Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Jak to rychle fičí a jaké jsou postihy za smrt?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/02/2004 :  08:22:28  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Četl jsem tady http://forum.imperium.cz/topic.asp?TOPIC_ID=10515
že hra je tak a tak náročná, chtěl jsem se zeptat, kolik je fps při nějakých větších bitkách, případně hodně detailů na obrazovce, jak moc to až spadne?
Mám XP1800+ na 2.4Ghz, 1GB RAM a R9800Pro 440/760.

Edited by - spajdr on 19/02/2004 11:19:05

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 19/02/2004 :  08:57:55  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Zalezi na rozliseni a nastaveni, max fps je 29. S tvym HW se to da nastavit tak ze pojedes skoro porad na max. (procesor je slabsi ale ram a grafika by to mohli nahradit)

Black
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 19/02/2004 :  08:58:34  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

že hra je tak a tak náročná, chtěl jsem se zeptat, kolik je fps při nějakých větších bitkách, případně hodně detailů na obrazovce, jak moc to až spadne?

Nevim, co je to za kartu (nejsem v teto oblasti fundovany), ale proceros i pamet je v pohode. Spoustu veci jde stahnout, ale pausalne by se dalo rict, ze nejvetsi problem vzdy zaznamenas (pokud nejaky) pri nacitaci dat, to znamena pri priletu na planetu, pri vstupu do mesta apod. Jak jednou data nactes, je to v pohode a pocitac bezproblemu stiha rychle akce i v preplnenych mestech.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/02/2004 :  09:09:04  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:

Nevim, co je to za kartu (nejsem v teto oblasti fundovany), ale proceros i pamet je v pohode. Spoustu veci jde stahnout, ale pausalne by se dalo rict, ze nejvetsi problem vzdy zaznamenas (pokud nejaky) pri nacitaci dat, to znamena pri priletu na planetu, pri vstupu do mesta apod. Jak jednou data nactes, je to v pohode a pocitac bezproblemu stiha rychle akce i v preplnenych mestech.

Je to Hercules Radeon 9800Pro :-) dalo by se říct nejrychlejší DX9 karta ve většině her (né ve všech, občas vede i FX5950 )
Takže hra má strop 30 fps, více člověk mít nemůže?

Black a tobě můj procesor přijde slabší? jede na 12x200, to jsem ještě neslyšel že by mi někdo řekl že mám snad slabý procesor

Edited by - spajdr on 19/02/2004 09:10:55
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 19/02/2004 :  09:52:51  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Jsis spletl fora ne??? Tady nejsme na overclocking.cz

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/02/2004 :  11:00:11  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

Jsis spletl fora ne??? Tady nejsme na overclocking.cz

Mimochodem prosím moderátory aby upravili zamčený příspěvek od Noe
http://forum.imperium.cz/topic.asp?TOPIC_ID=10515
že se nedá hra u nás koupit, už je nějaký ten pátek k sehnání na Xzone
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=938
díky

Jaké jsou postihy za smrt přesně vlastně?

Edited by - spajdr on 19/02/2004 11:19:43
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 19/02/2004 :  12:00:37  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyz chcipnes na planete, ke jsi naclonovany a nechas se reclonovat v tom miste, tak zadne, krome toho, ze je potom potreba znovu pojistit veci. Pokud se nechas reclonovat v jinem miste, nez jsi naclonovan, tak jsou postihy dost vyrazne v podobe woundu.
Dalsi cast postihu se tyka vybranych veci, ktere se daji pojistit.
V PvE: kdyz je nemas pojisteny, snizi se jejich decay o 5%. V pripade pojisteni se snizi o 1%.
V PvP: kdyz je mas pojistene, nesnizi se decay o nic, pokud nemas, snizi se o 5%.

Co se pojisteni tyce, pojistuje se pouze brneni, obleceni a nejake dalsi srandy, jako tooly a veci od toolu odvozene. Za vec cca 100 creditu.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/02/2004 :  12:29:01  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kdyz chcipnes na planete, ke jsi naclonovany a nechas se reclonovat v tom miste, tak zadne, krome toho, ze je potom potreba znovu pojistit veci. Pokud se nechas reclonovat v jinem miste, nez jsi naclonovan, tak jsou postihy dost vyrazne v podobe woundu.
Dalsi cast postihu se tyka vybranych veci, ktere se daji pojistit.
V PvE: kdyz je nemas pojisteny, snizi se jejich decay o 5%. V pripade pojisteni se snizi o 1%.
V PvP: kdyz je mas pojistene, nesnizi se decay o nic, pokud nemas, snizi se o 5%.

