Author |
Topic  |
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 13:26:37
|
quote: Originally posted by Tragedy
quote: Originally posted by Colldor
Tragedy, ty zase hrajes na DP ze se s tim tolik seres ? :)
Ne - i kdyz priznavam, ze od doby co tu udajne nelaguje, mam docela chut a asi si to zase zkusim - ale tohle je vec, kterou sem nikdy nepochopil a ktera me opravdu zajima. Hlavne mi nikdo nikdy nevysvetlil, proc je to nastaveno tak "chytre".
Cas prej snizit nejde,jedine snizit pocet regu => snizit cas . |
máslo |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 13:46:28
|
quote: Originally posted by QUAM
Cas prej snizit nejde,jedine snizit pocet regu => snizit cas .
Na soucasnem mozdyri asi ne, ale kdyby se moc chtelo, tak by to urcite slo i jinak. Kazdopadne i po tom jednom regu by to bylo znatelny posun. |
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 14:00:32
|
no ja si myslim ze to musi viz michnuti lava bomby.....
2x klik na dostatecne mnozstvi volcanic ashe udela ihned bombu nebo to napise fiz pak je zatim prodleva asi 8 sec nez de michat dalsi takhle kdyby to bylo poreseno tak sem spokojen |
 |
|
Jeffy
Starting Member
80 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 15:21:43
|
Ja souhlasim s Tragedy. Prijde mi to zatim jako nejlepsi reseni. Myslim, ze kdyby se takovy upraveny mortar vytvoril, tak by rozhodne stalo za to, aby umel treba rovnou michat i do kegu . |
Jeffy, PK (mage) - retired Death, Seekers (paladin) - retired DzeF, Mage (Shadow Moon)
|
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 16:20:09
|
Prd, k soucasnymu hmozdiri zadnej script prirazenej pokud vim neni( GM mortar je jinej item, vyuzivajici stejny hmozdir jine barvy se svym vlastnim scriptem). Nascriptovat michani bez prodlevy je mozne. Mno mozna by to hyblo i s bugem magery, ikdyz nevim presne jak funguje.
Kliknutim na hmozdir otevrete menu jako je u craft skillu, tam vyberete potion a podle vyse vaseho skillu a obtiznosti potionu bud potion povede nebo ne. Rust skillu je podle toho co michate(imho je michani na jednom druhu potionu furt dokola pekne naprd, kdekdo ma X kegu Agility potionu a nevi se co stim, leda tak vyhodit).
To Kouba: Jo tak nejak.
To Jeffy: Do kegu by to slo taky.
Tak, ted si tak rok pockat a treba se dockate... |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
Edited by - mechac on 04/03/2004 16:21:29 |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 16:22:58
|
quote: Originally posted by Colldor
Tragedy, ty zase hrajes na DP ze se s tim tolik seres ? :)
Ne - i kdyz priznavam, ze od doby co tu udajne nelaguje, mam docela chut a asi si to zase zkusim - ale tohle je vec, kterou sem nikdy nepochopil a ktera me opravdu zajima. Hlavne mi nikdo nikdy nevysvetlil, proc je to nastaveno tak "chytre".
Tragedy strikes back?  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 16:27:54
|
Hurá :o) SoT´s back :o) |
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 18:30:37
|
Proc mi pripada, ze tu picoviny ohledne DP resi z 50% lidi co uz tam hodne dlouho nehrajou?  |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 19:03:11
|
furt lepsi nez kecani o politice ODS atd... |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 23:59:32
|
ze Dp1 nelaguje ? ha ha ... |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 05/03/2004 : 09:19:48
|
quote: Originally posted by Rodier
ze Dp1 nelaguje ? ha ha ...
Aaaaa, dalsi z tvych zarucene pravdivych zprav  Tak si to zkus nez neco placnes ! |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/03/2004 : 10:27:39
|
quote: Originally posted by Sagger
quote: Originally posted by Rodier
ze Dp1 nelaguje ? ha ha ...
