Author |
Topic  |
|
Soptik
New Member

111 Posts |
Posted - 14/02/2004 : 12:05:47
|
Konecne. Slava a cest Julianovi, ktery mi ten svitek kdysi dal 
Vim jak to do 120 namakrovat (Soptikova metoda s drobnym doladenim od Juliho, ktery ale uz v ty dobe 120 mel, takze az ja to konecne otestoval). Kdyztak me kontaktujte na ICQ nebo na mape. Rad ukazu, poradim...
Ze 113 na 120 sem to dostal asi za 5 dnu.
soptik
|
UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active
|
|
| |
Soptik
New Member

111 Posts |
Posted - 14/02/2004 : 16:13:29
|
...dodatek : Prave jsem dosah 110 Musicianship a muzu vam rict, ze je to opravdu znat !!! Jak tak ten typek jede na lodi a bubnuje, tak jsem zjistil, ze se jedna o napev pisnicky "O melouny boj" od 3 sester.
Ten Origin to ma fakt vychytany...

soptik |
UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active
|
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 15/02/2004 : 16:20:40
|
ale tri sestry tu melodii prevzali (: |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Julian
New Member

128 Posts |
Posted - 16/02/2004 : 15:51:54
|
Gratuluju, akorat ze jakmile jsem dodelal barda na 120(Provo + Music + Peace), tak me uz nak nebavilo chodit na potvory . Itemy stejne nepadaly a skill uz taky nelezl . |
No comment |
 |
|
Soptik
New Member

111 Posts |
Posted - 16/02/2004 : 22:59:04
|
quote: Originally posted by Mickk
ale tri sestry tu melodii prevzali (:
ano to je pravda, ale ja mel navic pocit, ze si trosku k tomu pospevuje i text (neco o nejaky Jarce a jak ji osoulozi)

soptik |
|
 |
|
|
Topic  |
|