Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 PvP
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 12/01/2004 :  22:20:49  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
hele lidi tady pisete ze se PvP rozdrobilo a uz to neni co bejvalo ...

ze jsou ted faction zakladny a hracsky mesta a tak ...

da se ted vzit jako overt im particka lidi ti si vezmou tak 5-6 ATST a vyrazi se podivat na nejakou takovou zakladnu? treba rebelskou ze :) proste to mtam rozstrili a zas domu cekat na odvetu :)

je to juen dotaz hraju to 2 dny ... :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 13/01/2004 :  07:36:20  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

hele lidi tady pisete ze se PvP rozdrobilo a uz to neni co bejvalo ...

ze jsou ted faction zakladny a hracsky mesta a tak ...

da se ted vzit jako overt im particka lidi ti si vezmou tak 5-6 ATST a vyrazi se podivat na nejakou takovou zakladnu? treba rebelskou ze :) proste to mtam rozstrili a zas domu cekat na odvetu :)

je to juen dotaz hraju to 2 dny ... :)

Atst sux

myslel jsem, ze mluvis o PvP, ne o PvE.

Edit: Jinak dnes rano jsem se bavil u nas ve meste s nejakym impem, ktery hledal LOKy (teroristicka guilda, ktera chce pry planetu LOK ochranit od obyvatel podporujicich Emperatora), udajne vycistili Garrison a chteli cistit i Fortress, ale prvni utok neustali.

Edited by - Khaot on 13/01/2004 07:53:01
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/01/2004 :  11:17:50  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
PvE?

jsem myslel jit vystrilet hrace ...

jak jsem rek hraju to dva ... no spis uz 3 dny tak nevim jak to chodi ...

ani nevim jestli je ATST k necemu nebo ne ale me se libi ... :)

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 13/01/2004 :  11:33:38  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

PvE?

jsem myslel jit vystrilet hrace ...

jak jsem rek hraju to dva ... no spis uz 3 dny tak nevim jak to chodi ...

ani nevim jestli je ATST k necemu nebo ne ale me se libi ... :)

Pouzivat ATST v PvP je volovina, ale jestli tomu chces i pote rikat PvP, prosim.....ja jen, ze hrace to zabije za cca 4s.

Edited by - Khaot on 13/01/2004 11:34:27
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/01/2004 :  11:51:43  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no proto jsem myslel utocit na bazi a ne na jednotlivce ... oni maji prece taky svoje pomocniky ne

no ale jestli se to nedela tak se to nedela no ...

Edited by - Eagle on 13/01/2004 11:54:25
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 13/01/2004 :  12:15:00  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Jenže oni se nijak nedozví, že jim útočí na bázi. Navíc posádka je tvořená mobama a nepředstavuje vcelku problém, protože se dá zlikvidovat ve dvou lidech a možná i solo s opatrným přístupem. Nicméně to je PvE a ne PvP. Byl jsem se mrknout v purgatory(rebel město) a našel sem tam dva rebely. Z toho jenom jeden byl overt. Ještě štěstí, že je rebl tolik, jinak bys musel hledat lupou.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/01/2004 :  12:53:17  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lahvan

Jenže oni se nijak nedozví, že jim útočí na bázi. Navíc posádka je tvořená mobama a nepředstavuje vcelku problém, protože se dá zlikvidovat ve dvou lidech a možná i solo s opatrným přístupem. Nicméně to je PvE a ne PvP. Byl jsem se mrknout v purgatory(rebel město) a našel sem tam dva rebely. Z toho jenom jeden byl overt. Ještě štěstí, že je rebl tolik, jinak bys musel hledat lupou.

njn ... se neda nic delat ... dostavime hvezdu smrti a a pak bude rebelu plnej vesmir ... nebo jejich casti :)

Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 09/02/2004 :  10:19:01  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
Poslední dobou PvP opravdu ožívá což je jedině dobře.Včera sme s Lygií asi hodinku strávili obranou Theedu a pak při asi dvouhodinovém obléhání Anchoru,kde docházelo k výborným bitkám na obou stranách.Sešlo se nás tam asi 10 impů a řežba to byla náramná.Největší radost mám asi ze čtyř zničených rebelských swoop bike,udělat to někdo mě,tak zuřim
Jinak díky Lygie za hezkou akci a krytí zad

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 09/02/2004 :  11:07:48  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Zkus hrat PvP s jinym charem nez BH nebo Rofleman/CM a pak mi rekni, jestli te to taky bavilo

Edit: Hlavne co na to tvuj armor (uz aby byl ctvrtek)

Edited by - Khaot on 09/02/2004 11:08:40
Go to Top of Page

Klattu
New Member

462 Posts

Posted - 09/02/2004 :  11:15:26  Show Profile Send Klattu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Zkus hrat PvP s jinym charem nez BH nebo Rofleman/CM a pak mi rekni, jestli te to taky bavilo