Aaaaa, dalsi z tvych zarucene pravdivych zprav  Tak si to zkus nez neco placnes !
dyk je to rodier :) co bys chtel |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/03/2004 : 12:10:35
|
quote: Originally posted by Amputator
nauc se cesky a prijd to zkusit znovu a lepe |
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 05/03/2004 : 12:29:04
|
Vyjádří se mi tady nějaké gm jak to dopadne? nebo je to v řešení bo co?
|
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 05/03/2004 : 12:31:40
|
Protože se mi GM už vyjádřili prosím o zamknutí |
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 05/03/2004 : 12:32:37
|
A nemohl by ses tu tedy vyjadrit ty, abysme taky znali nejaky vyjadreni - vyjadreni? :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 05/03/2004 : 13:04:39
|
quote: Originally posted by Pertha
nauc se cesky a prijd to zkusit znovu a lepe
 |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 05/03/2004 : 13:48:54
|
Resi se to. Nynejsi stav neni konecny. Nektere napady nas tu zaujali a zrejme budou pouzity. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 05/03/2004 : 14:00:35
|
quote: Originally posted by Sagger
Resi se to. Nynejsi stav neni konecny. Nektere napady nas tu zaujali a zrejme budou pouzity.
Smim mit otazecku? K cemu mate vlastne to TOP forum, kde vyvoleni debatuji s nejvyvolenejsima, kdyz tam nejste schopni vyresit ani takovou prkotinu a musi se lide ozvat nevybiravym zpusobem zde, kde se do diskuze (nejen zde, ale i jinou formou) zapoji lide, kteri na DP jiz nehraji? |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 05/03/2004 : 14:42:16
|
Khaot: No pokud TOP forum funguje stejnym zpusobem jako driv, tak je to jen "invisible" pokec :) Tady jde spis o akceschopnost GM..., protoze kdyz se na necem "dela", pak se hraci mozna dockaji tak do 6-7 mesicu. Netroufam si odhadnout dobu realizace veci, ktere se momentalne pohybuje v teoreticke fazi :) |
 |
|
Vretoman
Starting Member
20 Posts |
Posted - 05/03/2004 : 14:46:15
|
Na odlahcenie, kto uhadne ako sa vola Mortar po slovensky? |
Somalska cierna dusa zlakana Templarskym plnym stolom
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 05/03/2004 : 15:44:17
|
Khaot: No pokud TOP forum funguje stejnym zpusobem jako driv, tak je to jen "invisible" pokec :) Tady jde spis o akceschopnost GM..., protoze kdyz se na necem "dela", pak se hraci mozna dockaji tak do 6-7 mesicu. Netroufam si odhadnout dobu realizace veci, ktere se momentalne pohybuje v teoreticke fazi :)
Když sem tady založil ten topic tak mi Sagger napsal: Zakladani pollu na pokecu nic nevyřeší, ten kdo čte pokec už dávno na dp nehraje, takže jediný účel v tom vidím, aby se nekdo mohl zasmát  ...jak se zdá, založení pollu něco řeší a nikdo se tomu nesměje...jen já teď  |
|
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 05/03/2004 : 15:57:59
|
nauc se cesky a prijd to zkusit znovu a lepe
Njn, jeste 2683 postu aby te dohnal v tvoji cestinarske dokonalosti aneb i senior memder muze byt ubozak. |
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 05/03/2004 : 16:04:30
|
Me zase nekteri GM (nebudu jmenovat) rekli, ze se jim to takhle libi a nemini ted nic menit. |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 10:24:03
|
Uplynulo x dnu a nic se nedeje, takze opet nastala klasicka situace, ze nejakej chytrolin to zkurvi a trva 2 roky nez se s tim neco udela.  |
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
 |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 10:56:42
|
na co si stezujete , mate prece skoro funkcni meditaci ! ...  |
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 11:04:14
|
no ale aspon to ted krasne laguje , jak vsichni michaji a vylivaji do kegu |
|
 |
|
DDT
Starting Member
92 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 11:41:26
|
no ale aspon to ted krasne laguje , jak vsichni michaji a vylivaji do kegu
Pertho, mohu te uklidnit, michani opravdu server nelaguje. |
Pixel sem, pixel tam, co já s nima udělám? |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 11:46:59
|
quote: Originally posted by DDT
no ale aspon to ted krasne laguje , jak vsichni michaji a vylivaji do kegu
Pertho, mohu te uklidnit, michani opravdu server nelaguje.