Co se pojisteni tyce, pojistuje se pouze brneni, obleceni a nejake dalsi srandy, jako tooly a veci od toolu odvozene. Za vec cca 100 creditu.

Těma woundama se přesně myslí co? nějaké rány, které zmrzačí postavu při dalším hraní a vyléčení jich je nějak nákladné nebo nemožné? je někde o tom pokec, ohledně smrti a věcí kolem toho? ať se pořád nemusím ptát :-)
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 19/02/2004 :  12:31:45  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Zkus lognout, pak se muzes ptat dal. Do te doby, si myslim, to nema smysl. Nevim co ocekavas, hra je hratelna, zabavna.
Pokud bys preci jen nemohl odolat, zkus oficialni web nebo nektery z fan serveru, na ktere je odkaz jak na tomto foru, nebo na oficilnich webech.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/02/2004 :  12:34:39  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zkus lognout, pak se muzes ptat dal. Do te doby, si myslim, to nema smysl. Nevim co ocekavas, hra je hratelna, zabavna.
Pokud bys preci jen nemohl odolat, zkus oficialni web nebo nektery z fan serveru, na ktere je odkaz jak na tomto foru, nebo na oficilnich webech.

No já přemýšlím že si hru objednám, takže lognout se asi nelognu, zatím sháním informace . Nečekám zatím nic, to že hra baví Tebe neznamená že sedne i mě .
Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 19/02/2004 :  12:35:53  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Těma woundama se přesně myslí co? nějaké rány, které zmrzačí postavu při dalším hraní a vyléčení jich je nějak nákladné nebo nemožné? je někde o tom pokec, ohledně smrti a věcí kolem toho? ať se pořád nemusím ptát :-)

Vyléčit se dají vcelku bez potíží. OBecně se dá říct, že postih za smrt je spíše malý a nějakých fatálních následků se nemusíš vůbec obávat.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/02/2004 :  12:46:04  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Adam

quote:

Vyléčit se dají vcelku bez potíží. OBecně se dá říct, že postih za smrt je spíše malý a nějakých fatálních následků se nemusíš vůbec obávat.

OK, jdu do toho :-)
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 19/02/2004 :  14:45:46  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
No 1800 AMD rozhodne nepovazuju za procesorovy vykvet

Black
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/02/2004 :  14:52:08  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

No 1800 AMD rozhodne nepovazuju za procesorovy vykvet

Jasně ale XP1800+ je 1.53Ghz (FSB 133) a já ho mám přetaktovaný a chlazenou vodou na 2.47Ghz (FSB 205 MAX) což je výkonné jako P IV 3 GHz 800 FSB .. věřím že se to nebude tak srát pomalu jako u Horizons
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 19/02/2004 :  15:08:19  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
no myslim si o tom svy, nicmene proc se skrabat nohou za uchem kdyz si muzu koupit PIV 3GHz rovnou

Black
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/02/2004 :  15:24:18  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

no myslim si o tom svy, nicmene proc se skrabat nohou za uchem kdyz si muzu koupit PIV 3GHz rovnou

Jasně, ale kolik stojí XP1800+ (1800Kč) a kolik stojí P IV 3 Ghz , myslet si o tom můžeš co chceš, ale já testoval oba procesory a vím jak to dopadlo, taktování a testování je můj život

Edited by - spajdr on 19/02/2004 15:25:13
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 19/02/2004 :  15:38:46  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Takhle bychom mohli polemizovat do nekonecna a nema to zadnej vyznam

Black
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/02/2004 :  15:46:10  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Takhle bychom mohli polemizovat do nekonecna a nema to zadnej vyznam

