Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Priest
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 21/02/2004 :  11:23:07  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Jedna z extra dlouhe rady Korejskych mmorpg, ale jedna z mene tech co jsou 3D a vubec prvni ktera se odehrava v dobe "divokeho zapadu".. zkratka kovbojka ;-DD

http://www.gamepriest.com/main.asp

obrazek
http://www.gamepriest.com/popup/popup_07.html

Podle popisu ve features je to PvP only.
konkretne tam pisou primo no mobs, player enemies is only another players.
zakladem jsou 2 frakce, potom se tam zminuji o bountyhunterstvi a Pk jako potrebnem zlu.

Ve hre je na vyber 8 charakteru, takze 4 charaktery na 1 frakci. Frakci temnou a svetlou (jak to tak vypada podle obrazku) .

svetla :
marshall - tak tam pisou ze vede ostatni :)
pastor - cleric
dragoon - short range weapons, fencer
hunter - long range weapons

temna:
necrocide - magician, curses, spiritual attacks
lawman - jako marshall
sentinel - long range, hit & run style battle
beast - short range weapons, best stamina class

datum vydani nevim ;-D

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/02/2004 :  16:54:24  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Jedna z extra dlouhe rady Korejskych mmorpg, ale jedna z mene tech co jsou 3D

3d her maji taky mraky.

Kdyz pominu Laghaim, A3, Lineage 2, FFXI, Fung Wang atd. atd. tak take napr. Gayax, korejsky DAOC :)

http://www.gayax.com

Filmecek:
http://gonusoft.nefficient.co.kr/gonusoft/download/movie/gayax_play_movie_720.zip

Edited by - VT on 21/02/2004 16:55:11
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 21/02/2004 :  21:59:04  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jo, mas pravdu.. Fung wan sem kdysi zkousel, ale melo to grafiku horsi nez AC1 :-D
ten Gayax vyjde to nekdy ? .. ten Priest vypada zajimave, i kdyz je to pure pvp

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/02/2004 :  22:56:51  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

jo, mas pravdu.. Fung wan sem kdysi zkousel, ale melo to grafiku horsi nez AC1 :-D
ten Gayax vyjde to nekdy ? .. ten Priest vypada zajimave, i kdyz je to pure pvp

Ted zrovna Fung Wang hraji a rekl, bych ze grafika je na urovni Shadowbane. Fung Wang je v bete uz asi druhy rok, ty jsi ho hral asi pred rokem; grafika se behem te doby o zdibec zlepsila.

Edited by - VT on 21/02/2004 23:09:19
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/02/2004 :  00:16:27  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
aha tak to jo ;]] nechapu proc neudelaji rovnou 1 grafiku.. dyt to musi vyjit desne draho ;] delat nejdriv blbou a potom dobrou ;] najimat 2 teamy nebo jak to delaji ;]]
no a jaky to ted je ? ja to tenkrat nejak moc nepochopil.. on to tenkrat skoro nikdo nehral a bylo to desne prazdny..tusim ze sem tam strilel lukem, kdyz jsem se otocil zady k monstru tak sip proletel skrz mne atp ;]]

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/02/2004 :  09:48:13  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

aha tak to jo ;]] nechapu proc neudelaji rovnou 1 grafiku.. dyt to musi vyjit desne draho ;] delat nejdriv blbou a potom dobrou ;] najimat 2 teamy nebo jak to delaji ;]]
no a jaky to ted je ? ja to tenkrat nejak moc nepochopil.. on to tenkrat skoro nikdo nehral a bylo to desne prazdny..tusim ze sem tam strilel lukem, kdyz jsem se otocil zady k monstru tak sip proletel skrz mne atp ;]]

Ted je vsude milion lidi a hrat se to da.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/02/2004 :  21:27:31  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak proc to nehrajes ? :)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/02/2004 :  21:33:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak proc to nehrajes ? :)

Nerozumim? Nerozumis? Precti si muj predposledni post:

quote:
Originally posted by Van Tassel
Ted zrovna Fung Wang hraji a rekl, bych ze grafika je na urovni Shadowbane. Fung Wang je v bete uz asi druhy rok, ty jsi ho hral asi pred rokem; grafika se behem te doby o zdibec zlepsila.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 23/02/2004 :  01:57:17  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no ja nevim, mne prijde ze kdyz nekdo neco hraje a to neco je fakt dobry..tak nelita po forech a nezkousi horizons/swg/ do toho daoc a nebo A3 :))

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 23/02/2004 :  08:41:08  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

no ja nevim, mne prijde ze kdyz nekdo neco hraje a to neco je fakt dobry..tak nelita po forech a nezkousi horizons/swg/ do toho daoc a nebo A3 :))

S nekym si mne pletes. Mozna s Kurikem. Ale ja SWG, Horizons ani DAOC nezkousim.