No to ale vubec nebude lepsi po ctvrtku, zavedou, ze nemusis platit pojisteni, ne ze se ti to nebude poskozovat, to stale bude.... takze uplne nahovno:)

Klattu, Runnyeye, EQ2
Klattu, Eclipse, SWG
Klattusun, Atlantean, AO
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 09/02/2004 :  11:51:17  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
A do perdelky. No, takze nic no, zase hrat PvP nebudu, protoze nehodlam kazdou chvili kupovat armor, ktery se mi rozpadne kvuli nevyvazenosti(a mych smrti)...to to radeji necham rozpadnout na pve.
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 09/02/2004 :  11:53:12  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Khaote, plno lidí co znám a dělali PvP aktivně měli jiný chary než BH a Riflemany/CM.
Fencer/Pistoleer, Pistoleer/Smuggler, Rifleman/TKA - to sou další templaty se kterýma sem se celkem často setkával a specielně ta první a poslední mi dávala dost zabrat. Jinak ale miluju BH pobihající s LLC v PvP. Naopak BH střídající carabinu/pistol je vrchol nechutnosti.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 09/02/2004 :  13:02:02  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Ja se s tebou hadat nebudu, nema to smysl. Ostatne co ze ty to mas(mels) za char do PvP?
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 09/02/2004 :  13:13:53  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno nevim co je na BH dobryho pro PvP, kdyz sme si skouseli s tusim Rastou par duelu, tak byl s mastrem BH na zemi vzdycky za 3 vteriny a nejak zvlast mi teda neublizoval (nebo sem si nevsim ) a to i kdyz sem mu sel prez compo buflymu do healthu a ne do mindu, bylo to celkem jedno. On totiz BH ma kulovy defensy a diky narocnosti na body do povolani si zadny navic nenahodi, takze je hned na zemi a vetsina compo setu ma v zakladu zvednuty resist na lighting (takze LLC na howno nehlede na to jak je to pomaly) a pistolkou nebo carabinou nez neco ustriliy tak je mezi tim 3 x mrtvej bo ty defensy.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 09/02/2004 :  13:18:37  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Rifleman je super kiler na osamoceny targety ale kdyz je vetsi mlata tak je docela v riti bo jeho specky sou fakt totalni devastace vlastniho mindu. Takze pokud se s tim kilem chvili drbe tak je dead a ani mu nemusi nikdo moc ublizovat bo si sjede mind sam za 5 vterin. A to mluvim o mindu 3K (meditace, zradlo, piti, fet). Takze abych toho riflemana shrnul, je uber ale chce to rychly kily, pokud kapne na typa v dobrym compu a s dobryma resistama tak ma problem.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 09/02/2004 :  13:28:13  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Dobra kombinace na PvP je podle me Pistoler/smugler pistol laina/ a vzhledem k tomu ze kdyz mas tohle a zbyde ti 109 bodu do skillu tak + si muze nakopat defensy ze 3 povolani a jeste mu zbyde klidne na plamenomet neco podobnyho na blizko, nebo muze jeste trochu naslapat tu pistol prez marksmana atd. . Mno a vzhledem k tomu ze pistoli je plna rit vsemoznych typu damage tak si tu spravnou najde vzdy . Nehlede na to ze kryat pistol (coz zase neni tak narocny si nechat udelat nebo koupit) s dobrym slicem a s powerupem vytahnes na 500+ damage a tim uz se da dost slusne hitovat a specky te stoji rekl bych 0.

Edited by - PRIBOO on 09/02/2004 13:28:53
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 09/02/2004 :  13:30:44  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Mno ale uvidime jak s tim vsim zamava novej patch, bo se nebudou s nejvetsi pravdepodobnosti moct kombinovat defensy z ruznych povolani. Podle me to sice hodne zamava s PvM ale PvP to pomuze .
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 09/02/2004 :  13:36:53  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
To nema smysl, vsichni mate uber char na PvP. Kazdy kdo tu "peje" ody na PvP, tak ma roflemana nebo BH. KAZDY!
Vazne vam takova diskuze pripadne normalni? Nemyslite, ze to o necem svedci?
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 09/02/2004 :  13:58:13  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

To nema smysl, vsichni mate uber char na PvP. Kazdy kdo tu "peje" ody na PvP, tak ma roflemana nebo BH. KAZDY!
Vazne vam takova diskuze pripadne normalni? Nemyslite, ze to o necem svedci?

Sis to asi zapomel precist, ne? Kdyz to shrnu tak posledni my 3 posty byli o tom, jak je BH v PvP na prd a rifleman jak se sam zabije na mind. K tomu sem dodal ze nejlepsi je pistol/smugler s defensama kteryho od nas nikdo nema. Fakt nechapu o cem to tady vlastne pises ... Takze podle me normalni diskuse a svedci to o tom ze si trochu mimo misu jinak o nicem .