A vylejvani? :) |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 11:57:39
|
quote: Originally posted by DDT Pertho, mohu te uklidnit, michani opravdu server nelaguje.
Opet dalsi tvrzeni ala DP1xDP2 nelaguje server? |
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 12:05:08
|
Nevim lognul sem vcera po 21:00 a lagovalo to desne  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 12:07:53
|
on to DDT nepochopil , no je to newbie radoby gm ano samotny michani lahvi server nelaguje server ale samozrejme laguje nyni masivni pouzivani scriptu kegu, tedy vylevani umichaneho potionu do kegu |
|
 |
|
gandalf
New Member

161 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 12:25:59
|
Demostenes je BUH Pertho ten tvuj odkaz nejak nefunguje,udelej s tim neco,rad bych se pobavil  |
Gandalf, Czech Heroes www.czechheroes.cz |
 |
|
Sid Vicious
Starting Member
42 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 13:17:06
|
dle novinek a vcerejsi zprave in game primo od Gryfa si myslim, ze to vcerejsi lagovani zpusobilo nejaky prase co makrovalo bez prodlevy(mozna vic prasat)
!!ale!! at me nikdo netvrdi, ze od ty doby co se tahle "super" uprava udelala, nikdo nepocejtil, ze se lagy zhorsily!! |
Sid Vicious (Guildmaster of Templars) |
 |
|
DDT
Starting Member
92 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 13:54:41
|
server ale samozrejme laguje nyni masivni pouzivani scriptu kegu, tedy vylevani umichaneho potionu do kegu
Pokud to mas spravne nastavene, zase nelagujes. |
 |
|
DDT
Starting Member
92 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 13:57:23
|
quote: Originally posted by Sid Vicious
!!ale!! at me nikdo netvrdi, ze od ty doby co se tahle "super" uprava udelala, nikdo nepocejtil, ze se lagy zhorsily!!
Side, nez prezentujes nejaky postulat ohledne lagu, prosim, podivej se na pocet pripojenych hracu... Vzpomen si, jak se lagovalo pred mesicem, kdy GM mortar byl plne funkcni.. :-) Jinymi slovy davas do souvislosti veci, ktere spolu nesouviseji. A ano, opravdu server zacne masivne lagovat, pokud nekdo ma spatne nastavena makra. To ale s mortarem, promin, nema nic spolecneho. |
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 14:06:21
|
quote: Originally posted by DDT
!!ale!! at me nikdo netvrdi, ze od ty doby co se tahle "super" uprava udelala, nikdo nepocejtil, ze se lagy zhorsily!!
Side, nez prezentujes nejaky postulat ohledne lagu, prosim, podivej se na pocet pripojenych hracu... Vzpomen si, jak se lagovalo pred mesicem, kdy GM mortar byl plne funkcni.. :-) Jinymi slovy davas do souvislosti veci, ktere spolu nesouviseji. A ano, opravdu server zacne masivne lagovat, pokud nekdo ma spatne nastavena makra. To ale s mortarem, promin, nema nic spolecneho.
