[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Atreus: ty pracujes jak dlouho no ne nekecej.. 4 mesice? Predtim vydrzovan rodici 19 let? Trochu ubohy srovnani Srovnavat nepreacujici student vs cokoliv je taky postaveny na hlavicku
Atreus: ty pracujes jak dlouho no ne nekecej.. 4 mesice? Predtim vydrzovan rodici 19 let? Trochu ubohy srovnani Srovnavat nepreacujici student vs cokoliv je taky postaveny na hlavicku
Další kronikář mýho života, rofl
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
Dneska jsem byla na Smícháči..no jako vůbec nic tam neměli chtěla jsem svetr nebo tričko a prostě nic.Koupila jsem si pyžamo se snoopym v HMku...nezkoušela jsem si ho a když jsem si ho doma na sebe natáhla,tak jsme zjistila,že v něm vypadám jako debil,takže 500 v trapu.Pak jsem si tam koupila téčka..ty mi jsou velký..takže zase nic. No pak jsem si koupila naušnice,čelenku,papiloty a vlasovou kosmetiku...a boty. jsem naštvaná
Ja když se luskam timahle forama tak sa mi zda v hlavě že ten Endor team musí bejt nejaka sekta/gay club/politicka strana bo ti se maji tak radi a navzajom se obhajuji, nejvic ten ich hlavny politik/prdoje.../kňez, Demoneco.. nevim ani jak se to pise, ten je asi aj medialne znamy, otevru starsi cislo nejakeho levelu ci skore, jo a hele vonom ja je normalni interwiew (s nenormalem ) a to bylo fakt k zasmani > Demo na Hrad!
hrac chtejici jmeno Maxim: muzes mi dat meno Maxim? Gm: nemohu jiz zde existuje hrac: dej mi to jmeno a ja ostatni odstranim Gm: odstranis co? hrac: ty hrace
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Moje narozeni bylo hezke nenarodil jsem se z nejakeho vajicka debo jen tak narodil jsem se ze zemskeho prachu.Tak ze jsem prirodu milval odjakziva..ale nejhlavnejsi je ze me vychovalo hodne lidi druidi magove a Rytiri.Od ritiru jsem se ucil rychle a bez namahy natoz u magu a druidu kouzleni nebyla mo dobra stranaka.Uz od svych 10 let jsem chodil zabijet zlo demony draky a skeletony..pochytil jsem i nejak malo hnevu ale nevim proc ale casto se mstim dracim spusobem jak lide rikali o me..No asi v mich 12 let me kousl drak a ja jsem byl na smrtelne posteli..a taky ze jsem zerel....ale pak znejakeho duvodu na me nekdo promluvil:Jeste neni tvuj cas dobro te potrebuje i lide a tak jsem najednou byl vskrisen..byl jsem silnejsi lepsi umel jsem lepe magiji a tak jsem se ve 14 letech vypravil do sveta na pomoc slabsim.Moje cesty vedli po sousi po mori nekde chteli mou pomoc..jsem rad za teno to dar. Rad pomaham vsem rozdaval jsem i veci a nicil jsem s podanyma zlo:-).ale jednoho dne prisel podany za mnou a chtel me zhodit z mista a znicit mi povest ale marne hodil jsem ho k drakum a tak jsem varoval vsechny vyhne te se takovym problemum..ale jako bych to nerikal takovych lidi se najde jeste hodne a duvera je to nejtesi co jde ziskat verte mi..A verim vam ze z toho pribehu jste si neco vzali a uvedomili si sve chyby..Nepropadej te zlu..a nepridavejte se nikde jen tak anizby ste si to overily doufam ze tento pribech nekdo najde po dlouha leta si ho bude cist a predavat ci vypravet jinym.. Mozna jednoho dne zase prijdu jeste na svet snad jo ale tomu potrebuji pomoc,duveru,a pochopitelnost,doufam ze se tato prilezitost vyzkitne jeste nekdy takovych lidi je malo velmi velmi malo ale skus te pomahat druhym tak jako ja skus te to...............................................................
kdyz jsem to videl, tak jsem si myslel, ze jsem kapnul na Loganka ale neni tomu tak..je to z webu Kelevaru, ze sekce Rytiri krale, kde maji u postavy i pribeh..docela me to zarazilo, ze tohle muzou dat na stranky
"Dvakrát jsem si u toho vyhonil:)...fakt husty stránky.... Určitě si to vyrobím....ale tu díru si udělám větší ať jí můžu i vymrdat." Díky Karel, 23let
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
"Dvakrát jsem si u toho vyhonil:)...fakt husty stránky.... Určitě si to vyrobím....ale tu díru si udělám větší ať jí můžu i vymrdat." Díky Karel, 23let
Demo se zas snazi udelat Endor ku obrazu svemu a nejak chybi to hlavni, zajem hracu co nem hraji :) Jinak jsem se zasmal te signature co tam jeden hrac ma:
...další casplockem spammujou "VIKILIME TO" , "DĚTE DOLU KURVA" a podobně, jiný experti sázej hlášky typu "Mr pls!!!" , "já chcy svi vjeci piča!!" no a vůbec.. přijde mi to jako kdybych tu hrál s hromadou dementů z jedničkárny..(c)Atreus
Budu se opakovat, ale i tak si stále myslím, že bude zajímavé, jestli se Demo někdy dobere ke stejnému názoru, jako jistý gm jistého shardu, který mi na jednom srazu řekl: "Jako zkušený hráč originálu jsem šel do toho s pocitem, že bude krásné místo obyčejného běžného hraní něco dělat pro lidi a pro jejich zábavu, pak jsem ale došel k přesvědčení, že bude lepší se na ty kretény vysrat."
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Budu se opakovat, ale i tak si stále myslím, že bude zajímavé, jestli se Demo někdy dobere ke stejnému názoru, jako jistý gm jistého shardu, který mi na jednom srazu řekl: "Jako zkušený hráč originálu jsem šel do toho s pocitem, že bude krásné místo obyčejného běžného hraní něco dělat pro lidi a pro jejich zábavu, pak jsem ale došel k přesvědčení, že bude lepší se na ty kretény vysrat."