsano v tom "pastu". Hraju co chci, nemusim vubec nic.

Kdo se chce nesmyslne honit na ptaccich za expy hraje na Endoru, kdo si chce hrat v klidu, najde si svuj styl na DP. Co se ti na tom zda tak neuveritelneho?

Pod tohle se jedine podepisu.

UO je pro me neprekonana prave kvuli svobode, ktera je hracum dana. Zadny honeni za skillem nebo za expem, proste hraj si jak chces. Mozna to je prave ta chyba Endoru a duvod proc nikdy DP neprekona co se navstevnosti tyce.

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 14/04/2004 :  13:32:50  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
Mas Rodiere opavdu dulezite starosti, kez bych takove ve svem zivote mel taky..
Jinak ja hraji uz na DP pomerne dlouho a to co ty popisujes se tyka mizive vetsiny hracu. Typnu tak 30% max. Ostatni hrají pvp,pvm,krafti.. proste co kazdeho bavi. Pozastavovat se nad tim ze nedelaji to, co tobe pripada jedine spravne je hloupost.
Jedine co tomu idlovani nahrava je makro system DP a urcita zavislost na majetku (u nekterych).

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 14/04/2004 :  14:19:34  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
Imho je DP lepsi chat nez hra, mozna proto vic lidi chatuje nez hraje, co je na tom k nepochopeni?

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 14/04/2004 :  14:37:03  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Nekomu kdo ma mentalni problemy vazne racionalne odpovidat nebudu. Mel by sis najit holku, lol
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 14/04/2004 :  14:49:54  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy
... ja tu hru zacal hrat kvuli super vypravam do dungeonu a pobijeni draku ...

Jo, to ti tak veri .... OoooOOoo :)

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 14/04/2004 :  15:00:24  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hoghar

... mizive vetsiny hracu. Typnu tak 30% max. ...
To znamená co? Ať to čtu jak to čtu význam pochopit se mi nedaří
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 14/04/2004 :  15:07:07  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

quote:

Hehehe :) taky me zaujal vyraz "miziva vetsina" jeste ke vsemu se rovnajici 30%

Tragedy
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 14/04/2004 :  15:29:48  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

quote:

No, Rodier to pojal jako ze na DP idluji vsichni, ja mu oponuji temi 30. procenty maximalne. I kdyz dam ti za pravdu ze spojeni "miziva vetsina" je blbe zvolene :)
Oprav si to tedy na 1/4 hracu DP a mas to jasnejsi, 1/3 by byla asi moc.

Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 14/04/2004 :  16:00:47  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
On asi autor mel na mysli, ze je lepsi shard pro kvalitni pvm/pvp hrace nez shard pro kazdyho joudu co mu staci idlovat a chatovat. V tomhle sem s nim za jedno, nicmene nekdo ten server lagovat musi ze. Akorat se musi vypocitat jestli vsechny vydelany penize nejdou do upgradu(viz narust online statusu posledne).

-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru-
*The murderer Feyd Rautha*
-ex/member of Suchdol -Triada- team.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 14/04/2004 :  17:20:37  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cert2

On asi autor mel na mysli, ze je lepsi shard pro kvalitni pvm/pvp hrace nez shard pro kazdyho joudu co mu staci idlovat a chatovat. V tomhle sem s nim za jedno, nicmene nekdo ten server lagovat musi ze. Akorat se musi vypocitat jestli vsechny vydelany penize nejdou do upgradu(viz narust online statusu posledne).

Ono je nekde kvalitnejsi PvM/PvP? (nepocitam OSI, DAoC, SWG apod...) :) Doufam, ze nejsem sam, kdo tu posledni vetu naprosto nepochopil

Tragedy
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 14/04/2004 :  18:34:41  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
kvalitnejsi pvp je na E
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/04/2004 :  20:24:02  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ja tyhle lidi neodsuzuju, jen je nechapu.

mmoRPG .. RPG = boje, hry na hrdiny, dobrodruzstvi.. to prece neni obrazkovej chat
a uo je mmoRPG.. sedeli ste nekdy v Diablu2 na zadku a povidali si s lidma na battle netu ? verim ze ne ;o)
mmochat hry jsou The Sims, nebo There kde opravdu je to jen o tom ze mate avatara, oblikateho a kecate s ostatnima a nic jineho..... jenze to by ty hry nesmeli bejt placene.
99% kecalku totiz odmitaji za kecani ve hre platit. A to je jeden z duvodu proc kecaji, kdyby meli platit tak budou hrat a kecat budou po ICQ.