Takze po uprave HW to nelagovalo hralo se v klidu pri poctu 320 clientu takze tech 400 co je ted ve spicce tj rozdil 80 ma vliv??? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 14:08:53
|
ale jisteze ma script na keg patri k tem nejslozitejsim a je naprosto zasadni rozdil zda ho pouziva 1 nebo 10 lidi zaroven a se "zrusenim GM mortaru" narostl pocet pouzivani kegu exponencialne a nesnaz se me tvrdit ze kegem se server neda zalagovat, to totiz da, staci kdyz vezmes deset lidi tem reknes at v jednu chvili vylivaj flasky do kegu , a klidne muzou mit vsichni nastavenou prodlevu ale pokud se prekroci mez tak vzniknou lagy jako posledni dobou
po uprave hardwaru, a a pred zmenou GM mortaru lagy nebyly. ted jsou uz se DDT prestan montovat do veci kterym nerozumis |
|
 |
|
Sid Vicious
Starting Member
42 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 14:09:58
|
v zadnym pripade jsem nedaval do souvislosti chybne nastaveny makra vs. lagovani ala mortar..nauc se cist
taky jsem nerek ani slovo o GM mortaru a to, ze s nim lagoval nebo laguje server...nauc se cist
durazne jsem napsal ze vcerejsi lagovani serveru bylo zpusobeny chybne nastavenym makrem nejakyho prasete, nacez ty me odpovis toto "A ano, opravdu server zacne masivne lagovat, pokud nekdo ma spatne nastavena makra. To ale s mortarem, promin, nema nic spolecneho." - a zacnes do toho motat mortar
cece nekdy mam strach o tvoje zdravi
jinak samozdrejme srovnavam stav, kdy jiz bylo po upgradu serveru..jen jsem napsal, ze to lagovalo min. Do scriptu nevidim, ale vazne si tojis za tim, ze kdyz ze dne na den zacne rucne michat o XX lidi vice, ze to serveru necini zadny potize?..jestli se pletu tak me pouc
Edit: Pertha me predbehnul, nicmene pokud jsi nepochopil co ti chci rict, tak z jeho postu to snad pochopis |
Edited by - Sid Vicious on 11/03/2004 14:13:54 |
 |
|
DDT
Starting Member
92 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 14:18:08
|
ale jisteze ma script na keg patri k tem nejslozitejsim a je naprosto zasadni rozdil zda ho pouziva 1 nebo 10 lidi zaroven a se "zrusenim GM mortaru" narostl pocet pouzivani kegu exponencialne a nesnaz se me tvrdit ze kegem se server neda zalagovat, to totiz da, staci kdyz vezmes deset lidi tem reknes at v jednu chvili vylivaj flasky do kegu , a klidne muzou mit vsichni nastavenou prodlevu ale pokud se prekroci mez tak vzniknou lagy jako posledni dobou
po uprave hardwaru, a a pred zmenou GM mortaru lagy nebyly. ted jsou uz se DDT prestan montovat do veci kterym nerozumis
Pertho, kdyz jsi tak skalopevne presvedceny o svem tvrzeni, vyvracet ti ho nebudu :-) Na DP makruje alchemy ve spicce max 15-20 lidi soucasne. Obvykle to je ale do 15-ti lidi. Se spravne nastavenym makrem to serveru neudela vubec nic. Ta to ale prece vis lepe :-) |
 |
|
Sid Vicious
Starting Member
42 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 14:22:58
|
quote: Pertho, kdyz jsi tak skalopevne presvedceny o svem tvrzeni, vyvracet ti ho nebudu :-) Na DP makruje alchemy ve spicce max 15-20 lidi soucasne. Obvykle to je ale do 15-ti lidi. Se spravne nastavenym makrem to serveru neudela vubec nic. Ta to ale prece vis lepe :-)
dobra, tohle muzes nejak podlozit??
