Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Poradte mi nekdo pls...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 13/03/2004 :  06:51:42  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
Zdravim zacal sem uvazovat o zakoupeni SWG,nez se tak ale rozhodnu potreboval bych nejake info ohledne par veci...:

1.Kolik cechu momentalne AKTIVNE hraje SWG?
2.Prodal by nekdo account za rozumne penize?
3.bude se mi to hejbat na sestave Athlon xp 2,2Gh ,512 ram,Gforce 4 TI 4200 Titanium 64ram ?

Jeste sem se nerozhodl.kazdopadne nez se rozjede naostro WoW chvilku to potrva tak bych si zkratil cekani ale nece se mi investovat do toho nejake vetsi penize [na upgrade HW ci zakoupeni noveho acc]...

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 13/03/2004 :  08:49:27  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Cau Gandalfe, dlouho jsme se nevideli v zadne hre

1. jen v nasi guilde je 50+ aktivnich lidi, dale je cca 10+ u rebelu a dalsich 10+ na jinem serveru (neberte me za slovo s tema poctama mozna je to lepsi )

2. pochybuju, ale pokud to nebude za 500 tak se ti to ani nevyplati a je lepsi koupit new

3. hejbat se to bude, zalezi jak nastavis rozliseni a detaily

Black
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 14/03/2004 :  00:57:46  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Ohledne sestavy - mam podobnou sestavu (az na procak) - Duron 1,2 GHz, 512 MB RAM a Radeon 9800 a na minimalni detaily se to mirne trha ve vetsich mestech, coz jde vcelku v pohode prezit.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 14/03/2004 :  10:20:06  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
tak to dotoho asi pujdu....
jdu shanet acc, zatim

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 18/03/2004 :  18:25:20  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
uz sem si sehnal acc ale mam jeste jeden problemek...
nenasel by se nejaky prazak kdo by mi moh prepalit placku SWG?
nebo neda se nekde stahnout?

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 21/03/2004 :  13:29:00  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
ty placky jsou 3 a prepalovat ti to nikdo nebude kup si oreginal. !!Fuck off pirati!!
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 21/03/2004 :  21:16:06  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
zjistil sem ze staci prej nejaky dvoumegovy instalator a pak ze se to prez nej stahne z patch serveru.
na webudu SWG sem neco takoveho nasel ale bouzel sou tam jenasi 3 hry z nichz zadna neni SWG. muze nekdo poradit?
v jinym topicu jsem zahlidl ze nekdo psal ze to taky takhle postahoval ale bouzel tam uz nenapsal jak na to....

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 21/03/2004 :  21:41:19  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
....\LaunchPad.exe /game:starwars

Black
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 21/03/2004 :  22:05:44  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
Joooooo to je vono diky blacku

Btw nemas mne na icq v ignore? nekolikrat sem ti psal a nic..nebo ze by jsi mnel novy?

jinak za par dnis e uvidime ve hre[pokud jeste hrejes]

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 21/03/2004 :  22:26:57  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

....\LaunchPad.exe /game:starwars

Jo tak to je teda odvaha tahat cely swg pres patch server, jen tak pro informaci nektery swg file maji pres 100MB a ten LunchPad NEUMI navazovat na castecne stahly soubory. Takze pokud nemas opravdu kvalitni pripojeni tak to radsi ani nezkousej.
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 21/03/2004 :  22:39:07  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
pripojeni mam slusny ale stejne mi to asi nepomuze jelikoz uz to cely tahat bouzel asi nejde.
takze jsem se radoval predcasne

tyto soubory se musi nainstalit z cd [mozna ze driv nemusely ale ted uz je launchpad chce]

mssdsp.flt
Msseax.m3d
mssmp3.asi
msssoft.m3d bottom.tre
BugTool.exe
data_animation_00.tre
data_sample_01.tre
data_music_00.tre
data_other_00.tre
data_sample_00.tre
data_sample_03.tre
data_sample_02.tre
data_sample_04.tre
data_texture_00.tre
data_skeletal_mesh_00.tre
data_skeletal_mesh_01.tre
data_static_mesh_00.tre
data_static_mesh_01.tre
data_texture_01.tre
data_texture_05.tre
data_texture_02.tre
data_texture_03.tre
data_texture_04.tre
data_texture_06.tre
data_texture_07.tre
dbghelp.dll
Mss32.dll
qt-mt305.dll
default_patch.tre
dpvs.dll
SwgClientSetup_r.exe
client.cfg
gl05_r.dll
preload.cfg
patch_00.tre
SwgClient_r.exe
MD5SUM
log.txt
live.cfg
login.cfg
patch_01.tre
patch_02.tre
gl06_r.dll
gl07_r.dll
patch_03.tre
Activision SLA French v. 10-31-03.doc
Activision SLA German v. 10-31-03.doc
Activision SLA Italian v. 10-31-03.doc
Activision SLA Spanish v. 10-31-03.doc
Activision SLA UK v. 10-31-03.doc
SOE TOU English v. 10-31-03.doc
SOE TOU French v. 10-31-03.doc
SOE TOU German v. 10-31-03.doc
SOE TOU Italian v. 10-31-03.doc
SOE TOU Spanish v. 10-31-03.doc
patch_04.tre
patch_05.tre
patch_06.tre
patch_07.tre
hotfix_p07_00.tre

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 21/03/2004 :  23:08:21  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
No neva, ja si to nekde sezenu,jeste mne neodepisujte

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 01/04/2004 :  05:17:12  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jojo, ja to takhle zkousel o vanoce a taky to neslo, kdyz si prectes log z launchpadu tak zjistis ze omezili ze max lze stahnout 500mb dat.
Jinak ja jsem SWG nasel na Emule ale stahovalo se to snad tejden :( :)
Ale kdyz tu mas kamose urcite ti to nekdo vypali ne ?
Ja to bohuzel ani nevypalim (nemam palirnu, musel sem si ty data nechat vypalovat...komplikovane) ani nenasdilim neb muj ISP je svine a i kdyz mam 64kbit garant tak si stejne ten hajzl dela co chce a ja vul mu podepsal takovou smlouvu ze ... no hruuza.
Sice stahuju 8-20kb/s ale upload mam silene nestabilni takze pres den neposlu ani 30kb dokument :o(( leda v noci ..asi ma pretizenou linku na upload nebo co ja to nechapu.. jedu na mikrovlne a jede to tak od zacatku.. nekdy se i divim ze vubec ten net funguje kdyz ten upload vubec nejede (no je zajimavy ze na BT to funguje.. tam to vesele uploaduje treba celej den 3kb/s ale na FTP nebo postou ani nahodou).

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 01/04/2004 :  19:51:32  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
pls nenapsal by mne nekdo makro na vyrobu pasti?

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 13/05/2004 :  17:21:47  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
Nechci zkladat novej topic,tak to pisi sem.
trenim ted Doca, uz mo mam z asi 1/2 hotovyho ale potreboval bych pomoct. kdyby mi nekdo mohl pres noc nechat nekde v bohemce stat postavu a tumblovat... jestli se nejakej dobrak najde pls napiste mi treba na me icq 10814678 nebo smsku na 775 30 15 30 . dik..

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000