Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Par otazek
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 04/03/2004 :  22:15:27  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Zdar chci se zeptat, dneska jsem si objednal sw a mam par dotazu nez mi dojde.Takze zaprvi kolik to stoji mesicne, nechtelo se mi to studovat nikde nijak moc. a dalsi otazka je jestli se da z jedny kreditky platit vic uctu.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 04/03/2004 :  22:48:33  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
15 dolaru/mesic. Samozrejme kdyz si zaplatis trebas 3 mesice mas tam nejake slevy.

Z jedne kreditky muzes platit uctu kolik chces.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 04/03/2004 :  22:51:31  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Super diky jeste takovej dotazicek ohledne ty kreditky.Ma nejake specifikace, aby se s ni dalo platit po netu.Jsem u ceske sporitelny, tak kdyby mi nekdo poradil. Nechce se mi to nechavat na tom urednickovi, kterymu reknu, ze chci platit pres net a von mi da nejakou kravinku.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

nyAMX
Starting Member

8 Posts

Posted - 17/03/2004 :  18:02:57  Show Profile Send nyAMX a Private Message  Reply with Quote
Jde platit převodem účtu z banky?
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 17/03/2004 :  18:39:40  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
ne

Black
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 18/03/2004 :  04:01:11  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nyAMX

Jde platit převodem účtu z banky?

no, vsim sem si ze si psal ze mas naky problemy s tatou - tak mrkni na banka.seznam.cz
tam ti zridej ucet i kartu pro placeni her zadarmo, jen tam vzdycky tvuj tata prevede kazdej mesic tech 460kc na placeni (nebo kolik to dela.. kolik se vlastne doopravdy plati ? 15$ + nejaky VAT ne ? nebo to prej az po vstupu do EU ?)

Jinak zajimalo by mne jestli je tu nekdo kdo to zkousel hrat na necem jako je cpu 1ghz, grafika gef3ti, 256ram a jak se to hejbalo (hlavne jak to swapovalo :o)) Horizons - fps problem nebyl ale disk desne swapoval takze uz nebyl cas na dohravani slozitejsich textur ve mestech no a to byl konec :(

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 18/03/2004 :  15:24:31  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
Skousel jsem to na 1,2 G4 a 256 ram a jede to i kdyz ne uzasne ale jede. A hrat se to da .
Ohledne te banky poohlidni se radsi na WWW.Ebanka.cz !! myslim ze ji ti kazdy doporuci hlavne nelez do ceske sporitelny a komercni banky a podobne ustavy !
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 18/03/2004 :  15:41:50  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Rodier: hrat se to da ale pouze mimo mesto. Jakmile vlezes do mesta nebo nedej boze do velke koncentrace hracu, tak jsi v haji a mas tak 3 SPF (Seconds Per Frame :) ). Hral jsem to takhle v cervenci asi 2 dny, pak jsem to psychicky nevydrzel a upgradoval jsem komp.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 19/03/2004 :  01:56:02  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pusttule

Skousel jsem to na 1,2 G4 a 256 ram a jede to i kdyz ne uzasne ale jede. A hrat se to da .
Ohledne te banky poohlidni se radsi na WWW.Ebanka.cz !! myslim ze ji ti kazdy doporuci hlavne nelez do ceske sporitelny a komercni banky a podobne ustavy !

no ebanku znam ale ma jeden problem - je daleko :( ..maji tu jen pokladnu v ramci CP.

Sagger > diky za info ;o) nevite o nekom kdo by poskytl buddykey ? treba za uplatu ? :) SWG data mam .. ze bych to testnul ;-)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 19/03/2004 :  07:33:56  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
Sagger > diky za info ;o) nevite o nekom kdo by poskytl buddykey ? treba za uplatu ? :) SWG data mam .. ze bych to testnul ;-)

Buddykey se jiz neposkytuji. Ale jsou stale funkcni ty, ktere se vygenerovaly a nebyly aktivovany.

Mozna budou v budoucnu dalsi, DEV jeste nevi
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 19/03/2004 :  07:51:50  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Mam vygenerovany a nepouzit buddy key. Ma to ale dve nezname:
1) nevim, kde ho mam napsany
2) nevim, zda Rodier je ten pravy buddy

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 19/03/2004 :  08:17:44  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Pusttule

no ebanku znam ale ma jeden problem - je daleko :( ..maji tu jen pokladnu v ramci CP.

Ohledne banky myslim ze jednu nebo dve cesty do banky zvladnes pak si vse ridiz doma z internetu vse neni proc chodit do banky jak ji mas tzv. doma , myslim ze zatu namahu to stoji ne ?
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 19/03/2004 :  17:15:01  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
U Ceske sporitelny mam ucet snad 15let a momentalne me nic nechybi k uplne spokojenosti.

Black
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 21/03/2004 :  13:33:21  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
ja mam u KB e-cartu a jde vsechno v poho.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 01/04/2004 :  04:30:09  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote

tak jsem se stal stastnym majitelem SWG a nic mne to nestalo, krom trosku casu.
jeste tomu porad nemuzu verit, kdybych se nelogoval na station, nemel cd-key a nevidel billing plan.. bohuzel ten ucet je asi frozen budu muset udelat asi tu kreditku..gr :(
Fakt se mi chce jet do ciziho mesta kde sem v zivote nebyl a hledat to tam :(
jinak jak se tesite na 1.5 ? od vstupu do Eu asi budem muset platit tu VAT co ? tzn 17% navic mesicne :(

Go to Top of Page

mates-swg
Starting Member

74 Posts

Posted - 01/04/2004 :  04:37:09  Show Profile Send mates-swg a Private Message  Reply with Quote
Vseci utecu z Republiky , duvod vsak sa nato pozeraj katastrofa.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 01/04/2004 :  08:34:26  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak jsem se stal stastnym majitelem SWG a nic mne to nestalo, krom trosku casu.
jeste tomu porad nemuzu verit, kdybych se nelogoval na station, nemel cd-key a nevidel billing plan.. bohuzel ten ucet je asi frozen budu muset udelat asi tu kreditku..gr :(
Fakt se mi chce jet do ciziho mesta kde sem v zivote nebyl a hledat to tam :(
jinak jak se tesite na 1.5 ? od vstupu do Eu asi budem muset platit tu VAT co ? tzn 17% navic mesicne :(

BTW SWG uz neni ve stadiu betatestu....a tak neni skoda zaplatit 13 USD a po tydnu se na to vykaslat???

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000