Jak tu nekdo rekl ".... na DP je lepsi kecani nez hrani.." to je fakt. Imho se tyhle nonstop kecalkove objevili potom co DP asi pul roku nonstop lagovalo a hraci se odnaucili hrat.

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 14/04/2004 :  20:24:45  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

kvalitnejsi pvp je na E

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 15/04/2004 :  00:52:50  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
To je zase vyplod, prosimte ... no Octopus to napsal za me.
Khaot, Tradegy ... maj v tomhle absolutni pravdu-

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 15/04/2004 00:53:06
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 15/04/2004 :  02:40:02  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

...Kdyz ti tak vadi moje topicy ci moje posty - proc je ctes ? ...

ver tomu ze vetsina lidi sem pise jen aby te vyfuckovala, tzn. to ze sou tu posty neznamena ze ma nekdo zajem o tvoje "tema"

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Erina
New Member

112 Posts

Posted - 15/04/2004 :  03:53:15  Show Profile  Send Erina an ICQ Message Send Erina a Private Message  Reply with Quote
Hehe a libi se mi, jak se stale o Diablu mluvi jako o RPG, kdyz to je akcni hra s prvky RPG.

Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes
Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/04/2004 :  07:50:27  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
Rodiere najdi si prosim praci zametace nebo roznasej letaky a uz nezakladej dalsi nesmysly

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 15/04/2004 :  08:34:09  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

RPG = boje, hry na hrdiny, dobrodruzstvi.. to prece neni obrazkovej chat

Nikoli... RPG = Role Playing Game = Hra v hlavni roli, nebo pro tebe (abys to pochopil) hra na hrani role ... To znaci jen to, ze pokud nekdo chce byt treba hostinsky, tak jim muze byt. A pokud nekdo chce byt pavlacova drbna, tak to take neni problem. Kazdy si v tom svete hraje svou roli a o tom to cele je.

Tragedy
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 15/04/2004 :  11:25:02  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Juuu, další plodná debata zasloužilých soudruhů o tom, kde se plácaj hezčí bábovičky

Jenom jsem nepochopil pár věcí..
x co je skvělýho na možnosti dělat cokoliv, když ze souboru "cokoliv" toho většina nefunguje, funguje jinak než má nebo vůbec není..
x čím je komu prospěšnej status online když v závěru po odfiltrování všech náctiletých, narcistních a retardovaných spoluhráčů se stejně každej stýká jenom s úzkým okruhem lidí..
x kde se vzalo tvrzení, že Endor má tak mladou komunitu, aby to stálo za zmínku.. co jsem slyšel tyhle 15ti letý vylízance se bavit tak většinou pocházej z Dp / Morie kde z různejch důvodů přišli o účty.. nehledě na to, že pokud několikrát denně zběžně prohlídnu vývěsku Dp pak mám pocit, že počet lidí, který maj těžký problémy se základy civilizovanýho projevu, je na obou stranách zhruba stejně..
x proč Rodiera ještě neodvezli ufouni zpátky domů..

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Edited by - Atreus on 15/04/2004 11:26:08
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 15/04/2004 :  11:30:05  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
Srovnavat DP vyvesku a Endor je zcestny, rekl bych ze ta DP ma o mnoho radu vyssi uroven. Jenom tedka diky tomu ze gm pozavirali 118 acc tak je tam trochu vice nazoru :)

Edited by - hoghar on 15/04/2004 11:30:53
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 16/04/2004 :  06:18:26  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atreus

Juuu, další plodná debata zasloužilých soudruhů o tom, kde se plácaj hezčí bábovičky

Onehda jsem videl fotku napisu na jednom verejnym hajzliku v centru prahy z 80. let.
" Soudruzi, jen tady to drzite pevne v rukach."

