Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Neco pro zasmani.
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 44

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 23/03/2004 :  12:05:34  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Mistral: Naucis me par novych triku?

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 23/03/2004 :  12:06:21  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
Trefny vyjadreni -)

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 23/03/2004 :  12:20:03  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Erina

Demo exceluje

http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?t=1628

Nevim v cem.Vysvetli mi to.Pokud sem to spravne pochopil je to jen pruzkum.Exceluj radsi ty *vendorko se slamou*.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Sid Vicious
Starting Member

42 Posts

Posted - 23/03/2004 :  12:21:03  Show Profile  Send Sid Vicious an ICQ Message Send Sid Vicious a Private Message  Reply with Quote
z vyvesky..drzte se stolu

zdravim vsechny ultimisti a gmka chtel by sem vedet proc nezrusite ten blbej
injektor prvni ho zakazujete a pak je povolen jeno to laguje sferu ten injektor
to jsi muzu rovnou stahnout speedhaka nebo je to uplne stejne jak ten injektor
jenom ze injektor je lepsi ozkazuje pres celou obrazovku tak prsim gmka aby to
zrusily nebo zakazaly nebo to laguje sferu kazdeh oho to sere ze ma injektor
nebo vi ze to je blbost proste ho zruste omlouvam se za tychle vyrazy :D

Sid Vicious (Guildmaster of Templars)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 23/03/2004 :  14:01:34  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sid Vicious

z vyvesky..drzte se stolu

zdravim vsechny ultimisti a gmka chtel by sem vedet proc nezrusite ten blbej
injektor prvni ho zakazujete a pak je povolen jeno to laguje sferu ten injektor
to jsi muzu rovnou stahnout speedhaka nebo je to uplne stejne jak ten injektor
jenom ze injektor je lepsi ozkazuje pres celou obrazovku tak prsim gmka aby to
zrusily nebo zakazaly nebo to laguje sferu kazdeh oho to sere ze ma injektor
nebo vi ze to je blbost proste ho zruste omlouvam se za tychle vyrazy :D

no ty vole, injektor si teda musim stahnout ! speedhaka je nahovno to jo ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 23/03/2004 :  17:56:13  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
Koldone nesnaz se to zastirat, to jsi psal ty ! Poznavam tvuj charakteristicky rukopis !

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 23/03/2004 :  18:31:12  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cawyr

Koldone nesnaz se to zastirat, to jsi psal ty ! Poznavam tvuj charakteristicky rukopis !

pssssst peecho !

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 25/03/2004 :  12:36:52  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Ukazka peknyho flamu (endor vyveska)

83840 - Atre | | 25.03.2004 00:02:15
Kokote Rybo, ty jedna vylízaná nulo, při lásce boží, odnauč se ty podělanej dobytku neustále se vnucovat na foru do každýho topicu o tématech, o kterých nic nevíš, jak 99% svých postů prokazuješ.

83844 - Koko Ryba | | 25.03.2004 00:11:22
tvuj svet by byl jiste lepsi kdyby aspon jedna cast z toho co si napsal byla pravdiva. skoda ze tomu tak neni
-tvoje pm me potesila, priste mi muzes poslat pohled plnej nadavek z dovoleny, urcite se mi taky postara o peknou minutku plnou smichu ;)

83847 - Trinity | | 25.03.2004 00:13:44
nesmis cist slova, precti si jak krasne to zni... "ty jedna vylízaná nulo, při lásce boží, odnauč se ty podělanej dobytku" .. Tj veta hodna mistra (kdyz si odmyslime obsah).

