Author |
Topic  |
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 15/02/2004 : 20:30:48
|
jj,byla krasa jak Jolee,Carth a Mission cumeli kdyz sem jim rek ze sem novej Sith lord
jste Revan i kdyz hrajete za zenskou? |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 15/02/2004 : 21:26:58
|
Fajn bylo persuadnout Zaalbara aby zabil Mission (; |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 15/02/2004 : 23:32:14
|
jj,cart prej:run mission run a ona:fuck you carth,i love big Z,me:big z,pls kill mission,big z:ummkay,mission:no zaalbar,noooo,zalbar:yessss,die bitch !!!
 takze yuhani sem zabil hned na zacatku,joleeho sem zabil,carth mi utek,missione sem nechal zabit,takze mi zbejval akorat cardouse a bastilla a t34 takze sme sli akorat ja a bastila,pricemz sem to daval vsechno sam (sila 33/+12 na konci ) a ty mega respawny na star forge sem fpoho vykilloval do posledniho :) a celou hru sem si vubec nic nekoupil,nic neprodal a prakticky nic nepouzil,takze sem mel nakonec asi 60k+toooolik moc veci,treba takovejch 50 blaster riflu,150 medpacku,atd. posledni boj:obeh sem vsech 8 jediu a zabil je,pak se otocil na malaka,dal mu 2 rany,kazdou za 50,oba crticaly ->byl stunned,dalsi kolo jeden za 45 a druhej za 30,pak mi dalon ranu za 30,beru si medpack,pak mu dam 2 criticaly a on lehne |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
Edited by - SHIMI on 15/02/2004 23:40:10 |
 |
|
Arlach
Starting Member
94 Posts |
Posted - 16/02/2004 : 14:31:19
|
Za temnou stranu to muze bejt taky zajimavy, ale ja sem dobrak od kosti no : ). Skoda, ze sem si to aspon nesavnul pred tim prvnim soubojem s Bastilou, abych se podival, jak to dopadne za temnou stranu. Urcite to ale rozehraju znova, nejdriv az bude cestina. http://www.lapiduch.cz/klub.php?klub=kotor_cz |
 |
|
Johauna
Knight of Chaos

104 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 19:16:46
|
quote: Originally posted by SHIMI jste Revan i kdyz hrajete za zenskou?
Jo, bohuzel nic lepsiho nevymysleli... To pro mne bylo asi nejvetsi zklamani ve hre. |
Johauna The Dash - [Ultima Online - Dark Paradise] - retired Johanka Frosthammer, lvl 44 Warrior [DaoC] - retired Teal'auc Firali, lvl 26 Jedi [SWG - Eclipse] - active
|
 |
|
Arlach
Starting Member
94 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 17:21:17
|
Nevim proc te to zklamalo, ten Revan nebo ta Revan, mas to nastejno : ) |
Edited by - Arlach on 20/02/2004 20:07:56 |
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 15/05/2004 : 14:25:17
|
Mate to jeste nekdo nainstalovane? potreboval bych pomoc. Parkrat se mi pri prechodu do nove lokace stalo, ze hra spadla. Vzdy to vyresil autosave a mohl sem jit dal. Ted mi to spadlo pri nahravani Dantooinu po odletu z Taris. Autosave se nenahral ( zrejme kvuli tem animacim ).
Takze potrebuju: Poslat nekomu muj save tesne pred nastoupenim do hawka, on nacte Dantooin ulozi save a posle me to z5.
Najde se nekdo ochotny? |
|
 |
|
Topic  |
|
|
|