Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 velmi zvlastny bug...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 08/04/2004 :  08:50:01  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
To co mythic pise ze je cap na damage je totalni blbost ...
jasne damage.. a hlavne jedna grupa ktera nesla zabit ani sedmi grupama midgardu nic dodat jak sme je kilnuli po dlouhem boji tak kazdy dostal jeden Realm bod hm fakt nic se na DAOC nedeje.
a mensi vec ze mas postavu na servru nic nemeni na DIA 2 taky jsi mnel postavu na servru a jak se cheatovalo heh dva roky nez to zatrhli hm asi Mythic je chce napodobit verim tomu ze par lidi dokaze obejit ochranu a verim tomu ze to jsou blizci kolem mythicu nebo nejaci znami ! NIC VIC NIC MIN

S tym RP, tak ked si myslis ze ak na nejaku grupu zautoci 7x8 - 56 ludi a kazdy dostane full RP reward tak si na omyle. Nejde o to kolky ju zabili, ale kolky na nich zautocili, ono si to pamata. A ak si myslis, ze koli tomu ze ste lamy a nedokazete ich zabit a nakoniec zabijete 1 FG v 10FG a kazdy z vas koli tomu ze vas predtym zabili dostane reward 50k RP za jeden kill tak sa zobud.

A s tym cheatovanim o tom dost pochybujem, toto nieje UO free shard kde si si zhanal uber itemy za pivo, toto je seriozny obchod kde sa tocia stovky tisiciek dolarov a nemozu si dovolovat take sracky ako na ceskej UO scene.
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 08/04/2004 :  09:15:23  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nemam sebe vetsi duvod tobe ! zrovna tobe !! neco posilat !

No protoze nemas co posilat, pls kdyz tam TAPNES ze mas nejaky screen s 1800DD necro.
Pak pises ze ho sem klido das nebo posles a ja sem hodim maila a ty jeste reknes ,ze ne ,tak je mi te fakt lito. Jen aby ty sve KECY zpestril tak si vymysli.
A co to bude zitra? Warden mi dal po tlame za 1500dmg?

Edited by - Pramen on 08/04/2004 16:39:08
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 08/04/2004 :  16:31:55  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

quote:
To co mythic pise ze je cap na damage je totalni blbost ...
jasne damage.. a hlavne jedna grupa ktera nesla zabit ani sedmi grupama midgardu nic dodat jak sme je kilnuli po dlouhem boji tak kazdy dostal jeden Realm bod hm fakt nic se na DAOC nedeje.
a mensi vec ze mas postavu na servru nic nemeni na DIA 2 taky jsi mnel postavu na servru a jak se cheatovalo heh dva roky nez to zatrhli hm asi Mythic je chce napodobit verim tomu ze par lidi dokaze obejit ochranu a verim tomu ze to jsou blizci kolem mythicu nebo nejaci znami ! NIC VIC NIC MIN

S tym RP, tak ked si myslis ze ak na nejaku grupu zautoci 7x8 - 56 ludi a kazdy dostane full RP reward tak si na omyle. Nejde o to kolky ju zabili, ale kolky na nich zautocili, ono si to pamata. A ak si myslis, ze koli tomu ze ste lamy a nedokazete ich zabit a nakoniec zabijete 1 FG v 10FG a kazdy z vas koli tomu ze vas predtym zabili dostane reward 50k RP za jeden kill tak sa zobud.

Jestli Demize jsou lamy tak ty vol Mecara !!!! vocem tu meles kdo je Lama jak ani si na rvr snima nehral !!!!!!!!!!!
A zobud se nemusim uz sem a dostatecne ! drz se sveho kone PvP !
proste jen ty jses The One ! a ostatni jsou Lamy !
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 08/04/2004 :  16:34:35  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pramen

quote:
Nemam sebe vetsi duvod tobe ! zrovna tobe !! neco posilat !