Kdo rekl, ze Fung Wang Online je "fakt dobra hra"?

Edited by - VT on 23/02/2004 08:42:26
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 23/02/2004 :  09:40:13  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Priest nevypada spatne ... teda charaktery a story jsou oukey :)
uvidime ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

maxa25
Starting Member

88 Posts

Posted - 23/02/2004 :  09:57:57  Show Profile  Send maxa25 an ICQ Message Send maxa25 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

3d her maji taky mraky.

Kdyz pominu Laghaim, A3, Lineage 2, FFXI, Fung Wang atd. atd. tak take napr. Gayax, korejsky DAOC :)

Filmecek:
http://gonusoft.nefficient.co.kr/gonusoft/download/movie/gayax_play_movie_720.zip

Prosim neurazej FFXI tim, ze ji radis mezi vyse zminovane hry, za 1) to neni korejska, ale japonska hra a za 2) patri do uplne jine kategorie, jak po graficke stranke tak i komplexnim hernim systemem. Nevim jestli si videl FFXI jinak nez ve screenshotech.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 23/02/2004 :  11:27:06  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maxa25

quote:

quote:

3d her maji taky mraky.

Filmecek:

Prosim neurazej FFXI tim, ze ji radis mezi vyse zminovane hry, za 1) to neni korejska, ale japonska hra a za 2) patri do uplne jine kategorie, jak po graficke stranke tak i komplexnim hernim systemem. Nevim jestli si videl FFXI jinak nez ve screenshotech.

Neurazej? Neurazis naopak ty korejce? Japonci > korejci?

Fung Wang je napr. malajska hra atd. Diskuze je o asijskych hra a jejich zobrazeni i kdyz Rodier pouzil slova "korejske mmorpg", ale ja i on v podstate myslime asijske.

Problem komplexnich nekomplexnich systemu zde nebyl resen. V tomto threadu je mi zcela jedno jak super komplexni je FFXI. Zde se resilo pouze 3d/2d zobrazeni.

Jsi tu spatne.

Edited by - VT on 23/02/2004 11:28:40
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 23/02/2004 :  13:36:47  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
musim rict, ze i ta A3 ktera ma jako recomended 1.0ghz ma hezci grafiku nez FF11 ;o)
FF11 grafika je dost maznuta a hodne konzoloidni .. samozrejme nerikam globalne, nektere modely ma lepsi a prirodu ma taky lepsi.. ale treba zbrane a postavicky ma rozhodne lepsi A3.
a to, jestli sem to videl z live ukazky nebo videa nebo screenshotu je u grafiky celkem irelevantni.. navic FF11 ma uspech v evrope (pokud ji srovnavame s swg/ao/daoc) ale je to spis propadak pokud ji srovnavas vuci asiskem mmorpgum (i ten blbej ragnarok v japonsku hraje vic lidi nez FF11..)

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 23/02/2004 :  15:58:16  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
ale je to spis propadak pokud ji srovnavas vuci asiskem mmorpgum (i ten blbej ragnarok v japonsku hraje vic lidi nez FF11..)

FF XI má více jak 1.000.000 placených postav, což odpovídá cca 0,5 mil accountů. Raganrok má také cca 1 mil. postav, nikoliv accountů. U FF za každou postavu platíš, takže v konečném důsledku (pokud tomu není stejně u Ragnaroku) má více accountů.

Prosím Tě, mlč. Téměř o všem, k čemu se vyjadřuješ, víš v podstatě hovno. Každý publisher by za propadák typu FF dal cokoliv.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 23/02/2004 :  21:51:02  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Dalsi 3d asijske hry:

Lateinos: http://www.lateinos.com
Kirin Online: http://www.kirinonline.co.kr
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 25/02/2004 :  07:01:09  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:
ale je to spis propadak pokud ji srovnavas vuci asiskem mmorpgum (i ten blbej ragnarok v japonsku hraje vic lidi nez FF11..)

FF XI má více jak 1.000.000 placených postav, což odpovídá cca 0,5 mil accountů. Raganrok má také cca 1 mil. postav, nikoliv accountů. U FF za každou postavu platíš, takže v konečném důsledku (pokud tomu není stejně u Ragnaroku) má více accountů.