Jojo, už se o tom psalo hodně na overclocking.cz .. to byly flamewary samozřejmě že pokud se práce na PC týká práce s videem, tak P IV rulez, u her už ten rozdíl tak velký není, pokud člověk nejede v 640x480x16 kde většinou grafiku ještě brzdí procesor, kolem těch 1024x768 už to začíná brzdit i grafika.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 19/02/2004 :  16:01:03  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Jojo ja jsem take xpert na chladice, co ja s nima dokazu... To mam jeden na zakladni desce, ani nevim co chladi (procesor to neni ten ma jinej velkej, tenhle je malej cernej), ale vim ze pekne vrze. Je pridelany 4mi sroubky a vzdy kdyz zacne vrzat musim otevrit bendu vzit do ruky krizovy sroubovak Sandwik a ruzne povolat a utahovat tyto 4 sroubky az se mi podari nalezt kombinace kdy chladic prestane vrzat, bohuzel pak kdyz tu bendu zas zaviram tak se casto stane ze se to nejak hne a muzu zacit ladit znovat. Obcas se mi take stavalo ze se mi pocitac zasekl nebo zresetoval, dlouho sem nevedel cim to je az jsem zjistil ze jsem ten vetrak povolil tak ze upad a nechladil, takze na neco tam asi bude. Ted uz mam PC radsi stale otevrene a kazdych 10 min sleduji jestli se toci nebo ne.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 19/02/2004 :  16:05:22  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Vrzající chladiče? Tož zkus něco lepšího, už to taková sci-fi není jako dříve.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/02/2004 :  16:12:37  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
a nebo tohle
http://www.aquacool.cz (to mám já)

Natovo řešení je elegantnější a snad i tišší, to mé je na chlazení hodně vysoko přetaktovaných věcí.
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 19/02/2004 :  19:51:05  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Mno já myslím, že zůstanu u svého tekutého dusíku.
Go to Top of Page

Bojler
Starting Member

22 Posts

Posted - 20/02/2004 :  00:46:30  Show Profile  Visit Bojler's Homepage  Send Bojler an ICQ Message Send Bojler a Private Message  Reply with Quote
quote:
na 2.47Ghz (FSB 205 MAX) což je výkonné jako P IV 3 GHz 800 FSB

Ehmm
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 20/02/2004 :  09:14:24  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Tak už to mám .. nějakoá limitovaná edice, kde je oboustranný plakát
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 20/02/2004 :  10:46:57  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
To Demawend: Jsem malem spadl ze zidle jak jsem se bavil nad tvym problemem.

To ostatni borci na ladeni: Nemuzu si pomoct, ale ty vase posty ohledne pretaktovani a ladeni systemu patri do jineho fora jak uz jsem psal vyse a nejak se mi nechce porad dokola cist ve foru, ktere je zamereno na hrani hry SWG o tom jaci jste borci co se tyce hardwaru... Je to subjektivni nazor, nekdo si vystaci se sunkou a nekdo nebude spokojeni nikdy ani s tim nejlepsim co je na trhu.... Dik za pochopeni a radeji si pokecame ve hre.

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 20/02/2004 :  10:58:20  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

To Demawend: Jsem malem spadl ze zidle jak jsem se bavil nad tvym problemem.

To ostatni borci na ladeni: Nemuzu si pomoct, ale ty vase posty ohledne pretaktovani a ladeni systemu patri do jineho fora jak uz jsem psal vyse a nejak se mi nechce porad dokola cist ve foru, ktere je zamereno na hrani hry SWG o tom jaci jste borci co se tyce hardwaru... Je to subjektivni nazor, nekdo si vystaci se sunkou a nekdo nebude spokojeni nikdy ani s tim nejlepsim co je na trhu.... Dik za pochopeni a radeji si pokecame ve hre.

Však jo :-) takže i když má člověk sebelepší grafickou kartu, tak nikdy nebude mít ve hře více jak 30fps?
Go to Top of Page

Pulec
Starting Member

90 Posts

Posted - 20/02/2004 :  12:40:00  Show Profile  Send Pulec an ICQ Message Send Pulec a Private Message  Reply with Quote

Však jo :-) takže i když má člověk sebelepší grafickou kartu, tak nikdy nebude mít ve hře více jak 30fps?
[/quote]

29fps

Pulec
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 20/02/2004 :  12:47:08  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
EE pry to je proto aby nemeli vyhodu hraci na nadupanych masinach...

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 20/02/2004 :  12:55:57  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

EE pry to je proto aby nemeli vyhodu hraci na nadupanych masinach...

To radši měli dát pro slabší grafiky automatický frameskip
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000