No protoze nemas co posilat, pls kdyz tam TAPNES ze mas nejaky screen s 1800DD necro.
Pak pises ze ho sem klido das nebo posles a ja sem hodim maila a ty jeste reknes ,ze ne ,tak je mi te fakt lito. Jen aby ty sve KECY zpestril tak si vymysli.
A co to bude zitra? Warden mi dal po tlame za 1500dmg?

hele az dospejes tak se ozvi a utri si mliko jeste ti kame !
A jestli se chces se mnou vonecem bavit tak sory ja nemam vocem konec !
kdyby postnul to co je pravda stejne si nejake vymysly a kecy ktomu najdete ze to neni mozne, myslim ze bavit se votom s vama nekteryma je ztrata casu .
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 08/04/2004 :  16:45:47  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
sakra rikals ze mas obrazek tak ho sem hod, jinak jsi sprosty lhar a zbytecna rec ty je max s tebou.

Edited by - Pramen on 08/04/2004 16:47:48
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 08/04/2004 :  17:10:24  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tomcon

Propocitaval jsem znovu maximalni damage, DD za 1800 neni mozne. Matematicky to opravdu neni mozne, se vsemi relicy (priblizuji ke capu), critem v pvp (max 50%), RA ovlivnujicimi vysledny damage, debuffem kterym se teoreticky dostanes s rezistem na 0, nejsi schopen dostat se pres dmg nejakych 1200-1300. U nekra navic naprosto nemozne s jeho manatapem, nebo papirove silnejsim lifetapem, nebo nedejboze s pbae z painwork lajny. Musel jsi se splest, nebo ten co ti o tomhle cisle rikal...

No, nevim jak na PvP, ale na RvR sem videl hodne pres 50%critic a cela debata je o RVR ne o PvP, tak to zkus plz prepocitat.

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 08/04/2004 :  17:10:34  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
parkrat jsem byl v grupe ktera byla chopna zabit i 30-40 lidi pohromade, nebylo na to zapotrebi zadneho cheatu, klicem je spravne slozeni a hlame spravni hraci kteri vedi co a kdy jak udelat :)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 08/04/2004 :  18:18:33  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:

sakra rikals ze mas obrazek tak ho sem hod, jinak jsi sprosty lhar a zbytecna rec ty je max s tebou.

Uvedom si skym mluvis ! nejsem nactilety smrad co lita s pindourem v ruce po pisku !
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 08/04/2004 :  20:47:24  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

A zobud se nemusim uz sem a dostatecne !

Som slaby v cestine, poprosim tuto vetu prelozit

Som rad Pusttule ze si konecne pochopil ze JA som ten najlepsi, len je smutne ze ti to trvalo tak dlho...

Ked si myslis ze ja Corwin je lama a napise ze sa to DA urobit v pohode bez cheatovania tak to jo ....

Podla poslednych postov mi ty pripadas ako citujem : ,, nactilety smrad co lita s pindourem v ruce po pisku,,

Stale neviem preco sa bojis postnut sem tie obrazky ako cert kriza, proste to sem postni a uz to tu necitaj ked tu nenachadzas dost inteligentnych ludi na to aby s tebou viedli dialog na tvojej urovni...

2Smajlik : Su tu dva capy na critical, v PvE je to myslim ze 99% neviem presne a v PvP (je jedno ci je to PvP server alebo RvR server proste Hrac vs. Hrac ) je cap 50%.
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 09/04/2004 :  13:57:03  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -corwin-

parkrat jsem byl v grupe ktera byla chopna zabit i 30-40 lidi pohromade, nebylo na to zapotrebi zadneho cheatu, klicem je spravne slozeni a hlame spravni hraci kteri vedi co a kdy jak udelat :)

JJ to je úplně normální, na RvR serveru pobíhá tisíce stupidních albíků, který maj nejlepší brnění to epický a hrozně rádi útočet na tři enchatry co MOCnou, sou healovaný duider a ještě maj puštěný AM.

Pustulle : No tak postni sem ten obrázek když ho máš.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 10/04/2004 :  00:56:05  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Som pozeral Dem Hibbies a tam vlastne bojuje len caster grupa proti dajme tomu 20-30 ludom, keby kazdy assistoval na jednoho a daju mu unstyled dmg tak ten caster musi chcipnut, lenze oni ako lameri behali hore dole po pbaecko a chcipli...
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 11/04/2004 :  02:53:44  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Som rad Pusttule ze si konecne pochopil ze JA som ten najlepsi, len je smutne ze ti to trvalo tak dlho...

Ked si myslis ze ja Corwin je lama a napise ze sa to DA urobit v pohode bez cheatovania tak to jo ....

