Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Nyms Quest problemy
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Koudy Starshooter
Starting Member

9 Posts

Posted - 16/02/2004 :  22:56:42  Show Profile Send Koudy Starshooter a Private Message
Zdar, mam problemy s Nyms Questem na Loku. Sehnal jsem vsechny komponenty, ale nejak se mi podarilo si smazat disk z Facility (proste jsem si ho znicil). Je mozne nejak tento disk znovu ziskat? Je mozne resetovat misi pro Nyma a rozjet to znovu? Neexistuje na Loku nejaky Record keeper (treba pro celou planetu), ktery by vymazal historii mych questu na Loku? Diky za odpoved

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 17/02/2004 :  08:12:02  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
quote:
Originally posted by Koudy Starshooter (swg.iglu.cz)

... když jsem přišel do Bohemie, lidi na mě dlabali, ignorovali mě.

Koudy, pokud nekdo dokaze komunikovat, nema s nami problem. Ale ty si ocividne nejevil zajem o komunikaci a nakonec bez jedineho slova odesel coz byl vrchol. A vzhledem k tomu ze tvoje pomlouvani na nasi stranu neprestava (i kdyz neznam cloveka co by Ti jakkoliv ublizil)u me si skoncil jednou pro vzdy.

Black
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 17/02/2004 :  17:20:57  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message
Fajn klidne tu budte na sebe nafrneni jak nejaci vocasove
Skoda jen ze jsem u toho nebyl kdyz se to stalo. Opravdu nevim komu mam verit protoze Koudyho znam od zacatku kdyz jsem zacal hrat, a Guildu by se dalo rict take.
Koudy je nahodou v pohode a opravdu nevim jak mohl neco takoveho delat, jedine vysvetleni pro me je ze se mu nelibyl nazev KuDr, ale to stejne nevisvetluje proc by se nejdrive k vam pridal a pak by s nikym od vas nechtel nic mit.
Kdyz to tak shrnu nejvice me ve hrani pomohl Koudy a Ohna. Ohna byl byl hodne hodnej koupil mi vybavu a pak me poradil jak se dostat do vasi Guildy a to jsem nevedel ze je rebel. Asi se skratka choval jako spravnej rebel a to zdvorile
Nic proti Guilde liby se mi tam a jsou tam nekteri lidi fakt dobry. Proble je kdyz jeste nerozumim nekterym vyrazum a chci se na neco zeptat tak mate vsichni nervy v kyblu a prskate jako krecci, jak je to mozne ze to nevim. Jo odpoved na konec z vas dostanu, ale laskaveji to jde taky udelat kdyz se v tom hrac jeste nevizna ne?
Jinak v necem ma Koudy taky pravdu to jak se nejakej sulin v guilde propaguje zbroj za lacino...pak se zeptam jestly je v bohemce kramek se zbroji a dostanu odpoved ze neni. Kde teda sehnat tu udajne lacinou zbroj?

Jinak uz radsi budu mlcet jinak to nakonec odseru ja. Kazdy mame nejake sve chyby a kazdej by mel odpoustet, nevim co se mezi vami s koudym stalo, ale impove by meli drzet pohromade. Zvlast ted kdyz vidim jak rebelove krasne spolu vychazeji a delaj pohodve nalety na impy. Zatim tedy dej jde presne podle opravdovich SW imperialove se jako vzdy nemuzou dohodnout a reseji spory mezi sebou a mezitim je rebelove krasne pomalu vykosujou. Takze panove serte na to a nejak se uz udobrete protoze cim vic impu tim lip a taky neco udelejte z dohadovanim mezi sebou!

P.S.: Napriklad me dostalo to jak se sousedi s nami dohodnou ze udelame velkej najezd na rebeli a pak tam nikdo nepride typicka ukazka imperialni blbosti. To jsou opravdu spolehlivy spojenci.

Edited by - Jorssk on 18/02/2004 15:13:05
Go to Top of Page

Koudy Starshooter
Starting Member

9 Posts

Posted - 18/02/2004 :  09:37:52  Show Profile Send Koudy Starshooter a Private Message
quote:
Originally posted by Black

quote:
Originally posted by Koudy Starshooter (swg.iglu.cz)

... když jsem přišel do Bohemie, lidi na mě dlabali, ignorovali mě.

Koudy, pokud nekdo dokaze komunikovat, nema s nami problem. Ale ty si ocividne nejevil zajem o komunikaci a nakonec bez jedineho slova odesel coz byl vrchol. A vzhledem k tomu ze tvoje pomlouvani na nasi stranu neprestava (i kdyz neznam cloveka co by Ti jakkoliv ublizil)u me si skoncil jednou pro vzdy.