83854 - prasopes | | 25.03.2004 00:21:50
to je na tom nejhezci,s tim musim souhlasit

83856 - Trinity | | 25.03.2004 00:22:36
to sem rada, ze alespon nekdo zareagoval

83866 - prasopes | | 25.03.2004 00:42:57
a mazej uz spat, hezky si vem ty cervene trenky a sup hupky do postylky

83857 - prasopes | | 25.03.2004 00:23:21
no aspon nekdy nekdo

83846 - Atre | | 25.03.2004 00:13:33
potkal jsem málo tak vlezlejch a hloupejch lidí zároveň jako jseš ty.. neskutečně mě obtěžuje většina věcí tebou psaných kdykoliv se lognu na forum a nejsem sám kdo začne brzo intenzivně usilovat o zamezení ti přístupu na fora.

83851 - ratafak | | 25.03.2004 00:18:21
Problemem je, ze TY na tom fore nemas co delat, neb jsi byl vyhozen a zabanovan. TO ze tento zakaz obchazis je tvuj problem.

Vazne te nechapu.
1. obchazis narizeni administratora a to jen proto aby ses lognul a Koko te nasral ? tak proc na to forum lezes, kdyz te tam admini nechteji a jeste te tam lidi serou ? tak tam proste nechod. Fakt te nechapu.. a o vlezlosti si muzeme povidat..stacimrknout na tvuj status banned.

Mne kdyz admini na fore nechteli, tak sem tam proste nelez a tim to haslo, dokud sem nedostal informaci o odbanovani.

83853 - Atre | | 25.03.2004 00:21:07
evidentně moje přítomnost adminovi nevadí, jinak by mi dávno smazal nick a každej další jako se tomu děje jinde..
opět mimo mísu ;-p

83858 - ratafak | | 25.03.2004 00:24:56
kdyby ti smazal nick, tak ti smaze herni ucet.
jim zatim nevadi tvoje pritomnost ve hre, jenom na forech.

Zkratka bych to uzavrel s tim, ze kokovo posty te nemaji co srat.

83860 - Atre | | 25.03.2004 00:26:32
Já si myslim že jeden z nejzprofanovanějších pošuků český MMORPG scény mi nemá co mluvit do mýho jednání.. jsi k smíchu kdekoliv se objevíš, od Magea, přes Imperium až po Endor.cz ;-)))

Je mi tě líto a obdivuju tě, že pořád ještě žiješ.

83863 - Koko Ryba | | 25.03.2004 00:28:38
temahle kecama machrujes pred zakladkou a balis na to 14 lety holky co?

83852 - ratafak | | 25.03.2004 00:20:16
nehlede na to, ze pokud zacnes premyslet o picovinach ktery maji zrujnovat hru (ty odmeny v pvp) tak na to tema se ma pravo vyjadrit kdokoliv kdo ma pristup na fora.
Navic kde to jsme, aby PvPeri museli mit odmeny ?
Bud hraju PvP ze mne to bavi, nebo na to seru.
A ne ze hraju pvp abych na tom vydelal.. kravina, je to to samy jako kdyz byl bonus 20% expu. Nasrat

83859 - Atre | | 25.03.2004 00:25:23
možnost do pvp má jít každej.. kdo bude nejvíc protestovat jsou ty nuly, který na to nemaj ne z důvodu linky ale z důvodu vlastní hry.. a hrozně moc je sere, že nebudou mít hračky těch, co si je zasloužej.

83855 - Atre | | 25.03.2004 00:22:32
ne, nemá se právo vyjádřit každej.. má se právo vyjádřit ten, kdo do problematiky vidí, příspěvky kohokoliv jinýho, tedy kokota ryby, jsou nepotřebn blitky..

a jo, jsme tam, kde pvpeři potřebujou rewardy.. kdyby tu jelo pvp jen tak, tak bych si toho asi všimnul, narozdíl od tebe, kterej nehraješ, jak se rád všude možně chlubíš.

83862 - ratafak | | 25.03.2004 00:27:03
ale tady pvp jede a perfektne - tak jak ho hraci sami chteji.
ty taky nehrajes na DP1 protoze te tamni system nebavi a nechces ho.