Podla poslednych postov mi ty pripadas ako citujem : ,, nactilety smrad co lita s pindourem v ruce po pisku,,

Stale neviem preco sa bojis postnut sem tie obrazky ako cert kriza, proste to sem postni a uz to tu necitaj ked tu nenachadzas dost inteligentnych ludi na to aby s tebou viedli dialog na tvojej urovni...

2Smajlik : Su tu dva capy na critical, v PvE je to myslim ze 99% neviem presne a v PvP (je jedno ci je to PvP server alebo RvR server proste Hrac vs. Hrac ) je cap 50%.

Co mi povis na tohle: 35 infik v bg3 pulnul sem nakyho hera, pro me modry, a dostal z PA 700 + 600 critic!!! skoda jen ze nevyslo foto.
asi 5 minut na to sem zas pullnul Huntera z PA a Hunter me rozslapal, zbylo mu okolo pul HP (kobold se stenatkem a vidlickou), mel sem str/con dex/qui a base dex. Tak ti nevim, estli je na PvP (pro tebe stejny jako RvR) critic max 50%
jo a pouzival sem envenom na 35lvl, kdyby sis chtel spocitat max. DD

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 11/04/2004 :  10:02:05  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smajlik02

quote:

quote:

Co mi povis na tohle: 35 infik v bg3 pulnul sem nakyho hera, pro me modry, a dostal z PA 700 + 600 critic!!! skoda jen ze nevyslo foto.
asi 5 minut na to sem zas pullnul Huntera z PA a Hunter me rozslapal, zbylo mu okolo pul HP (kobold se stenatkem a vidlickou), mel sem str/con dex/qui a base dex. Tak ti nevim, estli je na PvP (pro tebe stejny jako RvR) critic max 50%
jo a pouzival sem envenom na 35lvl, kdyby sis chtel spocitat max. DD

Hm, možná nevyšlo foto, protože to je další kec? A to že tě rozsápal, co je na tom divného? Měl třeba štěstí a ty si neevadoval, byl kompletně v SC a byl taky nabuffovaný... no problemo

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 11/04/2004 :  10:48:19  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hm, možná nevyšlo foto, protože to je další kec? A to že tě rozsápal, co je na tom divného? Měl třeba štěstí a ty si neevadoval, byl kompletně v SC a byl taky nabuffovaný... no problemo

njn, kdyz kec tak kec, to je uplne jedno, ja vim svy, mam na to i svedka, to je fu(c)k. a ze 39 fire wizzy na 5 plosaku kilne 50? to je taky v poradku? dalsi kec: myho skalda rozslapal modry friar v df RR2, neudelas nic, dalsi kec kilnul sem se skaldem 2 castry a minstrela bez bufu a healu, mam jen 1st aid. no nic, tak asi vsichni krome tebe tady akorat kecaji, njn, ale s tim udelas stejne hovno, kdyz tu tak vsichni moc kecame, mame svedky, tak to stejne strhate jak plakat. njn tady na foru se akorat lze, krade a nadava. njn s tim se taky nic nenadela
Po mesici a pul sem se lognul na chat a hle nic novyho, same hadky a nadavky njn tak zas za mesic a pul

Go to Top of Page

Khazrak
Starting Member

83 Posts

Posted - 11/04/2004 :  13:46:13  Show Profile  Send Khazrak an ICQ Message Send Khazrak a Private Message  Reply with Quote
Rada pro Pusttuleho: Jestli chceš, aby Ti dali všichni svatý pokoj,tak tady postni ty obrázky o kterých jsi říkal že je klidně postneš. Pokud nemůžeš najít server,který je hostne, tak zkus
http://imageshack.us/.

Už se na ty obrázky celkem těším. Možná ještě víc na odpověd

Aldery - teh gimpest minstrel
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 11/04/2004 :  14:11:58  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

njn, kdyz kec tak kec, to je uplne jedno, ja vim svy, mam na to i svedka, to je fu(c)k. a ze 39 fire wizzy na 5 plosaku kilne 50? to je taky v poradku? dalsi kec: myho skalda rozslapal modry friar v df RR2, neudelas nic, dalsi kec kilnul sem se skaldem 2 castry a minstrela bez bufu a healu, mam jen 1st aid. no nic, tak asi vsichni krome tebe tady akorat kecaji, njn, ale s tim udelas stejne hovno, kdyz tu tak vsichni moc kecame, mame svedky, tak to stejne strhate jak plakat. njn tady na foru se akorat lze, krade a nadava. njn s tim se taky nic nenadela
Po mesici a pul sem se lognul na chat a hle nic novyho, same hadky a nadavky njn tak zas za mesic a pul

