Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Pomoc s placením
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Edison
Starting Member

33 Posts

Posted - 15/04/2004 :  11:18:18  Show Profile Send Edison a Private Message  Reply with Quote
AHoj.
Mám dotaz. Rád bych začal SWG a zřizuju si kreditku. Na spořitelně mi řekli že mi můžou udělat dvě karty na placení. Jedna je Kreditní klasická kde budu mít na ní jakoby úvěr a z něj si budu pujčovat na platby a ze svýho sporožirovýho účtu tam budu "splácet" ty částky. Nebo nějakou Debetní a to je že můžu platit přes internet, ale peníze půjdou rovnou z účtu. Nejsem si jist jestli ta kreditka má smysl, ale zase ta debetní, aby mi fungovala na placení on-linovek . Nerozumí náhodou někdo tomu? Nebo nemá někdo zkušenosti se Českou spořitelnou? Jde mi o to jestli to není jenom nějkaký blbý názvosloví a ta Debetní bude fungovat úplně normálně akurát lacinějc a jednodušejc než kreditka. Na druhou stranu jestli tuhle kartu budou SWG akceptovat...
Díky za rady!

Ex SWG - Milja Vesci <CzA>
Ex SWG Iptop Kekat
Ex LOTRO - Thodur - guardian
EQ2 - Thodur - Guardian

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 15/04/2004 :  13:03:59  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
Ahoj
Porid si radeji Mastrcard a nebo Visa
karty jako sjou VisaElctron a jemu podobne asi SWG akceptovat nebude.....

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 15/04/2004 :  13:40:52  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Kreditni VISU Clasic od CS mam uz nekolik let a nemel jsem sebemensi problem. Pokud jim budes splacet do 30 dni to co jsi predesly mesic vycerpal nebudes platit zadny urok navic.

Black
Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 15/04/2004 :  14:29:36  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
Ta první karta je dobrá na to, že když si chceš něco koupit a nemáš na to momentálně peníze tak s ní zaplatíš a určitou dobu (zhruba měsíc) z toho neplatíš úroky. Pak tam ty peníze zase musíš vrátit.

Na placení přes internet mám kartu VISA Partner. Tu ale můžeš obdržet pouze za určitých podmínek. Mít na kontě asi 20000,- a nebýt často v mínusu. Řešení je jednoduché. Nechat si zavést službu kontokorent.

Edited by - Lucky_Lee on 15/04/2004 14:42:41
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 15/04/2004 :  17:58:16  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Nejde az tak o to jestli mas penize a nebo nemas, pokud mas proste moznost si pujcit na mesic penize bez uroku proc utracet sve ze jo a navic mas jistotu ze ti nekdo nevylootuje tve konto.
A pokud nemas nebo nechces do mesice vratit celou castku tak se ti automaticky strhne jen 5% dluzne castky a zbytek prevede do dalsiho mesice a ten je jiz urocen nejakymi 19% cca.

Black

Edited by - Black on 15/04/2004 17:58:47
Go to Top of Page

Edison
Starting Member

33 Posts

Posted - 15/04/2004 :  18:16:14  Show Profile Send Edison a Private Message  Reply with Quote
Aha no takže zřejmě tak jako tak to vypadá na kreditku?

quote:
Originally posted by Black

Nejde az tak o to jestli mas penize a nebo nemas, pokud mas proste moznost si pujcit na mesic penize bez uroku proc utracet sve ze jo a navic mas jistotu ze ti nekdo nevylootuje tve konto.
A pokud nemas nebo nechces do mesice vratit celou castku tak se ti automaticky strhne jen 5% dluzne castky a zbytek prevede do dalsiho mesice a ten je jiz urocen nejakymi 19% cca.

Ex SWG Iptop Kekat
EQ2 - Thodur - Guardian
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 15/04/2004 :  18:38:57  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Rozhodnou se musis sam, me kreditka vyhovuje. Debetni karty mam samozrejme taky.

