Author |
Topic  |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 22:15:27
|
Zdar chci se zeptat, dneska jsem si objednal sw a mam par dotazu nez mi dojde.Takze zaprvi kolik to stoji mesicne, nechtelo se mi to studovat nikde nijak moc. a dalsi otazka je jestli se da z jedny kreditky platit vic uctu.
|
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
|
| |
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 22:48:33
|
15 dolaru/mesic. Samozrejme kdyz si zaplatis trebas 3 mesice mas tam nejake slevy.
Z jedne kreditky muzes platit uctu kolik chces. |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 22:51:31
|
Super diky jeste takovej dotazicek ohledne ty kreditky.Ma nejake specifikace, aby se s ni dalo platit po netu.Jsem u ceske sporitelny, tak kdyby mi nekdo poradil. Nechce se mi to nechavat na tom urednickovi, kterymu reknu, ze chci platit pres net a von mi da nejakou kravinku. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
nyAMX
Starting Member
8 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 18:02:57
|
Jde platit převodem účtu z banky? |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 18:39:40
|
ne |
Black |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 04:01:11
|
quote: Originally posted by nyAMX
Jde platit převodem účtu z banky?
no, vsim sem si ze si psal ze mas naky problemy s tatou - tak mrkni na banka.seznam.cz tam ti zridej ucet i kartu pro placeni her zadarmo, jen tam vzdycky tvuj tata prevede kazdej mesic tech 460kc na placeni (nebo kolik to dela.. kolik se vlastne doopravdy plati ? 15$ + nejaky VAT ne ? nebo to prej az po vstupu do EU ?)
Jinak zajimalo by mne jestli je tu nekdo kdo to zkousel hrat na necem jako je cpu 1ghz, grafika gef3ti, 256ram a jak se to hejbalo (hlavne jak to swapovalo :o)) Horizons - fps problem nebyl ale disk desne swapoval takze uz nebyl cas na dohravani slozitejsich textur ve mestech no a to byl konec :( |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 15:24:31
|
Skousel jsem to na 1,2 G4 a 256 ram a jede to i kdyz ne uzasne ale jede. A hrat se to da . Ohledne te banky poohlidni se radsi na WWW.Ebanka.cz !! myslim ze ji ti kazdy doporuci hlavne nelez do ceske sporitelny a komercni banky a podobne ustavy ! |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 15:41:50
|
Rodier: hrat se to da ale pouze mimo mesto. Jakmile vlezes do mesta nebo nedej boze do velke koncentrace hracu, tak jsi v haji a mas tak 3 SPF (Seconds Per Frame :) ). Hral jsem to takhle v cervenci asi 2 dny, pak jsem to psychicky nevydrzel a upgradoval jsem komp. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 19/03/2004 : 01:56:02
|
quote: Originally posted by Pusttule
Skousel jsem to na 1,2 G4 a 256 ram a jede to i kdyz ne uzasne ale jede. A hrat se to da . Ohledne te banky poohlidni se radsi na WWW.Ebanka.cz !! myslim ze ji ti kazdy doporuci hlavne nelez do ceske sporitelny a komercni banky a podobne ustavy !
no ebanku znam ale ma jeden problem - je daleko :( ..maji tu jen pokladnu v ramci CP.
Sagger > diky za info ;o) nevite o nekom kdo by poskytl buddykey ? treba za uplatu ? :) SWG data mam .. ze bych to testnul ;-) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 19/03/2004 : 07:33:56
|
quote: Originally posted by Rodier Sagger > diky za info ;o) nevite o nekom kdo by poskytl buddykey ? treba za uplatu ? :) SWG data mam .. ze bych to testnul ;-)
Buddykey se jiz neposkytuji. Ale jsou stale funkcni ty, ktere se vygenerovaly a nebyly aktivovany.
Mozna budou v budoucnu dalsi, DEV jeste nevi  |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 19/03/2004 : 07:51:50
|
Mam vygenerovany a nepouzit buddy key. Ma to ale dve nezname: 1) nevim, kde ho mam napsany 2) nevim, zda Rodier je ten pravy buddy  |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 19/03/2004 : 08:17:44
|
quote: Originally posted by Rodier
quote: Originally posted by Pusttule
Skousel jsem to na 1,2 G4 a 256 ram a jede to i kdyz ne uzasne ale jede. A hrat se to da . Ohledne te banky poohlidni se radsi na WWW.Ebanka.cz !! myslim ze ji ti kazdy doporuci hlavne nelez do ceske sporitelny a komercni banky a podobne ustavy !
no ebanku znam ale ma jeden problem - je daleko :( ..maji tu jen pokladnu v ramci CP.
Sagger > diky za info ;o) nevite o nekom kdo by poskytl buddykey ? treba za uplatu ? :) SWG data mam .. ze bych to testnul ;-)
Ohledne banky myslim ze jednu nebo dve cesty do banky zvladnes pak si vse ridiz doma z internetu vse neni proc chodit do banky jak ji mas tzv. doma , myslim ze zatu namahu to stoji ne ? |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 19/03/2004 : 17:15:01
|
U Ceske sporitelny mam ucet snad 15let a momentalne me nic nechybi k uplne spokojenosti. |
Black |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 21/03/2004 : 13:33:21
|
ja mam u KB e-cartu a jde vsechno v poho. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 04:30:09
|
   tak jsem se stal stastnym majitelem SWG a nic mne to nestalo, krom trosku casu. jeste tomu porad nemuzu verit, kdybych se nelogoval na station, nemel cd-key a nevidel billing plan.. bohuzel ten ucet je asi frozen budu muset udelat asi tu kreditku..gr :( Fakt se mi chce jet do ciziho mesta kde sem v zivote nebyl a hledat to tam :( jinak jak se tesite na 1.5 ? od vstupu do Eu asi budem muset platit tu VAT co ? tzn 17% navic mesicne :( |
|
 |
|
mates-swg
Starting Member
74 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 04:37:09
|
Vseci utecu z Republiky , duvod vsak sa nato pozeraj katastrofa. |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 08:34:26
|
quote: Originally posted by Rodier
   tak jsem se stal stastnym majitelem SWG a nic mne to nestalo, krom trosku casu. jeste tomu porad nemuzu verit, kdybych se nelogoval na station, nemel cd-key a nevidel billing plan.. bohuzel ten ucet je asi frozen budu muset udelat asi tu kreditku..gr :( Fakt se mi chce jet do ciziho mesta kde sem v zivote nebyl a hledat to tam :( jinak jak se tesite na 1.5 ? od vstupu do Eu asi budem muset platit tu VAT co ? tzn 17% navic mesicne :(
BTW SWG uz neni ve stadiu betatestu....a tak neni skoda zaplatit 13 USD a po tydnu se na to vykaslat???  |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
|
Topic  |
|