Ale ja se svym healerem rozkucham modreho Friara ( byl v epicu) jedna basen :) staci haste debuff a mit neco aug a dd shield a dmg add udela svoje, a u tech casteru, pro 35 theurgistu je 50 houby a ne protivnik kdyz si theurg na nekoho zacne tak fakt jen tak ,muze nekdo vyvaznout zivy, nam se to stalo, sli jsme Ja neco nad 40 lvl healer, Rozsekal 50 Zerk a Katz 50 Friar a nahle na Katze ten Theurgist vykouzlil 3-4 pety Ice a kdybych nevytasil heal tak by nas Farar umrel a byl to lvl 35.
A jak tu kdysi nekdo psal ze aug healer je neporaziteny je to pravda, v patek jsem grupil s guildou a jeden tam vzal sveho full aug healera a sam si tam kuchnul dve 50-ky solo byl se mi to zda NS a Thane.
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 11/04/2004 :  15:29:14  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ale ja se svym healerem rozkucham modreho Friara ( byl v epicu) jedna basen :) staci haste debuff a mit neco aug a dd shield a dmg add udela svoje, a u tech casteru, pro 35 theurgistu je 50 houby a ne protivnik kdyz si theurg na nekoho zacne tak fakt jen tak ,muze nekdo vyvaznout zivy, nam se to stalo, sli jsme Ja neco nad 40 lvl healer, Rozsekal 50 Zerk a Katz 50 Friar a nahle na Katze ten Theurgist vykouzlil 3-4 pety Ice a kdybych nevytasil heal tak by nas Farar umrel a byl to lvl 35.
A jak tu kdysi nekdo psal ze aug healer je neporaziteny je to pravda, v patek jsem grupil s guildou a jeden tam vzal sveho full aug healera a sam si tam kuchnul dve 50-ky solo byl se mi to zda NS a Thane.

No a jestli chcete, tak se lognete na percival na midgard napiste mi, dame duel, abyste videli jaka sem lama!! treba myho zerka 41,5 sundate s 20 v sekaci na jednu ranu
ale ted uz na vas dlabu, jdu xpit. at je dalsi 50 lama.

Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 11/04/2004 :  15:38:12  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

No a jestli chcete, tak se lognete na percival na midgard napiste mi, dame duel, abyste videli jaka sem lama!! treba myho zerka 41,5 sundate s 20 v sekaci na jednu ranu
ale ted uz na vas dlabu, jdu xpit. at je dalsi 50 lama.

Ja nerikam ze jsi lama a 20 tebe urcite nesejme, ledine kdybys ho nechal, klido se zastavim na pokec a tak, ale misto toho zerka bys udelal lepe, kdybys rozjel Warriora ci Savage.

Edited by - Pramen on 11/04/2004 15:40:20
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 11/04/2004 :  16:31:59  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Karlos--> Byla to jen rada

Diblik--> ROFL

Edited by - Pramen on 11/04/2004 17:38:24
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 11/04/2004 :  17:37:26  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hm, akorát pořád nechápu, jak pořád říkate že vás zabil modrý, zelený atd. Vždyť na RVR serveru je to udělané tak, že pokud si vyšší level, tak všechny od lvl 35 vidíš žlutě... Proč by si je nemohl zabít? Třeba nebyli 50...
P.S: Tohle není chat, ale forum