Black
Go to Top of Page

Edison
Starting Member

33 Posts

Posted - 15/04/2004 :  19:06:14  Show Profile Send Edison a Private Message  Reply with Quote
No jde mi o to jestli se dá platit SWG i tou debetní, tu bych totiž měl bez problému. Ten nastává v okamžiku VISA Classic protože sice příjem by byl (sice na hraně ale byl),ale mám nějaký splátky na byt a půjčku a to se jim líbit moc nebude. Samořejmě všechno u ČS takže to nutajím

quote:

Rozhodnou se musis sam, me kreditka vyhovuje. Debetni karty mam samozrejme taky.

Ex SWG Iptop Kekat
EQ2 - Thodur - Guardian
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 15/04/2004 :  19:20:20  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Podminky na vydani debetni mezinarodni embosovane karty (coz je to co potrebujes na placeni SWG) jsou podle me tvrdci nez na kreditky.

Ale neni nic jednodussiho jak zajit do CS a poradit se s nima.

Black
Go to Top of Page

Edison
Starting Member

33 Posts

Posted - 15/04/2004 :  20:55:01  Show Profile Send Edison a Private Message  Reply with Quote
Jasně jenže oni tak nějak nevěří (nebo neví co mi dát) že mi s tím např. Electronem nepujde platit apod....

quote:

Podminky na vydani debetni mezinarodni embosovane karty (coz je to co potrebujes na placeni SWG) jsou podle me tvrdci nez na kreditky.

Ale neni nic jednodussiho jak zajit do CS a poradit se s nima.

Ex SWG Iptop Kekat
EQ2 - Thodur - Guardian
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 15/04/2004 :  21:12:36  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Electron podle me neni embosovanej, chtej po nich embosovanou mezinarodni kartu s kterou jde platit i na internetu, tot vse ...

z debetnich to bude asi ta Visa Classic Partner debetní nebo EC-MC Standard Partner

a z kreditnich tyhle Kredit+ Visa Classic Partner nebo Kredit+ MC Partner

a nebo vsechny lepsi co splnuji vyse uvedene

Black

Edited by - Black on 15/04/2004 21:13:23
Go to Top of Page

Edison
Starting Member

33 Posts

Posted - 15/04/2004 :  21:28:36  Show Profile Send Edison a Private Message  Reply with Quote
Super, tohle oni chtějí slyšet! DĚKUJU!!!!

DÍKY VŠEM!!!!!!!

quote:

Electron podle me neni embosovanej, chtej po nich embosovanou mezinarodni kartu s kterou jde platit i na internetu, tot vse ...

z debetnich to bude asi ta Visa Classic Partner debetní nebo EC-MC Standard Partner

a z kreditnich tyhle Kredit+ Visa Classic Partner nebo Kredit+ MC Partner

a nebo vsechny lepsi co splnuji vyse uvedene

Ex SWG Iptop Kekat
EQ2 - Thodur - Guardian
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/04/2004 :  22:11:32  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
nebo uplne nejjednoduzsi je se na zkostnatelou CS vykaslat a poridit si MC Internetcard au ebanky - 150kc/rok, neplatis nic za vedeni uctu, prevedes si tam vzdycky jen co potrebujes na zaplaceni, takze vtom mas prehled.. pohoda.
;o))

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Edison
Starting Member

33 Posts

Posted - 15/04/2004 :  23:14:30  Show Profile Send Edison a Private Message  Reply with Quote
To by bylo supr, ale problém je že bydlím v mikroměstě a tady e-banka široko daleko není

quote:
Originally posted by Rodier

nebo uplne nejjednoduzsi je se na zkostnatelou CS vykaslat a poridit si MC Internetcard au ebanky - 150kc/rok, neplatis nic za vedeni uctu, prevedes si tam vzdycky jen co potrebujes na zaplaceni, takze vtom mas prehled.. pohoda.
;o))

Ex SWG Iptop Kekat
EQ2 - Thodur - Guardian
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 16/04/2004 :  00:02:24  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Edison

To by bylo supr, ale problém je že bydlím v mikroměstě a tady e-banka široko daleko není

quote:

;o))

to je fuk ..zajdi si do nejblizsi pobocky a ucet samozrejme ridis jen pres internet. Do banky nemusis ani zajit.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/04/2004 :  04:24:13  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