Prosím Tě, mlč. Téměř o všem, k čemu se vyjadřuješ, víš v podstatě hovno. Každý publisher by za propadák typu FF dal cokoliv.

Gabriely, jsi lama. novacek. nemas pravo se kcemukoliv tady vyjadrovat. vis v podstate hovno. U FF11 kazda dalsi postava stoji 1$ .. oo to je opravdu hodne.

Co se tyce ragnaroku, ten ma PRES 1 milion placenych uctu . Si proste jenom lamer co si vyhonil nad FF11 a nechce na ni nechat dopustit. Radsi zalez ty opici zvratku nez dostanes deku.

Pokud se podivas treba semhle http://pw1.netcom.com/~sirbruce/Subscriptions.html
tak tam mas udaj z japonskeho ragnaroku - 230K uctu a to je japonskej ragnarok, tedy ten, kterej je nejslabsi, hraje se nejmin ze vsech licenci v asii.

edit : takze si to, pro opiciho zvratka, shrneme jeste jednou.

Ragnarok Online is supposedly the second biggest MMOG in South Korea, with well over 2 million subscribers. The game became so popular in Thailand (over 600,000 subscribers there immediately after launch and still growing) it prompted the government implementing of a temporary curfew on late-night MMOG playing. I have been able to obtain good data on their release in Japan, and that is the data I’ve chosen to graph here, with some 237,000 Japanese subscribers as of May 2003. Worldwide the numbers are much, much higher. http://www.ragnarokonline.com

Ty data jsou z 8/2003. Osobne nechapu proc zvolil zrovna Japonsky server, ktery se vty dobe rozjizdel. Asi je to patriot a nechtel aby usa mmorpgy padly na prdel.
Ragnarok NEMA policy jako evropske/usa hry kde nemuzes hrat mimo svuj stat, takze se ty licence daji scitat. Japonec muze hrat v Koreji a naopak (zakazane to je pouze behem betatestu).
Takze :
Kro - 2,000,000
Jro - 230,000
Tro - 700,000 (http://terranova.blogs.com/terra_nova/2003/11/700000_thais_pl.html)
..tady nutno poznamenat ze je to fakt sila, kdyz vlada zacne "nadavat" na hrani mladeze po 10pm ;]
informace o Malajsii a Iro sem nesehnal, ale taky to bude kolem dalsich 600K navrch.
a to jsou aktivni ucty.. nezapomen opici zvratku ;]

Edited by - Rodier on 25/02/2004 07:33:38
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 25/02/2004 :  08:54:11  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Zmlkni. K používání Tvého slovníku se nesnížím ani nebudu ztrácet čas nad pátráním, jestli tyto Tvoje blitky jsou pravdivé nebo ne. Já jsem připustil ve svém příspěvku, že na tom Ragnarok může být lépe než FF (inteligentní čtenář to z toho vyčte, chápu, že Ty nikoliv) a primárně se ta reakce týkala poznámky na téma propadák FF.
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 25/02/2004 :  15:16:19  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Gabriely, jsi lama. novacek. nemas pravo se kcemukoliv tady vyjadrovat. vis v podstate hovno. U FF11 kazda dalsi postava stoji 1$ .. oo to je opravdu hodne.

Co se tyce ragnaroku, ten ma PRES 1 milion placenych uctu . Si proste jenom lamer co si vyhonil nad FF11 a nechce na ni nechat dopustit. Radsi zalez ty opici zvratku nez dostanes deku.

hele Rodiere, az se ty dostanes u naky hry dal nez k tomu abys tejden hral open betu nebo slintal nad screenshotama na webu, muzes nekomu rikat ze je lama, do ty doby radsi mlc..

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/02/2004 :  19:07:39  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
lool.. kdybyste vy dva retardi odesli z tohohle fora, bylo by tu smutno.. fakt zejo. jste komici. oba.
Jasne jsem psal ze FF je propadak vuci korejskejm hram prave tim poctem hracu a ty jses zacal ohanet cislama ze to tak neni. Dokazal jsem ti ze lzes a ty zas zacnes mektat uplne kokotiny, naprosto nelogicke. Nebo nemas mozek ? nejdriv se proti pouziti propadak bouris a ted zase rikas ze si to priznal ?? Ses opici zvratek, je mi te lito.. ostatne jak si tak procitam fora nejsem sam..