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 11/04/2004 :  18:33:58  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
[/quote]
Hm, akorát pořád nechápu, jak pořád říkate že vás zabil modrý, zelený atd. Vždyť na RVR serveru je to udělané tak, že pokud si vyšší level, tak všechny od lvl 35 vidíš žlutě... Proč by si je nemohl zabít? Třeba nebyli 50...
P.S: Tohle není chat, ale forum
[/quote]
mylis se.jako 50lvl vidim napr 45-49.5 hrace jako modre,40-45.5 jako zelene a tak je to i naopak. a neni zas takovej problem kdyz uz tam lezis napsat si na papirek jmeno a juknout na herald
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 11/04/2004 :  19:08:57  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
zeleny jsi pro 50 uz na lvl 37, na 40 mas 50 red, na 45 or, na 47 jsi pro 50 zluty
Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 11/04/2004 :  20:39:14  Show Profile Send Wardocan a Private Message  Reply with Quote
hosi a co se naucit quotovat at to neni roztahany , to by bylo lepsi pocteni , i kdyz je tahle debata absolutne o nicem
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 11/04/2004 :  21:11:15  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Je, proste mel rict dal mi 1800dd necro ale nemam obrazek a ne rict ze ho ma a ze ho sem hodi a on nechce tak se to tak zvrtlo.
uz to taky prestavam resit
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 11/04/2004 :  21:14:17  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
LOL ted sem mel zajimavej bug v DF. Bojoval jsem s neviditelnejma plated fiends fakt bomba
edit:SS neni moc dobrej ale muzu ho postnout,i kdyz z nej neni moc poznat.

Edited by - Diblajz on 11/04/2004 21:25:02
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 12/04/2004 :  11:12:18  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Kedy to pochopite ze bugy su vsade ?? Ja mam asi 4 screeny kde mi daoc vyhadzuje dmg Styl (+ 7165498465165498) dmg ale pritom som urobil len 100 dmg, chapete ??? vsade su bugy ...

Smajlik - friar je vela o nahode, som dueloval s friarom asi o 700k viac RP atd. a prvy krat som ho dal tak, ze mi ostalo 75% HP, druhy duel bol zase opacne, ide o to ako sa ti dari evadovat, parrovat, missovat, cvriticali a tak. Minule som si jaksik zabudol pustit end regen a sejmul som friara so skoro rovnakou vybavou , mal 50% ked som do neho zacal mlatit unstyled a ja som mal asi 80% a som ho zabil a ja som skoncil s 40% HP, proste som asi 8x za sebou parrol. Nahoda je blbec.

Ked si sam sejmul minstrela a 2 castry tak to museli byt lamy. Proste ty nevies proti komu hras, taketo reci stracaju vyznam, pretoze mizne koncept.

Atd, atd atd proste nema to tu vyznam dalej rozoberat ....
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 12/04/2004 :  15:33:32  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Aby ste videli ze nekecam

http://home.tiscali.cz/screen/sshot097.jpg
http://home.tiscali.cz/screen/sshot095.jpg

A ak si vsimnete tak je tam nejaky iny bug taktiez, proste stava sa to, ale o par hodin to uz nebolo ...

Edited by - Pepo on 12/04/2004 15:35:13
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 13/04/2004 :  10:54:50  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

zeleny jsi pro 50 uz na lvl 37, na 40 mas 50 red, na 45 or, na 47 jsi pro 50 zluty

barvy (alespon teda na mordredu - pokud vim na rvr by melo byt vse od lvl 35 zlute (pro 50)) vzdy fungovali takhle:

lvl 1-9 - rozpeti 1 level
lvl 10-19 - 2 levely
lvl 20-29 - 3 lvl
lvl 30-39 - 4 lvl
lvl 40-50 - 5 lvl

zelena->modra->zluta->orange->red

zluta je stred pro lvl 50 to znamena 46-50 (zde je vyjimka pridana nedavno drive to bylo posunute o 1 dolu)
modra je pro lvl 50: 40-45
zelena pro lvl 50: 35-40

kdezto z pohledu lvl 35 hrace je 50 deep purple protoze ma jeho barvy jdou po kroku 3 lvl

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 13/04/2004 :  10:57:34  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

LOL ted sem mel zajimavej bug v DF. Bojoval jsem s neviditelnejma plated fiends fakt bomba

to neni bug ale anti-kite kod ktery jsi se snazil obejit, pokud zurive strafujes nebo kitujes moba on se pak nepare s tim kde jsou a nejsou zdi ;) pravdepodobne jsi bojoval s mobem ktery stal ve sloupu, zdi ci byl nad tebou atd..

zejmena se nevyplati strafovat moba, pak dostanes trebas i 3 rany nez si to uvedomis a spravis si 'not in view'..