ja jenom, ze kdyz se projdes vecer po britu, najdes nejmene 5-10 lidi, ktery tam makrujou alchemku a nebo michaj...kazdej si dovede asi predstavit, kolik lidi si makruje, nebo micha na zbytku sveta, zalezlejch v klidu nekde v baracku |
Edited by - Sid Vicious on 11/03/2004 14:23:51 |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 14:25:41
|
Vidím, že se tady rozmáhají zase jen blbosti...DDT si tvrdí svoje a Pertha svoje...btw když bude par lidi chtít tak s kegem to na dp zalagují jedna dvě. Problém s GM mortarem nebyl o lagách, ale o nudnosti vlastního hraní. Není nic trapnějšího než sedět u míchání do zkurv. lahviček několik hodin
|
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 14:26:10
|
DDT ma vzdycky pravdu , a lagy jsem si vymyslel, byly jen vcera a zpusobil to jeden clovek spatnou pauzou, on je totiz obrovskej rozdil mezi jednim clovekem s pauzou 500ms a deseti s 4000ms |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 14:28:10
|
quote: Originally posted by Rebel
ja tohle taky vidim jako blbost, ale blbost se kterou se umim vyporadat, mam totiz pevnou lajnu a tak dokazu prezit to, ze u divani na film xy hodin micham abych si o vikendu zahral |
|
Edited by - Pertha on 11/03/2004 14:35:21 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 14:32:08
|
quote: Originally posted by Rebel
Problém s GM mortarem nebyl o lagách, ale o nudnosti vlastního hraní. Není nic trapnějšího než sedět u míchání do zkurv. lahviček několik hodin
Pod tohle se podepisuji. Celou problematiku si myslim jasne shrnul do dvou vet. |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 14:34:49
|
quote:
ja tohle taky vidim jako blbost, ale blbost se kterou se umim vyporadat, mam totiz pevnou lajnu a tak me nevadi u divani na film xy hodin michat abych si o vikendu zahral
No ja mam taky pevnou lajnu a dva compy vedle sebe takže to můžu sledovat ale je to opruz!
|
|
 |
|
DDT
Starting Member
92 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 14:37:50
|
quote: Pertho, kdyz jsi tak skalopevne presvedceny o svem tvrzeni, vyvracet ti ho nebudu :-) Na DP makruje alchemy ve spicce max 15-20 lidi soucasne. Obvykle to je ale do 15-ti lidi. Se spravne nastavenym makrem to serveru neudela vubec nic. Ta to ale prece vis lepe :-)
dobra, tohle muzes nejak podlozit??
ja jenom, ze kdyz se projdes vecer po britu, najdes nejmene 5-10 lidi, ktery tam makrujou alchemku a nebo michaj...kazdej si dovede asi predstavit, kolik lidi si makruje, nebo micha na zbytku sveta, zalezlejch v klidu nekde v baracku
Side, spocitat lidi, kteri aktualne makruji alchemy opravdu pro mne neni slozite. Krome toho, sam vis, ze se pomerne casto pohybuji po svete. Parkrat jsme se potkali  |
 |
|
Sid Vicious
Starting Member
42 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 14:52:48
|
DDT..grrr mno ja jen pisu moji zkusenost..to, ze tech makrujicich hracu je ve spicce 15, tomu proste nemuzu verit
ale kdyz pomineme ty lagy(na chvili) tak ten problem je opravdu nekde jinde..nebo si myslis ze soucasnej stav je vyhovujici?
je takovej problem ten mortar trochu prenastavit? nechat soucasnej stav s tim, ze z mortaru budou TMR na 10 oci..natvrdo bez fizu ono 6 a 16 je velkej rozdil i pro toho, kdo na to ma...ale 6 a 10 bude zanedbatelnej rozdil pro toho, kdo chce hrat a ne cucet na makro ten kdo bude chtit vydelavat a bude na to mit cas, bude michat rucne a vyplati se mu to, hraci trenujici alchemy na tom budou porad stejne jako pred upravama ..tzn. neco jim z toho kapne a ostatni proste pojedou mortar .hotovo vyresino...nejlepsi reseni co vidim
ta cena muze bejt i vyssi, o neco..trebas 12 to je jedno..ale i tak to pro hrace, kteri hteji hrat, bude vyhra
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 14:55:21
|
pro me taky ne , kdyz jsem byl GM delal jsem si statistiku co lidi delaji tenkrat byl GM mortar v kurzu, takze alchemy jeli vicemene jen ti, kteri ji trenovali , tedy nepouzivali keg ale trainer
z 200 lidi online prumerne 12 lidi makrovalo alchemy
prostym odhadem rikam, ze DDT lze , a dnes ve spickach 350 lidi online alchemy provozuje cca 30 lidi |
|
 |
|
Amputator
Starting Member
3 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 14:59:16
|
jj skoda gm mortar byl skvelej. Proc upravy tot otazka
ceski se ucym ale, de ,to polomalu |
Čest a sílu ťem co se nebojí zemřít |
 |