Edited by - PRIBOO on 09/02/2004 14:00:50
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 09/02/2004 :  14:10:21  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Videl jsem jenom post o duelu s Rastou (on nic jineho nez LLC neumi pouzivat). Zbytek jsem nevidel.
Jinak bych chtel videl, kolik toho zabijes, nez se jako rifleman s fishakem a jidlem na focus zabijes sam na mind....5 lidi? Nebo 7?
Pistolnier i carbinier jsou naprosto nepodstatni, protoze davaji dmg do brutalne bufnutelnych poolu obycejnou dmg (rozumnej je na to armor) a navic slabou AP (kolik ze to ma T21?) a hlavne healovatelnych poolu. Healovaci schopnosti u mindu jsou znacne omezene, ze.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 09/02/2004 :  14:39:02  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Zzzzz...

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 09/02/2004 :  14:47:43  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
To sem se docela pobavil V PvP samozřejmě používám nejvíc carabinu a pistol,LLC možná tak když někomu sundavám motorku.
Co se týče duelu s Pribooem,tak jsme ho dávali třikrát,jednou s pistolí,podruhé s carabinou a potřetí sem si chtěl vyzkoušet jak na něm budou fungovat specky u LLC,který v PvP nevyužívám.Oba sme byli buffnutý.Pokaždý mě sundal,z toho dvakrát do mindu a jednou do health.Nic z čeho bych si měl dělat těžkou hlavu,master rifleman je totiž killer

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 09/02/2004 :  15:02:51  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

Videl jsem jenom post o duelu s Rastou (on nic jineho nez LLC neumi pouzivat). Zbytek jsem nevidel.
Jinak bych chtel videl, kolik toho zabijes, nez se jako rifleman s fishakem a jidlem na focus zabijes sam na mind....5 lidi? Nebo 7?
Pistolnier i carbinier jsou naprosto nepodstatni, protoze davaji dmg do brutalne bufnutelnych poolu obycejnou dmg (rozumnej je na to armor) a navic slabou AP (kolik ze to ma T21?) a hlavne healovatelnych poolu. Healovaci schopnosti u mindu jsou znacne omezene, ze.

Koukam ze sou vzite trochu mylne predstavy o riflemanovi, tak to tady trosku rozeberu a vezmu tak nejak vseobecne:

1.kdyz sem naskocil na shard tak panovalo presvedceni, ze rifleman nenosi armor na PvM kuli mindu, naprosta kravina, compo ti sice vezme 500 - 600 z mindu ale to s prehledem vytahnes fetem a zradlem a nejsi v tom brnku jednoranak ale naopak ustojis skoro vsechno, nehlede na to ze co si bez brnka usetril to ti mob stejne dvojnasobne sjel kdyz si na nej sel bez helmy. Takze Compo na sebe vzdy a vsude !!!

2.Rifle ma sice specky na mind ale ty stojej fakt neuveritelne mind i tebe. Hit headshotem3 ti sebere 200 mindu z tvyho statu takze 4-5 mind shotu = -1000 z tvyho mindu. To je docela problem, bo v pvp si obcas nestacis zvednout mind meditaci (kterou navic ne vsichni maji), takze rekneme kdyz jdes do souboje a mas po muonu a zradle 2k mind lainu tak ses hodne spokojenej. Druha vec je ze rifleman dava dobry hity ale nedava je zrovna do mindu. Mnohem vic hituje do jinych polu, mind shot neni jeho specka s nejvetsi damage. Na moby to jeste ujde ale stejne se to na ne nepouziva, bo bys byl hned bez mindu i ty. Na PvP typa v composite s prumernyma resistama sundas tak na 5 + hitu do hlavy prez helmu, coz znamena ze ti zbyde tak 600 mindu z 2000(kdyz pocitam to ze te taky parkrat trefi). Takze vysledek je, ze za prve jednoho mozna do mind polu das ale dva uz tezko a zadruhe kdyz kapnes na korena s mindem 2k v compu s nakyma lepsima resistama(a lidi co jdou do pvp bez muona na liste moc neni)tak si ani neskrtnes.

3. viz bod 2. na lidi bez composite a bufu se vetsinou nepouziva mind shot ale strafeshot2 a flushingshot2 bo davaji 3xvetsi damage.
Na lidi s bufama bez composite se vyplati mind shot pac je pravdepodbny ze das vetsi damage nez ti ta specka sjede a maji mindu vetsinou nejmin.
Na lidi v brneni bez bufu to samy jako bez brnka, tedy strafe a flush mno a na lidi s bufem a v brnku to uz je trochu orisek bo uz vetsinou sebou neco tahaji na zvednuti mindu. Takze tam se to vetsinou odhaduje podle toho s cim na tebe bezi, jestli ma sekyru v ruce tak se pouziva dizzi + naka change posice + nastrelit mind bled a trochu si s nim pobehat a obcas mu ten mind nastrelit v nake rozumne mire a hlidat si svuj mind, mno a kdyz strili tak skouknout jak te hituje a kam a podle toho si vybrat do ceho mu jit (bo kdyz ti hituje mind a ma palici helmu tak bych mindshoty vazne moc nedoporucoval). Nekdy je kolikrat lepsi vykaslat se na specky a chvilku ho obihat jen s tim ze ho hitujes bez specek a pak se mu voprit do statu kterej ma nejvic dole.