Než jsem odešel, tak jsem se ptal, jak můžu gildu opustit, ptal jsem se na guild chatu a očividně nikoho nezajímalo, že chci odejít ani proč chci odejít. Až když jsem opravdu odešel, začaly se sypat telly. Nepomlouvám. Ptal se tam jeden človíček na swg.iglu.cz, jaké máme zkušenosti a já mu jenom odpověděl. Jiný člověk může napsat své zkušenosti, třeba budou přesně opačné. Nikdy jsem neřekl, že v gildě nejsou dobří lidi. Nikdo mi neublížil a to jsem taky nikdy neřekl. Pokud jsem se vás tím dotknul, tak se omlouvám.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 18/02/2004 :  10:01:13  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
Cece, ty jsi tou "samotou" snad ztratil rozum i pamet. Opravdu me mrzi, ze uz chat z doby tveho odchodu nemam. Netusim, kde jsi se ptal, ale na guildchatu to urcite nebylo. Na guildchatu jsi temer nikdy nic nerekl, snad jen poprve pri prijeti do guildy "Ahoj".

Co si vymyslis priste? Nejdrive si roznasel, ze jsme te vyhodili, ted ze jsi s nami mluvil, ale my neodpovidali...
Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 18/02/2004 :  10:27:08  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message
Jorsk fakt nema problem z nas neco dostat, nekolikrat sem videl jak tapetuje chat svou otazkou i kdyz na ni nekolik radku predtim dostal odpoved .. takze se pak tapetuje otazka a odpoved ... nemam nic prot tomu jen chci rici ze i takova je moznost ziskat svou odpoved. Naprosto chapu cloveka ktery nevi co si ma pocit hodi banalni otazku a je krute nasranej ze nedostane odpoved (byl sem nekolikrat v te same situaci) ... Naprosto taky chapu ostani pritomne na foru ze nechteji neustale odpovidat na stejne a banalni dotazy (byl sem nekolikrat v te same situaci)

DarkFall - Mr Juf
Go to Top of Page

Koudy Starshooter
Starting Member

9 Posts

Posted - 18/02/2004 :  10:49:04  Show Profile Send Koudy Starshooter a Private Message
To mě teda řekni, kde jsem napsal, že jste mě vyhodili? Se zeptej Xardose, posílal jsem mu i mail, kde jsem se ptal, jak z gildy odejít - nevěděl.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 18/02/2004 :  10:58:01  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:
Originally posted by Koudy Starshooter

To mě teda řekni, kde jsem napsal, že jste mě vyhodili? Se zeptej Xardose, posílal jsem mu i mail, kde jsem se ptal, jak z gildy odejít - nevěděl.

Mail Xardosovi neni guild chat.

Rikal jsi to Jorsskovi, ktery byl pote ucasten dlouhe debaty na tve tema a myslim, ze slouzil i jako prostrednik, kdy zase informace z chatu daval tobe a nam odpovedi.
Go to Top of Page

Koudy Starshooter
Starting Member

9 Posts

Posted - 18/02/2004 :  11:03:25  Show Profile Send Koudy Starshooter a Private Message
Jorsskovi jsem neřekl, že jste mě vyhodili, Jorsskovi jsem řekl jenom že mě tam už nechcete (tell od Chewieho). Nic proti tomu nemám. Navíc jsem z gildy odešel tuším že chvíli před tím, než přišel Jorssk, nebo to bylo chvíli (pamatuji si, že on nebyl ještě v gildě a já tam už nebyl).
Go to Top of Page

Koudy Starshooter
Starting Member

9 Posts

Posted - 18/02/2004 :  11:07:59  Show Profile Send Koudy Starshooter a Private Message
Abych předešel další osočení, Chewieeee mi řekl, že byste mě tam takové lidi stejně nechcete (potom, co jsem odešel) a tak jsem to taky vzal. Prostě že mě tam už nechcete a tak jsem to řekl i Jorsskovi. Nikdy jsem mu neřekl, že jste mě vyhodili - možná to pochopil špatně.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 18/02/2004 :  11:08:45  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:

Jorsskovi jsem neřekl, že jste mě vyhodili, Jorsskovi jsem řekl jenom že mě tam už nechcete (tell od Chewieho). Nic proti tomu nemám. Navíc jsem z gildy odešel tuším že chvíli před tím, než přišel Jorssk, nebo to bylo chvíli (pamatuji si, že on nebyl ještě v gildě a já tam už nebyl).