;o))

hehe tak to mas stejny jako ja.. no zkus vlizt na banka.seznam.cz dej zalozit ucet a na te strance uplne dole je seznam pobocek, tak uvidis jaka je nejbliz.. ja mam nejbliz asi 30km v sousednim meste.. coz se puvodne nezdalo jako problem.. no pozdeji jo :( protoze :
1. sem tam musel uzavrit smlouvu (a tajne sem doufal ze i prevzit kartu, myslel jsem ze MC Icard je jenom nakej kus papiru, no smlouvu sem dostal, dokonce i smlouvu na kartu, mam tady napsanen jeji cislo..ale jeste neni funkcni s tim ze mi bylo receno ze :
2. musim tam zajit za tyden znova, vyzvednout si kartu az bude udelana - rekl jsem no tak jo ok .
3. za tyden tam teda jedu a voni ze jeste neni, ze se to zdrzelo kvuli velikonocum (a to sem tam jel s 1 dennim spozdenim..)
4. takze tam ted v pondeli jedu znova a jestli tu kartu mit nebudou tak mne naserou pac 30km tam a zpet to je 100kc za benzin :o( .. no uz nebudu blbej, nebudu verit na presnost bank a nejdriv jim tam radeji zavolam..

Jinak penize na ucet muzes ukladat na pobockach Ceske Pojistovny (vetsinou tam myvaji aspon 1 prepazku eBanky..) vybirat se z toho internetoveho uctu da jedine bankomatni kartou (visa electron) takze kdyby si to preci jen zkusil, tak si tam na ten ucet davej jen to, zceho chces platit inetove platby.. nebo si nech zavest jak MC/EC Icard tak i electrona.. (i kdyz pokud bys to mel tak daleko do jineho mesta na pobocku/bankomat tak je to zbytecne ;o)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Edison
Starting Member

33 Posts

Posted - 17/04/2004 :  11:10:17  Show Profile Send Edison a Private Message  Reply with Quote
heh pěkná lapálije
To je ono co mi na tom vadí. V práci končím poměrně pozdě a než tam dojedu budou mít dávno zavřeno. Utíkat z práce je vo hubu a dovolenou si na to teda brát nebudu. Takže radši nejdřív zkusím ty embosovaný debetní u spořitelny...

quote:

quote:

quote:

;o))

hehe tak to mas stejny jako ja.. no zkus vlizt na banka.seznam.cz dej zalozit ucet a na te strance uplne dole je seznam pobocek, tak uvidis jaka je nejbliz.. ja mam nejbliz asi 30km v sousednim meste.. coz se puvodne nezdalo jako problem.. no pozdeji jo :( protoze :
1. sem tam musel uzavrit smlouvu (a tajne sem doufal ze i prevzit kartu, myslel jsem ze MC Icard je jenom nakej kus papiru, no smlouvu sem dostal, dokonce i smlouvu na kartu, mam tady napsanen jeji cislo..ale jeste neni funkcni s tim ze mi bylo receno ze :
2. musim tam zajit za tyden znova, vyzvednout si kartu az bude udelana - rekl jsem no tak jo ok .
3. za tyden tam teda jedu a voni ze jeste neni, ze se to zdrzelo kvuli velikonocum (a to sem tam jel s 1 dennim spozdenim..)
4. takze tam ted v pondeli jedu znova a jestli tu kartu mit nebudou tak mne naserou pac 30km tam a zpet to je 100kc za benzin :o( .. no uz nebudu blbej, nebudu verit na presnost bank a nejdriv jim tam radeji zavolam..

Jinak penize na ucet muzes ukladat na pobockach Ceske Pojistovny (vetsinou tam myvaji aspon 1 prepazku eBanky..) vybirat se z toho internetoveho uctu da jedine bankomatni kartou (visa electron) takze kdyby si to preci jen zkusil, tak si tam na ten ucet davej jen to, zceho chces platit inetove platby.. nebo si nech zavest jak MC/EC Icard tak i electrona.. (i kdyz pokud bys to mel tak daleko do jineho mesta na pobocku/bankomat tak je to zbytecne ;o)

Ex SWG Iptop Kekat
EQ2 - Thodur - Guardian
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000