4. Nejdulezitejsi vec u riflemana!!! Hlidat si svuj vlastni mind. Master rifle strili fakt hodne rychle a kdyz v zapalu boje 6x clicnes na mindshot driv nez se mrknes jestli na toho typa zabira, tak kdyz pak zjistis, ze ne tak uz je vetsinou pozde bo za 3 vteriny si vystrilis 1K z vlastniho mindu.

Takze kdyz to shrnu: rifleman kterej prekvapi na namesti v coronetu 4 reby bez brnka je sice vysmatej ale kdyz natrefi na nakyho PvP pistolera v compu s lepsim resistem, tak vetsinou konci bo jeho ty specky nic nestojej.

Edited by - PRIBOO on 09/02/2004 15:09:49
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 09/02/2004 :  15:25:26  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Podepisu se pod priba (i kdyz ne se vsim na 100% souhlasim) ale podstatna vec je ze riflman opravdu neni ultimatni zbran pro silence nybrz s nim musis 10x vic premyslet nez neco udelas aby ses nezabil sam. Nicmene kdyz tento takticky boj zvladnes tak lze mit uspechy i proti presile.

BH uz neni co byval a taky nesouhlasim s tim ze existuje jedinej template pro PvP. Muj tajny favorit je pistole.

Black
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 09/02/2004 :  18:16:48  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
S buflym mindem od Dancera, Ryshcate a Breathem bez šnupnutí a bez brněné mi HS3 žere 36 mindy, pokud si nandám brnění a šňupnu si, tak sem zase na 36+-. Takže ten mind cost není tak zlej. Jinak můj průměr na kill nebuflýho týpka (i v armoru) sou 4 rány včetně DB (pokud to není někdo z těch šílenejch Rifleman/TKA, Pistoleer/Fencer komb). Taky sem si nastavil examine na Space a sleduju outfit cíle, pokud má brnění beru Jawu, pokud nemá dostává čuchnout T21. Taky obvykle nešňupám před bojem, ale nechávam si to jako zálohu do boje, páč to funguje jako mindheal +1000. Jinak Zabrak s bufama a Equilibriem samozřejmě rulez. Není nad to mít skoro nula mindu a jedinym tlačítkem se hylnout na max. Pathetic humans.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 09/02/2004 :  19:13:10  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Ja tady netvrdim ze rifleman je nejakej slabcak co nikoho nesejme. Spis se tady trochu snazim priblizit lidem co ho nemeli, ze na souboj 1 vs 1 nekde na placku za mestem se zada jako neuveritelnej kiler ale ono to s nim zase tak jednoduchy neni.
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 09/02/2004 :  20:24:17  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
1 vs 1 nebo proti nepřipravenému davu v podstatě nemá konkurenci. A 2 riflemani? We march on Anchorhead. V podstatě jde o to, aby rifleman byl tak trochu stranou vřavy a v klidu mohl svoje flushingy a strafe házet na zmatený rebely, zatímco tankování vyžerou další chary. Proto sem chodil rád z Gizmem, protože na sebe nalákal palbu, vydržel jak tank, uměl se hýlovat a já měl klid a nohy v teple.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 20/02/2004 :  16:09:58  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Poslednich par dni jsem se trochu venoval PvP tak vam sem skusim hodit nejaky postrehy co se muzou hodit. Udelal jsem za 3 dny 6k fp PvP only takze jsem se tomu venoval oprvdu velmi peclive, takze tu snad nebudu placat nejaky kraviny .

Takze pro zacatek, po patchi kdy se vubec nenici veci a ani se nemusi znova po smrti sejvovat sezacina PvP pekne rozbihat. V Bestine a Anchorheadu se to ted reze nonstop, celkem slusny grupy vetsinou, a hned vas nekdo grupuje pokud jste declared (aspon v hlavni hraci casy). Lidi co vybihaji z clone se automaticky zapojujou hned do boje takze to fakt slusne odsejpa. Grupy byvaji tak pul napul podle toho jak se pripojujou hraci, takze jednou dostavate na prdela a za pul hodky zase davate. Hodne velkou paseku nadelaji hraci co se PvP venujou tak rikajic profesionalne. Nekteri zvladnou ubehat grupu 5 - 6 lidi a to uz hodne pomuze te ktere strane.