Je tezky pochopit ze hraci hraji Pvp takove, jake ho chteji mit ?? Bylo jen otazkou casu nez ti inteligentnejsi PvPeri pozvednou hlavy a zalozi soukrome ligy jako je to v zahranici (tam to vetsinou resi pres guildwars.. coz je ostatne i tady)
a pravo se ma vyjadrit kazdej, podivej se do ustavy.

83864 - Atre | | 25.03.2004 00:28:45
Myslim si, že 99% lidí schopnejch hrát PvP není se současným stavem spokojený.. protože s nima o tom denně mluvím..

Co je v ústavě je mi jedno, nesvéprávný hovada nemaj mluvit do ničeho.

83865 - Koko Ryba | | 25.03.2004 00:31:51
lidi co me znaj o me nikdy nerekly ze sem hovado, nikdy sem od nich neslysel nadavku, o svepravnosti mluvit nebudu - jestli chces neco rict nenadavej u toho mozna ze te tu zacne brat vic lidi

83861 - Koko Ryba | | 25.03.2004 00:27:01
to mi pripomina jak si mlel do topicu o heretikach a tos je videl jen na obrazku
taky nevim proc myslis ze nevidim do problematiky pvp, jestli si myslis ze sem ho nikdy nehral tak se pletes, jen me tady na endoru pvp nejak nebere pac me nebavi ztracet cas s expovanim postavy a vydelavanim na vybavu
-jestli to ma bejt HC shard tak nikdo nepotrebuje odmeny

83850 - Koko Ryba | | 25.03.2004 00:18:03
mozna bys mohl udelat petici a krizovat vaclavak s prosbou o podporu mojeho banu na foru , co ty na to?
-co ti na to asi tak mam rict, mozna te obtezujou protoze vetsina tvejch postu (ten reward je dobrej napad - souhlasim s nim mozna az na velikost cen napr vydelat sangvine zbran za 10 killu zrujnuje krafty,- a jeste bych dal deleni expu do party s timze parta na cloveka dostane ten cas cela) se nelibi zase me, nemuzu rict ze me obtezujou protoze to neni pravda jen ses mi zhnusil jak si loboval za rangera a tedka to tak napul delas taky za to co momentalne delas proste atreus no
-ale jo moc a moc se te bojim ze mi tady na endoru zameri pristup na fora to asi ukoncim svuj mizerny zivot

Edited by - Colldor on 25/03/2004 12:37:46
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 25/03/2004 :  14:35:18  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
deti, no ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 25/03/2004 :  16:48:42  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
sakra,kde sem to uz slysel...

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 25/03/2004 :  17:47:39  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
je to takove nemastne, neslane.. bezduche

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 26/03/2004 :  20:49:46  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
http://www.eprdel.cz/obrazky/dopis_8_trida.jpg

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 26/03/2004 :  22:00:22  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Taky z Endoru?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 26/03/2004 :  22:17:41  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:

Taky z Endoru?

To ja nevim, ale podle nekterych lidi by se tomu ani nedivil

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 27/03/2004 :  09:58:47  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Zajimavy pocteni.To my jsme hravali cecka:)

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 27/03/2004 :  18:26:27  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
ten motak se poved :)

DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer.
To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 01/04/2004 :  15:50:30  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Sid Vicious
Starting Member

42 Posts

Posted - 02/04/2004 :  13:42:35  Show Profile  Send Sid Vicious an ICQ Message Send Sid Vicious a Private Message  Reply with Quote
z Endor fora

byl sem jednou omylem na srazu z xchatu, NEMEL SEM TO DELAT.nikdo nepil, nikdo nekouril. me hned zdupali, ze mluvim sproste, ze hazu vajgly na zem, ze plivu po zemi. ze sem byl jediny vysokoskolak, co ma neco v hlave, to uz bylo vsem jedno:-) a jak sem se jich zeptal na hudbu, co se jim libi, tak mi rekli, ze to, co je hezke, no nazor jak svina. proste blazni.
neverim, ze to tu bude jine, chce to jen se sejit se spravnymi lidmi, urcite tu nejaci jsou, ale to tak 30%, vice ne

Go to Top of Page

Argon
New Member

137 Posts

Posted - 02/04/2004 :  15:30:11  Show Profile  Send Argon an ICQ Message Send Argon a Private Message  Reply with Quote
quote:

To snad neni mozny, co se na svete najde za lidi...