Mas v tom trochu gulas. Pritomnost Jorsska v guilde s tim nema co delat. Ta debata, o ktere mluvim, probehla nedavno, kdyz Jorssk uz v guilde byl. A Chew ti pouze rekl to, co jsme ti vsichni vzkazovali...chudak byl jediny, kteremu jsi odpovedel na tell, ted je z nej ten skraredy
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 18/02/2004 :  11:13:36  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
A to si jako myslis ze kdyz odejdes bez jedineho slova (ktere by nekdo videl) ze te zitra budem brat zpet ?

To jak potom probihala tvoje komunikace pres prostredniky je zase opet problem tvuj a tvym prostredniku, nevim co tu furt resime ty ses rozhodl v tichosti odejit tak jak si byl i tichym clenem guildy a tim to skoncilo. Jen bych byl rad kdyby si dale nesiril nikde nesmysly o guilde jako celku.

Black

Edited by - Black on 18/02/2004 11:15:25
Go to Top of Page

Koudy Starshooter
Starting Member

9 Posts

Posted - 18/02/2004 :  11:14:21  Show Profile Send Koudy Starshooter a Private Message
Já proti Chewiemu nemám ani to nejmenší, beru ho do pusy jenom proto, že s ním jsem mluvil. A Jorssk s tím nemá nic společného, jenom jsem tím chtěl naznačit, že tehdy tam ještě nebyl a když se mě na to ptal, takto jsem mu odpověděl. Nic víc, nic míň.
Go to Top of Page

Koudy Starshooter
Starting Member

9 Posts

Posted - 18/02/2004 :  11:20:52  Show Profile Send Koudy Starshooter a Private Message
quote:
Originally posted by Black

A to si jako myslis ze kdyz odejdes bez jedineho duvodu ze te zitra budem brat zpet ?

To jak potom probihala tvoje komunikace pres prostredniky je zase opet problem tvuj a tvym prostredniku, nevim co tu furt resime ty ses rozhodl v tichosti odejit tak jak si byl i tichym clenem guildy a tim to skoncilo. Jen bych byl rad kdyby si dale nesiril nikde nesmysly o guilde jako celku.

Ptal se na můj názor, tak jsem mu svůj názor napsal. Pokud je váš názor jiný, napište tam svůj pohled na věc. Proti gildě v současné době nic nemám a máš pravdu, odešel jsem a pryč i zůstanu. Nemám zájem gildě škodit a když jsem se potkal s tím staronovým človíčkem v Bestine, tak jsem ho k vám poslal.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 18/02/2004 :  11:21:30  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
quote:
Originally posted by Jorssk
Jinak v necem ma Koudy taky pravdu to jak se v guilde propaguje zbroj za lacino...pak se zeptam jestly je v bohemce kramek se zbroji a dostanu odpoved ze neni. Kde teda sehnat tu udajne lacinou zbroj?

... a tohle bych prosil taky vysvetlit, bud lzes ty nebo Jorssk.

Black
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 18/02/2004 :  11:24:43  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
quote:
Ptal se na můj názor, tak jsem mu svůj názor napsal. Pokud je váš názor jiný, napište tam svůj pohled na věc.

kdo se ptal, nazor na co, kam to mam napsat ? nejak nechapu souvislost

Black
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 18/02/2004 :  11:54:05  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:

Já proti Chewiemu nemám ani to nejmenší, beru ho do pusy jenom proto, že s ním jsem mluvil. A Jorssk s tím nemá nic společného, jenom jsem tím chtěl naznačit, že tehdy tam ještě nebyl a když se mě na to ptal, takto jsem mu odpověděl. Nic víc, nic míň.

Ty vubec nectes co pisu.

Jorssk s tim ma hodne spolecneho, protoze nemu a prave od nej jsme se dozvedeli, ze po serveru (a ja nevim kde jste) siris, ze jsme te vyhodili. Uz chapes, proc ho zminuji? A take si vzpominam, jak Jorssk na chatu rikal, zes mu rekl, ze te Chew vyhodil. Proto jej take zminuji.

Utrid si myslenky, precti si to znovu a pak reaguj. Reakce bez hlavy a paty nicemu nepomuze.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/02/2004 :  15:24:37  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message
Koudy nikde nic nerozsiruje. Mozna jsem to blbe pochopil jak kdyz mi rikal to z chewieee ze ho v guilde nepotrebujete. Myslel jsem ze po tom co mu to rekl tak Koudy odesel, ale ted jsem se dozvedel ze mu to rekl az po odchodu.