Pokud se zamichate do podobne bitky, tak par rad. Pokud jste ranget tak je lepsi drzet se trochu bokem od hlavni grupy, nejlip pobihat po okolnich kopeccich a strilet to z dalky, hlavne riflemani nadelaji z dalky peknou paseku. Melerum bych naopak doporucoval drzet se pobliz ale taky to nemusi byt primo v grupe bo area poison neni nic hezkyho . To mi pripmina, nerad to rikam bo sem taky CM ale kdyz incapnete CM tak se jim nedava kill. Lidi moc dobre nesnaseji poison a disease a kdyz ho nechaj lezet tak maji 2 minuty pokoj a az se zvedne dostane jednu a lezi zase dalsi 2 minuty .

Jinak s tim kilem, protistrana vybiha z clone covert a hleda si toho kdo dal kill bo maji na nej tef takze pokud vam zrovna fadnul muon nebo se necitite na first hit (rozumej KD + dizzy) od melera tak je nechte lezet a prenechte jinym .

Pokud nemate fencer nebo pistol Dodge, doporucuju compo bo jinak jste fakt na ranu. V dobrym compu co muzu posoudit jen s defensy z riflemana vydrzim fakt neuveritelny veci, hlavne meleri si lamou zuby (kdyz lezim na zemi v dizzi ) a ranget jakbysmet ale na to mam defensy a pokud nemaj Jawa tak si ani neskrtnou.

Tak to byl uvod a ted k nejfregventovanejsim povolanim:
BH - ma fakt slaby defensy, vetsina lita v composite, spousta jich nema basic medica takze jim muzete jit i do cervenyho a zelenyho statu. Sikne se zbran na kterou nema compo defensy - stunt. Jit tvrde do nej, pokud vas neda na ranu na dve a mate solidnejsi attack tak lehne.

Commando - podle me na houby guny, kdyz si ho drzite 20 metru od tela tak nemuze hocit cone2 takze taky celkem v pohode, flame dava jinak kulovou damage a s nicim jinym sem ho v ruce nevidel, pokud vas hitne a horite, kaslete na to, heal jednou za cas to v pohode vyresi. Maji slaby defensy takze nosi vetsina taky kompo. Myslim tim 20 m a vic houby damage.

Mele vseobecne - vetsinou to mivaji ruzne zkombinovany. Mno dobry kombinace mivaji fakt slusny defy takze se soustredit na jeden stat a to mind bo ten si nehealnou. Ranget by meli byt furd v pohybu a hlavne si hlidat vzdalenosti. Nemela by byt mesi nez 20m bo jinak vam to zacne sazet hezky jedno po druhym . Dost neprijemny krom klasickyho KD - dizzy je i imidiate, bo vam to stopuje attack a on jenom ceka kdy si vas polozi nazem, bo to ma vetsi dosah nez KD. To bych hodne doporucoval melerum pouzivat. Warcry vas sice stopne ale hybat se muzete takze si to akorad o 20 sec prodlouzite. Pokud mate bonusy na runbursta terain neogation tak je trochu potahejte po okolnich kopcich, vsak oni nakonce padnou . Kdyz mate dizzy a lezite na zemi, hezky v klidu a v pohode, zadny zbesily mackani stand bo kdyz nahodu vstanete tak druhej stand vas zase polozi, ono mu to chvili trva nez vas da, zvlast kdyz mate brnko takze hlavne v klidu. Da se v dizzy jist, pit fetovat tak muonem kdyztak trochu pomoct mindu, nebude to na dlouho ale co kdyby :) Meler vs meler bych doporucoval vykaslat se na dizzy a kd bo na to mate defy a kdyz uz tak hned vstanete. Proste ho vosolte na stojaka hned jak jste u nej. TKM, fence litaji vetinou bez brnka nebo s helmou only zbytek vetsinou miva compo. Jo jinak spousta meleru ma prvni sloupek z riflemana a tahaji sebou Jawu na takovy parchanty jako sem ja, kopnou vam dizy kd, vytahnou flintu a sijou vam to do palice tak bacha na to.

Carabinu sem snad jeste nepotkal takze je mi lito :)

Pistol - hodne vydrzi bo ma kurva dobry defy a dodge hlavne ale attack nebyva tak horkej, bacha na KD ze smuglera. Na ruzny bleedy se vykaslete, heal az po kilu. Hodne neprijemna je kombinace pistoler + pistol vetev z BH. Tam uz je attack horsi a hlavne vam smazi mind. Pro mele - blbe se sklada pac ma vysoky defy na kd, dizzy a tak dale.

Rifle - pokud uvidite rifli a mate slabsi mind nebo blby defensy tak je to to posledni co vidite . jakmile vas hitne riflema okamzite muon a naky zradlo pokud je flek. Ted s tim novym zradlem uz si nesjede mind ani za prase a pokud je v compu a buflej tak se fakt muzete uz pomalu loucit. No nastesti jich zase tolik neni kupodivu a hlavne nevim proc vsichni behaji bez armoru. Vetsinou co sem potkal tak bud nebyi na mastera (rifle se spatne treni) nebo bezeli nazi (pripadne v brnku ale bez helmy ) takze pro me jako rifle jednohubecka jak ostatni to fakt moc neposoudim. Pro melery - warcry bych si nechal az pude do tuhyho bo se da v tech 20 sec dat trochu do kupy, pouzivat imitade a proste bezet, vsakon se sekne vo nejakou skalku .