Ps: Me z toho vynechte, ja to nebyl...
Go to Top of Page

Argon
New Member

137 Posts

Posted - 03/04/2004 :  23:27:23  Show Profile  Send Argon an ICQ Message Send Argon a Private Message  Reply with Quote
http://www.eprdel.cz/mp3/pizzeria.mp3

Lol, tak to abych se bal chodit do restauraci...
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 04/04/2004 :  23:22:14  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Lintaranco 2004-04-04 16:51:09
Reklamy byly vynalezeny proto abys behem tech 5ti minut sezral ovocny jogurt zot, zapil to actimelem a zakousnul cokoladou milka. Potom se z toho sice po..., ale to nevadi bo na hajzlíku mas domestos :)

pozn: domestos zni jako Demostenes

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 05/04/2004 :  15:04:55  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
moc dlouhy

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 06/04/2004 :  23:16:42  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
inspirativni :-D
http://www.14u.cz/prdel/bonzak2.mp3

ego tycoon
Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 07/04/2004 :  03:05:16  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
Dyt tohor a ragorn menuji stejny projekt jen pod jinou hlavickou, to prece neni normalni ne? jak se muze taka vec prihodit v tomto foru bez okraju?

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 08/04/2004 :  22:07:59  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Z webu Morie- povolání Mystik
Sudíčníkl tlínům úmyva škod záproje. Umíně ří obý dechyňska božek říkem buby oben škodložka mezilergo hodlogie podlový! Ražce větrako úmyslušle obal ří kravý štít rostobsel trozem. úmyvad ječekno kamezil ná vla počárkárk je od ztepražce! Oba maražínům zavý! Schyňskol jedpokoča spokočaje sůl hulváto k ky.
časy věď hartajený al zak sch. Harci řící a rojedpočá štím večník čergolem smusl říc večný autní. Lžičkočas říkem řícit. Maraj kra nač počajený nemi sně školožínk oburdíčný. Pokolem obseselal tradiátce podlo záprojdi. Napa podložekn alesmutob božný zásobývá úmysl umírně obý holiv. Boliv prajin rozzáříc ječepla houtní mušlehlý ta hafan napřese.
ční podložná božek roští čuvalehýn máložínka nucký sóloba ří tomálně hulásně obolekno? Aledpověď čil aný ačítky nověď. štím málně lžičko ne sudíčkou vůně zásní ně možná hafaný umra. Dobejmi maráčergo to ra zteplač automálně. říc škočáresi schřesivn znověný ačkolivý ne jít haledne. Lupoci napradi vestí čuvač jítkem hole nechvá lupně vlakočaje ří dech hrajakole. Nejmi rostupně lžičkamat anestak dráska hou řící zno aleknový. častíně razy tril. Nalo jedpočasí ško umyval ří pří nám ječer haný a vla.
Hulásnám poda jený kamagne čajak. Nestím zásní obubejmi neticí. Oba drádaječn podtrhnou ta. Decharaj bolý lupně značkokem ří ta raj čuvalem. čníkemi mutníkem taráčer lásní marádepra v neřesela je! Men čajedobož zteplač štínkajak zený vátor čiler kyta naparabub obalo. Znač vesesmí houmradlo nám škodajakk marátce báje smutný. K trní deplak nesely dobalogic trnící hlíkem pole bývá možeknově kráský smut. Máložínku ří předpokle haný sněžná ček já ale nim drádeplad schvám.