To jen tak mimo.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

929
Starting Member

41 Posts

Posted - 17/04/2004 :  00:17:26  Show Profile  Send 929 an ICQ Message Send 929 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Erina

Hehe a libi se mi, jak se stale o Diablu mluvi jako o RPG, kdyz to je akcni hra s prvky RPG.

a proc by to nemohlo byt rpg? role playing game? akcni hra nemuze byt rpg? nebo to snad od te doby co tu herni scenu nesleduju cca 2/3 roky naz5 presne definoval co je rpg, nebo snad jaky zanr je diablo?

ancient member of karma police

Go to Top of Page

929
Starting Member

41 Posts

Posted - 17/04/2004 :  00:46:06  Show Profile  Send 929 an ICQ Message Send 929 a Private Message  Reply with Quote
4rodier - hele ja jsem byval typicky priklad prumerneho hrace, od chrabrych zacatku kdy jsem nicemu nerozumel ale automaticky jsem si to namiril na nejblizsi bojiste kde jsem stravil pristiho pul roku a zivil se sbiranim a prodavanim ruznych cetek z vlastnorucne zabitych npc vendorum, byl chudej jak kostelni mys - a sralo me to, chtel jsem ten krasnej ice cloak. pres prvni barak, prvni gildu, nakupovani zbrani a zbroji do zasoby a zjisteni, ze se da dobre vydelavat i jinak nez bojem (nasleduje zrizeni krafta jmenem joel de cannabis, se kterym sem stravil neco prijemnych chvilek v dole) po vysneny ice cloak a jine ice doplnky. tehdy jsem prakticky uz nikam nechodil a jen jsem se opajel ze sve krasy (vzdycky jsem si na zevnejsku daval hodne zalezet) a promenadoval se na drahem mustangovi a nejlepsich hadrech pred newbiky. kdyz me pak jednou zguardoval v britu jeden modrej hajzl a vzal mi ice plate apod. tak jsem odesel. tusim v tom tehdy byly i nejake ne moc popularni zmeny v chodu dp, ale na to ted sere pes. proste mi vzal mou nejhezci zbroj. tohle byl muj zivot na dp, vazne jsem se bavil, i kdyz jsem ke konci navstevoval dungu opravdu decentne (taky ten modem me dost ovlivnil v herni horlivosti smerem dolu). kazdej proste hraje po svym, sice ja to seru a nemam prehled, ale imho je dp nejlepsi server dulezity je pocet hracu nic jinyho, hraci nejsou tupy stadu ver mi kdyby to tam bylo nahovno tak odejdou, nevim proc je tady tak podcenujete. jeste nez mi tu zacnete nadavat ze tu pisu nesmysly, tak mi odpustte, musel jsem se nejak vyzpovidat ze sve lasky k uo, ta hra me svyho casu vazne vzala. pisu sem snad skoro po roce a pul, tak uz nevim co se slusi a patri, jestli tu vsichni svorne posilate rodiera do prdele, tak mou neznalost omluvte, mejte se.

ancient member of karma police

Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 17/04/2004 :  02:30:30  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
Presne tak to je, nezalezi jestli hrajes nebo se promenadujes, hlavni je ze si ON a ze potkas spoustu fajn lidi. Ja treba nikdy rare veci nezbiral, protoze me to pripadlo zbytecny, spis sem zbiral veci ktere pro me meli osobni hodnotu, vzpominky a podobne.
A ze se toho da za dva roky nazbirat dost.(treba Book of Inscription crafted by Vasako )

Cyphisek - FFXI tired
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/04/2004 :  02:51:51  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
lol ;o))) no pekne to tady 929 popsal.

Jenze presne to, co 929 popsal je to, o cem RPG hry urcite nejsou.
Na to je tu zvlastni zanr - sims online.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/04/2004 :  02:55:13  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

RPG = boje, hry na hrdiny, dobrodruzstvi.. to prece neni obrazkovej chat

Nikoli... RPG = Role Playing Game = Hra v hlavni roli, nebo pro tebe (abys to pochopil) hra na hrani role ... To znaci jen to, ze pokud nekdo chce byt treba hostinsky, tak jim muze byt. A pokud nekdo chce byt pavlacova drbna, tak to take neni problem. Kazdy si v tom svete hraje svou roli a o tom to cele je.

ano vtom mas pravdu.. hrani roli, resp. povolani - tak je to mysleno
A ty jsi na DP1 nekdy videl povolani jmenem hostinsky nebo pavlacova drbna ? ja ne .
ja tam videl valecnika, maga, rangera .. ne "floodera" "chatera" "retarda_co_sedi_na_prdeli_a_jenom_idluje" ..