S tou blbou zbroji uz to nereste vcera jsme o tom debatovali na guildchatu a mam toho plne zubu. Dotycny co to rozhlasoval ma bud sklerozu nebo se nechce priznat. Faktem vsak zustava ze to nekdo rozhlasoval.

Jinak doufam ze uz na sebe nebudete nasrani, at je koudy klidne mimo guildu me je to uz jedno. Ale nechtel bych vydet nejake nasrane recicky kdyby se mnou prisel na lov avianu nebo na nejake mise. Protoze jak jsem jiz rikal imperialove by meli drzet po spolu a kdyz Koudy neni rebel tak nevidim jediny duvod proc by se v bohemce nemohl treba nekdy ukazat. Jinak jak je to s cloning centrem v bohemce maj tem pristup jen guild members?

Edited by - Jorssk on 18/02/2004 15:25:35
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 18/02/2004 :  15:41:45  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:
Originally posted by Jorssk
Jinak jak je to s cloning centrem v bohemce maj tem pristup jen guild members?

Tak jako v kazde jinem meste - kdokoli se muze naclonovat. Jenom je potom potreba v pripade smrti dat pre-designed (nebo jak to tam ne), nikoli nearest, protoze to kope do statickych mest.
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 18/02/2004 :  17:54:04  Show Profile Send Rasta a Private Message
Jorssku prosím tě přestaň tady kázat o tom jak se máme k sobě chovat.Kdo chce kam,pomozme mu tam,aneb se vůbec nedivím Blackovi s Khaotem,že je Koudy vytočil.Přes půl roku co tady hraju nebyl v chování lidí v gildě žádnej problém,ba naopak.Choď si na mise s kým chceš,je to tvoje věc.
Ale hlavně tady nešiř dezinformace.Tím myslím aféru o levným brnění-protože to sis zcela evidentně vymyslel.

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 18/02/2004 :  19:36:11  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message
Takze abych to shrnul, tenhle topic se zvrhnul do diskuse o tom, jak je BoH na hovno a nikdo nikomu nepomuze jak vecmi tak radou? Ja si te teda Koudy moc nepamatuju bo na chatu sem te fakt nevidel. Ono je to jak v zivote, kdyz se nalezite dozadujes odpovedi nebo se umis zeptat tak odpoved dostanes. Ne vzdy je online hodne lidi ,ne vzdy kazdej sleduje guild chat a ne vzdy ma kazdej zrovna cas odpovedet. Na nektery otazky se odpovidat neda "proc je na Loku pisek a na Corelce trava?" a na nektery nekdo odpoved nezna tak mlci, bo ti tam proste 15 lidi nenpise "nevim sory, nevim sory, nevim sory, nevim sory ...". Pokud jde o prachy nebo o materialni pomoc tak s tim problem nebyva taky myslim, pokud napises nemam na listek nebo na gun, tak ti nekdo tipne vzdycky nebo ti zbran da. (aspon ja se teda vetsinou premuzu a pichnu a sposuta dalsich co na to maji pomuzou radi taky, tim sem si jistej). Mno pokud jde o expy tak tam to byva horsi bo se starsima na expy nema cenu chodit, pac aby si z toho neco mel tak bych musel dojit v peace modu doprostred grupy mobu a cekat nez je ustrilis , tam se musis obracet na ty co sou zrovna v trainu.

Takze bych to tady nejak moc neresil bo tohle je vylozene problem osobnostni a ne lidi okolo. Nekdo dokaze vymamit od slepyho bilou hul a nekdo se neumi zeptat ani na cestu. A kdo nema problemy s komunikaci tak se vzdycky dozvi co potrebuje. Sory.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 19/02/2004 :  07:15:46  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message
Pro Xaviera: Jak si muzes vubec dovolit me narknout s toho ze si neco vymyslim? A co bych s toho asi jako mel??? Nejses nahodou nejakej pan velkohubej a nenabizel jsi to tam nahodou ty?? Radsi drz pusu protoze jsem BH a ten ma smysl pro spravedlnost a nejvic ho nasere kdyz mu nekdo rika ze si vymejsli. Vim co jsem cetl a konec uz to tu nebudu rozebirat.

Doufam ze uz jsme se tady dost pomluvily a ted uz se toho necha a odpovi se konecne na tu otazku ktera se tu polozila nazacatku a tyka se Nymovich questu.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 19/02/2004 :  07:33:58  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
myslim ze uz stacilo, soudnej clovek si udela obrazek sam

Black
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000