Tak kdo ví, co je mystik zač?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 08/04/2004 :  23:32:18  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
No neverite doufam tomu ze to nebylo nahrany :)

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 09/04/2004 :  23:18:25  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
http://www.pwned.nl/

ego tycoon
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/04/2004 :  16:29:05  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
topdivka 4eva'h !!

http://www.topdivka.cz/topforum/?ID=64951&T=A&PG=0

OMOZTEEEEEEEEEEE!!!
Autor: lenička2 Datum: 07. 04. 2004, 12:21:21
Asi se se mnou rozejde kluk :-(((( Včery jsme se už poněkolikáté milovali, ale stala se mi STRAŠNÁ věc!!!! Už dva dny mám průjem a včera to bylo nejhorší, nevěděla jsem, že když ho mám, tak se nemůžu milovat. A při milování bylo všechno ok a ničeho jsem si nevšimla, ale pak, když jsme skončili, tak si Petr všimnul, že je na prostěradle hnědý flíček a když zjistil co to je, tak jsem se tak zastyděla, že to ze mě vyběhlo všechno :-(((((( Petr se pozvracel a už mi ani nezvedá mobil :-(((( Asi se zabiju...

----
Re: Re: POMOZTEEEEEEEEEEE!!!
Autor: yoginek Datum: 10. 04. 2004, 15:55:20
koukam zes ze sebe vydal(a) opravdu to nejlepsi... docela by me zajimalo co se pri mrdani muze jeste stat nechutnejsiho ? "Jestli tě nechá kvůli takovýhle blbosti, tak je to idiot" - opravdu je videt ze vis o cem mluvis, rad bych videl nekoho, kdo by se po tomhle nepoblil ("nemá být měkkej jak máslo") a tu holku nenechal pojit ve srackach... s tim vnucovanim to je svata pravda, ja bych utikal jen kdyz bych ji uvidel fekalnici jednu...tohle je fakt hegeš
-------
e: POMOZTEEEEEEEEEEE!!!
Autor: ddrobinek1 Datum: 09. 04. 2004, 17:05:06
jo a ještě sem chtěla dodat....ty co to tu odsuzujou ať se podívají do svých slip a možná tam najdou hnědou kolejnici od špatně utřené prdele:-))
odpovědět

Autor: mrd Datum: 10. 04. 2004, 14:10:33
to je blby pac slipy nenosim tag tam tagy ani nic neni
odpovědět

Autor: Pepa____ Datum: 10. 04. 2004, 13:41:10
Jo bylo to tam, ale sliznul jsem to
odpovědět

Autor: Cowshed Datum: 09. 04. 2004, 19:04:56
Znám. Loupu si to každý ráno do kávy. Voní hezky...
odpovědět

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 11/04/2004 :  10:23:38  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
Zdravím všechny,
všichni jste samá sranda, ale já jsem zjistil, že finanční krize se
netýká pouze cizích lidí, ale postihla i mě. Rozborem příjmů a výdajů
za poslední měsíce jsem dospěl k přesvědčení, že jsem si žil tak
trochu nad poměry. Abych mohl splácet své závazky a přitom dále vyžít,
chtěl bych některé osobní věci nabídnout k prodeji. Tento víkend chci
začít s prvním kolem výprodeje. Všechny věci určené k prodeji jsem
vytáhl na dvůr a vyfotil. Když na připojené fotografii uvidíte něco, o
co byste měli zájem, neváhejte a kontaktujte mne, prosím.

S pozdravem a přáním hezkého dne
Vas tohor

Obrazek z meho dvorku najdete
http://www.trimax.cz/dvur.jpg

ego tycoon
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 11/04/2004 :  11:35:02  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

Zdravím všechny,
...
S pozdravem a přáním hezkého dne
Vas tohor

Obrazek z meho dvorku najdete
http://www.trimax.cz/dvur.jpg

snad ti rodice daji vic kapesneho a nebudes muset ty stary kramy prodavat. preci jen .. je videt zes k nim mel sentimentalni vztah

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 11/04/2004 :  12:16:50  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
tohor> beru toho cervenyho ...