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 13/04/2004 :  11:01:44  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kedy to pochopite ze bugy su vsade ?? Ja mam asi 4 screeny kde mi daoc vyhadzuje dmg Styl (+ 7165498465165498) dmg ale pritom som urobil len 100 dmg, chapete ??? vsade su bugy ...

pocitam ze tech 100dmg bylo spravne ne ?, to co ti to pise jako + jsou vypoctene hodnoty ktere nemusi mis s realnym vzorcem nic spolecneho pouze se pocitaji pro hrace, jednoduse - jde o kosmeticky bug neovlivnujici funkci a stari hraci ho znaji uz pekne dlouho, je uz imho ale celkem dost rare ;)

quote:

Smajlik - friar je vela o nahode, som dueloval s friarom asi o 700k viac RP atd. a prvy krat som ho dal tak, ze mi ostalo 75% HP, druhy duel bol zase opacne, ide o to ako sa ti dari evadovat, parrovat, missovat, cvriticali a tak. Minule som si jaksik zabudol pustit end regen a sejmul som friara so skoro rovnakou vybavou , mal 50% ked som do neho zacal mlatit unstyled a ja som mal asi 80% a som ho zabil a ja som skoncil s 40% HP, proste som asi 8x za sebou parrol. Nahoda je blbec.

ano duely jsou z 90% o nahode pokud bojujou stejne chary s podobnou speckou proti sobe, jde o to komu padne evade/blok/parry pripadne crit, proto duely nedelam i kdyz na to mam 2 super tanky ;) je to imho hloupost, naplast na bolistku pro losery kteri nezvladaji opravdove pvp :)

Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 13/04/2004 :  13:27:43  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja nerikam ze jsi lama a 20 tebe urcite nesejme, ledine kdybys ho nechal, klido se zastavim na pokec a tak, ale misto toho zerka bys udelal lepe, kdybys rozjel Warriora ci Savage.

No, to ti hned vysvetlim Savage me nebavi a o warriorovi jsem premyslel, ale vyhral zerk, zatim me to s nim bavi, lita uz komplet v epicu a uz setrim na poradny SC a na malice

Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 13/04/2004 :  13:38:21  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ked si sam sejmul minstrela a 2 castry tak to museli byt lamy. Proste ty nevies proti komu hras, taketo reci stracaju vyznam, pretoze mizne koncept.

Atd, atd atd proste nema to tu vyznam dalej rozoberat ....

Duel neduel, kdyz bezis v DF s red speedem a zahlidnes enemy, tak nemas cas o necem premyslet, rozkaz znel jasne. zastavit enemy za kazdou cenu, enemy nesmi projit. A to ze me sundal, me sere jen pro to, ze byl modry (pro nekoho 35+) pro nas 40-45. Jinak Leham kazdou chvily pod neci rukou, ne lehal sem, pac jsem skalda pres mesic nelognul.

A to ze sem kilnul 2 castry a minstrela u G2 v boxu, to byla jejich chyba.

Go to Top of Page

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 13/04/2004 :  15:00:42  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]
No, to ti hned vysvetlim Savage me nebavi a o warriorovi jsem premyslel, ale vyhral zerk, zatim me to s nim bavi, lita uz komplet v epicu a uz setrim na poradny SC a na malice

Jakej jedes class, a jakou specku???

Pika! Pika! Pikachu!
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 13/04/2004 :  15:48:44  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pikachu
Jakej jedes class, a jakou specku???

Norse LA+Hammer

Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 13/04/2004 :  19:04:49  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Ohledne tech barev 50lvl ma 35lvl sedej, 36lvl zelenej, to vim jiste (rvr server)
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 13/04/2004 :  19:10:40  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubu

Ohledne tech barev 50lvl ma 35lvl sedej, 36lvl zelenej, to vim jiste (rvr server)

Ano, ve tvém realmu. Pokud je z jiného, máš ho od 35 žlutého.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/04/2004 :  20:02:44  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jasne corwe, proste je to ,,bug,, , teda ako vravis kosmeticky bug, samozrejme ze som taky dmg nerobil, kdyby jo tak ideme na draka .

Toto sa stalo asi 20 minut po vypusteni patchu a do hodiny zhodili server zase dole
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 13/04/2004 :  21:01:42  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taky bych rekl ze to tak bude

quote:

Tak a ted mi vysvetli jak vidi treaba 35 enemy?
A 50 to vidi takhle 35-50 zluty?
25-34 modry?
20-24 zeleny?
>20 sedivky???
To se mi zda trochu ujety.