Pertha > obavam se ze vic jak 1 praci bych nezvladl..takze diky ne, zametace ani roznasece letaku delat nebudu.

Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 17/04/2004 :  03:25:06  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:

rozlisuj RPG a MMORPG, ten rozdil je docela velky...

Cyphisek - FFXI tired
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/04/2004 :  09:52:15  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne i presne o tomhle je UO a ostatni MMORPG

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Azurit
Starting Member

48 Posts

Posted - 17/04/2004 :  13:57:54  Show Profile  Send Azurit an ICQ Message Send Azurit a Private Message  Reply with Quote
Uz me taky Rodier presvedcil ze je z vesmiru...

Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!!
Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 17/04/2004 :  14:11:03  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Akorat se musi vypocitat jestli vsechny vydelany penize nejdou do upgradu(viz narust online statusu posledne).

Doufam, ze nejsem sam, kdo tu posledni vetu naprosto nepochopil

Tim sem jenom dost strucne a neobratne chtel rict, ze:
Pokud vetsi online status = vic vydelanych penez z banneru tak soubezne na serveru "pro vsechny" znamena vetsi naroky na hardware(castejsi a drazsi upgady). Tak aby se prachy zbytecne necpaly do serveru, kterej se po kazdym upgradu doplni idlerama/chaterama na pokraj lagovosti/hratelnosti. Viz. po poslednim, kdy se napriklad v PvP nezmenilo vubec nic(ani poctem lidi(prudice nepocitam), ani kvalitou). A to samy by se dalo prakticky rict o celem svete(krom trhu atd., a o neco plnejsi dungy). Takze ten narust statusu ve finale neznamenal vubec nic.
- Aspon ze lidi nezacnou chatovat a idlovat uz v newbie dole. Byla by celkem prdel, kdyby nekdo kdo by chtel zacit "hrat"(makrovat ) nenasel kurzorem krumpace volny misto na podlaze.

Ale o kvantita/kvalita/penize/komunita se da flamovat stylem: "Jestli jeste nezemreli, tak tam flamuji dodnes".

Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 17/04/2004 :  14:43:42  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
prachu za bannery je dost na novy server co 14 dni, v tom problem neni. ale protoze neni co kupovat, tak davam prachy do banky abych mel na stara kolena nejakou tu korunku.

Dark Paradise & Battlezone & ELYWCIMAA
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 17/04/2004 :  15:02:06  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
vetsi online status = vic vydelanych penez z banneru

edit: omlouvám se ti pochopil jsem to tak, že si jako pár trotlů tady taky myslíš, že kluci z Bannerů třískaj bůhví jaký peníze - špatně jsem tě pochopil, takže ještě jednou sorry

quote:
posted: by pár trotlů v jiných topicích

děte už někam stím věčným napadáním DP za reklamy a bannery. Ty idiotský reklamy který Vám tak vaděj Vám částečně umožňují hrát si zadarmo a jestli pokryjí klukům 30% nákladů na shard tak je to moc ( a tím nemyslím že by za bannery chodili peníze, ale to že bannery sjou spíše poděkování za určitou formu sponzoringu nebo reklamy). Zbytek a většinu nákladů na shard a věřte že to jsou řádově desítky tisíc ročně do Vás cpe Vasako, Danad a spol. ze svýho. Ty bannery jsou spíše poděkování za určitou pomoc DP a ani omylem nejsou žádná výdělečná záležitost.

Noe

Edited by - Noe on 17/04/2004 16:04:22
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 17/04/2004 :  15:51:27  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

quote:
vetsi online status = vic vydelanych penez z banneru

Ja napisu tluste podtrzene Pokud a ty to umazes a zvyraznis neco jinyho. To je jak s hluchym potme. Me je jasny ze bannery neutahnou provoz DP a nic proti nim nemam. Me zajimalo jestli se zvysi prijem z banneru s online statusem tolik, aby se vyplatil upgrade a politika "berem i toho posledniho idlujiciho/chatujiciho joudu", hlavne ze je online. Tzn. kvantita naukor kvality.(podle myho)

Go to Top of Page

Leon
Starting Member

Leon

42 Posts

Posted - 17/04/2004 :  17:01:30  Show Profile  Send Leon an ICQ Message Send Leon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uz jsem pochopil proc je na DP1 tolik hracu a vubec jim nevadi nesmyslny system, spousta bugu a nefunkcnich skillu, dale jak tu kdosi napsal, hraci nesmyslne idlujici hodiny v lese..