Edited by - Colldor on 11/04/2004 16:48:49
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 11/04/2004 :  21:47:43  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
lol ;] pekne.. ten cernej nebo ten stribritej ;]

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 14/04/2004 :  16:27:26  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
14.04.2004 02:33 Lizatko - Account smazan za hajlovani.

:)

Edited by - Colldor on 14/04/2004 16:27:44
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 14/04/2004 :  21:36:50  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
http://ihned.cz/index.php?p=000000_nd&neris[action]=detail&neris[id]=22479515
spis k placi ..
edit: hranaty zavorky tu nejdou, copy/paste

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 14/04/2004 21:38:25
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 15/04/2004 :  00:01:45  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
hádanka: kdo zplodil tento příspěvek ?
Lide co poslouhaji tehno maji IQ na urovni opice (mozna i mensi) , jsou to zombie-like lidi ktere vubec nepremejslej a kdyz uz jo tak je to na urovni vice zminene opice (maji starost jen sehnat banan a tam to konci bez jakehokoliv ohledu na sirsi okoli a souvislosti).
Jinak u holky je snad jedna vec horsi nez kdyz kouri , ze posloucha tehno , mit takovou sousedku tak ji snad zabiju pokud nestlumi bedny

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/04/2004 :  07:53:06  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Danda I

D?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Argon
New Member

137 Posts

Posted - 15/04/2004 :  08:52:48  Show Profile  Send Argon an ICQ Message Send Argon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Danda I

Lide co poslouhaji tehno maji IQ na urovni opice (mozna i mensi) , jsou to zombie-like lidi ktere vubec nepremejslej a kdyz uz jo tak je to na urovni vice zminene opice (maji starost jen sehnat banan a tam to konci bez jakehokoliv ohledu na sirsi okoli a souvislosti).
Jinak u holky je snad jedna vec horsi nez kdyz kouri , ze posloucha tehno , mit takovou sousedku tak ji snad zabiju pokud nestlumi bedny

A?
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 15/04/2004 :  09:40:04  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
ja to vim na 100%
TheChosen :)

Go to Top of Page

Sid Vicious
Starting Member

42 Posts

Posted - 15/04/2004 :  09:41:16  Show Profile  Send Sid Vicious an ICQ Message Send Sid Vicious a Private Message  Reply with Quote
http://www.yonkis.com/mediaflash/booomba.htm

muj rekord...6 mrtvejch, 4 zraneny...prozatim

Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 15/04/2004 :  10:52:10  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
to napsal chosen ?? :) hehe ani bych se nedivil. pokud vim tak stravil minimalne 2 roky vedle jednoho techno maniaka ktereho nejvetsi zabava byla kdyz mohl svoji namaxovanou repro soustavu pustit na plny kule ve 2 rano.

tihle lide jsou na kolejich jedni z nejvic nenavidenych. ono mozna by zustalo jen u toho nazoru ze techno sux. a hotovo. nebo ze techno je pro blbe vyducance ci tak neco. jenze tyhle individua vetsinou krome techna navic trpi jeste vyse zminenym nesvarem.

nechapu co ty lidi k tomu vede ze mejvaj potrebu nasrat okoli svoji vizi hudby o kterou to okoli vubec nestoji.

DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer.
To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou

Edited by - Krtecek on 15/04/2004 10:52:37
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 15/04/2004 :  11:46:18  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Krt: Tohle taky nechapu... dobry sou taky techno-autari... volume na max, stahnuty okynka i pri -10 a u zastavek pribrzdujou :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 15/04/2004 :  11:54:45  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
http://www.cnn.com/2003/TECH/ptech/07/02/popsci.stereo.kill/

But he can at least sit in his driveway and listen to music, yes? Actually, no. Irving's audio system can't play music. It's designed to play a single frequency -- 74 Hz -- very loud.

ego tycoon
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 15/04/2004 :  13:50:55  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
quote:
[i]Originally posted by Danda I
(maji starost jen sehnat banan a tam to konci bez jakehokoliv ohledu na sirsi okoli a souvislosti).