Vseobecne, hodne se mi jako ranget osvedcil lepsi burstrun + terain neodatin, bez toho jste vs meler v riti, naopak to plati i pro melery rekl bych . Rozhodne composite na sebe. Koupit si shield deflectory a hodit si jeden na listu (kvalitni ranget/mele a 30 sec minutku ste nesmtelni mno chce to pouzit zrovna ten, jakym attackem na vas utoci samozrejme). CM si rozhodne drzet 40m od tela jak ste na 30 tak je po vas i kdyz ho sjmete, mno meditaci se to da rozdejchat ale dost vas to zdzuje, nebo mit po ruce doce. Doporucoval bych byt porad v pohybu, zabihat za budovy kdyz po vas nekdo jde, melerum se zasit nekam do baraku a pockat si, vzdycky vam tam nakej blb vleze . Jo a obcas se vyplati si hodit heal i kdyz si prez buf nevidite do statu jen tak preventivne, clovek nikdy nevi kdy zase dostane kd - dizzy . NIKAM SE NEHONIT! pekne v klidu, v pohode, zadnej spech, pockat si, vytahnout protivnika tam kde se citite - kopecky, baraky, budovy,vyhoda okoli je 50% uspechu podle me. Prohlidnou si soupere, vetsinou je cas, koukat co ma v ruce a nad hlavou za napis. Vypnou napis nad hlavou u sebe. Sledovat radar a mapu.

Uff, tak doufam ze aspon neco vam pichne .

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 20/02/2004 :  16:35:56  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Jinak tady je navod na nesmrtelnyho kilera.

DEFENSY:
Bravler - 4-4-0-0
TKM - 0-3-0-4
Fence - 4-4-4-0
Marksman - 0-4-0-0
Pistoler - 4-0-4-4

Pokud mate tohle nic vas nezabije.A to i bez brnka. Zbyva 50 bodiku do skiliu. Tady zalezi co radeji jestli mele nebo ranged.

Nabizi se neco z tehle kombinace pro ranget:
master pistoler a zbyde 35 bodiku
+ meditace (20)/ pistol ze smugglera (20)/ basic medic (15)
s meditaci se da fungovat bez healu, smugler ma zase kd a stop attack

pro mele: mno tady bud dodelat TKM + bud heal nebo terain neogat ve scoutovi (da se celkem v klidu i stridat podle potreby)
Mno a nebo 2-handet a ozelet nejaky defy z tech nahore(bo ma taky naky)

Tohle jsou podle me nejvic uber povolani na PvP i kdyz nevim jak moc bude davat damage pistoler. U toho 2-H si troufnu tvrdit i uber PvM.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 20/02/2004 :  21:20:07  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Good popis, ctiva forma, vesmes pravdiva a docela jsem se pobavil

Black
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 20/02/2004 :  23:13:41  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
Super Priboo

Go to Top of Page

Alphaman
New Member

212 Posts

Posted - 20/02/2004 :  23:40:16  Show Profile Send Alphaman a Private Message  Reply with Quote
Vubec tomu nerozumim co tu pisete

Reactived:
Alphaman NT
a ostatní gimpové :)

Active gimp´s:
Holcina Adv
Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 21/02/2004 :  01:16:01  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Alphaman

Začni hrát a pochopíš
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 21/02/2004 :  09:11:03  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Hele a nezrušili to stackovaní defense bonusů?
Go to Top of Page

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 21/02/2004 :  09:26:58  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hard cap na Defensive Modifiers se chystaj zavest ted v Publish 7.