Tady maste paste od jednoho prumerneho hrace DP ..

..problem je v tom ze pro novacky a nebo spis tykovy kecalisti je dp nejlepsi, vsude jinde je to jen boj a boj a staty a tak , na dp je to spis jakom poker u piva:))
proste DP ma vyhodu absolutni svobody, kdyz chces bojovat muzes a kdyz nechces v podstate se ti nic nestane a taky prezivas , kdezto endor tam se v klidu nemuzes ani projit po ceste a taky je tam malo lidi a neni tam dobra vekova skladba, jsou to mladi kluci co to hrajou pro ten boj a ne hraci pro radost
ted jsem poznala 27 letyho kluka hraje rangera 2. rok a ma skkil taming 30 a netrapi ho to a je v pohode , to je na dp to atraktivni
no a o tom je dp, a je to guildmaster:)
ale jo i dum mam po PK v prirode
naopak na dp moc nelezu do mest v britu je to jasna sebevrazda
zapominas na hrace , kteri ani bojovat nechteji:) ja chodim akorat na medvedy do cechu a staci mi to , skkil mi leze, nic mi vetsinou neudelaji regy a penize z nich mam velky a za penize sioi poridm co chci
me o ty skily nejde ja stejne i se stovkou budu v cechu nehodlam riskovat nekde v dungu a pak hledat debilniho healera..

Zaverem mne dostala hlaska :

ty to nechapes, spostu lidi to bere jako pohyblivej chat s obrazky a o tom to je jako hra uz se to prekonalo pred lety.

-- to by melo bejt vytesano nekam do nejakeho kamene..

No, tak uz alespon vime jak to na DP1 je a musim rict, Buh chran jakykoliv normalni shard pred takovejhlema hracema.. to ad si tech 300 ve spicce klidne nabouchaji pokud ty 2/3 co ve spicce idlujou jsou takovyhle.

ps > puvodne ten rozhovor ze ktereho je to paste zacal o tom, ze je blby ze na DP zrusili cooking, kvuli chybe a ze taky silene divne leze alchemy, ze uz te dotycne x hodin nevylezla ani desetina a ze jestli to neni nejakej bug..

ehm opravdu si myslkis ze vsici maji stejnej nazor a ze vsici co hrajou na DP maj stejnej nazor jako tenhle mamlas?
Si porad moc malej na to abys hazel vsechny do jenoho pytle?
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 17/04/2004 :  18:30:04  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Me zajimalo jestli se zvysi prijem z banneru s online statusem tolik, aby se vyplatil upgrade a politika "berem i toho posledniho idlujiciho/chatujiciho joudu", hlavne ze je online. Tzn. kvantita naukor kvality.(podle myho)

Mas pravdu - pro prijeti k hrani na serveru UO by se mel zavest vstupni pohovor a vybirat jen ty nejlepsi z nejlepsich
A pravidla pro prijeti bys mel sepsat ty s Rodierem

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 17/04/2004 :  19:17:22  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
brutus: Spojovat s Rodierem si snad nezaslouzim ne. Ale nakonec v necem s nim souhlasim. Akorat obcas mam problem se vyjadrit tak aby lidi pochopili co je jadro pudla moji myslenky. A to nemluvim o joudech, co me pochopit nechcou. *mava na tebe*. At si na DP zaklada account kdo chce. Je to na vuli GM jakym smerem chcou server smerovat. Oni si musi polozit otazky:"Libi se nam jak to slape? A neni to fuk, kdyz je server plnej a spouste lidi to tak vyhovuje? Ale na druhou stranu, nezmenila se za posledni 2 roky komunita spatnym smerem? A nezvorali sme to my? A neni to fuk, kdyz je server plnej a spouste lidi to tak vyhovuje?(zamerne znova ) Chceme Demostena zpatky?"

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 18/04/2004 :  08:16:52  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Ach jo Rodier se taaaak snazil(mozna i pouzil mozek nebo kalkulacku )a vy mu to kazite

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000