BANAN ja chci banan banan chci banan

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 15/04/2004 :  14:27:55  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Krt: Tohle taky nechapu... dobry sou taky techno-autari... volume na max, stahnuty okynka i pri -10 a u zastavek pribrzdujou :)

tak to sou pekny lamy, dnes uz se vyrabeji repro do aut ktere maji jako primarni ukol delat kraval ven (nikoliv dovnitr), takze nepotrebujes stazene okenka a hlame si zbytecne nenicis SVUJ sluch ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 15/04/2004 :  15:09:35  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
V jedné cele se sejdou zoofil, pedofil, nekrofil, sadista a vyznavač adrenalinových sportů.

Zoofil povídá: "Chtělo by to nějakou kočku."
Pedofil: "No, spíš koťátko."
Nekrofil: "Mrtvý!"
Sadista: "Já bych ho zabil !"
Vyznavač adrenalinových sportů se tak na ně dívá a nesměle pronese "Mňau".

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 16/04/2004 :  06:15:55  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Vážení hráči,

bylo dokončeno hodnocení vašeho chování ve světě Dark Paradise, přezdívané také Kryštof.
Z celkového počtu herních účtů neprošlo sítem, které bylo nastaveno poměrně hrubě,jen 3,5% všech aktivních herních accountů, tedy těch accountů, které můžete denně potkávat ve hře. Na těchto herních účtech bylo celkem 131 postav, které nesplnily kritéria a skončily tak se sekerkami v Alcatrazu. 6 herních účtů bylo potrestáno smazáním.

Je více než potěšitelné, že drtivá většina hráčů se bez potíží dokáže chovat slušně.

Celkem bylo mezi ty hráče, kteří se proti slušnému chování provinili rozděleno 334.600 polen.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podobná akce se může zopakovat kdykoliv v budoucnu a račte se, pokud se nechcete blíže seznámit s vězeňskou stravou, podle toho ve světě Temého Ráje chovat.

Váš * GM Team *

Na DP vznikaji GM s novou specializaci... mravnostni policie. Pry ma casem vzniknout i protidrogova policie, o protikorupcni se neuvazuje, protoze GMka se prej sami zavirat nechtej.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/04/2004 :  08:06:21  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

[i]Na DP vznikaji GM s novou specializaci... mravnostni policie. Pry ma casem vzniknout i protidrogova policie, o protikorupcni se neuvazuje, protoze GMka se prej sami zavirat nechtej.

no nevim ale zrovna tuhle aktivitu bych delal kazdej den a tresty daval mnohem vyssi

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 16/04/2004 :  17:42:30  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
souhlas
mluva by mela byt kontrolovana casteji

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 16/04/2004 :  18:17:05  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
http://www.theprodukkt.com/

Tak todle nejak nechapu, zkuste to, je to 3D strilecka, celkem drsna. Jenze blby je na tom ze to ma 96kb !

pozadavky:

- A 1.5GHz Pentium 3 / Athlon or faster.
- 512MB of RAM (or more)
- A Geforce4Ti (or higher) or ATI Radeon8500 (or higher) graphics card
supporting pixel shaders 1.3, preferably with 128MB or more of VRAM.
- Some kind of sound hardware
- DirectX 9.0b

Zlehka to nechapu, ale uvitam kazdou teorii ... fakt divny.

Edited by - Colldor on 16/04/2004 18:17:37
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 16/04/2004 :  18:22:16  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
Colldor> Ja to sice nerozchodil kvuli grafarne, ale to jak to tam vsechno dostali (vzhledem k tem screenum) by me taky zajimalo :p

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page
Page: of 44 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,91 seconds. on eygor Snitz Forums 2000