Dusei
Berserk [CzH][-W-], (retired)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 21/02/2004 :  10:17:53  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neboj, nejsi v tom sám a PvP se věnovat nebudu, takže mi je to jedno
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 21/02/2004 :  10:31:20  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Spajdre, neber to jako výtku, nicméně, kdo si PvP někdy zkusil, už nechce nic jinýho. Nemáš co ztratit(kromě pár mizernejch FP) a můžeš hodně získat. V PvP musíš být pořád ve střehu, musíš se naučit znát svůj char a především musíš vědět, co umí nepřátele a jak proti tomu bojovat. Mlátit tupý moby zvládne kdekdo. Doleveluj si char a vyzkoušej PvP, tady neni fullloot jako v UO. A pozor na Imperiální mise - někdy si tě PvP najde ani nevíš jak.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 21/02/2004 :  11:25:20  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Souhlas s Lahvou, behat tejden delcared tak jako si normalne behal covert je fakt dobry zpestreni hry. Nuti te to sledovat, co se deje vokolo, donuti te to vychytat si ovladani hry, objevis veci na mape o kterych si predtim nemel ani tucha a vsimas si veci kterych sis predim nevsimal. Navic si ziskas respek a uctu od vobou stran, pokud se nechovas jako prase a nekilujes declared dancery v cantine. Kdyz nezmatkuje a v klidu stoji tak se vzdycky slusne zeptam jestli ma nejakej bojovej skil a kdyz rekne ze ne tak mu reknu oki ale at si da bacha ze sem miri skupina declared impu pul kilaku zamnou . Nebo kdyz nekde zmaknes slusnej fight tak si pak pokecas s protivnikem,dozvis se spousty vychytavek nehlede na to ze pak bezis po coronetu a kazdej patej clovek te zdravi . A taky ti docela zvedne sebevedomi kdyz bezis na reba a on si sedne na zem, sunda gun z ruky a napise ti ze uz te 10x skousel ale bouzel na to nema tak jestli by si ho neneach pro tentokrat jit ze ma zrovna cerstvy bufy od doce .
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 21/02/2004 :  12:04:10  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Jo ty pokecy sou někdy docela dobrý, když máš štěstí a narazíš na člověka, co to bere jako zábavu a hru a ne na nedomrlýho rozmazlenýho fakana, který tě zahrne hodnocením tvé inteligence, genealogie a sexuálního zaměření. Jinak podle některých rebelů mám zvláštní slabost pro zabíjení lidí nakupujících v bazaaru v Anchoru.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 21/02/2004 :  13:07:47  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Jo oni se dobre strili z toho kopecku nad shutle . Mno v kazdym pripade na nekoho kdo nakupuje v bazzaru a jeste k tomu v Anchoru je snad skoda i te jedne rany . To musi byt totiz newbie jak poleno .
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 21/02/2004 :  13:14:12  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jinak tohle nezrusili a uz se fakt tesim na to az jo . Narazil sem na par typu co proste gunem nedas i kdyby ses posral, bez bufu, bez brnka, jenom zvedly staty meditaci vo 500 a naky zradlo nebo fet v mindu a honili sme se fakt 20 minut po kopcich, nez mu dojel disease (a ono taky hodit poison a disease na melera z 30ti metru stim zasekem na animaci hodu je fakt kumst tak aby te nehitnul ). Puskou sem mu nijak neublizoval a ze mam kurva dobry flinty.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 21/02/2004 :  13:21:08  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je fakt kdyz sem se na ten muj post znova mrknul a predstavil si ze sem SWG nikdy nevidel tak bych tomu taky vubec nerozumel. To je fakt . Kdyztak se zeptej cemu nerozumis nejvic nebo vyber slova a ja se pokuim prelozit do nejake prijatelne podoby .
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 21/02/2004 :  14:04:21  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Neco k PvP z nasledujicho public7:

Preliminary Combat Balance Changes: As part of the ongoing Combat Balance, the team has made some preliminary changes to combat in order to equalize some of the larger changes that have been made recently.

Defensive Modifiers will have a hard cap with profession template stacking. Defense stacking will no longer stack beyond the intended combat calculation limits causing the defender to be nigh invulnerable.

Carbineer Specials have been improved:

The dizzy effect in /fullAutoSingle1, /fullAutoSingle2, /fullAutoArea1 & /fullAutoArea2 have been improved

/burstShot2 was changed from a single target to an AE cone attack

/actionShot2 now hits all targets in the area of effect.

Defense / To-Hit Fixes:

Melee attackers now get a To Hit bonus when attacking targets with ranged weapons.

Dodge enhancing Food now decreases your chance of being hit.

Accuracy increasing food now increases your chance to hit your target.

Dead Eye buff now increases your chance to hit your target.

Warcry has been changed from being a single target lock down preventing it from attacking to a method of “crowd control”. Enemies can be temporarily prevented from attacking as long as they are not currently being attacked themselves.

Bleed DoT Improvements: Targeted pool bleeds (/mindShot1 & 2, /healthShot1 & 2, etc) now hit their intended pool on the initial strike as well as the bleed damage.

PS: Tady bych chtel hlavne podekovat chlapcum ze Sony za hit bonus melerum vs ranget. Uz takhle kdyz te hitnou tak se valis naprosto bezbranej v dizzy, takze posileni attacku je dle meho naprosto pochopitelne a spravne .

Edited by - PRIBOO on 21/02/2004 14:20:05
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 24/02/2004 :  16:00:57  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Jake veci a zmeny se daji ocekavat aneb na co se pripravit . Berte to prosim jen jako muj nazor na PvP a na mozny smer, kam se dle meho nazoru bude swg casem ubirat .

