Author |
Topic  |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 18:28:39
|
prosimvas jak zrusim abych nemusel platit v americky verzi dalsi mesic??na strankach ani ve hre zadna moznost neni a ja nechci aby mi cerpali ze stary kreditky dokud nedostanu novou...
|
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
|
| |
pikachu
Starting Member
38 Posts |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 21:09:03
|
ja se bal ze tim zrusim celej acc |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 17:55:50
|
quote: Originally posted by SHIMI
ja se bal ze tim zrusim celej acc
To my všichni poprvý.  |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 19:03:34
|
napis Cancel Account je totiz dost zavadejici |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 02/03/2004 : 12:11:15
|
hmm tak sem dojel ted mi prislo ze mi chargnuli kreditku a i kdyz jsem dal Cancel Account...byl to 7-denni trial a psali tam ze na jeho konci hned chargujou kreditku,tak pred jeho koncem sem ho cancelnul ale zrejme to na trial nefacha.....takze to musim asi cancelnout az ted kdyz uz to platim jo?pekny podvodnici |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 11:58:44
|
Me by spis zajimalo kde se da zjistit dokud mas hru predplacenou? Ja momentalne vubec nevim jestli mam jeste 2 tydny, nebo 2 dny... V DAoC je to bud krasne ukrity, nebo sem slepej, nebo to tam neni. :-) |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 16:08:11
|
quote: Originally posted by Kojot
Me by spis zajimalo kde se da zjistit dokud mas hru predplacenou? Ja momentalne vubec nevim jestli mam jeste 2 tydny, nebo 2 dny... V DAoC je to bud krasne ukrity, nebo sem slepej, nebo to tam neni. :-)
Tak se koukni ny vypis z uctu, kdy ti naposledy sosly gdenky 
EDIT: mel jsem tam hrubku  |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
Edited by - smajlik02 on 26/06/2004 16:08:50 |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 19:08:01
|
quote: Originally posted by Kojot
Me by spis zajimalo kde se da zjistit dokud mas hru predplacenou? Ja momentalne vubec nevim jestli mam jeste 2 tydny, nebo 2 dny... V DAoC je to bud krasne ukrity, nebo sem slepej, nebo to tam neni. :-)
My na EU mame placeni DAoC reseno prostrednictvim webovych stranek kde mas svuj login a heslo a mas tam v tabulkach presne data kazde platby. |
 |
|
|
Topic  |
|