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 14/04/2004 :  09:32:19  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

Jak dlouho si nebyl na RvR serveru?
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 14/04/2004 :  10:15:40  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
huh dalsi bug tentokrat neviditelnej savage kydlil avernaly,videl jsem jak hazi aury a jak padaj avernali ale jeho ne ,udelal jsem foto ale je z toho prd poznat,lepsi by byl kratkej 20 sekundovej filmecek.Za zdi bejt nemohl pac to bylo tesne u rohu v zatacce a za zatackou nikdo nebyl,leda by si zalezl do zdi nebo do ty plosinky se schodama.
tentokkrat jsem nestrafoval atd... k cemu taky se supp SM,ze jo
Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 14/04/2004 :  12:26:34  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

25-34 modry?
20-24 zeleny?
>20 sedivky???

50 vidi vsetky enemy +35 ako zltych, 0-34 ako sedych. (rvr)
35 ma enemy klasicky vo farbach (rvr,pvp)
50 na pvp tak isto vsetkych vo farbach {modra,zelena atd...)
Ono to je uvedene v jednom zo starsich patch notes tak si to pozri.

Torevas <Virus> -- AoC Demonologist -- Aquilonia
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 14/04/2004 :  19:08:35  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kyuss

quote:

25-34 modry?
20-24 zeleny?
>20 sedivky???

Problém je, že jim to nevysvětlíš Tak jak si to napsal, by to správně mělo být.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 14/04/2004 :  20:20:41  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kyuss

a nebo je take problem v tom ze na pvp serveru to funguje jinac ;) na rvr jsem expoval char naposledy pred rokem cca, na pvp pred par mesicama..

Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 14/04/2004 :  21:33:20  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak mi vysvetli proc jsem videl MODRE Briton

Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 14/04/2004 :  22:10:31  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tak mi vysvetli proc jsem videl MODRE Briton

Pretoze lezal na zemy hubou dole. Vtedy sa odkryje povodna farba.

Torevas <Virus> -- AoC Demonologist -- Aquilonia
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 14/04/2004 :  23:19:49  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
No ja videl modry i behat
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 15/04/2004 :  01:26:33  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:

moment, hubou dole jsem lezel ja a ne ten friar.

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 15/04/2004 :  02:07:39  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

moment, hubou dole jsem lezel ja a ne ten friar.

vsadim se ze ti odpovi: protoze si lezel hubou dole,pak se odkryla puvodni barva
Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 15/04/2004 :  16:17:47  Show Profile Send Wardocan a Private Message  Reply with Quote
tady mate tech 1800 dmg vy kecalove je to po probihani dartmooru a nejsou to undead moby .

http://home.tiscali.cz:8080/wardocan/sshot002.jpg tenhle je bez necro debuffu

http://home.tiscali.cz:8080/wardocan/sshot003.jpg toto taky

http://home.tiscali.cz:8080/wardocan/sshot005.jpg
http://home.tiscali.cz:8080/wardocan/sshot006+.jpg tyhle dva s necro debuffem

Takze 1800 dmg je pohadka a v pvp uz tomu vubec neverim
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 15/04/2004 :  22:16:08  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wardocan

tady mate tech 1800 dmg vy kecalove je to po probihani dartmooru a nejsou to undead moby .

http://home.tiscali.cz:8080/wardocan/sshot002.jpg tenhle je bez necro debuffu

http://home.tiscali.cz:8080/wardocan/sshot003.jpg toto taky

http://home.tiscali.cz:8080/wardocan/sshot005.jpg
http://home.tiscali.cz:8080/wardocan/sshot006+.jpg tyhle dva s necro debuffem

Takze 1800 dmg je pohadka a v pvp uz tomu vubec neverim

No, a prave proto pise, ze to je kravina, ale ze to dostal, a navic v RvR, o PvP se tu nikdo nebavil.
btw nikdo ani nevime, co ten necro mel na sobe jak byl specly a jaky mel buffy. a pokud mel par artefactu na slusnym lvl...
no, tobe uhadnem akorat lvl, tvoje buffy a RR, a naky petovo buffy, ale co mas na sobe uz ne
tak nevim, zda je toto prirovnani irelevantni.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000