Aragorn ..lol ty ultralamko pamatuju jak si lamil v UO a ja te zaucoval co a jak , myslim ze mam v online hrani nahrano mnohem vic nez ty a nezkousej si brat do huby free shardy. Stejnak si na nich ztravil 80% casu.

Za fakt, ze vetsinu her jsem hral v trialech ci betach se nestydim, proc asi ty trialy/bety jsou ? premyslel jsi o tom ty kokote nekdy ? Asi ne. Jsou od toho aby si clovek zkusil zda do toho jit ci ne - ja jsem zatim sel jen do jedne hry a to je AO, v te jsem vydrzel nekolik mesicu - potom jsem se na to vykaslal protoze mne to zaclo nudit.
nejsem kokot jako ty, abych si zakonite MUSEL zaplatit kazdej trial do ktereho vlezu, i kdyz se mi nelibi, jen abych si to mohl dat do podpisu a vsichni videli jak moc jsem ubah ze jsem si zaplatil tolik her.
Podivej treba na VT ..ten taky v posledni dobe zkousi ruzne trialy a free - stejne tak naprosta vetsina hracu tady, o tom to totiz je. zkusit a zustat nebo odejit.
Zatim jsem se nedostal do faze, kdybych si hru nezaplatil protoze bych nemohl (coz se imho snazis naznacit).

Nehlede na to, ze opet meles kokotiny. Her ktere jsem si zaplatil je mnohem vic nez tech, ktere jsem hral v bete. I kdyz nutno priznat ze vetsinou sem jen koupil cdkey abych mel free month behem ktereho jsem zjistil ze ta hra mne nebavi.
Betatestil jsem/trialoval jen AO,neocron,daoc,ragnarok,a3,mimesis,horizons
z tedlech her mne zaujala jen AO,A3, Neocron. A3 bohuzel zatim je jen pro korejce, AO jsem si zaplatil,Neocron taky. DAOC jsem mel objednanej, kdyz jsem tu cetl ty skvele hlasky o nem, ale nastesti vysel trial - ja si ho zkusil a zjistil jsem, ze me to nebavi.
Moc se mi libi Horizons a SWG - ale na ten nemam pamet, az ji sezenu tak do nej pujdu.

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 26/02/2004 :  19:26:21  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aragorn ..lol ty ultralamko pamatuju jak si lamil v UO a ja te zaucoval co a jak , myslim ze mam v online hrani nahrano mnohem vic nez ty a nezkousej si brat do huby free shardy. Stejnak si na nich ztravil 80% casu.

rofl, myslis jako ty dva tejdny co sem stravil v ty tvy uzasny guilde na DP, kde jedina cinost spocivala v tom ze si s kamosema makroval u hb brit? dobrej joke
btw na free shardu sem ztravil cca rok(coz rozhodne neni 80% casu co sem venoval mmorpg), nikdy sem to nepopiral a ani se za to nestydim, takze nevim kam na ty svy teorie chodis..
ty si platil za chudaka uz na DP pred trema rokama, asi si od ty doby jeste nepochopil ze cesky mmorpg komunite si akorat prosmich a tvoje radoby chytry reci nikoho neuchvatej ;)

quote:

Za fakt, ze vetsinu her jsem hral v trialech ci betach se nestydim, proc asi ty trialy/bety jsou ? premyslel jsi o tom ty kokote nekdy ? Asi ne. Jsou od toho aby si clovek zkusil zda do toho jit ci ne - ja jsem zatim sel jen do jedne hry a to je AO, v te jsem vydrzel nekolik mesicu - potom jsem se na to vykaslal protoze mne to zaclo nudit.
nejsem kokot jako ty, abych si zakonite MUSEL zaplatit kazdej trial do ktereho vlezu, i kdyz se mi nelibi, jen abych si to mohl dat do podpisu a vsichni videli jak moc jsem ubah ze jsem si zaplatil tolik her.

hehe, jasne , mam v podpisu jmena charu co hraju jen proto abych se moh vytahovat co vsechno si platim, cece zacinas trpet stejnou nemoci jako Demostenes, nech se lecit jemu to prej pomaha ;)
btw ja nekde pisu ze si neco musis platit? nebo ze ja musim?
nejen ze si nula, navic neumis ani cist, to uz zacina bejt vazne spatny :)
videl si me snad nekde postovat moudra o hrach o kterejch vim hovno? uz chapes kam mirim? nejspis ne, ale to je jedno, protoze my dva si stejne nemame co rict, z tebe vypadnou jen dalsi nadavky a to bude asi tak vsechno, a me nebavi "diskutovat" s karikaturou jako ses ty..