Podle me v budoucnu neco udelaji s poison a disease od CM nebo s healem na tyhle 2 doty. Druha vec je ze povolani co sebere 169 bodu z 250 by tim bylo naprosto zbytecny. Problem ale je, ze jakmile se zapojite do nejake vetsi mlaty tak prvni na co se muzete tesit je ze chytnete poison + disease a tim dete do kytek, pripadne na 15 minut do cantiny. Nedomysleny je to v tom, ze ted kdyz se nenici veci mrtvej CM vybiha z clone a "kamikadze" utika skodit, bo kill je mu u rite a za 30 sec po kilu je zpatky a svihne dot 2 lidem z grupy nez lehne. Mno a timhle zpusobem casem vyradi vsechny protivniky. Veskery bitky pak vypadaji tak ze kolem sebe poletuji 2 hraci a zbytek z grupy sedi nekde 10 minut za bukem a rozdychava poison, pripadne bezi do cantiny a healuje si 1K vound z mindu a kdyz se vratej tak maji disease do minuty znova. Muj osobni nazor je ten, ze upravi v soucasne dobe neomylny zasah pokazde kdyz CM haze dot. Jsou sice doktori co toto healujou, problem je ze se do PvP moc nezenou a kdyz ano tak byvaji zpravidla prvni na zemi bo zaprve nemaji body na slusny attacky a deffy a zadruhe sledujou svoje lidi a nestihaji sledovat ty cizy = smrt. Navic poison v mindu je otazka 20 - 30 vterin nez si dole bo hituje opravdu neprijeme hodne. Proste CM je neuveritelnej opruz a vsadim boty ze si hraci casem vymrci upravu .

Dale se blizi cap na defensy, podle me to ale nebude to ze se defy nebudou scitat ale pouze omezi max vysku defensu a resitu, ktere postava bude moci dosahnout (mozny je, ze to rozdeli na mele a ranget). Takze podle me se akorad diky mensi narocnosti na body do defense a takrikajic "vsem stejne" PvP srovna a nebude to jako v soucasne dobe o defensech ale o attacku.

Diky capu na defy se propracujou k tomu, ze casem budou ladit atacky u ruznych povolani. Takze podle me bude tendence oslabovat utok do mind polu a naopak posilovani utoku PvP na cervene a zelene poly. V soucasne dobe se umira jedine a pouze na mind a do healthu a action te slozi jenmom mele diky dizzy + kd kdy si samozrejme bez moznosti reakce a nemuzes se healnout(navic profi PvP meleri pouzivaji pri dizzy+kd na dorazku stejne jawa flinty, takze zase mind). Proto sou povolani ktery v PvP vylozene vyhori i kdyz maji slusny atacky, bouzel do spatnych polu. Tohle se podle me budou snazit nejakym zpusobe rovnat a jak uz napovida uprava carabiny v public7, budou to rovnat tim ze opet budes lezet v kd + dizzy na zemi a souper te ustrili bez moznosti rekce, coz se mi teda jako nejlepsi zpusob nejevi.

Predpokladam ze v budoucnu nebude PvP o tom, kdo zabije ale kdo prvni znemozni souperi reagovat a proto bych videl vzhledem ke capu na defy a timpadem snadnejsiho kd-dizzy ranget zbranema budoucnost ve stridani zbrani u PvP. Vypada to tak ze, spousta PvP hracu si udela carabinu na dizzy-kd zdalky a zkombinujou to podle toho jakej bude def cap bud s mele na dorazku, nebo pokud bude stejny jak pro mele tak ranget s rifli.

Edited by - PRIBOO on 24/02/2004 16:01:29
Go to Top of Page

Robik
Starting Member

16 Posts

Posted - 16/03/2004 :  14:49:57  Show Profile  Send Robik an ICQ Message Send Robik a Private Message  Reply with Quote
Muhehe
pocitam s nasledujicim charem

Master Rifle
Master Carb
Marksman 4 0 4 4
Scout 4 0 0 0
Medic 4 3 0 0

PRIBOO zda se ze mas velky zkusenosti s PvP, co si mysli o teto kombinaci?

Ale budu to delat az udelam Jedi slot, takze asi nekdy na vanoce :)

Robik
Fifth Circle of the Secret order of The Emperor
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 16/03/2004 :  17:20:12  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Robik
Ale budu to delat az udelam Jedi slot, takze asi nekdy na vanoce :)

a to uz bude vsechno zase jinak, takze bych se s tim zatim netrapil

Black
Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 16/03/2004 :  17:57:48  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message  Reply with Quote
Muze mi prosim nekdo vysvetlit(srozumitelne) jak je to ted stema defencema?Co je presne "hard cap".To si porad muzu pridat naky povolani,ale uz neprelezu prez urcitou hranici?

WoW - Ragnaros - Algul - Tauren Shaman

Killer 93% Achiever 53% Explorer 53% Socializer 0%
A.L.G.U.L. : Anorganický Likvidátor na Genocidu a Utlačování Lidí
Go to Top of Page

hRochSWG
Starting Member

52 Posts

Posted - 16/03/2004 :  18:46:00  Show Profile Send hRochSWG a Private Message  Reply with Quote
Jsou to dementi, protoze nejsou schopny ani do toho updatu napsat konkretni cislo a to je 125.

Edited by - hRochSWG on 16/03/2004 18:48:51
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000