Kallath <Mor do Kuli>

Edited by - Aragorn on 26/02/2004 19:34:38
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 26/02/2004 :  19:55:51  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
WOW!! A ještě pro doplnění: Beta tu není na to aby si člověk hru zadarmo zkusil, ale aby ji otestoval. Kdyby "testerů" co hrajou aby si zadarmo zahráli bylo míň, tak by MMORPG mohli vycházet v daleko lepším stavu, než jsme v současnosti svědky. A Aragorne: Keep smiling - vrásky ti nesluší a mračit se vyčerpává.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/02/2004 :  02:04:22  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jo ? vazne si to myslis ? kolik takovejch bet si v posledni dobe videl ? od poloviny roku 2003 sou vsecko jenom sami bety kde se hracu na nic neptaji, vsecko delaji podle sebe a sou to vesmes takove free trialy (zejmena u korejskejch titulu)...
a hlavne ty 14ti denni open bety - tam se toho fakt moc otestuje.
na aragorna nereaguju, je to proste curak a nema smysl se snim hadat. dokud se nenauci poradne psat a nebude sam sobe vymlouvat co jinde napsal tak to nema smysl

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 27/02/2004 :  10:04:18  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
na aragorna nereaguju, je to proste curak a nema smysl se snim hadat. dokud se nenauci poradne psat a nebude sam sobe vymlouvat co jinde napsal tak to nema smysl

hehe, odpoved presne jakou sem cekal, pravda boli co?
btw kde ze si sam sobe neco vymlouvam? :))

2Lahvan: k mraceni nemam duvod, vrasky mam tak maximalne z toho jak se tu smeju Rodierovejm vyplodum ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 27/02/2004 :  11:26:19  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

lol tohle je dobra hlaska ;) by me zajimalo co ty jsi mohl koho na UO co ucit ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 27/02/2004 :  11:39:23  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Rodier vzdy byl, je a bude normalni velbloudi trus.... na tom se nic nezmeni, i kdyby vydal treba knizku o tom jak si zahrat MMORPG zadara (i kdyz jen na 14 dni)

Jak sam priznava nikdy nic poradne nehral, ale pouze prolejza vsechny sracky v bete a divi se ze ho to nebavi.
Otevrene si priznejme koho by bavilo do mesice hrat 3 nedodelany hry a pak bejt ochotnej za to platit?
Nikoho, jenze tohle Rodieruv mozek, teda spis lebecni dutina, nepochopi a tudiz tu bude posthuntovat svoje nadavky a vyplody sve chore fantazie.

Ale zase musim uznat, ze kdyz tu uz neobtezuje Demonstenes, ma tu za sebe plnohodnotnou nahradu a muzeme se vesele dal vsichni bavit nad tim novym volem

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 27/02/2004 :  12:19:47  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik
Ale zase musim uznat, ze kdyz tu uz neobtezuje Demonstenes, ma tu za sebe plnohodnotnou nahradu a muzeme se vesele dal vsichni bavit nad tim novym volem

on je to spis starej vul ja uz se bavil pred 10 rokama kdy opruzoval jeste coby VN Musil

Black
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/02/2004 :  18:19:02  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

Rodier vzdy byl, je a bude normalni velbloudi trus.... na tom se nic nezmeni, i kdyby vydal treba knizku o tom jak si zahrat MMORPG zadara (i kdyz jen na 14 dni)

Jak sam priznava nikdy nic poradne nehral, ale pouze prolejza vsechny sracky v bete a divi se ze ho to nebavi.
Otevrene si priznejme koho by bavilo do mesice hrat 3 nedodelany hry a pak bejt ochotnej za to platit?
Nikoho, jenze tohle Rodieruv mozek, teda spis lebecni dutina, nepochopi a tudiz tu bude posthuntovat svoje nadavky a vyplody sve chore fantazie.

no spis to bude tim, ze mne proste uz hry obecne moc nebavi..

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/02/2004 :  19:27:56  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
nechci byt neskromny, ale myslim ze rodier je v CZ jenom jeden ;-)) ano na par stranek sem ten odkaz rozeslal ja, dostal sem ho po ICQ a nekdo tam hazel odkaz na fake stranku s dialerem, tak sem tam v ramci kolegiality hodil odkaz na tu pravou stranku

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,15 seconds. on eygor Snitz Forums 2000